Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Rondreizen×
  Argentinië×
  Alles wissen ×
  3

  Rondreizen in Argentinië

  argentinie-patagonie-gaucho.jpg

  Argentinië met SNP Natuurreizen

  • Eenmalige vogelreis Falkland-eilanden najaar 2018 met alle vluchten inclusief
  • Oogverblindende landschappen met nieuwe reis met 4x4 door Atacama-woestijn
  • Individuele reizen variërend van makkelijk tot pittig; onze reisadviseurs helpen je graag
  • Wandel aan de voet van de iconische Mount Fitzroy en Cerro Torre in Los Glaciares N.P.
  • Originele wandelkaart Torres del Paine onderdeel van uitgebreid SNP-reispakket
  Argentinië, Bolivia - Altiplano, 15 dagen
  BO_Salar_de_Uyuni_flamingos_lakes_01_WEB.jpg 8,0
  Rondreizen
  Privéreis
  Argentinië, Bolivia - Altiplano Bolivia, dak van de wereld

  actieve rondreis langs hotels

  Zwaarte
  Comfort
  15 dagen
  vanaf € 1.335
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Argentinië, Chili - Patagonië & Lake District, 19 dagen
  8,7
  Rondreizen
  Privéreis
  Argentinië, Chili - Patagonië & Lake District Langs vulkanische- en gletsjermeren

  actieve rondreis, deels met huurauto, langs hotels en refugios

  Zwaarte
  Comfort
  19 dagen
  vanaf € 2.108
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Rondreis Argentinië: beleef Buenos Aires, Salta en Patagonië

  Wie op zijn vakantie in Argentinië in Buenos Aires blijft, doet zichzelf tekort. Pas met een rondreis door Argentinië leer je het land daadwerkelijk kennen! Weinig gebieden ter wereld kunnen zich beroepen op zulke diverse en spectaculaire natuur. Van de tropische jungles in het noorden tot de gletsjers in Patagonië, en van de kleurrijke bergen in de Andes tot de weidse pampa’s in het binnenland. Voeg daarbij nog eens een ongekend veelzijdige cultuur, met een belangrijke rol voor zowel Europese als Latijns-Amerikaanse invloeden, en het is duidelijk dat een Argentinië rondreis geen enkel saai moment oplevert.

  Buenos Aires: een wereld op zichzelf

  Een rondreis in Argentinië begint in Buenos Aires, het “Parijs van Zuid-Amerika”. In deze bruisende wereldstad is de veelzijdigheid van de Argentijnse cultuur al op iedere straathoek te zien. De architectuur is sterk beïnvloed door de weelde van 19e-eeuws Europa, maar altijd met een unieke Latijnse twist. In de havenwijk La Boca bewonder je de bont gekleurde havenhuisjes en geniet je van de Argentijns-Italiaanse keuken. En natuurlijk is een bezoek aan Buenos Aires niet compleet zonder een bezoek aan één van de vele dansclubs waar warmbloedige Argentijnen vol overgave de tango dansen.

  Met een Argentinië rondreis door oogverblindende landschappen

  Maar om Argentinië écht te ontdekken, laat je Buenos Aires al snel achter je. Het land heeft immers nog zo veel meer te bieden! Wie met een rondreis Argentinië doorkruist, valt van de ene unieke ervaring in de andere. Verborgen in de weelderige jungle ontdek je de unieke Iguazú-watervallen. En reis je door naar het woestijnachtige Salta, dan wisselen wijngaarden en afgelegen Indianendorpjes elkaar op rap tempo af. Meer eeuwenoud spektakel vind je in het ongerepte Vuurland en Patagonië. Je hebt je ogen nog maar net afgewend van de majestueuze berghellingen, of een nieuwe savannevlakte strekt zich alweer voor je uit.

  In Argentinië rondreizen om wildlife te spotten

  Een rondreis door Argentinië levert niet alleen onvergetelijke landschappen op. Net zo bijzonder is het wildlife waarmee je als reiziger ieder moment oog in oog kunt komen te staan. In de jungle sluipen jaguars door het struikgewas, en in de Andes scheren reusachtige condors over de bergkammen en valleien. Het zuidelijkste deel van een Argentinië rondreis biedt zelfs de kans om zeedieren te spotten, zoals de pinguïns bij Punta Tombo en de walvissen bij Peninsula Valdés. Zo is een rondreis door Argentinië ook een rondreis door het mooiste dat Moeder Natuur te bieden heeft!

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  SNP Natuurreizen wordt met een 9.2 beoordeeld door 326 klanten