Groot-Brittannië - Engeland - Great West Way®, 8 dagen Fietsen van Londen naar Bristol

« Terug naar overzicht
Privéreis - Fietsen

Fietsvakantie langs hotels en B&B's

De Great West Way® is een nieuwe fietsroute die vanaf de westelijke voorsteden van de wereldstad Londen door de vallei van de Thames en langs het Kennet & Avon kanaal naar de oude, maar tegenwoordig heel hippe havenstad Bristol leidt. Westwaarts dus, dwars door het culturele en historische hart van het oude Albion. De route volgt voor een groot deel de National Cycle Route nr. 4 en voert je via de mooie parken aan de westkant van Londen en over een jaagpad langs de Thames de wereldstad uit. Je fietst langs de weelderige oevers van de Thames, prachtige stadjes en dorpen, langs de sluizen en kleurrijke longboats van het Kennet & Avon kanaal door het licht golvende heuvelland van de North-Wessex Downs en door de beboste vallei van de Avon. Je fietst langs beroemd Wereld Erfgoed dat een tijdspanne van 4000 jaar overbrugt: van de mysterieuze steencirkel van Avebury, het Romeinse badhuis van Bath, de kastelen van Windsor, Hampton en Highclere,  de beroemde tuinen van Kew tot je uiteindelijk in het trendy gerestaureerde 19e eeuwse havengebied van Bristol eindigt.
Je verblijft in gastvrije en sfeervolle B&B’s en dorpshotels, je bagage wordt vervoerd, je route staat in een heldere app en je kunt een prima fiets of e-bike huren. Dus: ‘no worries and just enjoy!’ 

Uniek aan deze reis

 • Over jaagpaden langs Thames, River Avon en kanaaltjes
 • Relaxed en autoluw fietsen door het hart van Engeland
 • Van wereldstad Londen naar trendy Bristol
 • Veel historische hoogtepunten langs de route
 • GPS-tracks aanwezig
 • E-bikehuur mogelijk
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Dit is een app only reis

Tijdens deze tocht volg je de route via de app SNP Routes op je smartphone of tablet. Bij deze reis ontvang je geen papieren routebeschrijving en kaartmateriaal. Alle reisinformatie vind je voor vertrek in de routeapp en in Mijn SNP. Kijk voor meer informatie op moeiteloos navigeren met de app SNP Routes.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Engeland - Great West Way®

In het kort ziet je programma van deze reis er als volgt uit:

 • Dag 1: aankomst in Windsor, overnachting Windsor
 • Dag 2: trein naar Kingston upon Thames, fietstocht naar Windsor, overnachting Windsor
 • Dag 3: fietstocht naar Newbury, overnachting Newbury
 • Dag 4: fietstocht naar Avebury, overnachting Avebury
 • Dag 5: fietstocht naar Chippenham overnachting Chippenham
 • Dag 6: fietstocht naar Bath, overnachting Bath
 • Dag 7: fietstocht naar Bristol, overnachting Bristol
 • Dag 8: einde arrangement

Voor meer details klik je op de betreffende dag.

Dag 1

Aankomst in Windsor. Windsor is natuurlijk de thuisbasis van  de Britse koninklijke familie, die met regelmaat in het imposante Windsor Castle resideert. De stad is  een prachtige, historische plek om 's avonds te verkennen. Vlakbij ligt ook nog het beroemde Eton College.

Overnachting in

Windsor

Dag 2

Na het ontbijt (en nadat je, indien bijgeboekt, je huurfiets in ontvangst hebt genomen) stap je met je (huur)fiets op een lokaal treintje dat je naar Kingston-on-Thames brengt, een sfeervolle voorstad aan de westkant van de agglomeratie van Londen.  Hier begint je avontuur over een breed pad langs de oever van de Thames. Je passeert het indrukwekkende paleis van Henrik VIII:  Hampton Court, waar je, als je jezelf de tijd gunt, uren kunt ronddwalen in het paleis en de uitgestrekte tuinen.  Maar er wacht je na dit prachtige Tudor-gotische paleis nog een flink stukje fietsen langs de Thames en door levendige stadjes als Walton-on-Thames en Staines-upon-Thames. Een korte klim over Cooper Hill brengt je in het Windsor Great Park, een uitgestrekt park waar je doorheen fietst (en een extra rondje kunt fietsen) voordat de fietstocht in Windsor eindigt. 
Fietstocht: 40,5 km, 200 m stijgen en dalen, waarvan 1 steile klim van 75 m. 

Overnachting in

Windsor

Dag 3

Vanuit Windsor gaat de fietsroute eerst via het beroemde Eton College en dan voornamelijk langs de rivier de Thames en via het prachtige dorpje Bray naar de marktstad Maidenhead. Maidenhead is de grootste stad in de Royal Borough of Windsor en er zijn aanwijzingen dat de moderne stad is gebouwd op de plaats van een Romeinse nederzetting. Voorts gaat het  verder naar het westen. Hier wacht een korte, pittige klim tegen Knowl Hill op. Na Wargrace bereik je de moderne stad Reading. In deze levendige stad  verlaat je de Thames en volg je een fietspad langs het Kennet and Avon Canal, dwars door de stad en daarna door een laagland van vennen, moerassen en weilanden. Je passeert een aantal interessante sluisjes, waarvan de oudste al in het begin van de 18e eeuw zijn aangelegd. Na het dorp Thatcham bereik je al snel het eindpunt van de dag, Newbury. Dit is een mooi klein marktstadje met veel winkels en eetgelegenheden.
Fietstocht: 70,5 km, 350 m stijgen en 300 m dalen, waarvan 1 steile klim van 100 m.

Overnachting in

Newbury

Dag 4

Vanuit Newbury vervolg je je route westwaarts, in eerste instantie weer langs de rivier en kanalen. Na Hungerford buigt de route naar het zuidwesten af.  Daarna gaat het over goede fietspaden door Totterdown Woods en door het Savernake Forest, dat privébezit is van de graaf van Cardigan, helemaal tot aan Marlborough. Marlborough is een erg mooie marktstad en is misschien wel het meest bekend om de 'Merlin Mound' - de befaamde begraafplaats van de tovenaar Merlijn. Bij het verlaten van Marlborough slingert de route door de valleien en over de North Wessex Downs - een licht golvend gebied van buitengewone natuurlijke schoonheid. Hier gaat de route dus licht op en af. De dag eindigt in Avebury, dat op de Werelderfgoedlijst staat vanwege de indrukwekkende steencirkel die het hele dorpje omvat. Deze plek was in het Neolithicum en in de Bronstijd een belangrijk centrum. Vandaar dat hier veel prehistorische vindplaatsen zijn, waaronder de Avebury Henge en Stone Circles. Een bijzondere en mysterieuze plek!
Fietstocht: 47 km, 525 m stijgen en 450 m dalen (verdeeld over meerdere korte klimmetjes en afdalingen en 1 langere klim van 100 m). 

Overnachting in

Avebury

Dag 5

Vandaag wacht je een korte fietsroute, zodat je volop de tijd hebt om het prehistorische Avebury te verkennen. Vanaf Avebury fiets je door landerijen over stille weggetjes. Je passeert het kleine dorpje Yatesbury, beroemd om het RAF-trainingscentrum uit de Tweede Wereldoorlog. Dan gaat de route door een licht bebost gebied naar Cherhill, bekend vanwege de Cherhill White Horse. Dan fiets je door een rustige, landelijke omgeving naar de stad Calne, de enige stad aan de kleine rivier de Marden. Dan is het nog ene klein stukje naar Chippenham, dat een rijke geschiedenis heeft en die terugvoert tot de Saksische koning Alfred de Grote (8e eeuw). Tegenwoordig is het een bloeiende marktstad met een mooie kleine markthal.
Fietstocht: 28 km, 150 m stijgen en 250 m dalen.

Overnachting in

Chippenham

Dag 6

Vandaag fiets je grotendeel over de Wiltshire Cycleway die door de South Wiltshire Downs loopt, een mooie route door glooiend landschap. Je passeert het prachtige dorpje Lacock met een tot landhuis omgebouwde abdij, het stadje Corsham, met een interessant kasteel met een kunstcollectie en mooie tuin. Het landgoed was eigendom van de uitvinder van het foto-negatief, William Henry Talbot en Harry Potter liefhebbers zullen hier scenes uit de films herkennen. Bij het prachtige stadje Bradford on Avon, dat ooit rijk werd dankzij de wolindustrie, bereik je een dieper en bosrijker deel van de vallei van de River Avon. Bij Avoncliff vind je bij een aquaduct een heerlijke pauzeplek aan het riviertje. Je fietst door de mooie vallei en passeert Claverton en Bathhampton tot je het centrum van de prachtige stad Bath bereikt, dat in fraai in een wijde lus in de rivier ligt. Bath staat bekend om zijn Romeinse baden, thermale baden, Regency-geschiedenis, de neoclassicistische huizenrij van de Royal Crescent, de vele boetiekjes en geweldige eetgelegenheden. Het centrum van de stad staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst!
Fietstocht: 45 km, 250 m stijgen en 280 m dalen verdeeld over diverse korte klimmetjes en afdalingen.

Overnachting in

Bath

Dag 7

Vandaag wacht je nog slechts een kort stukje fietsen dat Bath van Bristol scheidt. Zo heb je voldoende tijd om Bristol (of Bath) wat uitgebreider te verkennen. Je volgt het traject van een oude spoorlijn langs de rivier Avon, geheel autovrij tot middenin het centrum van Bristol.  Bristol is de thuisbasis van de mysterieuze graffitikunstenaar Banksy en van de Aardman studios, bekend van de kleianimaties van o.a. Wallace & Gromit.  De stad kent een grote popscene en is daarmee zonder meer een van de meest trendy steden van Engeland geworden, zeker ook nadat het vervallen havengebied, van waaruit in de 19e eeuw de schepen vol emigranten naar Amerika vertrokken, een grondige make-over heeft doorgemaakt. Aan de westkant van de stad ligt de beroemde Clifton Suspension Bridge van Isambard Kingdom Brunel. Kortom, een stad waar van alles te beleven en te zien is!
Fietstocht: 27 km, 180 m stijgen en 200 m dalen.

Overnachting in

Bristol

Dag 8

Na het ontbijt in je accommodatie in Bristol eindigt deze fietsvakantie. 

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Tijdens deze reis verblijf je in een verscheidenheid aan accommodaties,  variërend van bed & breakfasts, guesthouses en kleine hotels. Ze worden gerund door fietsvriendelijke gastheren en gastvrouwen die kamers met een eigen badkamer bieden en een smakelijk Engels ontbijt om je klaar te stomen voor de komende dag. 
Omdat sommige accommodaties klein zijn en daardoor in het hoogseizoen vaak al lang van tevoren zijn volgeboekt, adviseren wij om tijdig te boeken. In de meeste plaatsen maken we gebruik van meerdere hotels, B&B's en guesthouses met hetzelfde comfortniveau. Je verblijft overal één nacht, behalve in Windsor, waar je twee nachten verblijft.

Over de maaltijden

De overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt. Je hebt elke ochtend een selectie van koude en warme opties om uit te kiezen, waaronder een volledig Engels ontbijt. Op alle trajecten kom je geregeld winkels tegen voor lunchinkopen of een pub of restaurant waar je kunt lunchen. Voor het avondeten heb je in alle overnachtingsplaatsen de keuze uit een verscheidenheid aan leuke pubs en restaurants (niet inbegrepen). 

Inbegrepen

 • 7 nachten verblijf in hotels, B&B's en guesthouses op kamers met eigen badkamer
 • 7 x ontbijt
 • bagagevervoer
 • fietsroutes in SNP-route app
 • digitale reisinformatie

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis (optioneel bij te boeken)
 • eventuele fietshuur inclusief afleveren en ophalen bij hotel (optioneel bij te boeken)
 • eventuele entrees 
 • treinrit dag 2 van Windsor naar Kingston upon Thames
 • lunches en diners
 • toeristenbelasting (waar van toepassing)
 • reis- en annuleringsverzekering
 • uitgaven van persoonlijke aard

Reisinformatie

Je volgt de route met de SNP Route App op je smartphone. Je krijgt dus geen apart kaartmateriaal of routebeschrijving mee. Zorg voor een goed opgeladen smartphone en een powerbank. In de reisinformatie staat hoe de route app te downloaden en te gebruiken. Alle benodigde informatie voor je reis ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

De lengte van de fietstochten loopt uiteen van 25 tot 75 km per dag over vlak tot licht glooiend terrein. De meeste routes zijn grotendeels vlak, maar af en toe kom je een pittig heuveltje tegen. Dagelijkse hoogteverschillen zijn nooit meer dan 350m stijgen en dalen. Alleen op dag 4 stijg je in totaal iets meer (ca. 500m verdeeld over meerdere klimmetjes).
Je fietst hoofdzakelijk over verkeersvrije verharde of onverharde jaagpaden langs riviertjes en kanalen, of over verkeersarme asfaltweggetjes. Af en toe wacht er ook een stuk bospad of zelfs een stukje fietsen door laag grasland.  In de stedelijke gebieden is een stukje drukke weg af en toe onvermijdelijk, maar ook daar fiets je bijna altijd over een fietspad of trottoir met fietspad. Algemeen geldt dat de routes gedurende de fietsweek, als je verder van Londen verwijderd raakt, gemiddeld genomen steeds rustiger worden. Niettemin is de streek ook onder Engelsen steeds populairder als fietsbestemming!  
De reis is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden en met een redelijke fietsconditie. Het accent ligt op het aanhouden van een ontspannen tempo zodat je voldoende tijd hebt om de bezienswaardigheden onderweg te bekijken.  Slecht weer en wind kunnen een verzwarende factor zijn. Bedenk dat je hoofdzakelijk in westelijke richting fiets, wat in Engeland betekent dat je in veel gevallen tegenwind zult hebben.

Het is belangrijk om een fiets met brede banden te hebben (zoals ook bij onze huurfietsen het geval is), aangezien je voor ongeveer de helft van de route op onverharde wegen en paden fietst. Bij regenachtig weer kunnen de onverharde stukken flink modderig zijn.

Je fietst met de SNP navigatie-app op je smartphone. Je krijgt dus geen apart kaartmateriaal of routebeschrijving mee. Zorg zelf dus voor een goed opgeladen smartphone en eventueel een powerbank. In je reispakket staat hoe de route app te downloaden en te gebruiken.

 

Extra dagen

In Bath en Bristol kun je extra nachten bijboeken.

Fietsverzekering

Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die deze kosten dekt. Je kunt via ons bij a.s.r. een reisverzekering inclusief dekking voor bijzondere sportuitrusting afsluiten.

Meer informatie over onze verzekeringen

Extra's

Fietshuur

E-bike

Onze elektrische fietsen zijn van het merk Wisper 705. Dit is een 26 ″ fiets, unisex model met lage opstap. De fiets heeft 7 versnellingen en een sterke accu van 375 kw/h en met actieradius tot 50 mile.
Bij de fietshuur is helm, een slot, een fietstas en een reparatiekit inbegrepen. De fiets heeft extra dikke banden die geschikt zijn voor alle terreinen. 

Inbegrepen in de huurprijs is het afleveren bij uw eerste accommodatie inbegrepen. De fietsen zijn heel eenvoudig af te stellen. 

 

Voorwaarden:

Bij boeking dien je geslacht en lengte door te geven.  Bij de huurkosten zijn kosten voor aflevering en  afstellen bij het hotel inbegrepen.

Hybride fiets

Onze hybride fietsen zijn van het merk Dawes Discovery 201 Eq. De 201EQ heeft een achterdrager voor uw fietstassen, een kaartenhouder,
verstelbare zadelhoogte, geveerde zadelpen en spatschermen en spatborden. De fiets heeft 21 versnellingen. De fietsen zijn voorzien van brede banden waarmee je ook over onverharde en half verharde paden kunt fietsen. 
Bij de fietshuur is helm, een slot, een fietstas en een reparatiekit inbegrepen. 

Inbegrepen in de huurprijs is het afleveren en ophalen van de fiets bij uw eerste (en tevens laatste) accommodatie. De fietsen zijn heel eenvoudig af te stellen.

Voorwaarden:

Bij boeking dien je geslacht en lengte door te geven. Bij de huurkosten zijn kosten voor aflevering en  afstellen bij het hotel inbegrepen.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

Als je met de eigen auto wilt reizen is de Kanaaltunnel of een van de veerboten naar Dover (vanaf Zeebrugge of Calais) de beste optie. Vanaf Calais varen meer maal daags veerboten van verschillende maatschappijen. De rit van Dover naar Windsor is ca. 170 km. Lang parkeren in Windsor is een vrij kostbare zaak. Er zijn diverse parkeergarages en parkings waar je voor langere tijd kunt parkeren (reken al gauw op ca 100 GBP voor een week). Ook in Bristol, aan het eind van de fietsreis, is lang parkeren niet goedkoop. Kijk voor de mogelijkheden bijvoorbeeld hier of hier.

Aan het eind van de reis ga je per trein vanaf Bristol-Temple Mead in ca 1 uur naar Windsor-Eton Central (met overstap in Reading en in Slough).

Trein informatie

Vanuit Nederland reis je snel en comfortabel met de Eurostar naar Londen-St.Pancras International station.  Er gaat enkele keren per dag vanaf Amsterdam (of Rotterdam) een rechtstreekse trein, zodat je niet over hoeft te stappen in Brussel-Midi. De Eurostar kun je boeken bij NS Internationaal. In de Eurostar kun je je fiets meenemen, al dien je dit vooraf te reserveren. 

Vanuit Londen-St.Pancras International station neem je de metro naar Vauxhall waar je op de lokale trein naar Windsor-Eton-Riverside station stapt (totaal ca 1,20 uur voor metro en trein).

Terug reis je vanaf Bristol-Temple Meads eenvoudig in ruim 2 uur terug naar het centrum van Londen.

Meer info over treinen in Engeland vind je hier

Fietsen in de trein
Neem je je eigen fiets(en) mee, dan kun je deze vanaf het eindpunt Bristol prima in de trein meenemen terug naar het startpunt Londen. Je dient het meenemen van fietsen wel vooraf te reserveren via de website van National Rail.

Veerboot informatie

Voor alle veerbootverbindingen naar Engeland kun je uitstekend terecht bij Overtocht.nl.
Klik hier voor een overzicht van alle tarieven en verbindingen.

Wij raden je aan de overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is. Je kunt van Hoek van Holland naar Harwich reizen met Stena Line. 

Pal naast de ferryhaven ligt treinstation Harwich International vanwaar je naar Londen-Liverpool Street station kunt reizen. Deze treinen rijden hele frequent (duur ca 1,20 minuten met 1x overstap in Manningtree. Vanaf London-Liverpool Street station reis je per trein verder via Slough naar Windsor-Eton-Central (duur ca 1 uur). Voor meer info over treintijden, kijk hier

 

Je kunt dit arrangement dagelijks starten in de periode van 1 april tot eind oktober. Het weer in centraal Engeland komt sterk overeen met dat in Nederland.  Bedenk dat de wind hoofdzakelijk uit het westen waait en dat de route globaal in westelijke richting gaat. De kans dat je tegen de wind in fietst is dus groot. Een e-bike (ook bij te huren) kan hier voor verlichting zorgen…

Groot-Brittannië kent zgn. Bank Holidays. Dit zijn vrije maandagen, waardoor een lang weekend ontstaat en het overal druk wordt met bezoekers en veel gesloten is. U kunt deze weekenden beter mijden voor uw vakantie. 
Klik hier voor de juiste data van Bank Holidays.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Engeland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Omdat ongeveer de helft van de route over onverharde wegen gaat, is een fiets met brede banden onontbeerlijk!

Goede fietskleding verhoogt het comforttijdens je fietsvakantie aanzienlijk.  Een gewatteerde fietsbroek is een goed idee. Kleding moet vocht van het lichaam naar buiten afvoeren. Sweatshirts, dunne pullovers en ademende jacks zijn ideaal tijdens de koudere dagen. Neem lichte, waterdichte jassen en broeken mee voor het geval het regent.  Op warme dagen raden we een pet of hoed en een zonnebril aan ter bescherming tegen de zon.

Fietshelm
We raden je aan om een fietshelm te dragen, al is deze in Engeland niet verplicht. Als je een fiets huurt via SNP, behoort een standaard formaat fietshelm tot de uitrusting (zie materiaalhuur), neem je deze zelf mee.

Tijdens de fietsdagen word je bagage vervoerd. In je fietstassen neem je regenkleding, warme kleding, eten en drinken voor de dag mee.  We raden je aan om je bagage in een softpack of weekendtas te vervoeren. Een bagagestuk mag niet zwaarder zijn dan 20 kg; meerdere stuks bagage per persoon is toegestaan. We adviseren je om geen losse spullen aan je bagage te binden, omdat deze kwijt kunnen raken. 

Ga je binnenkort op reis naar Groot-Brittannië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/groot-brittannie-en-noord-ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

great west way

Groot-Brittannië - Engeland - Great West Way®

Fietsen van Londen naar Bristol

Fietsvakantie langs hotels en B&B's

Zwaarte
Comfort
Fietsen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.