Over SNP ACTieve en avontuurlijke reizen

Hoe is SNP ontstaan?

Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms zelfs avontuurlijk. Dat zijn reizen van SNP. Onze reisorganisatie werd ooit - in 1984 - opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. Sindsdien reizen steeds meer mensen met ons naar de mooiste plekken van de wereld. We groeiden en zijn nu de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld.

Daarom ga je op reis met SNP!
  • Je kiest bij ons uit een groot aanbod van actieve reizen op originele bestemmingen. Respect voor de natuur en de lokale bevolking vinden we, net als jij, heel belangrijk. We zijn dan ook altijd op zoek naar unieke en inspirerende reisbestemmingen, ver weg van de massa.
  • Je verblijft in kleinschalige accommodaties en overnacht in lokale hotels, pensionnetjes en guesthouses. Onze regio-experts bezoeken alle accommodaties die ze speciaal voor jou selecteren altijd eerst zelf. Zo weten ze zeker dat je verblijf onvergetelijk zal zijn.
  • Je kiest voor een duurzame reisorganisatie met een duurzaam reisprogramma. Vanuit onze 'groene' achtergrond is aandacht voor de kwetsbaarheid van onze aarde vanzelfsprekend. Wil je je verre reis het liefst zelf samenstellen? We helpen je graag met een reis op maat! Bij maatwerkreizen creëer je je eigen avontuur met diverse reisonderdelen van SNP.
  • Als je individueel op reis gaat, ontvang je een uitgebreid Nederlandstalig reispakket. Hierin vind je informatie over de lokale natuur, cultuur en geschiedenis en tips voor restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving. Bovendien krijg je een uitgebreide routebeschrijving voor je fiets- of wandelreis, die je ook kunt downloaden als GPS-track op je GPS of mobiel.
  • Op reis geniet je het meest in kleine groepjes van gelijkgestemden. Zo zien de groepen van onze groepsreizen er dus ook uit! Natuurlijk krijg je deskundige reisbegeleiding.
  • Je kiest voor een betrouwbare en kwalitatieve reisorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in het verzorgen en aanbieden van unieke natuurreizen. Bij SNP werken ongeveer 60 bevlogen en deskundige medewerkers aan jouw reisplezier. Je kunt bij ons terecht met al je vragen en we geven je graag goed reisadvies. Na terugkomst van je reis ontvang je een enquête over je ervaringen, zodat wij de kwaliteit van onze reizen altijd op het hoogste niveau kunnen houden.

Zo ziet het unieke reisaanbod van SNP eruit

Wandel of fiets je graag? Of wil je juist zoveel mogelijk verschillende activiteiten doen, al dan niet met het hele gezin? Dan vind je in ons reisaanbod absoluut wat je zoekt. Of je nu met je eigen reisgezelschap op reis wilt of kiest voor een groepsreis. Binnen of buiten Europa.

Wandelvakanties
"Waar het asfalt ophoudt…" Daar begint jouw wandelvakantie! Van lichte hotelwandelreizen tot trektochten door de wildernis. In groepsverband en individueel.
Bekijk al onze wandelvakanties.

Fietsvakanties
Verken de wereld per fiets! Pittige fietstochten over de Alpen, maar ook lichte en comfortabele fietsvakanties. Zowel binnen als buiten Europa.
Bekijk al onze fietsvakanties.

Rondreizen
Op je gemak vanuit prachtige accommodaties - ver weg van de toeristische massa - alle facetten van een streek te leren kennen? Dan ga je op rondreis met SNP! Met je eigen auto, een huurauto of met de trein. Aan jou de keuze.
Bekijk al onze rondreizen.

Gezinsvakanties
Ook voor de kids is reizen een avontuur! Onder de noemer Family Specials valt een groot aanbod originele gezinsvakanties. Van ezeltochten tot multi-activity-kampeerreizen en van ingerichte tenten op een camping tot tropische reisavonturen. Altijd met veel oog voor de kleine (of iets grotere) avonturiers. Dus tijdens de reis zijn er zeker speeltuinen en zwemwatertjes voor de allerkleinsten en avonturen en chillmomenten voor de tieners!
Bekijk ons aanbod vakantie met kinderen.

Winterreizen
Op onze winterreizen verken je de witte natuur al langlaufend, op sneeuwschoenen of op ski's. Niet in overbevolkte wintersportgebieden, maar juist op de onontdekte plekken.
Bekijk al onze winterreizen.

Meer weten over SNP Natuurreizen?
Natuurlijk kunnen we uren praten over alle mooie plekken op de wereld die je kunt ontdekken. En als vanzelfsprekend helpen we je graag om jouw volgende reis vorm te geven. Neem even contact met ons op. Voor een antwoord op je vraag of een reisadvies op maat.

 

Maak kennis met onze reisleiders

Ben je benieuwd wie onze reizen begeleiden? Kijk dan snel op deze pagina.