Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Schotland×
  Groot-Brittannië×
  Alles wissen ×
  2

  reizen in Schotland, Groot-Brittannië

  Groepsreizen in Schotland

  Maak een actieve vakantie door Schotland langs unieke plekken, geselecteerd door de reisexperts van SNP.

  • SNP Natuurreizen is dé actieve Groot-Brittanniëspecialist
  • Met zorg uitgezochte routes door Schotland
  • Het grootste aanbod in natuurreizen
  • Groepsreizen buiten de gebaande paden
  • Genieten met een duurzaam reisprogramma
  Groot-Brittannië - Schotland - Western Highlands, 8 dagen
  loch-even-vanaf-de-accommodatie.jpg 8,8
  Wandelen
  Groepsreis
  Groot-Brittannië - Schotland - Western Highlands De bergen en lochs van Glen Coe

  Wandelvakantie vanuit HF Alltshellach House

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen Eerste datum met gegarandeerd vertrek: 13 jul 2024
  vanaf € 1.439
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Gegarandeerd vertrek
  Groot-Brittannië - Binnen Hebriden Zeilwandelreis, 10 dagen
  flying_Dutchamn_op_volle_zee.jpg 8,5
  Wandelen
  Groepsreis
  Groot-Brittannië - Binnen Hebriden Zeilwandelreis Met de Flying Dutchman langs Schotse lochs en eilanden

  wandelreis per zeilboot

  Zwaarte
  Comfort
  10 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis

  Groepsreis Schotland: unieke natuurreizen met gelijkgestemden

  Een groepsreis in Schotland van SNP brengt je naar één van de mooiste delen van Groot-Brittannië. De woeste natuur in de Schotse Hooglanden leent zich bij uitstek voor prachtige wandeltochten met gelijkgestemden die net als jij kunnen genieten van unieke landschappen en adembenemende vergezichten. De groepswandelreizen die SNP organiseert, zijn er in verschillende gradaties maar hebben vrijwel allemaal een ruime mate van comfort. Groepswandelreizen door de bergen en lochs in de beroemde Glen Coe vallei zijn vrij pittig en vragen om een behoorlijke conditie. Doe je het liever wat rustiger aan, kies dan voor een groepsreis met veelal lichte dagwandelingen en af en toe een korte klim op de archipel Hebriden voor de Schotse westkust. Daarnaast biedt SNP ook bijzondere themavakanties in een groep aan, zoals vogel- en fotografiereizen of een fraaie zeilwandelvakantie.

  Groepsreis Schotland: comfortabel wandelen in Glen Coe

  Prachtige dagwandelingen vanuit één plek: dat zijn de groepsreizen in Schotland die SNP organiseert in samenwerking met HF Holidays. Deze organisatie heeft een groot aantal historische landhuizen omgebouwd tot comfortabele hotels in de mooiste wandelregio’s van Groot-Brittannië. Tijdens deze groepsreis verblijf je in een schitterend landhuis aan Loch Leven en maak je als Nederlandstalige groep wandelingen in een internationaal gezelschap, onder begeleiding van Engelssprekende gidsen. Je hebt elke dag de keus uit diverse wandelingen die variëren in lengte. Dit zijn ontspannen tochten waarbij er genoeg ruimte is om even te rusten en foto's te maken. Een heerlijke bestemming voor liefhebbers van licht actieve vakanties in een prima verzorgde accommodatie.

  Groepsreis Schotland: unieke themareizen

  Natuurliefhebbers met een voorkeur voor een specifiek onderwerp, zoals vogels of landschappen, boeken bij SNP een groepsreis in Schotland met één bijzonder thema. Denk aan een gecombineerde wandel- en zeilreis langs de Schotse westkust, waarbij je kennis maakt met de Binnen Hebriden, waaronder het bekendste eiland van deze archipel: Skye. Tussendoor maak je prachtige zeiltochten door helderblauwe lochs en schilderachtige zee-engtes. Het hart van vogelspotters gaat sneller kloppen van een unieke vogelreis langs de Schotse kust en in het binnenland. Je ontdekt een rijkdom aan soorten in Spey Valley en de Cairngorms, en bezoekt het mooie vogeleiland Handa. Beginnende of ervaren fotografen spijkeren hun kennis bij tijdens een fotografiereis door de Schotse Hooglanden. Onder begeleiding van een expert leer je hoe je de kleurrijke landschappen precies goed op de foto krijgt.

  Benieuwd naar onze individuele reizen naar Schotland? Bekijk ook alle reizen naar Schotland.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.