Top 5 langlaufreizen

Top 5 langlaufreizen Naar de mooiste sneeuwgebieden

Top 5 langlaufreizen

Langlaufen: een gezonde, sportieve activiteit én een optimale manier om te genieten van winterwonderschone natuur. Wij kennen de ongerepte plekken en nemen je er graag mee naartoe. Genieten van de sneeuw: alleen of met een groep. Ben jij ook benieuwd naar onze mooiste langlaufreizen? Kijk dan snel verder.

Bekijk alle langlaufreizen

1. Dolomieten - Italië

Op deze langlaufcursus leer je als beginner en lichtgevorderde de echte kneepjes van het klassiek langlaufen. Alle basispassen voor het vlakke en omhoog én verschillende bocht- en afdaaltechnieken behoren na deze cursus tot je winterbagage.

Bekijk deze 8-daagse groepsreis

2. Langlaufen Oostenrijk – Dachstein

Ramsau, aan de voet van de Dachstein, is hét internationale trainingscentrum voor langlaufers en biatleten en met een loipennet van 220 km dus de perfecte plaats voor deze langlaufvakantie voor licht gevorderden. De dagelijkse inspanning op de Rössingloipe, de Sonnenloipe of de Leitenloipe wordt beloond met een heerlijke sauna en een smakelijk diner.

Bekijk onze 8-daagse groepsreis

3. Langlaufen Noorwegen - Peer Gynt

Langlaufen over de bergplateaus ten zuiden van de Jotunheimen, tussen Gudbrandsdalen en Valdres. Je maakt afwisselde dagtochten op de Peer Gynt Loipe, over glooiend terrein met dennen- en berkenbossen, over zomerweiden en fjells. Na een mooie dag langlaufen wacht je de sauna, het zwembad en een heerlijk maal.

Bekijk onze 8-daagse groepsreis

4. Langlaufen Oostenrijk – Kaiserwinkl

Net over de grens van Duitsland ligt in Oostenrijk het indrukwekkende gebergte van de Wilden en de Zahmen Kaiser. Het hooggelegen dal van Kaiserwinkl heeft door deze “sneeuwvanger” een sneeuwzeker loipennetwerk van zo’n 130 km. Een heerlijke wintervakantie voor de sportieve langlaufer die kan genieten van de inspanning in de loipe en het comfort van een goed hotel.

Bekijk onze 8-daagse groepsreis

5. Langlaufen Oostenrijk - Salzburgerland

Het Lammertal is een zeer sneeuwzeker gebied in het Oostenrijkse Salzburgerland. Overdag kan je heerlijk langlaufen en sneeuwwandelen in een winters zonnetje door een romantisch sneeuwlandschap aan de voet van het ruige Tennengebergte. Of maak een tocht over de uitgestrekte witte almen van de Postalm! Kortom: genieten geblazen.

Bekijk onze 8-daagse groepsreis