SNP WWW 2014 04 22 0900
Code 706010 LA individuele reis
Niveau
       
 
Accommodatie
       
 
Waardering
 
 • GPS tracks aanwezig
 • E-bike huur mogelijk

Oostenrijk - Tauernradweg, 7 dagen

Ontspannen fietsen langs Alpenreuzen, fietsvakantie langs hotels

Onder toeziend oog van de drieduizenders van de Hohe Tauern start je deze fijne fietsreis bij de watervallen van Krimml. Over autovrije paden fiets je voornamelijk bergafwaarts langs de ruisende Salzach en Saalach. Ontdek Mozartstad Salzburg en ontspan aan het meer bij Zell am See, omgeven door ruige bergpieken. Beluister de geschiedenis van de zoutwinning in Bad Reichenhall, een geliefd kuuroord. Geniet onderweg van Kaffee mit Kuchen in één van de vele fietscafés. Bekijk de samensmelting van Inn en Donau in Passau voor je eindigt op het terras in Schärding. Dit arrangement is ook mogelijk met een e-bike.

 
Prima reis voor een gezelschap variërend van 13 tot 74 jaar. Perfecte fietsen en even goede lokale organisatie.
Bekijk alle reviews (8)
Uniek aan deze reis
 • voornamelijk bergaf
 • goed bewegwijzerd
 • comfortabele hotels
 • e-bike mogelijk
vanaf
per persoon
bij min. 2 personen
De Glocknergruppe en de Venedigergruppe vormen het hoogste deel van het Nationale Park Hohe Tauern, het hart van de Oostenrijkse Alpen. De bergen steken hier ver uit boven uitgestrekte gletsjers en van alle toppen is de Grossglockner met 3797 meter Oostenrijks hoogste berg. Langs de voet van deze bergwereld van rots en ijs kronkelt de Saalach door het dal.
Zell am See vormt het eindpunt van de eerste etappe. Dit enigszins mondaine wintersportplaatsje, gelegen aan de schilderachtige Zeller See, biedt een keur aan restaurantjes voor het avonddiner. De Tauernradweg splitst zich hier in twee varianten die beide naar Salzburg leiden. Wij kozen voor de meer avontuurlijke en tegelijk minder drukke route langs de Saalach rivier via Lofer. De fietspaden zijn er vaker onverhard maar daardoor ook landschappelijk fraaier. Wel zijn er enkele korte, maar venijnige klimmetjes in het overwegend dalende parcours, maar met een klein bergverzet (of gewoon even afstappen…) zijn deze probleemloos te overwinnen.
Aan het eind van de derde etappe fiets je via een kilometerslange kasteellaan zo de romantische binnenstad van Salzburg in. ’s Avonds kan je lekker flaneren door de gezellige straten en over pleinen waar Mozart ooit zijn inspiratie opdeed. Nu kijkt hij er minzaam vanaf zijn sokkel op het schouwspel neer.

In de middeleeuwen verkreeg Salzburg, de naam zegt het al, grote rijkdom en status door de handel in het toen schaarse en dus kostbare zout. De oudste zoutmijnen van Europa, Hallstein en Hallstat, lagen op haar grondgebied en de gewonnen grondstof werd over de rivieren de Salzach, de Inn en de Donau verder Europa in vervoerd. De laatste twee etappes van de Tauernradweg volgen dit zoutspoor langs het water. Het landschap verandert stroomafwaarts; de bergen worden heuvels, de woeste beken worden brede rivieren en de boerendorpjes worden elegante handelsstadjes. Aangezien de Inn hier grotendeels samenvalt met de Duitse grens, zijn de oevers veelal niet voor autoverkeer ontsloten maar begroeid met uitgestrekte moerasbossen. Deze beschermde natuurgebieden zoals het Europareservat Unterer Inn, herbergen een keur aan watervogels als zilverreigers, aalscholvers en diverse ganzen.

Net op het moment dat je voor je gevoel genoeg ‘groen’ hebt doorkruist, zwenkt de radweg weg van de rivieroever en fiets je zo’n fraai ommuurd stadje binnen als Burghausen of Schärding. Tijd voor koffie met warme apfelstrudel aan de marktplatz, omringd door middeleeuwse huizen in diverse pasteltinten. Het leven is goed in het Salzburgerland.

 

GEZIEN IN REISMAGAZINE
lees het artikel uit SNP.NL reismagazine over deze reis naar het artikel
boeken & kaarten
klik hier voor de SNP selectie boeken & kaarten behorend bij deze reis naar de webshop
 • dag tot dag

 • praktisch

 • van belang Oostenrijk

 • extra

 • actueel

 • heen- en terugreis

 • reviews

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • kaart

 1. Oostenrijk - Tauernradweg
Programma
Aankomst in Zell am See of het even verderop gelegen Kaprun. Maak bij aankomst een kleine wandeling langs de promenade aan de oever van de Zeller See of strijk neer op één van de terrassen met zicht op de ruige bergpieken van de Kitzsteinhorn en de Grossglockner. Zell am See is een gezellig, enigszins mondain bergstadje met vele restaurantjes.

Overnachting in
Zell am See / Kaprun

 1. de watervallen van Krimml
de watervallen van Krimml
Programma
Trein naar Krimml, fietsen naar Zell am See / Kaprun (67 km, 200 m stijgen en 350 m dalen).
Ieder uur vertrekt er een lokale trein naar Krimml. Je stapt met je fiets gemakkelijk de trein in en bent anderhalf uur later in Krimml, het officiële startpunt van de Tauernradweg. Een korte wandeling brengt je aan de voet van de beroemde Krimmler Waterval die in drie trappen bijna 400 meter hoogteverschil overbruggen. Dan is het de hoogste tijd om voor het eerst op de fiets te springen voor de rit terug naar Zell am See - Kaprun. Je volgt de Salzachrivier langs dorpjes als Wald, Neukirchen en Mittersill. Waar 's winters de skiërs van de gletsjer bovenop de berg suizen, kunnen vermoeide fietsers in de zomer hun benen streken aan de Zeller See.  

Overnachting in
Zell am See / Kaprun

 1. witte toppen omzomen het Saalachtal
witte toppen omzomen het Saalachtal
Programma
Van Zell am See / Kaprun naar Lofer (47 km, 250 m stijgen en 400 m dalen).
Het fietspad van Zell am See naar Lofer leidt je door het brede Saalachtal naar Saalfelden. Glooiend, groen heuvelland omringd door fraaie bergpanorama's wachten je op dit traject. Het autovrije fietspad slingert via het beroemde pelgrimsoord Maria Alm verder richting Lofer. De tweede helft van deze etappe wordt het dal smaller en de paden veelal onverhard. Je volgt hier de oever van de Saalach door mooie hellingbossen. Het bergdorpje Lofer is van een fraaie eenvoud en schoonheid.

Overnachting in
Lofer

 1. uitzicht over Salzburg
uitzicht over Salzburg
Programma

Van Lofer naar Salzburg (49 km, 150 m stijgen en 350 m dalen).
Je fietst voortdurend langs de rivier die hier een uithoek van Duitsland doorkruist. Het is een fraaie uithoek, met zicht op Nationalpark Berchtesgaden, waar Hitler zijn adelaarsnest had. Je hoeft de hoge bergen gelukkig niet op de fiets te bedwingen, maar fietst langs de Saalach naar kuuroord Bad Reichenhall. Strijk neer op één van de vele terrassen die dit zoutstadje rijk is. Nog een stukje fietsen deze middag en je bent in Mozartstad Salzburg.Overnachting in
Salzburg

 1. Burghausen
Burghausen
Programma
Van Salzburg naar Burghausen (56 km, 200 m stijgen en 250 m dalen).
Vanaf Salzburg volg je de oevers van de Salzachrivier naar Oberndorf en haar 'Stille Nachtkapel'. De Salzach leidt je verder naar Ettenau en via St. Radegrund bereik je Burghausen. Het langste kasteel ter wereld torent trots boven dit stadje uit.

Overnachting in
Burghausen

 1. de Inn bij Schärding
de Inn bij Schärding
Programma

Van Burghausen naar Schärding (73 km, 250 m stijgen en 300 m dalen).
Je fietst door het Weilhartbos naar het uitzichtpunt over Inn en Salzach en verder naar Braunau. Dan weer over de rivieroever, dan weer over rustige landweggetjes fiets je naar het 1000 jaar oude Obernberg. Kort erna zie je het klooster Reichersberg. Het laatste deel van de fietsetappe van vandaag brengt je naar het barokke stadje Schärding. In je SNP-reispakket staat een uitstekende restauranttip voor het diner van vanavond!Overnachting in
Schärding

 1. De brug die naar het eiland Passau leidt...
De brug die naar het eiland Passau leidt...
Programma
Schärding - Passau - Schärding (35 km, 150 m stijgen en dalen) en vertrek.
Vandaag is er de laatste kans om nog een stukje te fietsen. Je fietst langs de rivier de Inn naar Passau, waar de Inn samensmelt met de Donau en de Ilz. Neem zeker even de tijd om het kleurrijke marktplein en de machtige Dom te bekijken. De Inn leidt je weer terug naar Schärding, waar het arrangement eindigt. Heb je geen zin meer om vandaag nog te fietsen, dan raden we aan de auto of trein te pakken om op weg naar huis toch nog even een bezoek te brengen aan Passau.

Detailkaart
 
 • accommodaties

 • inbegrepen

 • niveau

 • reisperiode

 • rustdagen

 • verzekering

Over de accommodaties
Je overnacht in goede drie- en viersterrenhotels en Gasthöfen op kamers met eigen douche en toilet. Een hartelijk ontvangst, uitstekende maaltijden en een uitgebreid ontbijtbuffet zijn zaken die je kunt verwachten.  Alle hotels zijn bovendien 'fietsvriendelijk': er zijn voorzieningen als fietsenstallingen, reparatiesets en fietspompen aanwezig.
In Salzburg overnacht je in een hotel buiten het centrum met een goede busverbinding naar de Altstadt.


Comfort en stijl van onze accommodaties
Voor meer info over het comfort en de stijl van een SNP accommodatie, klik hier.


Over de maaltijden
Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Tegen bijbetaling kan je kiezen voor een verblijf op basis van halfpension: dan zijn tevens de diners inbegrepen.


Duurzaamheid
De agent van SNP in Oostenrijk is gecertificeerd met het Oostenrijkse duurzaamheidslabel 'Umweltzeichen'.  Onze agent staat garant voor zoveel mogelijk ‘groene’ accommodaties en voertuigen als je met SNP op reis gaat.


Inbegrepen
 • Alle overnachtingen
 • Alle ontbijten
 • Bagagevervoer
 • Treinkaartje Zell am See/Kaprun - Krimml (dag 2)
 • Nederlandstalige routebeschrijving en kaartmateriaal
 • GPS-tracks


Niet inbegrepen
 • Heen- en terugreis
 • Lunches
 • Diners (bij te boeken)
 • Fietshuur (zie materiaalhuur)


Reserveringskosten

• Reserveringskosten € 20,- per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds, € 2,50 per boeking (max. 9 personen)GPS waypoints en tracks
Voor deze reis zijn er GPS waypoints en tracks beschikbaar. Deze zijn te vinden in uw persoonlijke Mijn SNP omgeving en eenvoudig in uw GPS ontvanger te laden.


Over de activiteiten
Het niveau van de tochten is licht. Je volgt grotendeels de rivieren Saalach, Salzach en Inn en het eindpunt van de reis ligt dan ook lager dan het beginpunt. Er dient wel enkele keren geklommen te worden, maar dit zijn kleine klimmetjes die met een behoorlijke bergversnelling goed te nemen zijn. Even afstappen en wandelen is ook een prima manier om deze obstakels te overwinnen. Een flink deel van de route voert over onverharde wegen. Het is dan ook niet aan te raden deze tocht met een racefiets te maken.


Geschikte reisperiode
Je kan dit arrangement dagelijks starten van begin mei t/m half oktober.


Extra dagen
Je kan tijdens het arrangement overal extra nachten boeken. Een extra nacht in Salzburg geeft je de kans deze fraaie stad wat beter te leren kennen.
Indien je aan het eind van de reis met de bus van Schärding terugreist naar Zell am See is een extra overnachting in Zell am See aan te raden, aangezien de bus pas aan het eind van de middag in Zell am See arriveert.


Je (huur)fiets verzekeren
Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die je beschermt tegen deze kosten.
Voor meer informatie over deze verzekering, klik: hier


 • reisdocumenten

 • gezondheid

 • vaccinatie

Reisdocumenten

Voor een verblijf in Oostenrijk hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
De Nederlandse rij- en kentekenbewijzen worden erkend.

Tolvignet
Op Oostenrijkse snelwegen heeft u een tolvignet nodig. U kunt een vignet kopen op tankstations vóór de Oostenrijkse grens. Daarnaast zijn er trajecten waar u (tevens) tol moet betalen, bv de Brennerpass en sommige lange tunnels. Voor campers zwaarder dan 3550 kg is geen vignet meer nodig. In plaats daarvan betaalt u tol door middel van kilometerheffing via een GO-box. Deze box is verkrijgbaar bij de grens. Meer informatie via www.go-maut.at.Gezondheid

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
Bij spoedeisende medische problemen kunt u op vertoon van uw paspoort gratis worden behandeld, maar bij de afhandeling komt dan dikwijls wel veel papierwerk kijken. Bel bij een spoedgeval een ambulance (Rettungsdienst) of de plaatselijke doktersdienst.
NB.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.Vaccinatie
Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).


 • materialen en uitrusting

Type (huur)fiets
We raden aan om deze reis op een hybride fiets te maken. Een flink deel van de route voert over onverharde wegen. Het is dan ook niet aan te raden deze tocht met een racefiets te maken.


Materiaal & uitrusting
We raden je aan om een fietshelm te dragen. Voor kinderen t/m 12 jaar is een fietshelm in Oostenrijk zelfs verplicht. Bij fietshuur: indien een helm niet tot de standaarduitrusting van de huurfiets behoort (zie materiaalhuur), neem je deze zelf mee.


Travel Light

Travel Light is powered by TNT Express en verstuurt bagage en fietsen van huis naar hotel. Het versturen van bagage lijkt nieuw maar dat is het niet. Zij brengen de luxe en het gemak van vroeger weer terug en maken de reiservaring met een fiets aangenamer door je fiets en bagage bij je op te halen en klaar te zetten op jouw plek van bestemming.

Of je nu met vrienden gaat fietsen in de alpen of met het gezin op vakantie en op je eigen fiets wilt fietsen. Travel Light zorgt ervoor dat je binnen de Europese Unie van vertrek tot terugkomst ontspannen kunt reizen.

klik hier om naar de website van Travel Light te gaan.

travel-light2 • laatste nieuws

Laatste Nieuws
Er zijn momenteel geen bijzonderheden.


 • per auto

 • per trein

Over de route en parkeergelegenheden

De reis begint in Zell am See en eindigt in Schärding. Voor het parkeren van de auto zijn er twee mogelijkheden:

Parkeren op het eindpunt van de reis: Schärding
Je kan je auto gratis parkeren op het parkeerterrein van onze agent in Schärding of in een parkeergarage in Schärding (€ 10,- per dag). Je boekt op dag 1 een bustransfer van Schärding naar Zell am See (zie transfers). Deze bus vertrekt dagelijks om 14.30 uur in Schärding.
De afstand Utrecht - Schärding is ca. 855km.

Parkeren op het startpunt van de reis: Zell am See
Je parkeert je auto in Zell am See. Je kan niet parkeren bij het hotel in Zell am See, maar wel in een nabijgelegen openbare parkeergarage (ca. € 8,- per dag). Je boekt op dag 7 een bustransfer van Schärding naar Zell am See (zie transfers). Deze bus vertrekt dagelijks om 14.30 uur in Schärding.
De afstand Utrecht - Zell am See is ca. 960km.

 Treinreis
BestemmingTijdOverstap
Amsterdam CS – Zell am See 08:02 - 19:144
Schärding – Amsterdam CS   10:59 - 20:262


Prijs dagtrein p.p. (vanaf ieder station in NL):
€ 214,50 (zitplaats, 2e klas, retour)
€ 312,50 (zitplaats, 1e klas, retour)


NB: Alle prijzen en tijden zijn onder voorbehoud.

Uw definitieve treinschema ontvangt u in de week voor vertrek.

  • juli 2016
 • Prima reis voor een gezelschap variërend van 13 tot 74 jaar. Perfecte fietsen en even goede lokale organisatie.
 • juni 2016
 • Een relaxte fietsvakantie, in een prachtige omgeving, die (ook) goed te doen is voor ouderen met - of zonder e-bike. Jeanet ter Linden
 • augustus 2015
 • Een prachtige fietstocht! Met name de eerste dagen wanneer je echt nog tussen de hoge bergen fietst vond ik zeer indrukwekkend! Een aanrader!
 • juli 2015
 • Het is een zeer aan te bevelen fietsvakantie, prachtig landschap, afwisselend, goede accomodaties. Soms een pittig klimmetje maar wel te overzien!
 • augustus 2014
 • Hele afwisselende reis, prachtige natuur, af en toe een flinke klim, goed te doen zonder e-bike, prima hotels.
 • augustus 2014
 • We hebben een geweldige week gehad. We hadden onze auto in Schärding gezet en werden met onze fietsen met een kleine VW transporter naar Zell am See gebracht. Daar hadden we een mooi hotel in het centrum. Treinreisje op de 2e dag was leuk en de klim naar de Krimmlwatervallen vrij zwaar. We hadden onze elektrische fietsen hier echt wel nodig. De tocht was prachtig, in totaal 76 km. 's Avonds weer in Zell am See gegeten en gewandeld. Er zijn veel eetgelegenheden daar. Derde dag richting Lofer. Prachtige tocht en een prachtig hotel Hochmoos. Bij de receptie kregen we gratis kaartjes voor de kloof, dus we zijn weer teruggefietst ( 5/6 km) om de kloof te bewonderen, ook een aanrader, ondanks de hoge klim. De vierde dag richting Salzburg. Prachtige tocht opnieuw. In Salzburg was het drukker en kondern we het hotel in eerste instantie niet vinden. Achteraf lag het erg gunstig om naar de oude binnenstad te fietsen. Mooie stad en veel te doen. Vijfde dag prachtige stukken, maar ook lastige stukken gefietst via grote stenen en zandpaadjes. Stevige, brede banden waren hier wel nodig. Maar ook een beetje saaiere stukken om te fietsen ( 20 km rechte weg langs het water wordt een beetje saai) en je verlaat echt de bergen, maar kleine stevige heuveltjes moet je nog wel fietsen. Het hotel Post in het oude centrum van Burghausen was mooi en de service was perfect, de bagage werd tot op de kamer gebracht. Heerlijke bedden en heel leuke badkamer. Ook erg lekker gegeten buiten op hun terras. De laatste dag naar Schärding. Tijdens de eerste 3 dagen volgde je constant de bordjes Tauerenradweg, nu kwamen er steeds vaker andere bordjes tussen. Dat stond ook al vermeld in de beschrijving. Op goed geluk maar die bordjes gevolgd, we zaten gelukkig iedere keer goed, maar af en toe waren er meerdere van deze bordjes die je allemaal een andere kant op stuurden. Gewoon de route richting rivier gevolgd en zo kon het eigenlijk niet misgaan. Wel was de afstand iets anders dan omschreven. De laatste dag reden we 83,5 km ipv 68. We kwamen aan om 16.00 uur bij Schärding, maar helaas werd onze bagage rond 18.00 uur afgeleverd. We hadden geen schone kleren meegenomen, dus misschien is dat de volgende keer wel wenselijk. Het is te begrijpen dat de bagage iedere dag iets later aankomt, omdat de chauffeur iedere dag de hele route moet rijden. sCHärding is wel een leuk plaatsje met veel eetgelegenheden. De aanrader van SNP was gesloten, maar we hebben in een Schattiger Bierkarten heerlijk en zeer goedkoop gegeten. Kortom: het was een heerlijke vakantie, mede dankzij het lekkere fietsweer. Heel veel zon, alleen de laatste dag bewolkt. Ook hadden we twee gezellige medereizigers waar we 's middags mee gingen borrelen en de laatste avond mee uit eten gingen. Het enige 'jammere' aan de fietsreis, is dat we de bergen verlieten. De tochten van de eerste drie dagen waren zo prachtig, die hadden we eigenlijk wel 5 dagen willen hebben. In totaal hebben we 350 km gefietst. We gaan volgende keer zeker weer een fietsreis doen.
 • juli 2014
 • Tauernradweg een prachtige fietsroute, veel bergaf en met veel groen, water, rustig en stukje cultuur in Salzburg en Passau. We genoten van deze fietsvakantie. Ann en Roland Van Rompaey, Meise
 • juli 2014
 • Fietsvakantie aanbevolen voor gezinnen met kinderen (tieners); uitstekend als teambuilding

Data en prijzen

13 mei 2017 - 2 juni 2017
€ 755 eenpersoonskamer (alleenreizend), ontbijt
€ 880 eenpersoonskamer (alleenreizend), halfpension
€ 735 eenpersoonskamer (samenreizend), ontbijt
€ 860 eenpersoonskamer (samenreizend), halfpension
€ 585 tweepersoonskamer, ontbijt
€ 710 tweepersoonskamer, halfpension
€ 565 driepersoonskamer, ontbijt
€ 690 driepersoonskamer, halfpension
3 juni 2017 - 31 augustus 2017
€ 785 eenpersoonskamer (alleenreizend), ontbijt
€ 910 eenpersoonskamer (alleenreizend), halfpension
€ 765 eenpersoonskamer (samenreizend), ontbijt
€ 890 eenpersoonskamer (samenreizend), halfpension
€ 615 tweepersoonskamer, ontbijt
€ 740 tweepersoonskamer, halfpension
€ 595 driepersoonskamer, ontbijt
€ 720 driepersoonskamer, halfpension
1 september 2017 - 8 oktober 2017
€ 755 eenpersoonskamer (alleenreizend), ontbijt
€ 880 eenpersoonskamer (alleenreizend), halfpension
€ 735 eenpersoonskamer (samenreizend), ontbijt
€ 860 eenpersoonskamer (samenreizend), halfpension
€ 585 tweepersoonskamer, ontbijt
€ 710 tweepersoonskamer, halfpension
€ 565 driepersoonskamer, ontbijt
€ 690 driepersoonskamer, halfpension
9 oktober 2017 - 15 oktober 2017
€ 725 eenpersoonskamer (alleenreizend), ontbijt
€ 850 eenpersoonskamer (alleenreizend), halfpension
€ 705 eenpersoonskamer (samenreizend), ontbijt
€ 830 eenpersoonskamer (samenreizend), halfpension
€ 555 tweepersoonskamer, ontbijt
€ 680 tweepersoonskamer, halfpension
€ 535 driepersoonskamer, ontbijt
€ 660 driepersoonskamer, halfpension

Reserveringskosten

• Reserveringskosten € 20,- per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds, € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting

 • prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis
 • in de genoemde periode(n) is reisaanvang mogelijk op alle dagen van de week

Extra mogelijkheden bij Oostenrijk - Tauernradweg

Je kunt dit arrangement uitstekend verlengen met een verblijf in Passau. Je kunt dit aangeven in het boekingsformulier.

Andere SNP reizen die bij deze reis aansluiten

Oostenrijk - Salzkammergut

Code 706605 LA individuele reis, 8 dagen
vanaf € 555,- per persoon
select

Oostenrijk - Wenen * Happen & Stappen

Code 406004 P BED&2DO, 3 dagen
vanaf € 210,- per persoon
select

Oostenrijk - Alpe Adria Radweg

Code 706015 LA individuele reis, 10 dagen
vanaf € 920,- per persoon
select
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden