Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Alaska×
  Alles wissen ×
  3

  reizen in Alaska

  alaska-highway.jpg

  Reizen Alaska

  Je kiest voor een betrouwbare reisorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in het verzorgen van unieke natuurreizen naar Alaska.

  • Een gevarieerd aanbod aan reizen door Alaska
  • Verblijf in fijne, kleinschalige accommodaties
  • Originele bestemmingen
  • Unieke belevingen
  • Winnaar Sustainable Travel Award 2019
  Alaska - Natuurrondreis, 17 dagen
  denali-autumn.jpg 8,1
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Alaska - Natuurrondreis Wilderness lodges & wildlife

  actieve natuurrondreis langs wildernislodges en hotels, inclusief huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  17 dagen
  vanaf € 5.568
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Canada, Alaska - The Spell of the Yukon, 16 dagen
  B19-06-229dp_resized.jpg 8,3
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Canada, Alaska - The Spell of the Yukon Avontuurlijke roadtrip door een arctische wildernis

  rondreis langs lodges en hotels, inclusief 4WD-huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  16 dagen
  vanaf € 3.133
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Alaska - Wandelvakantie, 20 dagen
  Afbeelding_184_verkleind.jpg 9,1
  Wandelen
  Privéreis
  Alaska - Wandelvakantie Wandelen 'Into the wilderness'

  Wandelvakantie langs blokhutten en B & B, inclusief huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  20 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Reizen in Alaska: op avontuur in de wildernis

  Hoge bergtoppen, dichte bossen, massieve gletsjers, verlaten toendra's en diepe fjorden: de natuurlijke schoonheid van Alaska is ongekend. Het uitzonderlijke landschap, de wildernis en de pioniersgeest van de lokale bevolking maken van reizen in Alaska een authentieke belevenis.

  Reizen in Alaska: in een groep of op eigen houtje

  Reizen in Alaska doe je bij SNP in een groep of op eigen houtje. Bepaal je graag zelf het tempo tijdens de vakantie? Kies dan voor een reis per huurauto. Je krijgt uitgebreide wandelbeschrijvingen mee zodat je zelf op een veilige en verantwoorde manier de wildernis verkent. Reis je liever samen met anderen onder begeleiding van een ervaren gids? SNP biedt diverse groepsreizen door Alaska aan waarbij lokale gidsen je alles leren over de flora en fauna.

  Comfortabele wandelvakanties in Alaska

  Bij SNP boek je comfortabele reizen in Alaska. Bijvoorbeeld een lichte wandelvakantie. Je verblijft in fraaie hotels en sfeervolle natuurlodges in een prachtige omgeving. Deze reizen zijn goed te doen voor minder ervaren reizigers. In het charmante havenplaatsje Seward stap je op de boot voor een indrukwekkende tocht langs de Kenai Fjorden en krakende getijdengletsjers. Onderweg kom je onder meer zeeleeuwen, orka's en walvissen tegen. Een ander hoogtepunt is een bezoek aan het wildwestdorpje McCarthy in het Wrangell-St. Elias National Park. Hier wandel je langs de imposante Root Glacier en bezoek je de verlaten mijnen van Kennicott. Tijdens een van de lichte wandelvakanties van SNP mag een wildexcursie door Denali State Park zeker niet ontbreken. Houd de camera gereed om grizzlyberen, wolven, kariboes en elanden vast te leggen.

  Spectaculaire trektocht door Denali State Park

  Wil je reizen naar Alaska om jezelf uit te dagen? Boek dan een van de rugzaktrekkings van SNP door de ultieme wildernis van Alaska: Denali State Park. Volledig bepakt trek je vijf dagen door dit iconische park naar de voet van de met ijs en sneeuw bedekte Mount McKinley, met 6.100 meter de hoogste berg in Noord-Amerika. Via de Tokositna River keer je per rubberen raft terug naar de bewoonde wereld. Vervolgens brengt een watervliegtuig je naar Brooks Camp in Katmai National Park. Nergens anders leven zoveel bruine beren. Dit is een unieke kans om ze in hun natuurlijke leefomgeving in actie te zien! Verder bezoek je nog de bijzondere Valley of 10.000 Smokes, waar in 1912 een van de grootste vulkaanuitbarstingen uit de geschiedenis plaatsvond.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.