Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Fietsen×
  Alles wissen ×
  0

  Fietsvakanties

  Trektochten in Turkije

  De unieke plekken die je bezoekt in Turkije in combinatie met de dagelijkse beweging geven je een gevoel van echte vrijheid.

  • Het grootste aanbod in natuurreizen
  • Verrassende keuze in reizen naar Turkije
  • Aandacht voor natuur
  • Reizen in rustig tempo met alle aandacht voor natuur
  • Trektochten ver weg van de massa

  Fietsvakantie Turkije: fietsen door Cappadocië, Lycië en de Turkse zuidkust

  Een fietsvakantie Turkije biedt niet alleen prachtige natuur, maar ook een fascinerende mengeling van cultureel erfgoed. De fietsreizen van SNP Natuurreizen zijn uitdagende ontdekkingstochten door een sprookjesland met elfenschoorstenen en leiden je langs onbedorven strandjes, onbewoonde eilandjes en moerasachtige rivierdelta's. Bewonder de nauwelijks bekende ruïnes die herinneren aan een rijk verleden en fiets door het centrale hoogland van Anatolië, peddel door sprookjesachtig Cappadocië of laat je met een zeilschip van schiereiland naar eiland vervoeren in Lycië. Onze fietsvakanties aan de Turkse zuidkust combineren we met een uitstapje naar Griekenland. Fietsen in Turkije is fietsen door een bijzondere wereld, deels in Europa, deels in Azië. Wil je optimaal genieten? Huur dan een elektrische fiets. Met een e-bike wordt je vakantie nóg comfortabeler. 

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.