Slovenië - Bled, Ljubljana en de kust, 7 of 11 dagen Fietsen van Bled naar de Adriatische Zee

« Terug naar overzicht
Nieuw
Privéreis - Fietsen

Fietsvakantie langs guesthouses en hotels

Afwisselende fietsvakantie van de spectaculaire Julische Alpen naar de Adriatische Zee, met bezoek aan Bled en de sympathieke hoofdstad Ljubljana. We hebben onze best gedaan autoluwe routes te vinden door bossen, weiden en langs vriendelijke dorpjes. Je maakt regelmatig gebruik van de trein om routes in te korten of minder leuke stukken over te slaan. Naar keuze met of zonder vervoer van je bagage. De overnachtingsplekken zijn kleinschalig en met zorg uitgekozen. De korte variant eindigt in Ljubljana, de lange variant met een duik in de Adriatische Zee.

Uniek aan deze reis

 • Korte en lange variant
 • Bled en de Julische Alpen
 • Sfeervol Ljubljana
 • Dwarsdoorsnede van het land
 • Eindigt aan Adriatische Zee in geweldig hotel
 • E-bikehuur mogelijk
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Video | Invitation to Slovenia: Feel Slovenia

Bekijk op YouTube een mooie impressievideo van het veelzijdige Slovenië.

Dit is een app only reis

Tijdens deze tocht volg je de route via de app SNP Routes op je smartphone of tablet. Bij deze reis ontvang je geen papieren routebeschrijving en kaartmateriaal. Alle reisinformatie vind je voor vertrek in de routeapp en in Mijn SNP. Kijk voor meer informatie op moeiteloos navigeren met de app SNP Routes.

Dag tot dag

Slovenië - Van Bled naar de Adriatische Zee

Beknopt programma van deze trip:

 • Dag 1 aankomst in Bled
 • Dag 2 rondrit via Mojstrana, nacht in Bled 
 • Dag 3 trein naar Bohinj, rondrit. nacht in Bled
 • Dag 4 rit van Bled naar Skofja Loka
 • Dag 5 rit van Skofja Loka naar Ljubljana
 • Dag 6 verkenning Ljubljana
 • Dag 7 einde van de Korte Variant
Vervolg Lange Variant
 • Dag 7 rit van Ljubljana naar Ribnica
 • Dag 8 rondrit naar meer van Kocevje, nacht in Ribnica
 • Dag 9 rit naar Rakek, trein naar Koper, ritje naar Izola
 • Dag 10 rondrit via Parenzana spoorfietspad, nacht in Izola
 • Dag 11 einde van de Lange Variant

Voor meer info, kijk je bij het dag- tot dag programma.

 

 

Dag 1

Aankomst in Bled, bekend om zijn mooie meer met het iconische kerkje-op-het-eiland. En uiteraard het kasteel, dat uitkijkt over dit meer. Je overnacht niet ver van het meer, maar wel in volledige rust.

Overnachting in

nabij Bled

Dag 2

Als je fietsen gereserveerd hebt, neem je na het ontbijt de bus, die je in 10 min naar Lesce-Bled brengt. Hier staan de huurfietsen klaar en worden op maat ingesteld. Je kan gelijk de trein nemen naar het langgerekte Jesenice, voorheen een industrieplaats. Je fietst vandaar door het steeds mooier wordende dal van de Sava naar Mojstrana. Hier schitterend zicht op de noordkant van de Julische Alpen. Niet voor niets is hier een interessant museum over de bergen en haar bewoners. Verder wat horeca voor een welverdiende pauze. Je kan op en neer een zijdal infietsen om een mooie waterval te bezoeken. Er volgt een pittige klim, maar die brengt je wel in het stille en wonderschone Radovna dal. Stukjes bos wisselen af met bergweiden en zicht op de immense bergen. Veel plekken om aan de rivier te picknicken en/of af te koelen. Er is een optie om de bekende Vintgar kloof te bezoeken (in de zomer erg druk). Langzaam dalend kom je terug bij het meer van Bled. Fietstocht: ca. 45 km met 550 m stijgen.

Overnachting in

nabij Bled

Dag 3

Er wordt aan gewerkt, maar er is nog geen veilige fietsroute van Bled naar Bohinj. Je fietst daarom naar het stationnetje Bled Jezero en neemt de trein naar Bohinjska Bistrica (20 min).  
Hier zoek je het autovrije fietspad dat een ronde maakt door de Bohinj vallei, met steeds zicht op de toppen van de Julische Alpen. Je kunt het rondje van ca. 25 km verlengen door uitstapjes te maken naar het beroemde Meer van Bohinj, het bezoekers centrum van het Triglav Nationaal Park en de fraaie Mostnica Kloof. Daarnaast veel leuke dorpjes met uitnodigende terrasjes. Na afloop neem je de trein terug naar Bled. 
Met een E-bike kan je ook overwegen om vanuit Bohinj via de bijzondere Pokljuka hoogvlakte terug te fietsen naar Bled, een flinke klim en afdaling. Je komt langs vriendelijke boerendorpjes en hogerop in eindeloze naaldwouden, waar 's  winters gelanglauft wordt.

Overnachting in

nabij Bled

Dag 4

Van Bled fiets je het glooiende binnenland in op weg naar het oude stadje Skofja Loka met een imposant fort, Loski Grad. Bossen, weilanden en vriendelijke dorpjes wisselen elkaar af. Al snel bereik je het historische stadje Radovljica. Tijd voor een bezoekje en koffie op het levendige plein. Daarna kan je kiezen tussen een route met de meeste natuur en rust (ca. 45 km) die vanaf Kropa, een oud centrum van ijzerverwerking, over een flinke heuvel van 850 m gaat. Of een langere route (ca. 60 km), met minder hoogteverschil, die door de stad Kranj loopt. Kranj heeft wat rafelranden en een bijzonder leuk oud centrum. Het laatste stuk naar Skofja Loka is weer groen en rustig.

Overnachting in

Skofja Loka

Dag 5

Van Skofja Loka naar Ljubljana, de sfeervolle hoofdstad van Slovenië, klein maar fijn. Een mooie fietstocht door de natuur, pas de laatste 10 km krijg je zicht op de stad. die je binnen fietst door het uitgestrekte stadspark. Het machtige fort torent uit boven het mooi opgeknapte centrum. Geniet aan de oever van de rivier van een drankje. Fietstocht ca. 40 km met 450 m stijgen. Voor de liefhebbers  is er ook een zwaardere variant beschreven met wat meer hoogtemeters en uitzicht, langs het leuke dorp Polhov Gradec met een fraai kasteel.

Overnachting in

Ljubljana

Dag 6

In Ljubljana is een interessante rondwandeling uitgezet, die je deels op de fiets kan doen. Op een aantal plekken is het handiger de fiets te laten staan en te voet verder gaan. Bv. in de mooie parken of bij de beklimming van het fort. Uiteraard zijn er mooie musea te bezoeken en de voetgangerszone kent vele leuke winkeltjes.

Overnachting in

Ljubljana

Dag 7

Voor de Korte Variant is dit het einde van het arrangement. Je neemt de trein terug naar Bled en levert de huurfietsen in, of je boekt een taxi-transfer, incl. bagage en fietsen, terug naar Bled.

Doe je de Lange Variant dan fiets je vandaag van Ljubljana naar Ribnica, gelegen in de uitgestrekte natuur van Notranjska. Al snel ben je de stad uit en in het vlakke en vogelrijke natuurgebied Ljubljanske Bare heerst landelijke rust, terwijl de ooievaars klepperen op hun hooggelegen nesten. Dan fiets je het bosrijke en heuvelachtige Notranjska in, met een fijne afwisseling van weilanden, dorpjes en beukenbossen. De ondergrond bestaat hier uit grillige kalksteen vol met grotten en dolines (ingestorte grotten). Vandaar dat er pittige klimmetjes zijn, met op de top soms een fraaie burcht.  Ribnica is gebouwd rond Ribnica Grad, het kasteel, gelegen in een mooi park aan de rivier. Fietstocht ca. 60 km met 750 m stijgen, naar keuze met de trein in te korten. Vanaf station Grosuplje is het ca. 40 km fietsen met 550 m stijgen.

Overnachting in

Ribnica

Dag 8

Omdat het heerlijk is ook wat tijd in de fijne accommodatie door te brengen, vandaag een wat lichtere rondrit door de natuur van Notranjska en langs vriendelijke dorpjes. Ca. 30 km, met 200 m stijgen. Bijzonderheid is dat dit gebied in vroeger eeuwen is ontgonnen door Duitse immigranten in het Habsburgse Rijk. Er ontwikkelde zich een eigen taal en cultuur genoemd naar het plaatje Kocevje (Gottschee in het dialect).

Overnachting in

Ribnica

Dag 9

Vandaag een zware tocht met vele hoogtepunten. Van Ribnica gaat het eerst door de vallei, dan over een beboste heuvelrug, naar het Meer van Cerknica. Dit is een bijzonder meer..... het grootste deel van het jaar staat het (gedeeltelijk) droog, maar soms is het een onmetelijke watervlakte. Hoe dit mogelijk is, is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar het hangt samen met het kalkgesteente waarin ondergrondse rivieren en grotten zorgen voor een bijzondere waterhuishouding. Er is een leuk museumpje over het leven bij dit meer. In het natuurgebied Rakov Skocjan kun je een verdwijnende en weer opduikende rivier van dichtbij bekijken. Fietstocht ca. 65 km met 900 m stijgen.
Er is ook een kortere, lichtere route van ca 45 km beschreven, die bovenstaande natuurverschijnselen niet aandoet, maar wel halverwege een leuk zwemmeertje met terras heeft.
Vlakbij het stadje Cerknica word je opgehaald en naar Izola gebracht (ca. 1 uur), waar je direct aan de haven overnacht. De invloeden van Venetië, ooit de heerser langs de kusten van de Adriatische Zee, zijn hier niet te missen.

Overnachting in

Izola

Dag 10

De laatste fietstocht is een rondrit vanuit Izola. Deze rondrit voert je door Sloveens Istrië, een prachtige streek, compleet anders dan al hetgeen je tot dusver hebt gezien. Maak kennis met het mediterrane gezicht van Slovenië. De route voert je langs de kust, deels via het fietspad dat het oude Parenzana spoorlijntje volgt. Na twee korte klimmetjes is het in Piran, het mooiste stadje aan de Sloveense kust, gebouwd door de Venetianen, tijd om even af te stappen. Na de zoutpannen van Strunjan duiken we, vlakbij de grens met Kroatië, het binnenland in. Over landweggetjes met nauwelijks verkeer stijg je langs wijngaarden, olijvenbomen  en cypressen naar een hoogte van 270 m. Heerlijke, maar steile afdaling terug naar zee. Fietstocht ca. 35 km met 350 m stijgen.

Overnachting in

Izola

Dag 11

Na het ontbijt fiets je terug naar Koper en pakt de trein naar Bled (de bagage wordt naar het station van Koper gebracht). In Bled lever je de huurfietsen in. Je kan je ook laten ophalen door de optionele taxi-service, inclusief fietsen en bagage.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je overnacht in zeer verschillende, kleinschalige accommodaties. Bij Bled ben je te gast in een guesthouse op een rustige plek, op enige afstand van het meer. In Skofja Loka is er een leuk hotelletje. In Ljubljana ook, vlakbij het station. In Ribnica weer een mooi verzorgd guesthouse. Tot slot in Izola een 4**** hotel aan zee bij het historisch centrum.

Over de maaltijden

Elke ochtend staat er een voedzaam ontbijt klaar. Voor het avondeten kies je zelf een eethuisje of restaurant.
Voor de lunch zoek je onderweg een restaurantje of koopt een en ander in een winkeltje en gaat onderweg picknicken.

Inbegrepen

 • Alle overnachtingen
 • Alle ontbijten
 • Bagagevervoer (1 koffer / tas per persoon van max 15 kg)
 • SNP Reis App met route informatie

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugreis
 • Overige maaltijden
 • Treintickets
 • Fietshuur (optioneel bij te boeken)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Verzekering

Reisinformatie

Je volgt de route met de SNP Route App op je smartphone. Je krijgt dus geen apart kaartmateriaal of routebeschrijving mee. Zorg voor een goed opgeladen smartphone en een powerbank. In de reisinformatie staat hoe de route app te downloaden en te gebruiken. Alle benodigde informatie voor je reis ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Langzaam worden er wat fietspaden in Slovenië aangelegd. Ljubljana is bv. een echte fietsstad. Toch gaat het merendeel van de kilometers tijdens deze fietsvakantie over wegen. We hebben onze best gedaan autoluwe plattelandsweggetjes te selecteren. Vaak zijn dit goede, op en neer gaande, gravelwegen in de natuur, prima te doen met wat dikkere banden. Soms is een stukje over een wat drukkere hoofdweg niet te vermijden. Het landschap is glooiend tot heuvelachtig, met elke dag een aantal pittige klimmen. Een E-bike kan daarom geen kwaad.

Standaard is vervoer van je bagage inbegrepen. Je kan er echter ook voor kiezen om je bagage zelf in fietstassen te vervoeren. Behalve goedkoper is dit ook milieuvriendelijker.

rustdagen

Je kan overal extra (rust)dagen bijboeken.

Fietsverzekering

Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die deze kosten dekt. Je kunt via ons bij a.s.r. een reisverzekering inclusief dekking voor bijzondere sportuitrusting afsluiten.

Meer informatie over onze verzekeringen

Extra's

Transfers

Taxitransfer Ljubljana - Bled (vanaf € 110,- per boeking)

Optionele transfer van Ljubljana naar Bled, incl. fietsen en bagage.
Als je auto in Bled staat word je daar afgezet.
Als je per trein reist word je afgezet op station Lesce-Bled, waar je de huurfietsen inlevert, en per trein verder kunt reizen richting Oostenrijk.
Als je per vliegtuig reist word je afgezet op het vliegveld van Ljubljana. De huurfietsen worden naar de verhuurder in Lesce-Bled gebracht.

NB. indien je vanuit Ljubljana niet zelf wilt terugkeren naar Bled, zullen de huurfietsen daar wel heen moeten worden gebracht. In dat geval kan je deze transfer boeken en worden alleen de fietsen teruggebracht.

 

Voorwaarden: De prijs is per boeking, max 4 personen.

Fietshuur

e-bike (vanaf € 297,- per persoon)

Je kunt via SNP een e-bike huren. De e-bike beschikt over voldoende versnellingen en een achtertas. Per 2 personen krijg je een  km-teller, pomp, slot en reparatiesetje.

Voorwaarden: Je dient de huurfiets bij boeking aan te geven.

trekking fiets (vanaf € 165,- per persoon)

Je kunt via SNP een fiets huren. Je huurfiets is een trekking fiets met voldoende versnellingen en achtertas. Per 2 personen krijg je een km-teller, pomp, slot en reparatiesetje.

Voorwaarden: Je dient de huurfiets bij boeking aan te geven.

Praktische informatie

over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht - Bled is ca. 1150 km. Je kan de auto, gedurende de fietstocht, laten staan bij het overnachtingsadres in Bled (je betaalt ter plekke 5 euro per dag voor de dagen dat je niet in de accommodatie slaapt).
Voor zowel Oostenrijk als Slovenië is een tol-vignet vereist op snelwegen.

Terugreis
Je kan een transfer reserveren (incl fietsen en bagage) van het hotel in Ljubljana of Izola naar het guesthouse in Bled, waar je auto staat (resp. 55 of 160 km).
Dit is de handigste optie als je je bagage tijdens de fietstocht hebt laten vervoeren. 

Je kan ook met de trein terug naar Bled. Een prima optie als je je bagage zelf in fietstassen hebt meegenomen, maar wat lastiger als je naast de fiets ook nog extra bagage bij je hebt.

Korte Variant
Het hotel in Ljubljana is op loopafstand van het treinstation.
Je neemt (met bagage en fiets) de rechtstreekse trein van Ljubljana naar Lesce-Bled (ca. 1 uur)

Lange Variant
Aan het einde van de reis fiets je vanuit Izola naar Koper (ca. 8 vlakke km, bagage wordt vervoerd van Izola naar Koper).
Vanuit Koper neem je de trein naar Lesce-Bled (ca. 3.45 uur, met overstap in Ljubljana, fiets en bagage meenemen).

Beide Varianten
Heb je eigen fietsen, dan kan je in Lesce-Bled je bagage in een kluis achterlaten en 6 km naar het eerste onderkomen fietsen, waar je auto staat. 
Daarmee haal je de bagage op.
Huurfietsen kan je inleveren naast station Lesce-Bled. Daarna neem je de bus naar het eerste onderkomen, waar je auto staat.
Eventueel kan je een extra nacht in Bled boeken om de volgende dag huiswaarts te keren.

Klik hier voor treintijden in Slovenië. Niet in alle treinen mag de fiets mee, let op het fietssymbooltje.
NB. vooralsnog geen Engelse versie, maar vertrektijden opzoeken lukt nog wel. Zo niet dan kan je ook www.bahn.de gebruiken.

trein informatie

Wil je per trein naar je bestemming reizen dan kies je voor een retourtje Lesce-Bled.
Je kan geen fiets meenemen.
In Bled overnacht je ca. 6 km van het station. Na aankomst op station Lesce-Bled neem je een taxi naar het eerste onderkomen.

Met de huidige treinverbindingen is je bestemming in Slovenië, ook afhankelijk van waar je woont, vaak te ver om in één dag te halen.
Het meest ontspannen is om bv. in München of Salzburg een overnachting te plannen. Dit zijn allebei mooie steden om wat tijd door te brengen.

Terugreis 
Je kan een transfer reserveren (incl fietsen en bagage) van het hotel in Ljubljana of Izola naar Bled (resp. 55 of 160 km).
Hier geef je de fietsen af bij de verhuurder (naast station Lesce-Bled) en kunt de trein naar Oostenrijk, en verder, pakken.
Dit is de handigste optie als je je bagage tijdens de fietstocht hebt laten vervoeren. 

Je kan ook met de trein terug naar Bled. Een prima optie als je je bagage zelf in fietstassen hebt meegenomen, maar wat lastiger als je naast de fiets ook nog extra bagage bij je hebt.

Korte Variant
Het hotel in Ljubljana is op loopafstand van het treinstation.
Je neemt (met bagage en fiets) de rechtstreekse trein van Ljubljana naar Lesce-Bled (ca. 1 uur)

Lange Variant
Aan het einde van de reis fiets je vanuit Izola naar Koper (ca. 8 vlakke km, bagage wordt vervoerd van Izola naar Koper).
Vanuit Koper neem je de trein naar Lesce-Bled (ca. 3.45 uur, met overstap in Ljubljana, fiets en bagage meenemen).

Beide Varianten
In Lesce-Bled geef je de fietsen af bij de verhuurder (naast het station) en pakt de trein naar Oostenrijk of elders.

Klik hier voor treintijden in Slovenië. Niet in alle treinen mag de fiets mee, let op het fietssymbooltje.
NB. vooralsnog geen Engelse versie, maar vertrektijden opzoeken lukt nog wel. Zo niet dan kan je ook www.bahn.de gebruiken.

Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of www.interrail.eu

Wij raden aan om de treinreis pas te reserveren nadat je SNP-arrangement bevestigd is.

vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht Ljubljana.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
E-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Nota bene
Wij raden je aan om je vlucht tegelijkertijd met je arrangement te boeken.

hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Vanaf vliegveld Ljubljana reis je per lijnbus en taxi naar de eerste accommodatie in de buurt van Bled.

Aan het einde van de reis reserveer je vanuit Ljubljana of Izola een transfer naar Bled.
Je wordt zelf op het vliegveld van Ljubljana afgezet en de fietsen worden naar de verhuurder teruggebracht.

Pendelbusjes
Van vliegvelden in en rond Slovenië rijden er comfortabele pendelbusjes naar bestemmingen in Slovenie'. NB. Fiets kan niet mee.
Klik hier voor informatie en om te reserveren.

Je kan dagelijks starten van half mei tot half oktober.

Voor kinderen onder de 15 jaar is een fietshelm in Slovenië verplicht. We raden ook volwassenen aan een fietshelm te dragen. Als je fietsen huurt kan je tevens een fietshelm huren.

Ga je binnenkort op reis naar Slovenië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/slovenie. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/slovenie/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.

Gezondheidszorg
De gezondheidszorg in Slovenië ligt op Europees niveau. Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, jodium, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.. Check verder de paklijst in de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Bled

Slovenië - Bled, Ljubljana en de kust

Fietsen van Bled naar de Adriatische Zee

Fietsvakantie langs guesthouses en hotels

Zwaarte
Comfort
Fietsen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.