Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Georgië×
  Alles wissen ×
  1

  reis in Georgië

  Groepsreizen in Georgië

  De unieke plekken die je bezoekt in Georgië in combinatie met de dagelijkse beweging geven je een gevoel van echte vrijheid.

  • Een gevarieerd aanbod aan reizen door Georgië
  • Reizen met zo min mogelijk impact op de lokale natuur en cultuur
  • Groepsreizen vanuit authentieke accommodaties
  • Duurzaam reisaanbod
  • Ervaren reisexperts
  Georgië - Kaukasus, 15 dagen
  mt_kazbekgi_(5033m)_met_het_hooggelegen_gergeti_kerkje.jpg 8,0
  Wandelen
  Groepsreis
  Georgië - Kaukasus De geheimen van de Kaukasus

  wandelen vanuit guesthouses en hotels

  Zwaarte
  Comfort
  15 dagen Eerste datum met gegarandeerd vertrek: 13 jul 2024
  vanaf € 1.999
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Gegarandeerd vertrek

  Groepsreizen in Georgië: samen deze Oost-Europese parel ontdekken

  Georgië is een waar paradijs voor liefhebbers van nog grotendeels onontdekte vakantiebestemmingen. In dit Oost-Europese land staat de ongerepte natuur centraal. Dat begint in de spectaculaire Kaukasus. Dit bergmassief leent zich bij uitstek voor een groepswandelvakantie van SNP. Dit is ook de plek om mooie plaatjes te schieten tijdens een bijzondere fotografiereis.

  De magie van de Kaukasus

  Georgië ligt aan de zuidzijde van de Kaukasus, de grootste bergketen van Europa. Dit bergmassief vormt een prachtig decor voor de groepsreizen in Georgië die SNP aanbiedt. Je beklimt onder begeleiding van lokale gidsen samen met je medereizigers bergpassen van zo'n 3.000 meter. Eenmaal boven word je beloond met een panoramisch vergezicht over het dal. Uitrusten doe je in het zonnetje dat schijnt op de kleurrijke bergweides.

  Groepsreis Georgië: beleef een unieke fotografievakantie

  Liefhebbers van een leerzame vakantie met natuur en cultuur boeken een unieke fotografiereis van SNP. Je verkent het fascinerende landschap van de Georgische Kaukasus per jeep. In de hoofdstad Tbilisi leer je meer over de bijzondere mix van Europese en Aziatische invloeden. Deze speciale SNP-reis draait om beleving, contact met de lokale bevolking en vooral prachtige foto's maken.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.