Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Fietsen×
  Zwitserland×
  Alles wissen ×
  1

  Fietsvakantie in Zwitserland

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en kies de vakantie die bij je past.
  Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland - Bodensee, 7 dagen
  8,0
  Fietsen
  Privéreis
  Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland - Bodensee Fietsen rond de Bodensee: klassieker door drie landen

  fietsvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfortabel of SNP-selectie
  7 dagen
  vanaf € 668
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Fietsvakantie Zwitserland: fietsen over bergen, door steden en langs meren

  Een fietsvakantie Zwitserland hoeft niet zwaar te zijn. SNP Natuurreizen heeft ook fietsreizen langs laaggelegen meren uitgestippeld. Stap bijvoorbeeld op de fiets en maak een rondje om de Bodensee, op de grens met Duitsland en Oostenrijk. Laat je verrassen in typische Zwitserse dorpen en stadjes. Het uitzicht tijdens de fietsvakanties in Zwitserland zijn altijd even verbluffend, met de besneeuwde toppen van de Alpen vaak als bijzonder decor. Wil je je vakantie nóg comfortabeler maken? Huur dan een elektrische fiets. Met een e-bike kijk je nooit meer als een berg tegen een heuvel op. Fietsen in Zwitserland is op en top genieten. Een bestemming waarmee natuur onlosmakelijk verbonden is. 

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)