mount_fuji.jpg

Japan Vakantie in het Land van de Rijzende Zon

De website van SNP maakt gebruik van cookies. Meer informatie Akkoord & sluiten

Op vakantie in het land van tegenstrijdigheden: uniek Japan

Een vakantie in Japan is een reis naar het land van hoogbouw, hightech en neonlicht. Waar identiek geklede zakenmannen in supersnelle ‘bullet-trains’ naar hun werk reizen. Maar het Land van de Rijzende Zon is ook het land van Zen, Shinto en Wa, dat ingetogenheid, eenvoud en harmonie in zich draagt. Ervaar de unieke Japanse cultuur tijdens een rondreis in Japan. Bezoek een ingetogen theeceremonie, dat net zo Japans is als de oorverdovende herrie die uit de ‘pachinko’ gokpaleizen klinkt.

Rondreis Japan
Maak per trein, per bus, te voet en ongetwijfeld in verwondering kennis met de vele tegengestelde aspecten die Japan reizen uniek maken. Van het overweldigende Tokyo naar de rust van de Nationale Parken. SNP heeft een bijzondere Japan rondreis samengesteld waarin je het hele land doorkruist. Van het nationale park Nikko in het noorden, waar de tempels van Nikko een oase van rust zijn, tot de kasteelstad Matsuyama op het eiland Shikoku in het zuiden, waar je naast het kasteel ook de Dogo-onsen ziet, de oudste hotspring van Japan. Maar ga ook naar Mount Koya en bezoek in Hiroshima het herdenkingsmuseum voor de oorlog en de atoombom. Een Japan vakantie zal je niet snel vergeten!


Toon alle reizen in Japan

Japan met SNP

  • Verblijf in traditionele Ryokan
  • Overnacht in klooster met traditioneel Zen-diner en ontbijt
  • Veel unieke dagwandelingen
  • Mooie mix traditioneel en modern Japan

Je ultieme reis maak je zelf!

In deze stille en onbekende uithoek van de Campania, ten zuiden van Napels, maakt u rustige wandelingen door het groene landschap. Over stenen trappen en oude muilezelpaden trekt u door het beboste Valle dell’Angelo, langs de grotten van San Michele, het middeleeuwse Laurino, kastanjebossen en olijfgaarden. U overnacht in Campania Felix, het gelukkige land, in uiteenlopende, maar altijd sfeervolle en kleinschalige accommodaties.

Maak je eigen reis met onze "bouwstenen".

  • Bekijk de highlights die niet mogen ontbreken aan je reis naar India.
  • Voeg ze toe aan je persoonlijke reisplan.
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken de perfecte reis voor je.