Kunst en cultuur Ontdek de kunst- en cultuurreizen van SNP

Kunst- en cultuurreizen bij SNP

Op reis gaan wordt nog mooier als je als rijker mens terugkeert. Tijdens een kunst- en cultuurreis word je zeker geraakt. Of het nu door de penseelstreken van Chagall is of door de indrukwekkende Romaanse architectuur langs de Camino de Santiago.

Uiteraard heb je bij SNP keuze uit verschillende kunst- en cultuurvakanties. In verschillende delen van de wereld. Soms hebben de kunstreizen of cultuurvakanties een bepaald thema. Je kiest dan voor een reis die aansluit bij je interesses.

Kenmerken van een cultuurvakantie met SNP

  • Reizen waarbij een oudheidkundig en cultureel thema centraal staat
  • Je verstoort de natuur en de lokale bevolking zo min mogelijk
  • Goede mix van inhoud en ontspanning
  • Deskundige uitleg van inspirerende gidsen
  • Je ontdekt plekken die verborgen blijven voor het massatoerisme.

Groene cultuurreizen

Tussen de groene heuvels op zoek naar culturele schatten? Met de groene cultuurreizen van SNP reis je door heel Europa.

Ver weg van het massatoerisme ontdek je culturele pareltjes en adembenemende kunst, die je absoluut zal inspireren. Onderweg geniet je van verrassende landschappen. Tijdens onze groene cultuurreizen worden culturele excursies vrijwel dagelijks afgewisseld met lichte wandelingen. ’s Ochtends bezoek je een museum, ’s middags wandel je door de natuur.

Op veel bestemmingen bevindt de cultuur zich juist middenin het landschap en bereik je die cultuurschatten al wandelend; zoals de Katharenburchten die op afgelegen rosten liggen en dus alleen te voet te bereiken zijn.


Toon alle kunst- en cultuurreizen