Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Actief in de sneeuw×
  Finland×
  Alles wissen ×
  2

  Wintervakanties in Finland

  Winterreizen in Finland

  Je kiest voor een betrouwbare reisorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in het verzorgen van unieke natuurreizen naar Finland.

  • Ontdek de prachtige natuur van Finland
  • Reis CO2-neutraal
  • Altijd bijzondere natuurreizen
  • Onze groepsreizen worden begeleid door inspirerende connaisseurs
  • Ervaren reisexperts
  Finland - Hossa, 7 dagen
  bevroren_meren.jpg 9,3
  Actief in de sneeuw
  Groepsreis
  Finland - Hossa Sneeuwwandelen door de Finse taiga

  sneeuwwandeltrektocht langs cabins

  Zwaarte
  Comfort
  7 dagen
  vanaf € 1.091
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Finland - Kuusamo, 8 dagen
  Sneeuwwandelen langs witte sculpturen 8,9
  Actief in de sneeuw
  Groepsreis
  Finland - Kuusamo Sneeuwwandelen in Finse nationale parken

  sneeuwwandelen vanuit Oivangin Lodge

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis

  Een wintervakantie in Finland: ontdek het betoverende noorden

  In Finland vind je misschien wel de meest ongerepte natuurgebieden van Europa. SNP biedt je volop mogelijkheden voor een actieve wintervakantie in Finland. In Finland (sneeuw)wandel of langlauf je door in een winterlandschap dat zich kenmerkt door rust en ruimte. Met een beetje geluk spot je tijdens je Finland wintervakantie het mysterieuze noorderlicht.

  Ontdek het winterse paradijs van Finland

  Finland is hét land voor een wintervakantie. Het met poedersneeuw bedekte landschap biedt mogelijkheden om te langlaufen, sneeuwwandelen of om een huskytocht te maken. De stilte en rust die er heersen maakt dat je optimaal kunt genieten van de natuur. Wandel door eindeloze Finse bossen en talrijke bevroren meertjes en trek door diverse Nationale Parken waarbij je geniet van de mooiste uitzichten op de Finse wildernis. Optioneel zijn er excursies te doen als ijsvissen of een sneeuwwandeltocht waarbij je op zoek gaat naar diersporen. 

  Een winterreis door Finland: besneeuwde naaldbossen en taiga's

  Tijdens je Finland wintervakantie dwaal je door besneeuwde naaldbossen en trek je een spoor over diepbevroren meren. Je slingert door taigabossen en ontdekt vele meertjes en veenmoerassen. In de meeste noordelijke gebieden van Finland veranderen de besneeuwde bomen dikwijls in prachtige sneeuwsculpturen. Vaak start je je tocht door licht bevolkte gebieden waarna je doorreist naar ruigere gebieden en de echte Finse wildernis ontdekt. Onderweg geniet je van Finse worstjes, de typische makkara, een kop soep en warme chocola.

  Op wintervakantie in Finland met SNP

  Tijdens je winterreis door Finland overnacht je in boerderijen of Finse blokhutten, natuurlijk altijd met sauna. SNP biedt een veelzijdig aanbod aan wintervakanties in Finland: zowel individuele reizen als groepsreizen. Voor onze individuele reizen zijn diverse reisspecialisten voor je op pad gegaan om te mooiste routes voor je uit te zetten, zodat je onderweg optimaal geniet van het Finse winterlandschap. Onze groepswinterreizen worden zoveel mogelijk begeleid door lokale Finse gidsen, waarbij je kennis maakt met de traditionele Finse cultuur.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.