Noorwegen - Jotunheimen, 8 dagen Dagtochten op sneeuwschoenen of langlaufski’s

« Terug naar overzicht
Privéreis - Actief in de sneeuw

Wintervakantie vanuit Hindsæter Fjellhotel

Vanuit het sfeervolle en comfortabele Hindsaeter Fjellhotel maak je dagtochten in de weidse omgeving. Trek je eigen spoor, op sneeuwschoenen of langlaufski’s, over een glooiend en imposant arctisch toendralandschap met uitzicht op de hoogste toppen van de Jotunheimen, Geniet van de doordringende stilte in dennenbossen en op bevroren meren. Verken met een lokale gids de ijs-sculpturen in de canyon van de Sjoa rivier. Een zeer afwisselende week in de witte en bevroren Noorse bergen, met elke dag een heerlijke maaltijd als beloning.

Uniek aan deze reis

  • Gastvrije eigenaren
  • Heerlijk eten
  • Kleinschalig en zeer sfeervol fjellhotel
  • Meerdere activiteiten mogelijk
  • Sneeuwzeker
  • GPS-tracks aanwezig
  • Je hond mag mee
  • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Dit is een app only reis

Tijdens deze tocht volg je de route via de app SNP Routes op je smartphone of tablet. Bij deze reis ontvang je geen papieren routebeschrijving en kaartmateriaal. Alle reisinformatie vind je voor vertrek in de routeapp en in Mijn SNP. Kijk voor meer informatie op moeiteloos navigeren met de app SNP Routes.

Dag tot dag

Noorwegen - Jotunheimen

In het langgerekte Sjoadal aan de oostkant van Nationaal Park Jotunheimen ligt aan de rand van een vriendelijk dennenbos het comfortabele Hindsæter Fjellhotel. Vanuit het hotel zijn talloze langlauftochten te maken op ski’s dan wel op sneeuwwandelschoenen. Wat dacht je van een tocht door het elandenrijke oerbos op de hellingen van de 1687 m hoge Refjellet? Of een dag ice-canyon tussen grillige bevroren watervallen en ijsspelonken in de kloof van de Sjoarivier? Je bepaalt zelf welke activiteit jouw voorkeur heeft. De terreingesteldheid rondom Hindsæter leent zich perfect voor afwisseling: sneeuwschoenwandelen en langlauftochten over glooiend en imposant arctisch toendralandschap met uitzicht op de hoogste toppen van de Jotunheimen, waaronder de Glittertind met een hoogte van 2470 m.

Dag 1 Aankomst in Hindsaeter Fjellhotel

Aankomst in Hindsaeter Fjellhotel.

Overnachting in

Hindsaeter Fjellhotel - Hindsaeter Fjellhotel

Dag 2-7a Weekprogramma Hindsaeter Fjellhotel

Hindsaeter heeft een eigen winterprogramma samengesteld, met afwisselende activiteiten, dat we hieronder weergeven. Je kan naar eigen inzicht, en in overleg met Karola, wel of niet aan bepaalde onderdelen ervan deelnemen. Daarnaast bieden we een aantal langere sneeuwschoen wandelingen aan (op de volgende pagina beschreven), voor degenen die zich vooral op het sneeuwschoen wandelen willen richten. 

Maandag
De dag begint met een introductie over het langlaufen van 1,5 uur. Daarna kan je zelfstandig een mooie langlauftocht maken op de goed gemarkeerde loipen. Na het avondeten volgt een toelichting op het programma voor de rest van de week.

Dinsdag
Na het ontbijt kort uitleg over sneeuwschoenen en welke gemarkeerde tocht je deze dag kunt maken. Na het avondeten is er een gegidste 'moonshine tour' en als er geen maan is, dan misschien wel noorderlicht.

Woensdag
Excursie in de bevroren vallei van de Sjoa rivier. Spectaculaire bevroren watervallen in allerlei kleuren. Onder leiding van een gids, loop en klauter je tussen en over de ijssculpturen, soms geholpen met een touw. Tijdens de lunch wordt er een kampvuurtje gestookt voor een warm drankje.

Donderdag
Kans om een hondenslede tocht te maken bij de buren in het Sjodalen. Je kan hier op sneeuwschoenen of langlaufski's naar toe via een mooie gemarkeerde route (3 km enkele reis). In Sjodalen Hyttetun kan je ook alleen koffie met wafels bestellen en kijken naar de hondensledes. Met of zonder sledetocht een leuke tocht.

Vrijdag
Serieuze sneeuwwandeltocht naar de Stuttgongkampen (1416 m). Je volgt de gemarkeerde sneeuwschoen route naar de top. Je doet er ongeveer 3 uur over om de 500 hoogtemeters te overwinnen. Als beloning een schitterend uitzicht. 's Avonds is er een sledetocht met fakkels

Zaterdag
Naar keuze een laatste sneeuwwandel- of langlauftocht in de mooie omgeving om nog eenmaal te genieten van de doordringende stilte. Je kan de week afsluiten met een bier-proeverij met een selectie uit de 40 in Noorwegen gebrouwen speciaal biertjes.

Overnachting in

Hindsaeter Fjellhotel

Dag 2-7b Sneeuwwandelen vanuit Hindsaeter

In de 'SNP Reis app' vind je de volgende routes die je zelfstandig kan maken vanuit Hindsaeter (altijd in overleg met de hoteliers).

Sneeuwwandelen naar Stor-Hinde. Je loopt vanuit het hotel de enorme helling aan de westzijde omhoog. Al snel kom je boven de boomgrens en hebt mooi uitzicht. Je volgt het kloofje van de Stor-Hinde tot ca. 1300 m hoogte. Mooi uitzicht over Sjoadalen. Dan rustig afdalen naar de warme kachel. Ca. 8 km, 400 m stijgen en dalen, 3,5 uur lopen.

Sneeuwwandelen door Sjoadalen. Vanuit Hindsaeter loop je zuidwaarts langs de slingerende en bevroren Sjoa rivier. Op de vele open stukken (in de zomer moerassen) heb je mooi uitzicht. Langs de rivier zijn vaak waterspreeuwen te zien (Fossekall in het Noors). Uiteindelijk steek je de rivier en de weg over en loopt bovenlangs door stukken bos terug naar huis. Ca. 11 km, 250 m stijgen en dalen.

Sneeuwwandelen naar Sjugurdsjoen. Je volgt een stuk de bevroren Sjoa rivier en volgt dan de loipe omhoog naar het mooie ovale bergmeertje Sjugurdsjoen op 1105 m hoogte. Mooie pauzeplek. Je volgt al dalend min of meer de rand van het bos. Als het waait kan je beschutting zoeken, bij mooi weer mooi uitzicht. Uiteindelijk door het Sjoa dal weer terug naar Hindsaeter. Ca. 15 km met 450 m stijgen en dalen.

Overnachting in

Hindsaeter Fjellhotel

Dag 8

Je verblijf in Hindsaeter Fjellhotel eindigt na het ontbijt.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je bent deze week te gast bij Karola Wenzel en André Sundero in het schitterend gelegen en zeer comfortabele Hindsæter Fjellhotel. Hindsæter ligt op een hoogte van 900 m, in het bosrijke Sjoadal, de winterverblijfplaats van veel elanden. In het berghotel, oorspronkelijk gebouwd in 1898, heerst een aangename informele Noorse sfeer, met gevoel voor traditie en historie. De kamers en suites zijn in 2020 geheel gerenoveerd en sfeervol ingericht naar lokale stijl. Uiteraard met een eigen badkamer. Voor en na het heerlijke diner kan je in de lounge genieten van de open haard, de rust en het uitzicht over het Sjoadal. Er is geen TV in het hotel, wel wifi in de lounge.

De wellness ruimte is de trots van de eigenaren. Bij de bouw is veel hout uit de omgeving gebruikt. Er is een grote sfeervolle sauna, met infrarood cabine en whirlpool. De douches bevatten regenwater en vanuit de sauna kan je direct in de sneeuw springen. Er zijn grote handdoeken voor de sauna aanwezig, maar geen badjassen. Zwemkleding is verplicht in Noorwegen als je naar de sauna gaat. 

Je kan kiezen tussen een kamer (met tweepersoonsbed of 2 losse bedden) en een zeer ruime suite (met tweepersoonsbed en eventueel een of twee bijzetbedden). Als je een eenpersoonskamer wilt dan is dit altijd een kamer, geen suite.

Over de maaltijden

’s Morgens maak je je lunchpakket zelf klaar aan het uitgebreide Noorse ontbijtbuffet. Je zelf meegebrachte thermoskan wordt gevuld met thee, koffie of warm bessensap. 
’s Avonds is er een uitstekend diner. De keuken van Hindsæter is in de verre omgeving bekend vanwege zijn voortreffelijke menukaart. Lokaal geproduceerd voedsel wordt gecombineerd met de internationale keuken. Bv. vlees van rendieren en runderen die in de omgeving rondlopen. Karola zal iedere avond een korte toelichting geven over de gerechten die ter tafel komen. 
Je kan het eten vergezeld laten gaan van een goede wijn of een lokaal gebrouwen biertje uit de ruim gesorteerde wijn en bier kelder. Na het eten is er natuurlijk koffie en thee in de sfeervol ingerichte zitkamer.

Inbegrepen

  • 7 overnachtingen
  • 7x ontbijt, lunchpakket en diner
  • Huur langlaufmateriaal en/of sneeuwschoenen
  • Korte sneeuwwandeltocht en langlauf introductie met gids van het hotel
  • IJs-canyoning excursie met gids
  • Gebruik van de wellness (alleen bij boeking van een suite)
  • Sneeuwwandelroutes in SNP Reis app
  • Digitale reisinformatie

Niet inbegrepen

  • Heen- en terugreis
  • Transfers Otta - Hindsæter v.v. (optioneel)
  • Sauna (ca. 120 NOK per keer als je niet de suite hebt geboekt)
  • Overige excursies, bv. met hondeslee, bierproeverij
  • Verzekeringen
  • Persoonlijke uitgaven (met name alcohol is duur)

Reisinformatie

Je volgt de route met de SNP Route App op je smartphone. Je krijgt dus geen apart kaartmateriaal of routebeschrijving mee. Zorg voor een goed opgeladen smartphone en een powerbank. In de reisinformatie staat hoe de route app te downloaden en te gebruiken. Alle benodigde informatie voor je reis ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Tijdens deze week kan je elke dag bedenken wat je gaat doen. Sneeuwwandelen. langlaufen, een excursie of een boek lezen. Bij Hindsaeter hebben ze alle benodigde materialen en ze kunnen je goede uitleg geven over de opties voor mooie tochten. Je kan het programma zo licht of zwaar maken als je wilt.

Er zijn een aantal gemarkeerde sneeuwwandelroutes en gespoorde loipes in de omgeving. Belangrijk is dat je niet met (sneeuw)schoenen de loipes kapot trapt. Als je de loipes wilt volgen, dan helemaal aan de zijkant blijven. Boven de boomgrens zijn er in de winter weinig gemarkeerde routes. Daarom kan je via SNP een aantal GPS tracks downloaden (of de SNP Reis app gebruiken) voor wat langere sneeuwwandeltochten. Begin pas aan een tocht nadat je dit met Karola hebt doorgesproken i.v.m. het weer en de sneeuwomstandigheden, zodat ze weet waar je onderweg bent.

Het wandelen op sneeuwschoenen is zwaarder dan gewoon wandelen, afhankelijk van de sneeuwcondities. Ervaring in het wandelen op sneeuwschoenen is niet vereist, dat is simpel, maar enige conditie vergroot het plezier.

Voor de langlaufers geldt dat deze reis geschikt is voor langlaufers met wat ervaring. Het afdalen en stijgen dien je redelijk te beheersen. De omstandigheden kunnen in Noorwegen lastiger zijn dan bv. in de Alpen. Een goede conditie is een pré. Goede toerlanglaufers kunnen ook proberen de hogere sneeuwschoenwandelingen op skies te maken.

Je maakt de tochten altijd met een dagtochtrugzak voorzien van lunchpakket, thermosfles en enige extra kleding. Het weer (wind, kou, sneeuwval en -condities) kan de zwaarte van de tocht sterk beïnvloeden.

Extra dagen

Het is niet mogelijk om extra dagen bij te boeken.

Extra's

Transfers

Transfer van Otta naar Hindsaeter (vanaf € 34,- per persoon)

In Otta kan je (alleen op zondag) rond 18.00 uur worden opgehaald van het treinstation door Hindsaeter Fjellhotel (afstand ongeveer 60 km, duur 1 uur). De precieze ophaaltijd is afhankelijk van de aankomsttijd van de trein uit Oslo.

Transfer van Hindsaeter naar Otta (vanaf € 34,- per persoon)

Voor de terugreis vertrekt het busje op zondag rond 10.00 uur van Hindsaeter Fjellhotel naar het station van Otta, afhankelijk van de vertrektijd van de trein naar Oslo.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht – Hindsæter is afhankelijk van de route/veerverbinding. Via Hirtshals - Larvik is het ca. 1450 km.

Klik hier voor een overzicht van de veerboten naar Noorwegen

Rijden in Noorwegen is erg mooi en gaat niet snel. Reken op 60 km/uur gemiddeld, tenzij je op een van de weinige snelwegen zit, bv. van Oslo naar het noorden.
Op een aantal wegen en bij sommige bruggen of tunnels wordt tol geheven door je kenteken te scannen. De tol wordt geïnd door je op www.epass24.com aan te melden. 

In Noorwegen rijdt al meer dan 1 op de 5 auto's elektrisch.
Opladen (DC snel laden of AC gewoon laden) is geen enkel probleem. Misschien niet direct bij de hotels, maar altijd in de buurt. 

NB1. Zorg voor goede winterbanden. In ieder geval op de laatste 60 km naar Hindsaeter zijn de wegen normaal gesproken helemaal wit.
NB2. In de winter is de enige route om in Hindsæter te komen via Otta, een lange omweg (ca. 330 km vanaf Oslo). De weg vanuit het zuiden via Fagernes is dichtgesneeuwd.

Trein informatie

Als je per trein naar Noorwegen wilt reizen, kan je het best een stuk met de veerboot afleggen, bv. de nachtboot Kiel - Oslo.

Klik hier voor een overzicht van de veerboten naar Noorwegen

In Noorwegen neem je de trein naar Otta Stasjon en vandaar boek je een transfer bij (zie onder 'Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie').

Afhankelijk van de veerverbinding kan je een overnachting in Oslo of Kristiansand invoegen, allebei leuke steden om te verkennen.

Veerboot informatie

Klik hier om een veerboot te reserveren.

Wij raden aan om je overtocht pas te reserveren nadat je SNP-arrangement bevestigd is.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Oslo-Gardermoen.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Na aankomst op het vliegveld Oslo-Gardermoen (OSL) reis je per openbaar vervoer verder door naar je bestemming. Houd bij de keuze van je vlucht rekening met deze reistijd. Kies daarom bij voorkeur een ochtendvlucht heen en een late middagvlucht terug. Je kan natuurlijk ook een extra overnachting boeken in Oslo vooraf of na afloop van je reis.

Na aankomst in Oslo-Gardermoen reis je per trein (via Lillehammer) door naar Otta. Het treinstation ligt onder de aankomsthal van het vliegveld. Boek je treinticket vooraf op www.vy.no.
In Otta kan je alleen op zondag om 18.00 uur worden opgehaald door Hindsaeter Fjellhotel (afstand ongeveer 60 km, duur 1 uur).
Voor de terugreis vertrekt het busje op zondag om 10.00 uur van Hindsaeter Fjellhotel naar Otta.
Deze transfers dien je bij boeking aan ons door te geven.
Als je op andere tijden van Otta naar Hindsaeter wilt, dan moet je een plaatselijke taxi nemen (reken op min. 2000 NOK per rit).

Klik hier voor treintijden en tickets.
NB. Het is belangrijk dat je treintickets direct boekt als je de vluchttijden weet. In de wintervakantie zijn treinen snel vol.

Je kan ook overwegen om op vliegveld Oslo een auto te huren. Deze hebben de juiste banden om over de besneeuwde wegen in de bergen te rijden (rustig rijden wordt echter sterk aanbevolen, al was het maar om een botsing met een eland te voorkomen). Met een auto heb je vanuit Hindsaeter (waar geen openbaar vervoer is) wat meer actieradius.

Je kan dit arrangement boeken van 1 februari t/m 15 maart, met begin en eind op zondag.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Noorwegen ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal

Op aanvraag mogelijk, eventuele kosten dienen ter plaatse betaald te worden.

Een sneeuwwandeluitrusting bestaat uit een paar sneeuwschoenen die worden bevestigd onder je eigen bergwandelschoenen en een paar (verstelbare) stokken als evenwichtssteun. Dankzij de grote oppervlakte van de sneeuwschoenen zak je minder diep in de sneeuw en kan je ontspannen lopen. Je schoenmaat is niet van belang, aangezien de binding in lengte verstelbaar is. Je bergschoenen moeten warm, goed geïmpregneerd en enkelhoog zijn. 
De sneeuwwandel uitrusting wordt ter plaatse geleverd.

Voor het langlaufen zijn ter plekke ski's, schoenen en stokken beschikbaar. Dit zijn over het algemeen wat bredere ski's met soms staalkanten omdat je hier in de ruige Noorse omstandigheden beter mee uit de voeten kan. Vaak zijn het ook wax-skies, zonder schubben, waarbij het van belang is dat je er voor vertrek de juiste wax op smeert. Dit wordt ter plekke uitgelegd. De ervaren Noren hebben de neiging om met lange ski's en lange stokken op pad te gaan. Minder ervaren langlaufers kunnen beter uit de voeten met kortere ski's en kortere stokken. Bespreek dit als je het materiaal ophaalt. NB. in Noorwegen worden uitsluitend Rottefella langlaufbindingen gebruikt. Salomon schoenen passen hier meestal niet op.

Het weer kan variëren van zeer koud en guur tot zonnig, windstil weer. Ook fikse sneeuwstormen met harde wind kunnen voorkomen. Je uitrusting (kleding) moet dus van een goede kwaliteit zijn. Verder raden we je aan om een goede thermosfles mee te nemen om gedurende de tochten je thee of koffie warm te houden en een lunchtrommel om je zelfgesmeerde boterhammen in op te bergen.
In Noorwegen is het verplicht om in de sauna badkleding te dragen. 

Paklijst:
  • GELDIG paspoort
  • Kopieën van reisdocumenten
  • Pinpas of creditcard (in Noorwegen is contant geld bijna uitgestorven)
  • EHBO bv. sporttape en pijnstillers
  • Dagrugzak (35 liter) stevig en groot genoeg om eventueel je sneeuwschoenen op te vervoeren.
  • Bevestigingsriempjes voor de sneeuwschoenen aan je rugzak
  • Bergschoenen, niet te krap, want dan krijg je koude tenen
  • Slippers voor binnen
  • Zwemkleding voor sauna
  • Fleecejack
  • Handschoenen en wanten
  • Muts en evt. sjaal
  • Wind- en waterdicht jack
  • Zonnehoed of pet
  • Zonnebrandolie en lippencrème met UV-filter
  • Zonnebril en evt. skibril
  • Zakmes (niet in handbagage)
  • Snacks (bijv. mueslirepen, zakjes soep)
  • Thermosfles voor warme drank en drinkfles voor koude drank
  • Broodtrommel o.i.d. om lunchpakket in te doen
  • Lang ondergoed (kunststof of Merino)
  • Winddichte en sneeuwafstotende broek
  • Gamaschen om de sneeuw uit je schoenen te houden

Januari 2024
Tijdens storm Hans in de zomer van 2023 is een spoorbrug op de lijn Oslo - Otta vernield.
De brug zal niet voor de zomer van 2024 hersteld zijn. 

Dit betekent dat deze winter het stukje van Fåvang naar Ringebu met een bus zal worden afgelegd (10 min).
Dit wordt ook aangegeven op www.vy.com waar je de tickets besteld.

Ga je binnenkort op reis naar Noorwegen bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/noorwegen. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/noorwegen/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidscentra
De meeste gemeenten beschikken over gezondheidscentra met huisartsenspreekuren. Voor een apotheek kunt je vaak terecht in een winkelcentrum.
N.B. Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

Muggen
Vooral eind juni en de eerste helft van juli komen veel muggen voor. Dit kan plaatselijk zeer verschillend zijn. In moerassige gebieden en in de berkenzone komen veel meer muggen voor dan boven de boomgrens in rotsachtig terrein. Eind augustus zijn er nauwelijks nog muggen. Het is raadzaam een goed anti-muggen middel mee te nemen en het verdient aanbeveling te wandelen met lange broek en lange mouwen.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. Check ook de paklijst in de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Noorwegen - Jotunheimen

Dagtochten op sneeuwschoenen of langlaufski’s

Wintervakantie vanuit Hindsæter Fjellhotel

Zwaarte
Comfort
Actief in de sneeuw
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Startdatum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.