Elberadweg Duitsland Tsjechië

Tsjechië, Duitsland - Elberadweg etappe 2, 8 dagen Fietsen van Praag naar Dresden

« Terug naar overzicht
Privéreis - Fietsen

Fietsvakantie langs hotels

Start het tweede gedeelte van de Elberadweg in het indrukwekkende Praag. Fiets over vlakke routes, maar met uitzicht op het IJzergebergte en het Elbezandsteengebergte. Doorkruis fraaie steden als Melnik en Litomerice. De fietsvakantie passeert ook Terezín, beter bekend als Theresienstadt. Eindig in het Duitse Dresden, bijgenaamd Florence aan de Elbe. Je rijdt meestal over verharde fietspaden en rustige wegen, soms over veldwegen en onverharde fietspaden. Overnacht in prima hotels en pensions óf - naar keuze - in luxueuze kastelen. 

Uniek aan deze reis

 • Bezienswaardige steden
 • Bizarre rotsformaties
 • Keuze tussen Comfortvariant en SNP Selectie
 • Populaire rivierenroute
 • GPS-tracks aanwezig
 • E-bikehuur mogelijk
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Tsjechië, Duitsland - Elberadweg etappe 2

De Elberadweg staat bekend als een van de mooiste fietsroutes van het land. Tijdens deze reis volg je het deel tussen Praag en Dresden. Ten noorden van Praag komen de Elbe en de Moldau bij elkaar om samen hun weg naar het noorden te vervolgen. Na het vlakke Boheemse bekken rijzen het IJzergebergte en het Elbezandsteengebergte aan de horizon op. De fietsroutes lopen soms parallel aan het water, dan weer wat verder van de brede stroom. Kenmerkend voor deze fietsvakantie zijn de vlakke routes, hoewel in het grootste deel van het land de heuvels aaneengeregen zijn.

Je kan deze reis prima combineren met etappe 1 van de Elberadweg, reiscode 707010. Etappe 1 volgt de Elbe vanaf de bron in het Tsjechische Reuzengebergte tot in Praag.

Dag 1

Aankomst in Praag. Maak je geen zorgen als je laat aankomt. Je hebt morgen nog de hele dag om deze fraaie stad te verkennen.

Overnachting in

Praag

Dag 2

Vrije dag in Praag.
Een dag in de Gouden Stad is een absolute must. Zoveel torens, pleintjes, bruggen, kronkelige steegjes, de Karelsbrug - druk bevolkt door allerlei kunstenaars-, de indrukwekkende Prager burcht Hradcin en de pittoreske Mala Strana. Breng een bezoek aan het Joodse Kerkhof, slenter door het Gouden Steegje en bewonder het uurwerk van de beroemde Orloj.

Overnachting in

Praag

Dag 3

Van Praag naar Melnik (57km, 200m stijgen en dalen)
Je fietst vandaag nog langs de Moldau. Kleine stijgingen worden afgewisseld met vlotte afdalingen. De dorpen en stadjes langs de rivier mogen dan stil en verlaten zijn, de openbare waterwerken zijn groots en zorgvuldig onderhouden. Grote bruggen en sluizen trekken dikke strepen over het water. Op de oevers staan nieuw geschilderde fabrieken, die metalen uit het nabijgelegen Ertsgebergte verwerken, maar ook kastelen en landgoederen die aan het begin van de jaren 90 aan de oorspronkelijke eigenaren zijn teruggegeven en beetje bij beetje worden opgelapt en tot toeristische trekpleisters worden gemaakt. Zo fiets je naar de oude stad Melnik, die fraai op een verhoging tegen de rivier aan ligt. Vanaf de kleine, hooggelegen promenade zie je hoe de Elbe en de Moldau bij elkaar komen en samen verder stromen. Op de heuvel wordt de noordelijkste wijn van Tsjechië verbouwd, die in het plaatselijke hotel ligt te rijpen. 
Bij de luxe-variant overnacht je in het kasteel van Liblice, op een paar kilometer afstand van Melnik gelegen

Overnachting in

Melnik / Liblice

Dag 4

Van Melnik naar Litomerice (48,5-52 km, 100-375m stijgen en dalen)
Langs de weides en het akkerland op de oevers van de Elbe fiets je naar het fraaie Roudnice. Op de nabijgelegen heuvel Rip woonde volgens de overlevering oervader Cech. Over vlakke wegen peddel je verder langs de rivier naar Terezin, ook bekend onder de naam Theresienstadt. Dit dorp werd in de achttiende eeuw gebouwd als vesting en door de nazi’s ingericht als joods ghetto. Terezin heeft nog steeds de oorspronkelijke verdedigingswallen en het stratenpatroon uit de 18e eeuw.  Vanaf Terezin is het nog enkele kilometers naar Litomerice, opnieuw een van die fraaie oude steden die Tsjechië rijk is. Litomerice is een oude bisschopsstad en op het historische marktplein kan je verschillende bouwstijlen bewonderen.

Overnachting in

Litomerice

Dag 5

Van Litomerice naar Decin (51,5 km, 150m stijgen en dalen)
Het eerste deel van de route bied je prachtig uitzicht op het Deciner heuvelland in. De brede Elbe buigt nu naar het noorden af, waar zij zich miljoenen jaren geleden door het zandsteengebergte een doorbraak heeft verschaft, wat de meest bizarre rotsformaties heeft opgeleverd. Vlak langs de rivier is het vlak en zeer geschikt voor fietsers. Onderweg kom je langs de kleine bierbrouwerij Breznak.Door het Elbedal peddel je verder naar Decin: het laatste stadje aan de Tsjechische kant van de Elbe.

Overnachting in

Decin

Dag 6

Van Decin naar Pirna (46 km, 150m stijgen en dalen)
Ondanks de hoge heuvels aan beide zijden van de rivier fiets je op een vlak fietspad. De grens volgt, maar even later kan je alsnog met een pontje weer naar Tsjechië. Je fietst langs het grensdorpje Hrensko, waar dagelijks vele handelaren in kraampjes hun waren verkopen. Even verder ben je in het Duitse Bad Schandau, het kuuroord aan de Elbe. Via bizarre rotsformaties voert de Elbe je langs Burg Königstein, met onderweg de meest schitterende uitzichten van het hele Elbedal, naar je eindpunt Pirna.
Heb je voor de luxe variant gekozen dan fiets je nog ca. 8km door om bij Schloss Pillnitz pas in de remmen te knijpen. Dit sprookjesachtige kasteelhotel ligt direct aan de Elbe. Overnachting in

Pirna / Schloss Pillnitz

Dag 7

Van Pirna naar Dresden (22 km, 50m stijgen en dalen)
De korte slotrit voert je langs slot Pillnitz. Je fietst zo door naar Dresden, een schitterende stad in Saksen met de bijnaam Florence aan de Elbe. De stad doet dan ook bijna mediterraan aan. De Theaterplatz geldt als het mooiste plein van Duitsland. De Frauenkirche, de Semperoper en het Zwinger-paleiscomplex vragen om een bezoek.
Bij de luxe variant heb je overnacht in Schloss Pillnitz. Je kunt 's morgens als je wilt het slot uitgebreid bezichtigen. Aansluitend kun je met pontje, bus of tram naar Dresden. Je kunt uiteraard ook met de fiets; in ca. 12km ben je in de binnenstad. Je overnacht vanavond weer in Schloss Pillnitz.

Overnachting in

Dresden / Schloss Pillnitz

Dag 8

Na het ontbijt eindigt het arrangement.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

We bieden de Elberadweg - etappe 2 aan in 2 varianten.

Kies je voor de comfort-variant dan overnacht je in goede hotels en soms een pension op kamers met eigen douche en toilet.

Kies je voor de SNP selectie dan overnacht je in luxueuze kastelen en éénmaal (in Litomerice) in een eeuwenoud viersterren hotel. Je krijgt overal een zeer ruime kamer of suites. De meeste kastelen hebben een prachtige wellnessruimte, waar je aan het eind van de dag kunt ontspannen. De laatste 2 nachten breng je door in het op 12km van Dresden gelegen Schloss Pillnitz.

Over de maaltijden

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. De lunch koop je onderweg zelf in. Voor het diner kan je terecht in de accommodatie of in een restaurant.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • bagagevervoer
 • SNP reisinformatie met routebeschrijvingen
 • Kaartmateriaal (ontvang je ter plaatse) 

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugreis
 • Lunches
 • Verzekeringen
 • Fietshuur (zie materiaalhuur)

Over de activiteiten

Het eerste traject loopt langs de Moldau, de rest van de route volgt grotendeels de loop van de Elbe. De route is vrij vlak, je klimt per dag max. 200m (optioneel 375m op dag 4). De ondergrond is hier en daar hobbelig door kinderkopjes en onverharde stukken, die bij nat weer behoorlijk glibberig kunnen zijn. De routebeschrijving voorziet in omwegen.

Extra dagen

Je kunt tijdens de comfort-variant overal een extra (rust)dag boeken. Het is zeer de moeite waard om aan het einde van de reis langer in Dresden te blijven. Bij de SNP selectie kun je i.v.m. de vaste startdag alleen vooraf verlengen in Praag of achteraf in Pillnitz. Als je de auto tijdens de reis parkeert in Pillnitz kun je ook overwegen vooraf een extra nacht in Pillnitz te boeken

Fietsverzekering

Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die je beschermt tegen deze kosten. 

LET OP: Via onze eigen reisverzekeraar Europeesche Verzekeringen is het helaas niet mogelijk om een huurfiets mee te verzekeren. Kijk voor een dergelijke reisverzekering (incl. dekking bagage) bij bijvoorbeeld ANWB Verzekeringen, klik hier.

Extra's

Verlengingshotels

Ringhotel Residenz Alt Dresden (Dresden)

Ringhotel Residenz is een rustig gelegen 4-sterrenhotel. Via het fietspad langs de Elbe peddel je in een kwartier naar het centrum van Dresden. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en terras. De kamers zijn ruim en beschikken alle over een eigen badkamer. 

Hotel Adalbert (Praag)

Hotel Adalbert is gevestigd in een barok klooster van ruim 1000 jaar oud. Het vriendelijke, kleine hotel ligt in een parkachtige omgeving in het westen van de stad. De metro naar het centrum stopt praktisch voor de deur. Je kamer beschikt over TV, gratis wifi en eigen badkamer.

Transfers

Dresden - Praag (vanaf € 165,- per boeking)

Optionele transfer van de laatste accommodatie in Dresden naar de eerste accommodatie in Praag. Handig als je met de auto bent gekomen. Je eigen fiets kan mee.

Voorwaarden: Je kunt kiezen voor een transfer om 8:30 of 16:00. Geef bij boeking aan welk tijdstip je wenst.
De prijs geldt voor een gezelschap van min. 2 personen. Ben je met 4 personen of meer, dan krijg je korting. Indien je met eigen auto komt en deze parkeert op eindpunt Dresden, geef dan bij boeking duidelijk aan dat je deze transfer aan het begin van de reis wilt.

Dresden - Vrchlabi (vanaf € 242,- per boeking)

Optionele transfer van de laatste accommodatie in Dresden naar de eerste accommodatie van de eerste etappe, in Vrchlabi. Alleen van toepassing indien je beide etappes fietst. Handig als je met de auto bent gekomen. Je eigen fietsen kunnen mee.

Voorwaarden: Geef de transfer bij boeking aan ons door. De prijs geldt voor een gezelschap van min. 2 personen. Ben je met 4 personen of meer, dan krijg je korting.

Fietshuur

ser3175att9.jpg

Hybride fiets (vanaf € 61,- per persoon)

Je huurfiets is een hybride met 21 versnellingen, bagagedrager met fietstassen, kaarthouder, fietspomp, reparatiesetje, slot en verlichting. Kinderen onder de 18 jaar zijn verplicht een helm te dragen.

Voorwaarden: Aan het einde van het arrangement lever je de fiets in Dresden in.

E-bike (vanaf € 154,- per persoon)

Je huurfiets is een e-bike met 7 versnellingen, schijfremmen, bagagedrager, fietspomp, reparatiesetje, slot, verlichting, kaarthouder en fietstassen (achter). De accu van de fiets is afneembaar, zodat je deze op je hotelkamer kunt opladen. Kinderen onder de 18 jaar zijn verplicht een helm te dragen.

Voorwaarden: Aan het einde van het arrangement lever je de fiets in Dresden in.

Aanvullende opties

Parkeerplaats Dresden (comfort variant)

Indien je met je eigen auto komt kun je een parkeerplaats reserveren in de garage van het hotel in Dresden, het eindpunt van de fietsreis.

Voorwaarden: Je dient dit bij boeking aan te geven. Je betaalt ter plaatse, ca. EUR 12,- per dag.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

We raden aan de auto te parkeren op het eindpunt van de fietsreis: Dresden (comfort-variant) of Pillnitz (SNP selectie). De afstand Utrecht - Dresden is ca. 720km. Je kunt gratis parkeren aan de straat bij het hotel in Dresden (comfort variant) of je reserveert vooraf  een plekje in de parkeergarage van het hotel. Ook bij Schloss Pilnnitz (SNP selectie) kun je vooraf een parkeerplaats reserveren, zie extra's. We kunnen tevens een kamer voor je boeken in het hotel in Dresden / Pillnitz of je reist dezelfde dag nog door per trein van Dresden naar Praag. Je bent 2 tot 2,5 uur onderweg. Het meenemen van de fiets in de trein is beperkt mogelijk. Je kan ook een transfer reserveren (zie extra's).

Combinatie etappe 1 & 2
Fiets je beide etappes dan parkeer je de auto op het beginpunt van etappe 1: Vrchlabi. Aan het eind van etappe 2 reis je vanuit Dresden per trein terug naar Vrchlabi. Houd er rekening mee dat je een flink deel van de dag zoet bent met deze treinreis (6 - 7 uur). Je kunt via ons ook een transfer reserveren van Dresden naar Vrchlabi (zie extra's)

Treinreis

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan raden we je onderstaand schema aan. Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of  www.interrail.eu

Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je SNP-arrangement bevestigd is.

Vanaf het station in Praag reis je per tram naar het hotel. Aan het eind van de reis neem je vanuit het hotel in Dresden (comfort-variant) de tram naar het treinstation van Dresden. Vanuit Pillnitz (SNP selectie) reis je per bus, tram of boot naar het treinstation in Dresden (12km).

Treinschema

Bestemming Tijd Overstap
Amsterdam (CS) – Praag      09:00 - 21:36 1
Dresden– Amsterdam (CS)  09:10 - 19:00 1

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Na aankomst reis je per bus en metro naar het hotel in Praag.

Aan het einde van de reis neem je de trein of bus naar het vliegveld van Dresden.

Je kan de comfortvariant dagelijks starten in de periode half april - half oktober. De SNP selectie variant start je op dinsdag of woensdag in de periode half april - eind september. Als je de SNP selectie variant wilt combineren met Elberadweg - etappe 1 (reiscode 707010), houd dan rekening met de vaste startdagen van de SNP selectie variant.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar de Elberadweg ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis of vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

We raden je aan om een fietshelm te dragen. Bij fietshuur: indien een helm niet tot de standaarduitrusting van de huurfiets behoort (zie fietshuur), neem je deze zelf mee.
In Tsjechië is het dragen van een fietshelm voor fietsers jonger dan 18 jaar wettelijk verplicht.

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze wijzigingen tot een minimum te beperken, maar vragen onze klanten om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie. Er is in dat geval ook voor ons sprake van overmacht.

Kijk voor meer informatie ook op ‘Het coronavirus en SNP Natuurreizen’

Voor een verblijf in Tsjechië heb je paspoort of Nationale Identiteitskaart nodig, die geldig zijn voor de duur ervan.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neem daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Tsjechië (zie nuttige adressen). Ook wanneer je niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkom je problemen bij de douane. Meer informatie vind je op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Tsjechië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook je groene kaart mee. Je hebt deze nodig als je bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm. Is je verzekering niet geldig in Tsjechië, dan kun je aan de grens een korte-termijnverzekering afsluiten.

Voor voor een verblijf in Duitsland hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig. Daarnaast moet u aantoonbaar over voldoende financiële middelen voor de duur van uw verblijf en over documenten voor een volgende bestemming beschikken.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u voor de meest actuele informatie over reisdocumenten contact op met de ambassade of een consulaat van Duitsland (zie nuttige adressen).

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Umweltplakkete
In een aantal Duitse binnensteden zijn alleen 'schone' auto's toegestaan. Hiervoor dient u een 'Umweltplakkete' (Milieuvignet) te hebben. Kijk bijvoorbeeld op de ANWB website (onder Vakantie / Duitsland) of dit voor uw reis van toepassing is en naar de voorwaarden - in veel Duitse steden kunt u zonder Umweltplattete het centrum niet in. Wij raden u aan het milieuvignet, indien nodig, van te voren in Nederland of België aan te schaffen. Dit kan via de website van de ANWB of VAB.

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse en Belgische rij- en kentekenbewijs wordt in Duitsland erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen. N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Aanbevolen
Bijzonderheden: Laat je informeren over de risico’s op besmetting met de Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met je huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland)

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je gezin) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Tsjechië, Duitsland - Elberadweg etappe 2

Fietsen van Praag naar Dresden

Fietsvakantie langs hotels

Zwaarte
Comfort
Fietsen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 630 klanten