Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Fietsen×
  Noorwegen×
  Alles wissen ×
  1

  Fietsvakantie in Noorwegen

  Fietsvakantie Noorwegen

  Een fietsvakantie Noorwegen met SNP is perfect om de pracht en praal van dit Scandinavische land te ontdekken. Fiets door een spectaculair landschap.

  • Ontdek de prachtige natuur van Noorwegen
  • Het grootste aanbod in natuurreizen
  • Fietsreizen vanuit authentieke accommodaties
  • Onvergetelijke buitenbeleving
  Noorwegen - Jotunheimen, 8 dagen
  8,5
  Fietsen
  Privéreis
  Noorwegen - Jotunheimen Fietsen over de Melkweg

  mountainbike vakantie langs hotels en fjellstues

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 1.719
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Fietsvakantie Noorwegen: fietsen langs fjordenkusten en de Lofoten

  Grillige fjordenkusten en de Lofoten; een fietsvakantie Noorwegen met SNP Natuurreizen is perfect om de pracht en praal van dit Scandinavische land te ontdekken. Fiets door een spectaculair landschap met steile pieken en witte stranden, maak een fietstocht langs nauwe fjorden of bezoek tijdens de fietsreis de vele kleurrijke Noorse vissersdorpjes en bekende plekken als Svolvaer en Henningsvaer. SNP combineert ook fietsvakanties met een boottocht op de Hurtigruten. Zodat je even heerlijk kunt relaxen en genieten van het uitzicht over zee. Wil je je actieve vakantie nóg comfortabeler maken? Bij veel van onze fietsreizen is het mogelijk om een elektrische fiets te huren. Met een e-bike hoef je nooit meer als een berg tegen een heuvel op te kijken. Hoe dan ook, fietsen in Noorwegen staat garant voor een unieke ervaring! 

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.