Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Finland×
  Alles wissen ×
  2

  reizen in Finland

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en kies de vakantie die bij je past.
  Finland - Hossa, 7 dagen
  noorderlicht.jpg 9,5
  Actief in de sneeuw
  Groepsreis
  Finland - Hossa Sneeuwwandelen door de Finse taiga

  sneeuwwandeltrektocht langs cabins

  Zwaarte
  Comfort
  7 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Nieuw
  Finland - Kuusamo, 8 dagen
  Sneeuwwandelen langs witte sculpturen 8,9
  Actief in de sneeuw
  Groepsreis
  Finland - Kuusamo Sneeuwwandelen in Finse nationale parken

  sneeuwwandelen vanuit Oivangin Lodge

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis

  Reizen Finland: bijzondere trektochten en themavakanties

  Finland, het land van duizend meren, leent zich bij uitstek voor een actieve vakantie. De uitgestrekte bossen en heldere meren vormen een sprookjesachtig decor voor liefhebbers van mooie vakantiefoto's. Als natuurrijk land is Finland een prettig leefgebied voor allerlei dieren, waaronder beren, rendieren, eilanden en talloze vogelsoorten. SNP biedt daarom unieke themavakanties aan, zoals wintersport- en fotografiereizen plus groepsreizen voor vogelspotters.

  Trektochten door de sneeuw

  Reizen naar Finland heeft in de winter iets magisch. De bossen zijn bedekt met sneeuw en de meertjes zijn bevroren. Met wat geluk aanschouw je een van de mooiste natuurfenomenen ter wereld: het noorderlicht. SNP biedt wandeltrektochten aan door de mooiste nationale parken in Finland, zoals Oulanka, net onder de poolcirkel. Een fraai alternatief is een langlauftrektocht door de Finse wildernis richting de Russische grens.

  Reizen Finland: unieke vogelspotreis

  Finland is een paradijs voor vogelspotters. Daarom biedt SNP een exclusieve reis aan waarbij je onder begeleiding van een lokale Fins gids op zoek gaat naar uilen en hoenders in het vogelrijke gebied aan de Botnische Golf. Vervolgens reis je naar het oosten, richting de Russische grens waar juist vogelsoorten leven die alleen in de taiga voorkomen.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)