Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Alles wissen ×
  0

  reizen

  Groepsreizen Alaska

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Alaska reizen van SNP.

  • SNP Natuurreizen is dé actieve Alaskaspecialist
  • Originele bestemmingen
  • Groepsreizen vanuit authentieke accommodaties
  • Kleinschalig en authentiek
  • Altijd bijzondere natuurreizen

  Groepsreis in Alaska: samen naar The Last Frontier

  Hoge bergtoppen, dichte bossen, verlaten toendra's, imposante gletsjers en diepe fjorden: nergens is de natuurlijke grens tussen de beschaafde wereld en de wildernis zo duidelijk als in Alaska. Niet voor niets wordt deze Amerikaanse staat The Last Frontier genoemd. Tijdens de groepsreizen in Alaska die SNP aanbiedt, ontdek je de wildernis en de pioniersgeest van de lokale bevolking in zijn meest pure vorm.

  Groepsreizen in Alaska: op pad met een lokale gids

  Op een groepsreis in Alaska word je altijd begeleid door lokale gidsen die je alles leren over de flora, fauna en traditionele gebruiken. Door deze schat aan informatie gaat de omgeving nog meer leven. Tijdens een lichte groepsreis staan tal van wildexcursies gepland en verblijf je in comfortabele natuurlodges te midden van een schitterende omgeving. Kies je voor het zwaardere werk en boek je een trektocht, dan kampeer je samen met de groep midden in de natuur.

  Comfortabel wandelen in Alaska

  Maak je voor het eerst een verre reis of ben je minder goed ter been? Kies dan een groepsreis in Alaska met een hoge mate van comfort. Het aanbod bevat lichte wandelvakanties, waarop je elke dag bijzondere uitstapjes maakt die qua tempo goed zijn vol te houden. Samen met de groep bezoek je het charmante havenplaatsje Seward waar je vervolgens op de boot stapt voor een indrukwekkende tocht langs de Kenai Fjords. Onderweg word je begroet door de orka's en walvissen. Een ander hoogtepunt is een bezoek aan het wildwestdorpje McCarthy in het Wrangell-St. Elias National Park. Dit schitterende park staat bekend om de massieve Root Glacier en de Kennecott Mines. Een ander prachtig onderdeel van deze groepsreis door Alaska is een wildexcursie door het Denali State Park. Hier kun je grizzlyberen, wolven en elanden fotograferen.

  Spectaculaire rugzaktrekking door het Denali State Park

  Ben je een ervaren reiziger die graag buiten de gebaande paden gaat? Kies dan voor een groepsreis in Alaska waarbij je vijf dagen door de ultieme wildernis trekt in het Denali State Park. Anders dan bij een comfortabele groepsreis wandel en klim je volledig bepakt door dit iconische park naar de voet van de met ijs en sneeuw bedekte imposante Mount McKinley. Onderweg slaap je in tenten. Een ander indrukwekkend moment tijdens deze reis is het bezoek aan Brooks Camp in het Katmai National Park. Nergens zie je meer bruine beren in hun natuurlijke leefomgeving, jagend op zalm. De tocht gaat verder naar de bijzondere Valley of 10.000 Smokes, waar in 1912 een van de grootste vulkaanuitbarstingen uit de geschiedenis plaatsvond. Vanaf de vulkaankegels heb je een geweldig uitzicht over de omgeving.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.