Spanje - Aragón - Benasque multi-actief, 8 dagen Familieavontuur in de Spaanse Pyreneeën

« Terug naar overzicht
Privéreis - Family specials

Gezinsvakantie vanuit hotel en berghut

Deze actieve outdoorvakantie voor het hele gezin combineert het beste van twee werelden. Overdag lekker sportief bezig zijn met verschillende outdoorsporten, ’s avonds neerstrijken in een aangenaam hotel waar iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaarstaat. Tijdens je verblijf ga je onder andere mountainbiken en klettersteigen (ook wel via ferrata genaamd). Ook kun je kiezen uit raften, kajakken of hydrospeed. Als klap op de vuurpijl doe je aan het einde van de week een tweedaagse mini-trekking met overnachting in een berghut op bijna tweeduizend meter.  Geschikt voor actieve gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Nieuw in 2018

Uniek aan deze reis

 • Een dag moutainbiken
 • De prachtige bergwereld van de Spaanse Pyreneeën
 • Keuze uit een dag raften, kajakken of hydrospeeden
 • Minitrektocht naar mooi gelegen berghut
 • Professioneel begeleide klettersteig
 • Voor actieve gezinnen
 • GPS-tracks aanwezig
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Multi-actieve gezinsvakantie in Aragon

Een week lang buiten zijn, inspanningen leveren. Met mijn vrouw Mirjam en kinderen Lucas (10) en Floris (8) verleggen we grenzen en genieten we op onze manier van wat quality time. Op naar de Spaanse Pyreneeën. Lees verder...


Family special 6 jaar en ouder

Dag tot dag

Spanje - Aragon - Benasque

In het noorden van de Spaanse regio Aragón snijdt de vallei van de Rio Esera een diepe vallei  in de ruige bergen van de Spaanse Pyreneeën. Naarmate je de vallei verder in rijdt, maakt het weidse en droge landschap van de voetheuvels van de Ribagorza, plaats voor steile beboste bergen. Als je de nauwe kloof Congosto de Ventamillo bent doorgestoken, opent de vallei zich en liggen de hoogste bergen van de hele Pyreneeën voor je: het massief van Maladeta. Na de kloof bereik je het vriendelijke en levendige bergdorp Castejón de Sos, dat de komende week de uitvalsbasis voor je actieve vakantie is. Castejón is een echt outdoorcentrum, waar je verblijft in een goed hotel, van waaruit je tal van activiteiten kunt ondernemen. We organiseren een dagje mountainbiken voor je (inclusief routebeschrijving en GPS). Je gaat een dag rotsklimmen onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur.
Ook ga je een dag het water in of op. De Rio Esera heeft tussen Benasque en Graus een van de mooiste valleien van de Aragonese Pyreneeën uitgesleten. De altijd watervoerende rivier stroomt op de ene plek rustig kabbelend door een brede vallei, om zich even verderop wit schuimend door een nauwe kloof te persen. De vallei vormt dan ook de perfecte speelplek voor liefhebbers van ‘white water’. Je hebt de keuze uit een dagje raften, kajakken of hydrospeeden. Het raften is onder begeleiding van een Engelstalige gids en in een internationale groep. Er is een rustig traject voor kinderen vanaf acht jaar en een wat ruiger traject voor kinderen vanaf veertien. Het kajakken is op een rustiger deel van de Esera-rivier, eveneens in een internationale groep en onder begeleiding van een gekwalificeerde gids (voor kinderen vanaf tien jaar). Hydrospeeden gebeurt in een groepje en met een gids (voor kinderen vanaf veertien jaar). Uitgerust met zwemvliezen en een extra dik duikpak, 'flipper’ je liggend op een bodyboard door de hoge golven en 'diepe' waterkuilen. Een activiteit voor de durfals met wat power in de benen.
Als je nog verder de bergwereld binnen dringt, maken de groene weilanden en akkertjes plaats voor het èchte hooggebergte van het Parque Natural de Benasque. Daar maak je een tweedaagse trekking door het prachtige hooggebergte naar de afgelegen berghut van Estós. De route is niet lastig, maar gaat wel flink de hoogte in. Een onvergetelijke ervaring waarmee je actieve vakantieweek in de Spaanse Pyreneeën eindigt.
Je dient bij boeking aan te geven voor welke wateractiviteit je kiest. Om bij de verschillende activiteiten te komen heb je wel je een (huur) auto nodig.

Dag 1

Aankomst in Castejón de Sos, een levendig outdoorcentrum in de vallei van de Rio Esera in het hart van de Spaanse Pyreneeën. In deze vallei vinden de komende dagen jullie outdooractiviteiten plaats. Het diner in het hotel is vanavond inbegrepen.  

Ons dagprogramma op de website is de standaard, maar het kan zijn dat de uiteindelijke volgorde van de activiteiten ter plekke iets anders is. Het programma dat daadwerkelijk voor jullie geboekt is, vind je voor vertrek in de 'mijn SNP' omgeving.

Overnachting in

Castejón de Sos

Dag 2-5

De komende vier dagen staan er drie activiteiten op het programma. Eén dag is ter eigen besteding. De lokale organisatie maakt na je boeking een planning op welke dag welke activiteit plaatsvindt. Om bij de verschillende activiteiten te komen, die allemaal in de vallei van Benasque en de Rio Esera plaatsvinden, heb je een auto nodig.

Mountainbiken
Op de mountainbike dag heb je keuze uit 2 opties: een opwindende downhill route die geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar en waarbij je 1000 meter afdaalt. Je kunt er de hele dag over doen en de route gaat via gravelwegen. Je wordt met je fietsen naar boven gebracht naar skistation Ampriu, waar je uitleg over de route en fietsen krijgt, en fietst terug naar Castejon de Sos.
Of een rustiger rondtocht in de omgeving van Benasque over onverharde en verharde weggetjes (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar). Je wordt met je fietsen naar Benasque gebracht, waar je uitleg over het materiaal en de route krijgt en na afloop word je hier weer opgehaald. Voor helmen wordt gezorgd.

Klettersteig (via ferrata) of rotsklimmen
Klettersteigen is een soort rotsklimmen, via een voorgemonteerd parcours met ijzeren grepen en een kabel waaraan je je kunt zekeren. Op deze manier kun je zonder al te veel ervaring toch lekker klimmen en klauteren en flinke hoogteverschillen overbruggen. De Klettersteig die we kunnen aanbieden is van niveau 1,5, maar mede door een kleine overhang is deze lekker uitdagend. De Klettersteig is geschikt voor stoere kinderen en volwassenen vanaf 10 jaar (en 1.35 m), zonder hoogtevrees. De excursie vindt plaats in een internationale groep. De gehele uitrusting is geregeld; wel raden we je aan wandelschoenen aan te doen.
Voor wie de Klettersteig te zwaar of moeilijk lijkt, bieden we ook rotsklimmen aan. Deze activiteit kan aangepast worden aan het niveau van de groep 

Waterdag (raften, kajakken of hydrospeed)
Op de waterdag kun je kiezen uit drie verschillende activiteiten (bij boeking aan te geven welke je kiest): raften, kajakken of hydrospeed. Alle activiteiten vinden plaats op de Rio Esera, die het hele jaar door voldoende water voert voor deze activiteiten. Met raften ga je met een grote zespersoons rubberboot een wild stromende rivier af. Met kajakken doe je dat ook, maar zit je in een kleine een- of tweepersoonskajak. Met hydrospeed lig je op een soort bodyboard en heb je flippers aan. Bij het raften kun je kiezen uit twee trajecten: traject Silla voor kinderen vanaf 8 jaar; en traject Piramides voor kinderen vanaf 12 jaar. Het  kajakken kan met kinderen vanaf 10 jaar en hydrospeed vanaf 14 jaar. Wel dien je voor alle activiteiten minimaal zwemdiploma B te hebben. Je moet zelf zwemkleding, gympen of tefa's (die nat mogen worden) en handdoeken meenemen. Wetsuits, helmen en reddingsvesten worden geregeld.

Noot: voor de klettersteig en wateractiviteiten heb je een speciale buitensportverzekering nodig.

Let op: je dient bij boeking aan te geven voor welke wateractiviteit je kiest: raften, kajakken of hydrospeed. Ook dien je bij boeking aan te geven of je kiest voor rotsklimmen of de Klettersteig. Bij rotsklimmen moet je verder lengte en schoenmaat doorgeven. Zie hiervoor onder 'Extra's"en bij stap 2 van het boekingsproces. 
Voor de mountainbike-excursie dien je bij boeking de lengtemaat van alle deelnemers door te geven.

Overnachting in

Castejón de Sos

Dag 6

Met wat extra spullen voor een overnachting op hoogte, en wat water en lunchpakketjes op zak (die je vanuit het hotel mee krijgt), rij je de Valle de Benasque door, omhoog naar het begin van de tweedaagse minitrektocht naar de hooggelegen berghut van Estós. De spullen die je niet nodig hebt, kun je gewoon in de hotelkamer achterlaten. De wandeling voert geleidelijk stijgend door de prachtige, nauwe vallei van Estós omhoog, diep de wonderschone bergwereld van het Parque Natural de Benasque in. Je hebt stevige schoenen nodig, een warme trui en een regenjack. In de refugio wordt ’s avonds voor je gekookt en staat er ’s ochtends een eenvoudig ontbijt voor je klaar. Je slaapt op een slaapzaal. Matrassen, dekens en kussens zijn aanwezig, maar je moet wel je eigen lakenzak meenemen. De wandeling is 8,5 km en duurt circa 4 uur en je klimt 600 meter (van 1300 naar 1900 meter). De hut ligt onder de imposante Pic Perdiguero (3222 m), op de grens met Frankrijk.

Overnachting in

Refugio Estós

Dag 7

Na het eenvoudige ontbijt kun je nog even genieten van de bijzondere sfeer in de berghut. Dan ga je gewapend met een lunchpakketje op weg voor de tweede wandeling, terug naar de hoofdvallei van Benasque. Maar nu neem je een ander pad, hoog over de flank van de vallei van Estós. Je wandelt langs een mooi, klein bergmeertje: Ibon de Batisilles, een prachtige picknickplek… Daarna begin je aan de lange afdaling door het bos terug naar de parkeerplek aan de uitgang van het dal, waar de auto wacht. ’s Avonds wacht je weer het comfort van je hotelkamer en sluit je je actieve vakantieweek af met een prima diner in het hotel. Afstand 9 km, wandelduur 4 uur, 180 m stijgen, 770 m dalen.

Overnachting in

Castejón de Sos

Dag 8

Na het ontbijt eindigt het arrangement.

NB Programma

Afhankelijk van het weer, het aantal medereizigers, beschikbaar materiaal e.d., bestaat de mogelijkheid dat de volgorde van de dagactiviteiten van dag 2 t/m 5 veranderd wordt. Er wordt geprobeerd zo flexibel mogelijk te zijn en indien mogelijk ook met jullie wensen rekening te houden. Alleen de mini-trek naar de berghut ligt vast: deze vindt plaats op dag 6 en 7.

Let op: je dient bij boeking aan te geven voor welke wateractiviteit je kiest: raften, kajakken of hydrospeed. Zie de boekingsdialoog. Bij de kletterexcursie is er keuze tussen Klettersteig en rotsklimen.

Je dient bij boeking ook de lengtemaat van alle deelnemers door te geven in verband met de mountainbike-excursie.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je bent te gast in het vriendelijke familiehotel Pirineos, in het centrum van het gezellige bergdorp Castejón de Sos, dat een populair outdoorcentrum is. Hotel Pirineos is een eenvoudig tweesterren hotel in het centrum van het plaatsje Castejon de Sos, waarbij je kunt kiezen uit losse tweepersoonskamers of een familiekamer met eigen badkamer en twee geschakelde slaapkamers. De kamers hebben tv en gratis wifi. Het hotel heeft een terras en zitkamer. In de berghut Refugio Estós, die op een prachtige plek in de gelijknamige vallei, op 1890m hoogte ligt, slaap je één nacht op een slaapzaal met gedeeld sanitair. Je hebt hier eigen lakenzak, kussensloop en handdoeken nodig; dekens zijn aanwezig. Tijdens de nacht dat je in de hut slaapt wordt je kamer in het hotel aan gehouden, zodat je de bagage die je tijdens de trekking niet nodig hebt op je kamer kunt achter laten.

Over de maaltijden

Iedere ochtend staat er in het hotel waar je verblijft een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Ook zijn bij deze reis twee driegangen-diners inbegrepen, namelijk op de dag van aankomst (zaterdagavond) en op de dag na terugkomst van de huttentocht (vrijdagavond).  Op de overige avonden kun je zelf bepalen of je á la carte in het hotel wilt dineren of in een van de andere restaurants van Castejón. In het dorp kun je ook inkopen voor de lunch doen. Op dag 6 (de eerste dag van de minitrek) is een lunchpakket geregeld. In de berghut wordt een eenvoudig maar voedzaam avondmaal bereid, een eenvoudig ontbijt en je krijgt voor de wandeling terug naar de vallei een lunchpakket mee.

Info kindvriendelijkheid

Het hotel is een echt familiehotel waar in de vakantieperiodes meerdere gezinnen met kinderen verblijven. Het hotel beschikt over een speelkamer en een kleine tuin.

Inbegrepen

 • 6 overnachtingen in hotel op kamer met badkamer op basis van logies en ontbijt (kamer wordt aangehouden tijdens de overnachting in de berghut)
 • 1 nacht in berghut op slaapzaal met gedeelde gedeelde faciliteiten
 • 2x avondeten in hotel (op dag 1 en dag 7)
 • lunchpakket op dag 6 en 7
 • 1 dag MTB-huur (incl. Engelstalige instructie over diverse routes en niveaus en gebruik van de MTB, GPS met route)
 • 1 dag via ferrata excursie in internationale groep naar keuze:  rotsklimcursus (voor kinderen vanaf 6 jaar),klettersteig niveau 1 (vanaf 10 jaar), klettersteig niveau 2 (vanaf 14 jaar en voor kinderen en volwassenen met klettersteigervaring)  (incl Engelstalige instructeurs, uitrusting)
 • 1 dag wateractiviteit in internationale groep naar keuze: keuze uit raften (min. Leeftijd 8), kajakken (min. Leeftijd 10) of hydrospeed (min. Leeftijd 14), inclusief Engelstalige instructeur, complete uitrusting
 • digitale reisinformatie 

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugreis
 • Transfers ter plekke per eigen (huur)auto
 • overige lunches en diners
 • Overige uitstapjes en excursies
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis en bagageverzekering

Over de activiteiten

Deze reis is voor gezinnen met kinderen die van actief avontuur houden!  Op dag 2 t/m 5  van deze actieve week ga je een dag moutainbiken, een dag een klettersteig doen en een dag het water in of op. Eén dag is niet ingevuld en ter eigen besteding. De zwaarte van deze activiteiten is variabel, en mede afhankelijk van de leeftijd van de kinderen (zie onder ‘Geschikt voor Kinderen’). Je hebt geen technische ervaring nodig, wel moet je voor de wateractiviteiten goed kunnen zwemmen.
Op de mountainbike dag heb je keuze uit 2 opties: een opwindende downhill route die geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar en waarbij je 1000 meter afdaalt van een skistation naar Castejon de Sos. Je kunt er de hele dag over doen en de route gaat via gravelwegen. Of een rustiger rondtocht in de omgeving van Benasque over onverharde en verharde weggetjes (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar).
De minitrek naar de Estós hut voert over echte bergpaadjes, die deels stenig zijn. De wandeling omhoog duurt ca 4 uur en je klimt dan 600 meter. De route terug gaat via een ander, kleiner pad langs een bergmeertje. Deze afdaling is aan het eind vrij steil.

Geschikt voor kinderen

Alle activiteiten zijn toegankelijk vanaf 6 jaar. Voor wat betreft het moutainbiken zijn er verschillende routes uitgezet zodat je kunt kiezen al naar gelang de leeftijd van de kinderen en je ervaring (minimale leeftijd 8 jaar). Bij het klettersteigen zijn er drie niveau's: 
-de rotsklimcursus (voor kinderen vanaf 6 jaar)
-
klettersteig niveau 1,5 (vanaf ca. 10 jaar en 1.35 m), klimervaring aanbevolen

Bij de keuze van de wateractiviteit kun je de volgende richtlijnen aanhouden:
-er is een raft-traject voor kinderen vanaf 6 jaar (traject Silla) en
-een raft-traject voor kinderen vanaf 12 jaar (Piramides);
-kajakken kan vanaf 10 jaar,
-hydrospeed vanaf 14 jaar.

Voor alle wateractiviteiten geldt dat je minimaal zwemdiploma B moet hebben, maar liever nog C.
De minitrek is voor alle kinderen die eerder in de bergen gewandeld hebben goed te doen. De paden zijn stenig maar verder niet lastig.

Je dient vooraf bij boeking voor zowel de klettersteig als voor de wateractiviteit aan te geven welk niveau of activiteit je kiest. 

Over de groepssamenstelling

De klettersteigexcursie en de wateractiviteit vinden in een internationaal gezelschap plaats. De overige activiteiten doe je individueel.

Extra dagen

Er zijn tijdens dit arrangement geen extra overnachtingen mogelijk.

Speciale verzekering

Let op! Sluit een reisverzekering af voor bijzondere sporten.  Kies je voor een reisverzekering via SNP bij  ASR dan zijn alle activiteiten verzekerd. Voor meer informatie: klik hier

Extra's

Excursies

Keuze activiteit waterdag

Je dient bij boeking aan te geven welke van de 4 wateractiviteiten je wilt kiezen: kies uit een kajakexcursie, een hydrospeed excursie, een lichtere raftexcursie (vanaf 8 jaar) of een inspannender raftexcursie (vanaf 14 jaar).

Keuze activiteit Klettersteig of rotsklimmen

Je dient bij boeking aan te geven of je wilt gaan rotsklimmen of de Klettersteig wilt kiezen: kies uit een cursus rotsklimmen (vanaf 6 jaar), Klettersteig niveau 1,5 (vanaf ca. 10 jaar). Voor de Klettersteig is enige klimervaring aangeraden).

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

Om deze bestemming te bereiken en om een leuk programma te beleven is een auto eigenlijk onmisbaar. De afstand tussen Utrecht en de Castejón de Sos is ca. 1450 km. Parkeren kan gratis bij het hotel.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Barcelona, Gerona of Reus. 

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Autohuur optioneel

Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.

Het arrangement is alleen op zaterdag te starten, in de periode van 27 april t/m 19 oktober. Bedenk dat er in het voorjaar (tot begin juni) nog sneeuw kan liggen op de wandeling van de laatste dag. In dat geval wandel je via dezelfde (lage) route terug van de berghut naar de bewoonde wereld. In het najaar kan het soms voorkomen dat er te weinig water in de rivier staat voor de wateractiviteit. In dat geval wordt er een extra dagwandeling vanuit Castejon aangeboden.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Aragón ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per vliegtuig of per auto reist.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Voor dit arrangement heb je een eigen (huur)auto nodig om bij de verschillende activiteiten te komen.

Voor dit arrangement heb je geen specifieke uitrusting nodig, behalve zwemkleding, handdoeken en goede wandelkleding en stevige (berg)wandelschoenen. Voor de klettersteig zijn wandelschoenen aanbevolen. Voor de wateractiviteit heb je teva's of gymschoenen nodig die nat mogen worden. Op de drie excursiedagen (mountainbiken, kletteren en wateractiviteit) wordt voor alle benodigde uitrusting gezorgd.

Voor de overnachting in de berghut heb je een lakenzak, kussensloop en handdoek nodig.  

De klettersteigexcursie en de wateractiviteit (raften, kajak of hydrospeed) worden begeleid door gekwalificeerde Engelstalige instructeurs. De moutainbiketocht en de minitrekking doe je op eigen gelegenheid, dus zonder gids.

Ga je binnenkort op reis naar Spanje bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/spanje. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/spanje/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, o.a. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. Check voor verdere informatie de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

European Health Insurance Card (EHIC)

Spaanse ziekenhuizen vragen naar het zogenaamde EHIC (European Health Insurance Card ). Deze kaart heeft de volgende voordelen:

 • Spaanse ziekenhuizen vragen naar deze kaart. Heb je deze niet dan loopt je het risico dat je de kosten moet voorschieten.
 • bij eerstelijnshulp (huisarts, fysiotherapie) hoeft geen geld te worden voorgeschoten, in tegenstelling tot de gewone zorgpas.
 • met een EHIC kan je het eigen risico cadeau krijgen. De Europese zorgpas vergoedt zorgkosten niet volgens de Nederlandse Zorgverzekeringswet (ZVW), maar op basis van het in het vakantieland geldende zorgstelsel. In landen zonder eigen risico pakt dat gunstig uit. Bij medicijnen op recept wordt wel een eigen bijdrage gevraagd.

 

Er zijn drie soorten politie in Spanje. De Guardia Civil (letterlijk: Burgerwacht) controleert voornamelijk het platteland en deelt bonnen uit bij verkeersovertredingen. De Policía Nacional (Rijkspolitie) opereert in grotere plaatsen, maar is in sommige streken vervangen door een regionaal korps: de Ertzaintza in het Baskenland en door de Mossos d’Esquadra in Catalonië. De Policía Local, ook Policía Municipal of Guardia Urbana (Gemeentepolitie) genoemd, is een onafhankelijk plaatselijk korps en heeft een afdeling voor verkeerscontroles. Deze drie diensten verwijzen u alle naar de juiste autoriteit als er iets gebeurt waarbij u politiehulp nodig hebt.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

xx

Spanje - Aragón - Benasque multi-actief

Familieavontuur in de Spaanse Pyreneeën

Gezinsvakantie vanuit hotel en berghut

Zwaarte
Comfort
Family specials
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.