Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Fietsen×
  Tsjechië×
  Alles wissen ×
  2

  Fietsvakanties in Tsjechië

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.
  Tsjechië - Elberadweg etappe 1, 8 dagen
  Fietsvakantie over de Elberadweg in Tsjechië 8,6
  Fietsen
  Privéreis
  Tsjechië - Elberadweg etappe 1 Van Vrchlabi naar Praag fietsen

  fietsvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Tsjechië, Duitsland - Elberadweg etappe 2, 8 dagen
  Wandelen in de Dolomieten 8,3
  Fietsen
  Privéreis
  Tsjechië, Duitsland - Elberadweg etappe 2 Fietsen van Praag naar Dresden

  fietsvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfortabel of SNP-selectie
  8 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Fietsvakantie Tsjechië: fietsen langs landerijen en door het Boheemse woud

  Fiets langs golvende landerijen, bezoek kleurrijke stadjes als Trebon en Tabor en reis langs bergen, hooglanden, laaglanden en grotten tijdens een fietsvakantie Tsjechië. SNP Natuurreizen biedt fraaie fietsreizen aan naar onder andere het Boheemse woud en door het stroomdal van de Elbe over de Elberadweg tussen Vrchlabi en Dresden in Duitsland. Peddel door wijngaarden en bossen, bezoek historische steden als Praag, Hradec, Kralove en Pardubice of maak een prachtige fietstocht langs beekjes met blijvend uitzicht op de bergtoppen. Fietsen in Tsjechië is ook fietsen door glooiende landschappen. Om het je wat makkelijker te maken kun je bij een aantal van onze reizen ook een elektrische fiets huren. Met een e-bike is je actieve vakantie niet alleen leuk, maar ook erg comfortabel. 

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)