De mooiste reizen in Scandinavië top 4

Scandinavië. De laatste jaren erg populair vanwege het typerende design en de spannende televisie series. Maar wie liever ècht kennismaakt met het prachtige noorden van Europa gaat met ons mee. Regiospecialist en reisleider Leon kent Scandinavië op zijn duim en weet precies waar je moet zijn voor de mooiste avonturen. In deze reistop 4 deelt hij zijn lievelingsreizen met je.

IJsland - Ultima Thule

IJsland. Heb je er van vrienden al veel enthousiaste verhalen over gehoord en wil je het nu eens met eigen ogen zien? Dan is deze 8-daagse groepsreis de ideale kennismaking. Samen bezoeken we het mooiste dat IJsland te bieden heeft. We maken heerlijke wandelingen langs stoombronnen en dampende riviertjes, over dikke mospakketten en grillige lavavelden. En in april en oktober is er kans dat je live getuige bent van het noorderlicht, aurora borealis!

Bekijk deze reis

Noorwegen – Fjell en Fjord

Noorwegen zoals het moet zijn, afwisselend en onvoorspelbaar. Tijdens deze 8-daagse privé reis volg je deze spectaculaire natuurroute van het ene sfeervolle onderkomen naar het andere. Van de ruige, kale 'fjellen' en gletsjers van Hardangervidda en Skarvheimen naar de diepe, groene fjorden aan de kust. Reis met de spectaculaire Flamsbana, langs één van Europa's mooiste treintrajecten. De reis eindigt op passende wijze in de mooie Hanzestad Bergen.

Bekijk deze reis

Zweden - kanotocht in Värmland

Hou je van natuur, rust en ruimte en wil je op vakantie je hoofd even helemaal leeg maken? Dan is deze bijzondere kanotocht in Zweden echt iets voor jou. Met je eigen kano vaar je over een rustige rivier en kalme meren in Värmland. Je brengt de nacht door op vrijwel onbewoonde eilandjes waar je zelf je hout sprokkelt voor het kampvuur en geniet van een heerlijke lange zomeravond.

Bekijk deze reis

Zuid-IJsland

Tijdens deze afwisselende privé rondreis in het zuiden van IJsland ga je op zoek naar vulkanen, watervallen en ijsmeren. Je maakt kennis met de vele verschillende landschappen aan de rand van de hoogvlakte en de enorme ijskappen. Natuurlijk bezoek je bekende plekken als Geysir, Gullfoss, Skogarfoss en de zwarte stranden van Reynisfjara, maar zoek je ook de minder toeristische plekken op. Je reis eindigt in het hippe Reykjavik.

Bekijk deze reis