Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Madagascar×
  Alles wissen ×
  1

  reis in Madagascar

  madagaskar-lemurs.jpg

  Reizen Madagascar

  De unieke plekken die je bezoekt in Madagascar in combinatie met de dagelijkse beweging geven je een gevoel van echte vrijheid.

  • SNP Natuurreizen is dé actieve Madagascarspecialist
  • Dé specialist in natuurreizen sinds 1984
  • Het breedste aanbod in natuurreizen
  • Persoonlijk contact
  • Uniek en gevarieerd aanbod natuurreizen
  Madagascar - Oog in oog met lemuren, 19 dagen
  Madagascar 8,3
  Natuur Rondreizen
  Groepsreis
  Madagascar - Oog in oog met lemuren Natuurexpeditie met primatologe Iris de Winter

  themareis vanuit lodges en een kampement

  Zwaarte
  Comfort
  19 dagen Eerste datum met gegarandeerd vertrek: 11 nov 2024
  vanaf € 5.089
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Gegarandeerd vertrek

  Reizen naar Madagascar: van schitterende natuurparken tot paradijselijke stranden

  De reizen naar Madagascar die SNP aanbiedt, brengen je naar een compleet andere wereld. Dit op drie na grootste eiland ter wereld herbergt een afwisselend landschap: warm en droog in het zuiden, savannen die van het westen naar het noorden lopen en groene regenwouden in het noordoosten. Daarnaast zijn er talloze bounty-eilanden en overweldigende onderwaterparadijzen om te relaxen en/of snorkelen. Het bijzonderst aan Madagascar zijn de endemische soorten dieren en planten: organismen die je alleen op dit eiland tegenkomt. Het bekendst zijn de lemuren en de voor het eiland zo kenmerkende baobab of apenbroodboom. Daarnaast groeien op Madagascar talloze soorten orchideeën en is dit het leefgebied van de fretkat, of fossa. Kortom: ontdek een verrassend palet aan flora en fauna tijdens een van de reizen naar Madagascar die SNP aanbiedt. Reizen op Madagascar doe je bij SNP in een groep. Tijdens een van de groepsreizen van SNP verblijf je in comfortabele hotels, sfeervolle guesthouses of kampementen met prima voorzieningen.

  Oog in oog met de lemuren

  Madagascar is het enige eiland ter wereld waar je lemuren vindt. Boek een groepsreis van SNP en kom veel meer te weten over deze bijzondere en eigenzinnige dieren. Lemuren leven op het eiland in unieke natuurgebieden en een primatoloog van SNP neemt je mee in de intrigerende wereld van deze primaten. Je bezoekt een aantal onderzoekscentra en ontdekt de enorme biodiversiteit van het eiland in de nationale parken Torotorofotsy en Ranomafana Tsimanampetsotsa.

  Vogels spotten op Madagascar

  Reizen naar Madagascar staan duidelijk in het teken van de overweldigende en vooral afwisselende natuur. Van het dichtbegroeide regenwoud en de witte stranden tot de uitgestrekte wetlands en mangroves: het eiland is met meer dan 100 vogelsoorten die je nergens anders tegenkomt een waar paradijs voor vogels en vogelspotters. Tijdens deze SNP-reis verblijf je middenin of dicht bij het leefgebied van de kleurrijkste en bijzonderste vogels, zodat je ze in hun natuurlijke omgeving kunt observeren.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.