Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Albanië×
  Alles wissen ×
  1

  reis in Albanië

  Reizen in Albanië

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Albanië reizen van SNP.

  • SNP Natuurreizen is dé actieve Albaniëspecialist
  • Duurzaam reisaanbod
  • Voor iedereen met een passie voor de natuur
  • Betrouwbare en kwalitatieve reisorganisatie
  • Verblijf in fijne, kleinschalige accommodaties
  Albanië - Albanese Alpen, 8 dagen
  _MG_9381.jpg 8,6
  Wandelen
  Privéreis
  Albanië - Albanese Alpen Wandelavontuur in de 'Vervloekte Bergen'

  wandelvakantie langs hotels, pensions en guesthouses

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 770
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Reizen door Albanië: op avontuur door een onontdekt stukje Europa

  Het hart van natuurliefhebbers gaat zeker sneller kloppen van een land als Albanië. Deze onontdekte Oost-Europese parel heeft een roerig communistisch verleden maar bloeide de afgelopen jaren helemaal op. In het noorden bevinden zich de machtige Albanese Alpen, waar de bevolking nog op een traditionele manier leeft. Boek een van de reizen in Albanië en beleef een unieke ervaring in een prachtig landschap!

  Reizen in Albanië: voor beginners en ervaren reizigers

  SNP biedt groepsreizen en privévakanties in Albanië aan. Ervaren reizigers kiezen voor een trektocht met sobere accommodaties waarbij je de ongerepte natuur op zijn puurst beleeft. Wil je dit bijzondere land als beginner leren kennen? Kies dan voor een van de reizen in het aanbod met iets meer comfort, met een verblijf in sfeervolle hotels en gezellige pensions.

  Wandelen door de 'Vervloekte Bergen'

  Een land als Albanië leent zich bij uitstek voor een wandelreis. Je trekt door de Albanese Alpen, door de lokale bevolking ook wel de 'Vervloekte Bergen' genoemd. Zoek verkoeling bij het prachtige Komanmeer met zijn helderblauwe water en wandel door verlaten valleien met kleine dorpjes. Hier geniet je optimaal van de rust en schoonheid van de omgeving!

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 630 klanten