Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Fietsen×
  Dolomieten×
  Italië×
  Alles wissen ×
  1

  Fietsvakantie in Dolomieten, Italië

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en kies de vakantie die bij je past.
  Italië - Südtirol & Trentino, 7 dagen
  shutterstock_486559153.jpg 8,3
  Fietsen
  Privéreis
  Italië - Südtirol & Trentino van Resia naar het Gardameer

  fietsvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfort
  7 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Fietsvakantie Dolomieten: fietsen rond het Gardameer in Trentino

  Fietsen in de Dolomieten met SNP Natuurreizen is heerlijk ontspannen. Op fietsreis in deze noordelijke regio van Italië is naar het Gardameer fietsen, waar je lekker kunt afkoelen. Geniet na afloop van een welverdiend kopje cappuccino. Of kies voor de lichte Dolomieten fietsvakantie door de gletsjerdalen van de Alto Adige en Trentino. Hier fiets je over glooiende wegen, waarvoor een basisconditie voldoende is. De fietsvakanties van SNP zijn met zorg samengesteld. Met oog voor natuur én kleinschalige accommodaties.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)