Oostenrijk Salzburg fietsen Tauernradweg

Oostenrijk - Tauernradweg, 7 dagen Ontspannen fietsen langs Alpenreuzen

« Terug naar overzicht
Privéreis - Fietsen

Fietsvakantie langs hotels

Onder toeziend oog van de drieduizenders van de Hohe Tauern start je deze fijne fietsreis bij de watervallen van Krimml. Over autovrije paden fiets je voornamelijk bergafwaarts langs de ruisende Salzach en Saalach. Ontdek Mozartstad Salzburg en ontspan aan het meer bij Zell am See, omgeven door ruige bergpieken. Beluister de geschiedenis van de zoutwinning in Bad Reichenhall, een geliefd kuuroord. Geniet onderweg van Kaffee mit Kuchen in één van de vele fietscafés. Bekijk de samensmelting van Inn en Donau in Passau voor je eindigt op het terras in Schärding.

Uniek aan deze reis

 • Comfortabele hotels
 • E-bike mogelijk
 • Goed bewegwijzerd
 • Voornamelijk bergaf
 • GPS-tracks aanwezig
 • E-bikehuur mogelijk
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Artikel - Reisverslag door SNP directeur Gert Nieuwboer

Daar stond ik dan, op zo'n knisperend koude, heldere oktoberochtend, op het stationnetje van Krimml. Toerfiets uit de trein getild, gps ingesteld op de juiste hoogte, bidons gevuld. Op weg naar Passau, zo'n 300 autoluwe fietskilometers verwijderd. Lees verder...

Dag tot dag

Oostenrijk - Tauernradweg

De Glocknergruppe en de Venedigergruppe vormen het hoogste deel van het Nationale Park Hohe Tauern, het hart van de Oostenrijkse Alpen. De bergen steken hier ver uit boven uitgestrekte gletsjers en van alle toppen is de Grossglockner met 3797 meter Oostenrijks hoogste berg. Langs de voet van deze bergwereld van rots en ijs kronkelt de Saalach door het dal.
Zell am See vormt het eindpunt van de eerste etappe. Dit enigszins mondaine wintersportplaatsje, gelegen aan de schilderachtige Zeller See, biedt een keur aan restaurantjes voor het avonddiner. De Tauernradweg splitst zich hier in twee varianten die beide naar Salzburg leiden. Wij kozen voor de meer avontuurlijke en tegelijk minder drukke route langs de Saalach rivier via Lofer. De fietspaden zijn er vaker onverhard maar daardoor ook landschappelijk fraaier. Wel zijn er enkele korte, maar venijnige klimmetjes in het overwegend dalende parcours, maar met een klein bergverzet (of gewoon even afstappen…) zijn deze probleemloos te overwinnen.
Aan het eind van de derde etappe fiets je via een kilometerslange kasteellaan zo de romantische binnenstad van Salzburg in. ’s Avonds kan je lekker flaneren door de gezellige straten en over pleinen waar Mozart ooit zijn inspiratie opdeed. Nu kijkt hij er minzaam vanaf zijn sokkel op het schouwspel neer.

In de middeleeuwen verkreeg Salzburg, de naam zegt het al, grote rijkdom en status door de handel in het toen schaarse en dus kostbare zout. De oudste zoutmijnen van Europa, Hallstein en Hallstat, lagen op haar grondgebied en de gewonnen grondstof werd over de rivieren de Salzach, de Inn en de Donau verder Europa in vervoerd. De laatste twee etappes van de Tauernradweg volgen dit zoutspoor langs het water. Het landschap verandert stroomafwaarts; de bergen worden heuvels, de woeste beken worden brede rivieren en de boerendorpjes worden elegante handelsstadjes. Aangezien de Inn hier grotendeels samenvalt met de Duitse grens, zijn de oevers veelal niet voor autoverkeer ontsloten maar begroeid met uitgestrekte moerasbossen. Deze beschermde natuurgebieden zoals het Europareservat Unterer Inn, herbergen een keur aan watervogels als zilverreigers, aalscholvers en diverse ganzen.

Net op het moment dat je voor je gevoel genoeg ‘groen’ hebt doorkruist, zwenkt de radweg weg van de rivieroever en fiets je zo’n fraai ommuurd stadje binnen als Burghausen of Schärding. Tijd voor koffie met warme apfelstrudel aan de marktplatz, omringd door middeleeuwse huizen in diverse pasteltinten. Het leven is goed in het Salzburgerland.

 

Dag 1

Aankomst in Zell am See of het even verderop gelegen Kaprun. Maak bij aankomst een kleine wandeling langs de promenade aan de oever van de Zeller See of strijk neer op één van de terrassen met zicht op de ruige bergpieken van de Kitzsteinhorn en de Grossglockner. Zell am See is een gezellig, enigszins mondain bergstadje met vele restaurantjes.

Overnachting in

Zell am See / Kaprun

Dag 2

Trein naar Krimml, fietsen naar Zell am See / Kaprun (64 km, 200 m stijgen en 350 m dalen).
Ieder uur vertrekt er een lokale trein naar Krimml. Je stapt met je fiets gemakkelijk de trein in en bent anderhalf uur later in Krimml, het officiële startpunt van de Tauernradweg. Een korte wandeling brengt je aan de voet van de beroemde Krimmler Waterval die in drie trappen bijna 400 meter hoogteverschil overbruggen. Dan is het de hoogste tijd om voor het eerst op de fiets te springen voor de rit terug naar Zell am See - Kaprun. Je volgt de Salzachrivier langs dorpjes als Wald, Neukirchen en Mittersill. Waar 's winters de skiërs van de gletsjer bovenop de berg suizen, kunnen vermoeide fietsers in de zomer hun benen streken aan de Zeller See.  

Overnachting in

Zell am See / Kaprun

Dag 3

Van Zell am See / Kaprun naar Lofer (47 km, 250 m stijgen en 400 m dalen).
Het fietspad van Zell am See naar Lofer leidt je door het brede Saalachtal naar Saalfelden. Glooiend, groen heuvelland omringd door fraaie bergpanorama's wachten je op dit traject. Het autovrije fietspad slingert via het beroemde pelgrimsoord Maria Alm verder richting Lofer. De tweede helft van deze etappe wordt het dal smaller en de paden veelal onverhard. Je volgt hier de oever van de Saalach door mooie hellingbossen. Het bergdorpje Lofer is van een fraaie eenvoud en schoonheid.

Overnachting in

Lofer

Dag 4

Van Lofer naar Salzburg (49 km, 150 m stijgen en 350 m dalen).
Je fietst voortdurend langs de rivier die hier een uithoek van Duitsland doorkruist. Het is een fraaie uithoek, met zicht op Nationalpark Berchtesgaden, waar Hitler zijn adelaarsnest had. Je hoeft de hoge bergen gelukkig niet op de fiets te bedwingen, maar fietst langs de Saalach naar kuuroord Bad Reichenhall. Strijk neer op één van de vele terrassen die dit zoutstadje rijk is. Nog een stukje fietsen deze middag en je bent in Mozartstad Salzburg.

Overnachting in

Salzburg

Dag 5

Van Salzburg naar Burghausen (57 km, 200 m stijgen en 250 m dalen).
Vanaf Salzburg volg je de oevers van de Salzachrivier naar Oberndorf en haar 'Stille Nachtkapel'. De Salzach leidt je verder naar Ettenau en via St. Radegrund bereik je Burghausen. Het langste kasteel ter wereld torent trots boven dit stadje uit.

Overnachting in

Burghausen

Dag 6

Van Burghausen naar Schärding (73 km, 250 m stijgen en 300 m dalen).
Je fietst door het Weilhartbos naar het uitzichtpunt over Inn en Salzach en verder naar Braunau. Dan weer over de rivieroever, dan weer over rustige landweggetjes fiets je naar het 1000 jaar oude Obernberg. Kort erna zie je het klooster Reichersberg. Het laatste deel van de fietsetappe van vandaag brengt je naar het barokke stadje Schärding. In je SNP-reispakket staat een uitstekende restauranttip voor het diner van vanavond!

Overnachting in

Schärding

Dag 7

Schärding - Passau - Schärding (34 km, 150 m stijgen en dalen) en vertrek.
Vandaag is er de laatste kans om nog een stukje te fietsen. Je fietst langs de rivier de Inn naar Passau, waar de Inn samensmelt met de Donau en de Ilz. Neem zeker even de tijd om het kleurrijke marktplein en de machtige Dom te bekijken. De Inn leidt je weer terug naar Schärding, waar het arrangement eindigt. Heb je geen zin meer om vandaag nog te fietsen, dan raden we aan de auto of trein te pakken om op weg naar huis toch nog even een bezoek te brengen aan Passau.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je overnacht in goede drie- en viersterrenhotels en Gasthöfen op kamers met eigen douche en toilet. Een hartelijk ontvangst, uitstekende maaltijden en een uitgebreid ontbijtbuffet zijn zaken die je kunt verwachten.  Alle hotels zijn bovendien 'fietsvriendelijk': er zijn voorzieningen als fietsenstallingen, reparatiesets en fietspompen aanwezig.
In Salzburg overnacht je in een hotel buiten het centrum met een goede busverbinding naar de Altstadt.

Over de maaltijden

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Tegen bijbetaling kan je kiezen voor een verblijf op basis van halfpension: dan zijn tevens de diners inbegrepen.

Duurzaamheid

De agent van SNP in Oostenrijk is gecertificeerd met het Oostenrijkse duurzaamheidslabel 'Umweltzeichen'.  Onze agent staat garant voor zoveel mogelijk ‘groene’ accommodaties en voertuigen als je met SNP op reis gaat.

Inbegrepen

 • Alle overnachtingen
 • Alle ontbijten
 • Bagagevervoer
 • Treinkaartje Zell am See / Kaprun - Krimml (dag 2)
 • SNP reisinformatie met routebeschrijvingen

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugreis
 • Lunches
 • Diners (bij te boeken)
 • Fietshuur (zie materiaalhuur)

Ter plaatse te betalen

 • Toeristenbelasting

Over de activiteiten

Het niveau van de tochten is licht. Je volgt grotendeels de rivieren Saalach, Salzach en Inn en het eindpunt van de reis ligt dan ook lager dan het beginpunt. Er dient wel enkele keren geklommen te worden, maar dit zijn kleine klimmetjes die met een behoorlijke bergversnelling goed te nemen zijn. Even afstappen en wandelen is ook een prima manier om deze obstakels te overwinnen. Een flink deel van de route voert over onverharde wegen. Het is dan ook niet aan te raden deze tocht met een racefiets te maken.

Extra dagen

Je kan tijdens het arrangement overal extra nachten boeken. Een extra nacht in Salzburg geeft je de kans deze fraaie stad wat beter te leren kennen.
Indien je aan het eind van de reis met de bus van Schärding terugreist naar Zell am See is een extra overnachting in Zell am See aan te raden, aangezien de bus pas aan het eind van de middag in Zell am See arriveert.

Fietsverzekering

Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die je beschermt tegen deze kosten. 

LET OP: Via onze eigen reisverzekeraar Europeesche Verzekeringen is het helaas niet mogelijk om een huurfiets mee te verzekeren. Kijk voor een dergelijke reisverzekering (incl. dekking bagage) bij bijvoorbeeld ANWB Verzekeringen, klik hier.

Extra's

Verlengingshotels

Hotel in Zell am See/Kaprun

Hotel in Passau

Transfers

Transfer Schärding - Zell am See per bus (dag 1) (vanaf € 73,- per persoon)

Optionele bustransfer van Schärding naar Zell am See op dag 1 van de reis. U boekt deze transfer als u de auto parkeert op het eindpunt Schärding. Parkeert u op beginpunt Zell am See, dan boekt u de transfer op dag 7.
Uw fiets kan gratis mee. Vertrek uit Schärding om 14.30 uur. U bent ca. 4 uur onderweg.

Voorwaarden: U dient deze optionele transfer bij boeking aan ons door te geven.

Transfer Schärding - Zell am See per bus (dag 7) (vanaf € 73,- per persoon)

Optionele bustransfer van Schärding naar Zell am See op dag 7 van de reis. U boekt deze transfer als u de auto parkeert op het beginpunt van de reis: Zell am See. Parkeert u op eindpunt Schärding, dan boekt u de transfer op dag 1.
Uw fiets kan gratis mee. Vertrek uit Schärding om 14.30 uur. U bent ca. 4 uur onderweg.

Voorwaarden: U dient deze optionele transfer bij boeking aan ons door te geven.

Fietshuur

ser2774att9.jpg

Toerfiets (vanaf € 83,- per persoon)

Uw huurfiets is een unisex toerfiets met een NuVinci versnelling. Dit betekent een traploze versnelling die vergelijkbaar is met 21 versnellingen en is uitgerust met bagagedrager en reparatiesetje. Deze huurfiets staat op de aankomstdag voor je klaar bij de eerste accommodatie.

Voorwaarden: Indien u met eigen auto komt en parkeert in Zell am See, het startpunt van de reis, dan worden huurfietsen afgeleverd bij het hotel in Zell am See. Parkeert u in Schärding, dan kunt u in Schärding bij onze agent een huurfiets uitzoeken; u neemt vervolgens de fiets mee in de bus naar Zell am See.

ser3254att9.jpg

E-bike (vanaf € 198,- per persoon)

Uw huurfiets is een e-bike met 7 versnellingen. Er zijn alleen damesmodellen. Je kunt alleen een e-bike huren als je lichaamslengte tussen de 160 cm en 186 cm is. Voor kleinere en grotere personen zijn er helaas geen e-bikes te huur.

Voorwaarden: Indien u met eigen auto komt en parkeert in Zell am See, het startpunt van de reis, dan worden huurfietsen afgeleverd bij het hotel in Zell am See. Parkeert u in Schärding, dan kunt u in Schärding bij onze agent een huurfiets uitzoeken; u neemt vervolgens de fiets mee in de bus naar Zell am See.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De reis begint in Zell am See en eindigt in Schärding. Voor het parkeren van de auto zijn er twee mogelijkheden:

Parkeren op het eindpunt van de reis: Schärding
Je kan je auto gratis parkeren op het parkeerterrein van onze agent in Schärding of in een parkeergarage in Schärding (€ 10,- per dag). Je boekt op dag 1 een bustransfer van Schärding naar Zell am See (zie transfers). Deze bus vertrekt dagelijks om 14.30 uur in Schärding.
De afstand Utrecht - Schärding is ca. 855km.

Parkeren op het startpunt van de reis: Zell am See
Je parkeert je auto in Zell am See. Je kan niet parkeren bij het hotel in Zell am See, maar wel in een nabijgelegen openbare parkeergarage (ca. € 8,- per dag). Je boekt op dag 7 een bustransfer van Schärding naar Zell am See (zie transfers). Deze bus vertrekt dagelijks om 14.30 uur in Schärding.
De afstand Utrecht - Zell am See is ca. 960km.

 

Treinschema

Bij dit arrangement past een treinreis met het volgende schema:

Bestemming Tijd Overstap
Amsterdam CS –Zell amSee  08:08 - 20:14 3
Schärding – Amsterdam CS     12:57 - 22:30  2

Treinschema’s zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. 

Kinderen t/m 14 jaar reizen gratis op internationale reizen via Duitsland naar Oostenrijk. Zij betalen alleen zitplaatsreservering van 4 euro per traject. 

SNP kan deze treinreis voor je reserveren. De prijs wordt getoond in het boekingsformulier als je de treintrajecten aanvinkt. Mochten wij de treinreis niet voor deze prijs kunnen reserveren, dan nemen we contact met je op.

Om een treinreis te kunnen boeken via SNP is het downloaden van de NS International App op je mobiele telefoon een voorwaarde. SNP geeft alleen mobiele treintickets uit, die via deze App beschikbaar zijn. Klik hier;  Veelgestelde vragen (Treinen en tickets) voor meer informatie over deze App en reizen per trein.

Wil je zelf je treinreis boeken, dan kan dit via www.nsinternational.nl of  www.interrail.eu
Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je SNP-arrangement bevestigd is.

Je kan dit arrangement dagelijks starten van begin mei t/m half oktober.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Zelfs deze reis naar de Tauernradweg ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein of per auto reist.
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

We raden je aan om een fietshelm te dragen. Voor kinderen t/m 12 jaar is een fietshelm in Oostenrijk zelfs verplicht. Bij fietshuur: indien een helm niet tot de standaarduitrusting van de huurfiets behoort (zie materiaalhuur), neem je deze zelf mee.

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze

Kijk voor meer informatie ook op ‘Het coronavirus en SNP Natuurreizen’

Graag willen we je wijzen op de volgende specifieke detailregels voor reizen naar Oostenrijk en de regels die van belang zijn voor een vakantie in dat land, op de website van het Oostenrijks verkeersbureau’s. Volg svp ook de links naar de detailinformatie!
https://www.austria.info/nl/praktische-info/coronavirus-informatie

Reisspecifieke informatie over coronamaatregelen vind je, altijd geupdate, op deze website. We raden dan ook aan die ook kort voor vertrek te checken.

Extra informatie over testen ter plaatse

 • Bij incheck in hotels, berghutten en horeca is een geldig testbewijs verplicht of bewijs van vaccinatie/ genezen. Tests ter plekke zijn gratis en er zijn ruime testmogelijkheden, o.a. bij apotheken.
 • Gasten moeten worden geregistreerd als zij langer dan 15 minuten blijven - binnen en buiten. Een negatief testresultaat moet aan het personeel worden voorgelegd. Regel svp je testresultaat vooraf aan het verblijf of bezoek; zo belast je het drukke personeel minder. De volgende tests zijn toegestaan:
  * Negatieve PCR test (geldigheidsduur: 3 dagen)
  * Negatieve antigeentest onder toezicht bij teststation, apotheek, enz. (geldigheidsduur: 2 dagen)
  * Antigeentests voor zelftesten (digitaal), geregistreerd in een app (geldigheid: 1 dag)
  * Zelftests ter plaatse zullen ook toegang verlenen. Deze test is echter alleen geldig voor het ene bezoek of de overnachting in kwestie.

22 juli 2021
Vanwege de stortbuien van afgelopen weekend is vanaf vandaag de spoorweg van Unternsill tot Krimml niet meer berijdbaar. Het is onduidelijk hoe lang dit zal duren. De fietsen kunnen helaas niet mee in de bussen van het 'Schienenersatzverkehr'. Wel kun je daarmee zonder fiets naar Krimml en de watervallen en dan later terug en vanaf Unternsill terugfietsen. Dat betekent helaas een flinke verkorting van de fietsroute op dag 2, maar een uitbreiding rondom het meer bij Zell am See (met zwemmogelijkheden) via gemarkeerde fietsroute K17 (ca. 15 km) is ook mogelijk. Kijk HIER voor actuele informatie over de dienstregeling.

Voor een verblijf in Oostenrijk hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
De Nederlandse rij- en kentekenbewijzen worden erkend.

Tolvignet
Op Oostenrijkse snelwegen heeft u een tolvignet nodig. U kunt een vignet kopen op tankstations vóór de Oostenrijkse grens. Daarnaast zijn er trajecten waar u (tevens) tol moet betalen, bv de Brennerpass en sommige lange tunnels. Voor campers zwaarder dan 3550 kg is geen vignet meer nodig. In plaats daarvan betaalt u tol door middel van kilometerheffing via een GO-box. Deze box is verkrijgbaar bij de grens. Meer informatie via www.go-maut.at.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
Bij spoedeisende medische problemen kunt u op vertoon van uw paspoort gratis worden behandeld, maar bij de afhandeling komt dan dikwijls wel veel papierwerk kijken. Bel bij een spoedgeval een ambulance (Rettungsdienst) of de plaatselijke doktersdienst.
NB.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je gezin) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Oostenrijk Salzburg fietsen Tauernradweg

Oostenrijk - Tauernradweg

Ontspannen fietsen langs Alpenreuzen

Fietsvakantie langs hotels

Zwaarte
Comfort
Fietsen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 630 klanten