op weg naar Fuencaliente

Spanje - La Palma, 8 dagen La Isla Bonita

« Terug naar overzicht
Nieuw
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie vanuit twee hotels

La Palma is een klein eiland dat bijna loodrecht uit de zee oprijst. Hier geen overvolle stranden zoals op Tenerife of Gran Canaria, maar een uitgebreid en goed onderhouden wandelpadennet en een weelderige, erg verscheiden natuur. Niet zonder reden draagt La Palma de bijnaam 'La Isla Bonita'. Ervaren wandelaars noemen het zelfs hèt mooiste Canarische eiland. Elke wandeling is hier een verassing en anders dan de vorige.  De ideale bestemming voor een korte en afwisselende wandelvakantie.

Uniek aan deze reis

 • Bovenlangs diepste 'caldeira' ter wereld
 • De bloemenkloven van het noorden
 • Eerste dagen sfeervol verblijf in Palma Romantica
 • Wandelen langs vulkanische relicten
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Spanje - La Palma

Volgens velen behoort La Palma tot de mooiste eilanden ter wereld. De veelzijdigheid van dit Canarische eiland is zeer indrukwekkend. Elke wandeling biedt een ander landschap en een nieuwe beleving. Het noorden is pas enkele jaren goed toegankelijk: hier wandelen we over de oude Camino Real, door een verstild agrarisch landschap en door diepe barranco’s, met als einddoel de drakenbloedbomen van La Tosca. Talloze, met bloemen omzoomde paden doorkruisen dit noordelijke deel. In de nevelwouden van Los Tilos gaan we op zoek naar de bronnen van de riviertjes Marcos en Cordero. Na een spectaculaire hoogtewandeling over de kraterrand van de Taburiente, de Cumbre Vieja, komen we uiteindelijk uit bij de immense krater van de wereldberoemde Caldera de Taburiente, een Nationaal Park. Daarna nemen we het pad over de jonge vulkanische kam van de Cumbre Vieja, waarvan een van de vele zijkraters in in 2021 is uitgebarsten, en volgen we het pad van de Rutas dos Volcanos slingerend tussen jonge vulkaankraters door een aslandschap.  De hele dag hebben we aan weerskanten uitzicht op de oceaan.  Met een laatste wandeling over de rusteloze aarde van Fuencaliente naar de vuurtoren op de zuidpunt van het eiland en met uitzicht op de blauwe oceaan, eindigt deze afwisselende reis over La Isla Bonita.

Dag 1

Aankomst op La Palma. Vanaf het vliegveld transfer per bus in circa één uur naar de noordzijde van het eiland. In Barlovento zijn we te gast in een prima hotel.

Overnachting in

Barlovento - La Palma Romantica

Dag 2

In Barlovento starten we met de kloventocht naar Franceses. We wandelen langs de steile kust van het ruige noorden met een fantastisch uitzicht op de wild schuimende golven van de Atlantische Oceaan. We passeren stille dorpjes met groepjes drakenbloedbomen. We doorkruisen diverse barranco's met steile basaltwanden die begroeid zijn met cactussen en canarische wolfsmelk. Vanuit Franceses transfer per minibus terug naar Barlovento. Duur van de wandeling: 5,5 uur, 13 km, 750 m dalen en 650 m stijgen.

Overnachting in

Barlovento - La Palma Romantica

Dag 3

Deze dag voert ons door het Unesco-natuurreservaat met de nevelwouden van Los Tilos. Per taxi worden we naar het startpunt van de wandeling gebracht, het Los Tilos Visitor Center. Van hier klimmen we eerst door een mooi en ongerept laurierbos dat een diepe kloof bedekt, naar het uitzichtpunt El Espigón Atravesado. Daar kijken we uit over een van de beboste kloven van het Los Tilos-natuurreservaat. Vervolgens keren we via hetzelfde pad terug naar het bezoekerscentrum. Na een volgende pittige klim bereiken we de vallei van de Herradura-beek en vervolgens de Laguna de Barlovento, een groot waterbassin dat de krater van een oude vulkaan vult. Via terrassen en akkertjes wandelen we vervolgens geleidelijk dalend naar ons hotel, dat boven het dorp Barlovento ligt. Lengte wandeling 15 km, 720 m stijgen en 600 m dalen, wandelduur 6 uur (zonder de klim naar El Espigón Atravesado: 9 km, 470 m stijgen en 350 m dalen, duur 3,5 uur).

Overnachting in

Barlovento - La Palma Romantica

Dag 4

Vanuit Barlovento is er eerst een transfer (circa 1 uur en 15 minuten) per minibus naar het 'dak' van het eiland, de Pico de la Nieve. Na een korte klim bereiken we de rand van de caldera en worden we beloond met een fantastisch uitzicht op de bijna twee kilometer diepe erosiekrater 'Caldera de Taburiente', de sterrenwachten en bij helder weer de buureilanden Tenerife, La Gomera en El Hierro. Het tweede deel van de wandeling lopen we over de kraterrand en de Cumbre Nueva, die het oosten en het westen van het eiland in tweeën verdeelt. Uiteindelijk dalen we af naar de kapel La Ermita del Pino. Daar kunnen we de oudste pijnboom van het eiland bewonderen. Transfer per minibus naar Los Llanos, waar we overnachten. Duur van de wandeling : 6 uur, 16 km, 1250 m dalen en 300 m stijgen. 

Overnachting in

Los Llanos de Aridane

Dag 5

Vanuit Los Llanos is er een transfer in minibusjes, die ons in circa veertig minuten naar Los Brecitos (1.081 meter) brengen, diep in het Parque Nacional de Taburiente. Daar starten we met de wandeling in de Caldera de Taburiente, het Nationaal Park van La Palma. We duiken in de wereld van deze reuzenkrater met zijn inheemse vegetatie, talrijke waterbronnen, prehistorische heiligdommen en zijn unieke ontstaansgeschiedenis. Aangekomen in de rivierbedding van de Barranco de las Angustias bewonderen we de bizarre rotsformaties en zien we het door mineralen gekleurde water van een van de zijbeken. Vol gezogen met de kracht van deze enorme vulkaankrater, verlaten we uiteindelijk de caldera. Overnachting in Los Llanos, waar we de avond kunnen afsluiten met een mojito op het sfeervolle Plaza de España. Duur van de wandeling: 6 uur, 15 km, 900 m dalen en 250 m stijgen.

Overnachting in

Los Llanos de Aridane

Dag 6

Na het ontbijt worden we vanuit Los Llanos per taxi in circa 45 minuten naar Refugio El Pilar gebracht, van waar we de fantastische Ruta de los Volcanes over de zuidelijke bergkam van la Palma volgen. Eerst stijgen we door een mooi naaldbos, maar al gauw lopen we boven de boomgrens in een bizar landschap van zwarte as en grillige lavavormen. Wandelend door het bizarre vulkaanlandschap zien we de kraters van San Juan, Duraznero die in 2021 langdurig lava uitbraakten en diverse dorpjes onderaan de helling verwoestten.  We passeren het gapende gat 'Hoyo Negro' en beklimmen diverse kraters en hebben steeds een adembenemend uitzicht naar beide zijden van het eiland. De wandeling eindigt na een lange afdaling in het dorp Los Canarios de Fuencaliente, vanwaar we terug naar Los Llanos gebracht worden. Duur van de wandeling: 7 uur, 18 km, 1200 m dalen en 550 m stijgen.

Overnachting in

Los Llanos de Aridane

Dag 7

Vanuit Los Llanos gaan we opnieuw met de minibus in circa 45 minuten naar los Canarias de Fuencaliente. Vanuit Fuencaliente, dat 'warme bron' betekent, wandelen we naar de op een na jongste vulkaan van La Palma, de Teneguía (1971). De aarde rondom deze vulkaan is op veel plaatsen nog heet en geeft een indruk van de geweldige natuurkrachten die hier kort geleden het landschap vormden. De wandeling zet zich voort door een zwart, maanachtig lavalandschap en eindigt bij de vuurtoren in het zuiden van La Palma. Vanaf de vuurtoren is er een transfer per minibus in circa zestig minuten terug naar Los Llanos. Duur van de wandeling : 4,5 uur, 9 km, 800 m dalen en 100 m stijgen.

Overnachting in

Los Llanos de Aridane

Dag 8

Afhankelijk van het vliegschema kunnen we 's ochtends nog even genieten van de ontspannen sfeer in Los Llanos. Vanaf Los Llanos is er een transfer per charterbus naar het vliegveld, waar je afscheid neemt van 'La Isla Bonita'.

NB Programma

Het programma van de eerste en de laatste dag kan worden gewijzigd in verband met mogelijke veranderingen in vertrek- en aankomsttijden. Let op: de vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. Het kan voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Onvoorziene omstandigheden dwingen ons soms om een programma tijdens het seizoen aan te passen. Wij controleren onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen immers voortdurend. Als deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, word je daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Tijdens deze reis verblijven we op twee locaties, van uiteenlopend karakter. We logeren de eerste dagen in het noorden van het eiland in een prima ***-hotel (met binnen- en buiten zwembad), een mooie tuin en een prima restaurant. Hotel la Palma Romántica ligt in het noorden van het eiland, boven het dorpje Barlovento, in een groene, weelderige omgeving. Het comfortabele en sfeervolle hotel heeft goede kamers, alle met een balkon of terras met uitzicht op de oceaan of de bergen. De kamers zijn voorzien van alle comfort. Het hotel beschikt over een grote panorama-serre, een sfeervol restaurant en dito bar, een binnenzwembad met spa en fitness, en een mooie tuin met klein buitenzwembad. Klasse ***, 3 nachten.
In Los Llanos de Aridane verblijven we 4 nachten in een standaard hotel aan het centrale plein van het dorp. De kamers zijn vrij eenvoudig maar hebben elk een eigen badkamer. Het hotel heeft een klein dakterras.  Klasse **, 4 nachten. 

Noot: tijdens de reizen met start op 29-12-2023 en 9-2-24 verblijven we in Los Llanos de Aridane 4 nachten in een standaard hotel in het centrum van het dorp. De kamers zijn vrij eenvoudig maar hebben elk een eigen badkamer. Het hotel heeft een klein dakterras.  Klasse **, 4 nachten. 

Over de maaltijden

Tijdens deze reis is het ontbijt en diner inbegrepen. In Los Llanos (of Puerto de Naos) dineren we in restaurants, in Barlovento in het restaurant van het hotel. Voor de lunchinkopen kunt u dagelijks voor de wandeling terecht in een van de winkeltjes van het dorp waar u verblijft. De Canarische keuken is erg lekker; eenpansgerechten ('potajes') bekleden een voorname plaats. Look en saffraan worden vaak gebruikt. Een specialiteit is ‘mojo’, een saus op basis van olijfolie, pepers en look, die vaak geserveerd wordt met kleine aardappelen in de schil (‘papas arrugadas’). Ook liefhebbers van vis, schaal- en schelpdieren zitten op de Canarische Eilanden aan het juiste adres.

Inbegrepen

 • alle overige transfers per busje of openbaar vervoer, volgens programma
 • bagagevervoer
 • alle overnachtingen in hotels
 • verblijf op basis van halfpension: vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8
 • diensten 1 SNP-reisleider

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis plus aansluitende transfers (optioneel)
 • verzekeringen
 • lunches
 • eventuele entrees
 • uitgaven van persoonlijke aard

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

La Palma is een uitgelezen wandeleiland. De wandelingen op deze reis voeren afwisselend over gruizige en dan weer stenige paden. Gemiddeld zijn we per dag zo'n 4 tot 7 uur onderweg, met hoogteverschillen tot 700 m stijgen en 1500 m dalen. Een goede fysieke conditie is vereist, mn vanwege de fikse hoogteverschillen en soms steile stijgingen en dalingen.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reis je op eigen gelegenheid dan ontmoet je je reisgezelschap op het vliegveld van Sta Cruz de la Palma, of in de eerste accommodatie in Barlovento.
De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld.  Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema. 

 

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met Transavia naar Santa Cruz de la Palma v.v.

Vluchtschema - vertrek 17mei en 25 oktober 2024
HV5641 Amsterdam - Santa Cruz La Palma vertrek om 14.35 aankomst 18.20 uur
HV5642 Santa Cruz La Palma - Amsterdam vertrek om 19.10 aankomst 00.35 uur

Vluchtschema - vertrek 20 december 2024 en 21 februari 2025
HV5641 Amsterdam - Santa Cruz La Palma vertrek om 06.00 aankomst 09.45 uur
HV5642 Santa Cruz La Palma - Amsterdam vertrek om 10.35 aankomst 16.15 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen.

In het voor- en najaar zijn de temperaturen op La Palma zeer aangenaam en is er een kleine neerslagkans. In mei liggen de maximum temperaturen rond de 22 graden. Eind oktober, begin november rond de 20 graden. De zomers op La Palma zijn zonovergoten en warm. Toch wordt het er ’s zomers dankzij de ligging op de oceaan niet extreem heet. Niet voor niets luidt een van de bijnamen van la Palma het ‘Eiland van het Eeuwige Voorjaar’. De dagtemperatuur ligt gemiddeld rond ca 25 tot 28ºC. De meeste wandelingen vinden echter op grotere hoogte plaats, waar de wind voor verkoeling zorgt, of in de beschutting van de nevelwouden aan de noordzijde van het eiland. Met name tijdens de wandelingen op dag 2, 5 en 7 zal de warmte wel een rol spelen, deze wandelingen zijn echter wat korter, zodat we op tijd kunnen beginnen en een lange siësta kunnen we houden om de warmste uren van de dag te vermijden. De avonden zijn ’s zomers heerlijk zacht op La Palma. Op La Palma valt de meeste neerslag op de weelderig begroeide flanken van de noordkust. Dit gebeurt in de vorm van plotseling opkomende mist en korte buien. Deze bewolking is te verklaren door de Noordwestpassaat die over het eiland waait. In de zomer regent het zelfs aan de noordkant van het eiland echter zelden.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar La Palma ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoeft u maar op weinig extra uitgaven te rekenen. Tijdens de reis krijgt u voldoende gelegenheid om te pinnen. Rekent u voor de gehele reis op ca. € 100,- voor uw persoonlijke uitgaven.

Ter plaatse maken we diverse malen gebruik van een taxibusje of landrovers voor de transfer naar en van de wandelingen en tussen de accommodaties.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je op dag 1 na aankomst op het vliegveld wél van de transfer met onze bus gebruik maken, dan dien je dit als extra service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).   Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

Wij raden u aan om uitgerust en in goede conditie aan uw reis te beginnen. Het wandelplezier is dan veel groter. Eventueel kunt u in de weken voorafgaand aan de reis een paar stevige wandelingen maken. Het is belangrijk dat uw schoenen goed ingelopen zijn, anders zijn blaren onvermijdelijk.

Terwijl u wandelt wordt uw bagage voor u vervoerd. U loopt met een kleine dagrugzak waarin plaats moet zijn voor een of meerdere (grote) veldflessen, een lunchpakket, een warm kledingstuk, regenkleding, en eventueel een verrekijker of fototoestel.

 • (berg)wandelschoenen met stevige zool, hoog sluitend en ingelopen
 • (in verband met mogelijk overgewicht of verlies adviseren wij u uw wandelschoenen tijdens de vlucht aan te trekken of in uw handbagage te vervoeren)
 • grote veldfles (min. 2 liter) of twee kleinere
 • dagrugzak (ca. 20 liter)
 • warme en lichte kleding
 • goede regen- en winddichte kleding. (bijv. gore-tex jack, regenbroek)
 • handdoek
 • eventueel (uitschuifbare) wandelstokken
 • beschermingsmiddelen tegen de zon (crème, lippenvet, bril en hoedje)
 • zakmes, broodtrommel en zitmatje voor lunch in het veld
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • Euro’s of pinpas
 • verder eventueel: verrekijker, fototoestel, veldgidsen (planten-, dieren- of stenengids)
 • zwemkleding en sandalen voor strand(lava)stenen
 • zaklamp (voor tunnelwandeling op dag 3)
 • evt. pyjama (sommige logies hebben geen verwarming).
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: rekverband, sporttape of middelen voor afplakken blaren bv. "second skin" en middelen tegen maag- en darmklachten

16-5-24: voor de reis met vertrek op 17-5-24 geldt het volgende: de wandeling op dag 3 door het nevelwoud van Los Tilos kan vanwege een afsluiting van de route niet doorgaan. de route wordt vervangen door een gelijksoortige wandeling die door het natuurreservaat met de nevelwouden van El Cubo de la Galga voert. Een taxi brengt ons ’s ochtends naar het startpunt van de wandeling Cubo de la Galga. Je begint meteen goed met een wandeling door een ongerept laurierbos en een diepe kloof. Daar eenmaal uit omhoog geklauterd dalen we af over landweggetjes en voetpaden naar  San Bartolo. Dan wandelen we bovenlangs de ruige kustlijn verder dwars door de bananen plantages tot het dorp San Juan met het archeologisch museum El Tendal, gelegen boven een reeks voormalige grotwoningen van Benahoaritas, de oorspronkelijke bevolking van La Palma. 
Lengte wandeling  11,5 km, 540 m stijgen en 720 m dalen, wandelduur 6 uur.

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Ga je binnenkort op reis naar Spanje bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/spanje. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/spanje/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, o.a. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. Check voor verdere informatie de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

European Health Insurance Card (EHIC)

Spaanse ziekenhuizen vragen naar het zogenaamde EHIC (European Health Insurance Card ). Deze kaart heeft de volgende voordelen:

 • Spaanse ziekenhuizen vragen naar deze kaart. Heb je deze niet dan loopt je het risico dat je de kosten moet voorschieten.
 • bij eerstelijnshulp (huisarts, fysiotherapie) hoeft geen geld te worden voorgeschoten, in tegenstelling tot de gewone zorgpas.
 • met een EHIC kan je het eigen risico cadeau krijgen. De Europese zorgpas vergoedt zorgkosten niet volgens de Nederlandse Zorgverzekeringswet (ZVW), maar op basis van het in het vakantieland geldende zorgstelsel. In landen zonder eigen risico pakt dat gunstig uit. Bij medicijnen op recept wordt wel een eigen bijdrage gevraagd.

 

Er zijn drie soorten politie in Spanje. De Guardia Civil (letterlijk: Burgerwacht) controleert voornamelijk het platteland en deelt bonnen uit bij verkeersovertredingen. De Policía Nacional (Rijkspolitie) opereert in grotere plaatsen, maar is in sommige streken vervangen door een regionaal korps: de Ertzaintza in het Baskenland en door de Mossos d’Esquadra in Catalonië. De Policía Local, ook Policía Municipal of Guardia Urbana (Gemeentepolitie) genoemd, is een onafhankelijk plaatselijk korps en heeft een afdeling voor verkeerscontroles. Deze drie diensten verwijzen u alle naar de juiste autoriteit als er iets gebeurt waarbij u politiehulp nodig hebt.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

op_de_rand_van_de_caldeira_de_taburiente_la_palma.jpg

Spanje - La Palma

La Isla Bonita

Wandelvakantie vanuit twee hotels

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.