Een auto huren in de USA Huurvoorwaarden Hertz USA (incl. Hawaii)

Autohuurvoorwaarden Hertz 2022

 1. Eén huurdag is 24 uur, en dus niet één kalenderdag.
 2. De huur is altijd inclusief ‘unlimited mileage’, dus je betaalt niets extra per kilometer die je rijdt.
 3. De huur is altijd inclusief LDW (Lost Damage Waiver) dwz dat schade aan de auto en verlies geheel verzekerd is, zonder eigen risico, mits de auto volgens de voorwaarden is gebruikt. Tevens heb je een  WA-aansprakelijkheidsverzekering voor schade aan derden : deze LIS (Liability Insurance Supplement) verzekert u tot $ 1.000.000,-.
 4. De bestuurder is verantwoordelijk voor alle schade aan de auto die ontstaat wanneer je op een onverharde weg rijdt. Dat kan zijn een toegangsweg tot het startpunt van een trail, een toegangsweg tot een accommodatie. Wees op deze momenten dus extra voorzichtig.
 5. Je kunt een deel van het eigen risico bij het rijden op een onverharde weg (of parkeren op een onverharde parkeerplaats) afkopen door vooraf bij SNP de verzekering Afkoop Eigen Risico af te sluiten. Cascoschade aan de auto is gedekt tot € 10.000,-. Bedenk dat de rest van een schade dus nog steeds voor eigen rekening is bij het rijden op een onverharde weg. Zie voorwaarden op website SNP onder ‘Verzekeren’.
 6. De combinatieverzekering PAI (Personsal Accident Insurance) en PEC (Personal Effects Coverage) kun je uitsluitend ter plekke afsluiten. Dit is een ongevallen/inzittenden verzekering, eventueel als aanvulling op je reisverzekering.
 7. Lokale belastingen als State Tax, Airport Fees, VLF (Vehicle Licensing Fee) en lokale toeslagen zijn  inbegrepen. Overige belastingen die hier niet onder vallen zijn dus niet inbegrepen (mogelijk enkele dollars in totaal). Zo heffen sommige airports een Customer Facility Charge (CFC) van 1-20 dollar.  Tevens is een 24 uurs 'basic emergency roadside service (ERS)' inbegrepen bij pech onderweg. Ook hiervan is een uitgebreidere dekking (PERS) ter plaatse te verkrijgen tegen bijbetaling.
 8. Bij het aangaan van je contract ter plaatse krijg je dus een aantal optionele services aangeboden zoals Premium Roadside Assistance (PERS) en Persoonlijke ongevallenverzekeringen (P&P). Deze zijn niet in het standaard contract inclusief (zijn in principe ook niet nodig) dus die worden ter plaatse van je creditcard/borg gehaald indien je deze opties aanvaardt.
 9. Voor ongeveer $17 + tax per dag (met een max van $ 237,-) kun je een navigatiesysteem huren voor vrijwel alle autotypen. Hiermee zul je zorgeloos je route kunnen vinden. Dit kun je bij boeking aangeven. Vooralsnog is deze service in 2022 niet beschikbaar.
 10. De huurder moet minimaal 20 jaar zijn, en in bezit van geldig rijbewijs en een voucher of reserveringsnummer. Voor bestuurders tussen 20 en 25 jaar wordt een toeslag van per dag gerekend die je ter plaatse moet betalen. Een Internationaal Rijbewijs, te verkrijgen bij de ANWB, wordt sterk aanbevolen maar is niet verplicht. Bij het innemen van de auto moet de huurder borg betalen. Hiervoor moet de huurder (hoofdboeker op reisovereenkomst) op wiens naam het huurcontract staat over een creditcard beschikken, van het type VISA, Mastercard, American Express, Diners Club. Een zogenaamde 'prepaid creditcard' of 'debetcard' wordt hierbij niet geaccepteerd. Zorg er dus voor dat je de goede naam doorgeeft bij het boeken van een huurauto en over een echte creditcard beschikt. De borg varieert per locatie en is afhankelijk van de services die niet inclusief zijn. De borg is minimaal $ 200,-, en meestal vermeerderd met de kosten van een tank benzine en eventuele 'one way' kosten. Over het bedrag van de borg dat gereserveerd staat op je creditcard kun je dus niet beschikken tijdens de reis. Lever je de auto weer met volle tank af , heb je geen one way kosten en geen beschadigingen, dan wordt de gehele deposit weer teruggestort.
 11. Extra bestuurders zijn niet inbegrepen maar kun je ter plaatse voor een toeslag $ 13,50 per dag (max $ 189,-) + tax laten opnemen in het huurcontract. In Californië zijn extra bestuurders gratis. Je hoeft niet vooraf bij boeking bij SNP deze namen te vermelden. Let wel op dat alle bestuurders hun rijbewijs bij zich hebben en ter plaatse op het Hertz huurcontract worden vermeld.
 12. In het algemeen betaal je een bedrag (dropoff kosten) indien je de auto op een andere plaats inlevert als waar je hem gehuurd heeft, de zogenaamde ‘one way rental’. Kosten hiervoor zijn nooit inbegrepen in onze tarieven, en moet je altijd ter plekke voldoen.
 13. Je krijgt een volle tank benzine mee en je levert deze ook weer vol in.
 14. Kinderen onder 18 kg zijn verplicht in een kinderstoeltje met eigen riem plaats te nemen. Kinderen boven 18 kg maar kleiner dan 145 moeten een stoelverhoger gebruiken en de gewone veiligheidsgordel van de auto.(exacte voorwaarden verschillen per staat, zie http://www.iihs.org/laws/ChildRestraint.aspx). De echte kinderstoeltjes kun je vooraf huren voor ongeveer $ 14,- per dag / $ 98,- + tax per huurperiode (varieert per huurlocatie), of ter plaatse in een supermarkt aanschaffen. De stoelverhogers kun je sowieso het beste in een supermarkt kopen.
 15. Minimale huurperiode is 4 dagen.
 16. Het is toegestaan met de auto naar de USA te rijden, mits je hem wel inlevert in Canada.
 17. Verlaat het verhuurstation pas als je goed op de hoogte bent van alle onderdelen van je huurcontract, de services die inbegrepen zijn en de services die je toegevoegd hebt. Maak een rondje om de huurauto en check of er schade is. Maak hier foto's van en laat het optekenen. Op het moment dat jij het verhuurstation verlaat ben je verantwoordelijk voor alle nieuwe schades.