Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Actief en avontuurlijk×
  Noord-Amerika×
  Alles wissen ×
  1

  x Actief en avontuurlijk

  Actief en avontuurlijk

  Sportieve activiteiten middenin de natuur!

  Raften, hiken of mountainbiken: tijdens een outdoorvakantie geniet het hele gezin van (sportieve) activiteiten. Ga op avontuur in een grote of beklim die grote berg die je vanaf de camping hebt gezien. Nemen jullie liever een duik in de zee? Dat kan natuurlijk ook! Jullie kiezen zelf jullie favoriete activiteiten tijdens een vakantie in de natuur.
  Canada - British Columbia Multi-actief en avontuurlijk, 20 dagen
  8,5
  Actief en avontuurlijk
  Privéreis
  Canada - British Columbia Multi-actief en avontuurlijk Wandel, fiets en kajak off the beaten track

  actieve natuurrondreis langs sfeervolle lodges en hotels, inclusief huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  20 dagen
  vanaf € 3.571
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Actieve vakanties door heel Europa

  Samen op avontuur in de mooiste landen in Europa: SNP biedt actieve reizen aan voor gezinnen die houden van een adrenalinekick. Overdag ben je lekker bezig en ga je bijvoorbeeld raften, kanoën, kajakken, klimmen of abseilen, of probeer je het populaire canyoning. 's Avonds relax je samen rond een kampvuur. Je verblijft tijdens deze gezinsreizen veelal midden in de prachtige natuur op buitensportcampings of in berghutten.

  Lichte of pittige outdoorvakanties

  In het aanbod van SNP zitten zowel lichte als pittige actieve reizen. De lichte outdoorvakanties zijn voor iedereen goed te doen en vragen om een goede basisconditie. Kies je voor een vrij pittige gezinsvakantie, dan is het terrein vaak ruiger/bergachtiger en heb je voor de sportieve uitstapjes een vrij goede conditie nodig. Welke zwaarte je ook kiest, het gaat er vooral om, plezier te maken.

  Actieve gezinsvakanties in een groep

  Je kunt tijdens de actieve reizen van SNP zelf op avontuur tijdens een privéreis. Leuker is om deze outdoorvakanties in een groep te beleven. De kinderen werken samen en hebben veel lol. Er is ook genoeg ruimte om er met het gezin op uit te trekken, want er zijn vrije dagen in het programma opgenomen.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)