Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Wandelen×
  Alaska×
  Alles wissen ×
  1

  Wandelvakantie in Alaska

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.
  Alaska - Wandelvakantie, 20 dagen
  Afbeelding_184_verkleind.jpg 9,1
  Wandelen
  Privéreis
  Alaska - Wandelvakantie Wandelen 'Into the wilderness'

  Wandelvakantie langs blokhutten en B & B, inclusief huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  20 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Wandelvakantie Alaska: wandelen en avontuurlijke trektochten door het wilde noorden

  Into the wild! Een wandelvakantie Alaska staat in het teken van wildernis. Tijdens de wandelreizen van SNP Natuurreizen in Alaska bevind je je volledig in de natuur. Kampeer in tenten of blokhutten in de wilde natuur van Alaska. Overdag wandelingen maken in de natuur vergroot de kans op het tegenkomen van beren. De omgeving van Brook Falls, Katmai National Park, kent de grootste dichtheid aan bruine beren ter wereld. Wandelen in Alaska is met niets te vergelijken. 

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)