ijsland

IJsland - Noord-IJsland, 8 dagen Het Noordelijk Gevoel

« Terug naar overzicht
Nieuw
Groepsreis - Wandelen

Wandelreis vanuit guesthouses en hotel

In het noorden van IJsland, net onder de Poolcirkel, maak je tijdens deze wandelreis kennis met de veelzijdigheid van dit vulkanische eiland. Je wandelt over de zwarte lavavelden van de Leirhnjúkur en de lavadoolhof van Dimmiborgir maar ook over de groene verlaten fjordenkust van de Oostfjorden. Wat te zeggen van de spetterende watervallen van de Godafos en de Dettfos en de spectaculaire basaltformaties van de Studlagill en Hljódaklettar. Natuurlijk mag het whalewatchen in Húsavik niet ontbreken. Je verblijft in drie gezellige hotels en we hebben de beschikking over een kleine bus. We vliegen rechtstreeks op Akureyri, de hoofdstad van het noorden.

Uniek aan deze reis

 • de vogelrijkdom en vulkanische fenomenen van Myvatn
 • Inclusief walvisexcursie vanuit Húsavik
 • Indrukwekkende watervallen
 • Korte kennismakingsreis met alle highlights van Noord-IJsland
 • Lichte wandelingen
 • Rechtstreekse vlucht op Akureyri
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

IJsland - Noord-IJsland

In het kort ziet je programma voor de 8 dagen van deze reis er als volgt uit:

 • Dag 1: vlucht met Voigt charter van Rotterdam naar Akureyri. Rit naar Myvatn via Godafoss. Wandeling Dimmuborgir en bezoek Hverfjall. Nacht Myvatn (of Fosshól)
 • Dag 2: bezoek Námaskard, wandeling Leirhnjúkur, bezoek Skutustadir pseudokraters, Nacht Myvatn (of Fosshól)
 • Dag 3: rit naar Dettifoss, wandeling bij waterval, rit naar Studlagill, wandeling kloof, overnachting Egilstadir
 • Dag 4: rit naar Bakkagerdi, bezoek vogelrots, wandeling Dyrfjöll gebergte, overnachting Egilstadir
 • Dag 5: wandeling Hallormsstadir bos en Hengifoss, overnachting Egilstadir
 • Dag 6: rit naar Jökulsárgljúfur kloof, wandeling Vesturdalur, wandeling Asbyrgi , overnachting Húsavik (of Asbyrgi)
 • Dag 7: rit naar Húsavik, walvisexcursie, wandeling Húsarvikurfjall, overnachting Húsavik (of Asbyrgi)
 • Dag 8: rit van Húsavik naar Akureyri, terugvlucht met Voigt charter naar Rotterdam

Voor meer details klik je op de betreffende dag.

 

Dag 1

Met een rechtstreekse vlucht vliegen we naar Akureyri, gelegen aan de Eyafjördur in het noorden van IJsland. Hier pikken we de huurbus op die door de reisleider de gehele reis besturud wordt. Op weg naar Myvatn stoppen we bij de watervallen van de Godarfoss. Hier valt het smeltwater van de Vatnajökull op spectaculaire wijze van de basaltrotsen. Na een korte rit maken we op de oostelijke oever van het Muggenmeer een wandeling door de lavadoolhof van Dimmiborgir, een eerste kennismaking met de vulkanische geschiedenis van IJsland. Na de wandeling stoppen we nog even om naar de rand van de explosiekrater van de Hverfjall te klimmen. Op de grijze kraterrand heb je een mooi uitzicht over het Muggenmeer.
Wandeling Dimmiborgir: 2 uur, 6 km en 100 m stijgen en dalen 

Overnachting in

Myvatn (of Fosshól)

Dag 2

De dag begint met een uitgebreid bezoek aan de geothermische bronnen van Námaskard. Aan de voet van de gekleurde hellingen liggen overal pruttelende, borrelende en stomende zwavelbronnen, de een nog mooier dan de ander. Een paar kilometer hiervandaan ligt de Leirhnjúkur. In de jaren tachtig van de vorige eeuw is de aarde hier open gescheurd, met als resultaat enorme zwarte lavavelden en enkele, nog steeds dampende kraters. We maken een wandeling door deze jonge vulkanische afzettingen en volgen ook de lava die in 1725 helemaal naar het Muggenmeer is gestroomd. Vlakbij ligt ook de kleine krater Viti, die gevuld is met melkblauw water. Als er op de terugweg nog tijd is, kunnen we een bezoek brengen aan de merkwaardige 'pseusokraters'van Skutustadir, aan de zuidoever van Myvatn.
Wandeling Leirhnjúkur: lengte 8 km, duur 3 uur, 200 m stijgen en dalen.

Overnachting in

Myvatn (of Fosshól)

Dag 3

Na het ontbijt rijden  we in ca. 1 uur naar de Dettifoss, de grootste waterval van IJsland. Het grijsbruine smeltwater afkomstig van de Vatnajökull valt als een “muur van water” in de kloof van de Jökulsá á Fjöllum. De korte wandeling naar de waterval loopt door een bizar erosielandschap van basalt en zwart lavazand. Liefhebbers kunnen ook nog even naar de Selfoss lopen.
Via de steenwoestijn ten noorden van de Askja rijden we naar het oosten. Tijdens deze rit van ca. 2 uur is er een kans dat we rendieren kunnen zien. Bij het dal van de Jökuldalur aangekomen, buigen we even naar het binnenland. We maken aan het begin van de middag een wandeling naar de kloof Studlagill. Je weet niet waar je, bij de kloof aangekomen, moet kijken… overal zie je basaltkolommen, in alle kleuren en maten. De kloof is enkele jaren geleden te voorschijn gekomen, nadat men in het oosten de waterkrachtcentrale van Kjaranjukur aangelegd heeft. Aan het einde van de middag komen we aan in Egilsstadir.
Wandeling Dettifoss: lengte 6 km, duur 2 uur, 50 m stijgen en dalen 
Wandeling Studlagill: Lengte 10 km, duur 3 uur, 100 m stijgen en dalen 

 

Overnachting in

Egilsstadir

Dag 4

Vandaag staat de fjordenkust van het oosten op het programma. Eerst rijden we naar het dorpje Bakkagerdi, gelegen aan de Borgarfjördur. Bij het haventje van Bakkagerdi broeden zomers zeekoeten, Noordse sterns en de clowneske papegaaiduikers. Net buiten het dorp ligt de Alfaborg, de rots waar de IJslandse elvenkoningin woont. Natuurlijk brengen we een kort bezoek aan haar…  's Middags gaan we naar het markante Dyrfjöll gebergte, met haar scherpe rotsformaties. Aan de voet van deze berg ligt een enorm rotsblokkenveld, de Stórurd. Je wandelt tussen de tufsteenrotsen en langs blauwgroene meertjes. Aan het einde van de middag rijden (1 uur) we terug naar Egilsstadur.
Wandeling Stórurd: lengte 11 km, 600 m stijgen en dalen, duur 4 uur

 

Overnachting in

Egilsstadir

Dag 5

Ten zuiden van Egilsstadir, op de oevers van het langgerekte meer van de Lagarfljót, ligt het grootste bosgebied van IJsland. We maken vandaag een bijzondere boswandeling boven Hallormsstadir, met regelmatig een mooi uitzicht over fjord en het meer. 
's Middags maken we een wandeling naar de hoogste waterval van IJsland, de Hengifoss. De waterval valt 118 m over een loodrechte wand van basaltlagen naar beneden. De basaltlagen worden afgewisseld met rode kleilagen. Op weg naar de hoogste passeren we de Litlanesfoss, die door zeer hoge basaltkolommen omgeven is.
Wandeling Hallormsstadir: lengte 12 km, 400 m stijgen en dalen, duur 3-4 uur . Wandeling Hengifoss: lengte 5 km, 260 m stijgen en dalen, duur 2 uur 

Overnachting in

Egilsstadir

Dag 6

Vanmorgen rijden we over de ringweg turug naar het westen, door het desolate en indrukwekkend lege binnenland. na ca. 2,5 uur bereiken we ons doel, het nationale park van Jökulsárgljúfur. Hier maken we twee kortere wandelingen. Eerst gaan we naar zeer mooie gelegen Vesturdalur en wandelen we naar de bijzondere basaltformaties van Hljódaklettar en de rode Raudhólar. In de “godenkloof” van Asbyrgy wandelen we naar de Eyanklif in het midden van de kloof. Hier wordt duidelijk hoe groot Sleipnir, het achtbenige paard van Odin moet zijn geweest. Natuurlijk hebben de geologen een andere verklaring voor het ontstaan van deze kloof … Na de wandeling rijden we over de mooie kustweg in ca. 1 uur naar Húsavik.
Wandeling Vesturdalur: lengte 6 km, 150 m stijgen en dalen, duur 2 uur. Wandeling Asbyrgi: lengte 5 km, 100 m stijgen en dalen, duur 1,5 uur. 

Let op: tijdens de reizen met vertrek op 13-6-24 en 25-7-24 verblijven we in de omgeving van Asbyrgi.

 

Overnachting in

Húsavik (of Asbyrgi)

Dag 7

In de kleine haven van Húsavik ligt een historische vissersboot op ons te wachten om op zoek te gaan naar walvissen. In de Skjalfandibaai verblijven dwergvinvissen, bultruggen en vinvissen en met een beetje geluk zien we ze vlakbij onze boot. Na de lunch wandelen we vanuit het dorp naar de top van de Húsarvikurfjall en vanaf de top heb je een mooi uitzicht over de baai en de zwarte steenwoestijnen van het binnenland.
Wandeling Húsarvikurfjall: lengte 4 km, 400 m stijgen en dalen, duur 1-2 uur

Overnachting in

Húsavik (of Asbyrgi)

Dag 8

Na een vroeg ontbijt rijden we in ca. 1 uur naar Akureyri, waar op de kleine luchthaven ons toestel staat te wachten om rechtstreeks terug te vliegen naar Rotterdam.

NB Programma

Let op: De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers-)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met de groep, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. Daar wij onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, worden deelnemers daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Let op: 
Tijdens de reis met vertrek op 13-6-24 verblijven we de eerste twee dagen niet aan het meer van Myvatn, maar nabij de Godafoss.  Waardoor weg op dag 1 en dag 3 45 minuten extra in de auto zitten en op dag 2 twee keer 45 minuten extra. Het programma blijft verder ongewijzigd. 
Tijdens de reizen met vertrek op 13-6-24 en 25-7-24 verblijven we in de omgeving van Asbyrgi. Het programma is ongewijzigd. Wel rijden we op dag 6 dan een uurtje korter, maar op dag 8 een uurtje langer. Ook op dag 7 rijden we dan 2x één uur extra op en neer naar Húsavik.
Tijdens de reizen met vertrek op 13-6-24 en 4-7-24 verblijven we in Egilsstadir 3 nachten in een guesthouse net buiten het dorp. Hier worden geen maaltijden verzorgd; we ontbijten en dineren dan in een hotel in het centrum van het dorp. 

 

 

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Tijdens deze reis verblijven we op drie verschillende locaties in Noord-IJsland. De eerste twee nachten slapen in een sfeervol guesthouse, gesitueerd op een veeboerderij aan de oever van het Myvatn meer. De kamers zijn gesitueerd in twee grote blokhutten en zijn comfortabel ingericht. Het complex beschikt ook over ene prima restaurant dat grenst aan een van de koeienstallen. Vanuit de eetzaal kijk je zo de stal in. 
In Egilsstadir zijn we 3 nachten te gast in een modern hotel in het centrum van het dorp. De kamers zijn comfortabel. Het hotel beschik over een bar en een restaurant.
Nabij Húsavik verblijven we in een guesthouse ten zuiden van het dorp, in een weidse vallei waar een aantal boerderijen liggen.  De kamers met badkamer zijn verdeeld over een aantal houten huisjes.  Ook hier hebben alle kamers een eigen badkamer.  Het guesthouse beschikt ook over een restaurant.

Let op:
Tijdens de reis met vertrek op 13-6-24 verblijven we de eerste twee dagen niet aan het meer van Myvatn, maar nabij de Godafoss, waar we overnachten in een afgelegen boerderij. Ook hier zijn de kamers netjes verzorgd en met eigen badkamer. We ontbijten in de boerderij, maar dineren elders. 
Tijdens de reizen met vertrek op 13-6-24 en 25-7-24 verblijven we in de omgeving van Asbyrgi in een voormalig schoolgebouw dat in een prachtig uitgestrekt weide en plassenlandschap ligt. De kamers zijn comfortabel en hebben eigen badkamer. Het guesthouse beschikt ook over een restaurant. 
Tijdens de reizen met vertrek op 13-6-24 en 4-7-24 verblijven we in Egilsstadir 3 nachten in een guesthouse net buiten het dorp. De kamers zijn hier wat eenvoudige, maar netjes en schoon en hebben een eigen badkamer. Hier worden geen maaltijden verzorgd; we ontbijten en dineren dan in een hotel in het centrum van het dorp.

Over de maaltijden

Het ontbijt en het avondeten, een heerlijk tweegangen diner, zijn bij deze reis op alle dagen inbegrepen. We dineren en ontbijten in de accommodatie waar we verblijven. 
Op dag 2, 3 en 7 wordt er voor een lunchpakket gezorgd. In Egillstadir hebben we gelegenheid om in het dorp zelf inkopen voor de lunch te regelen. Ook op dag 1 is er gelegenheid om onderweg lunchinkopen te doen. 

Noot: tijdens de reis met vertrek op 13-6-24 dineren we niet in de accommodatie in Godafoss, maar op een andere locatie.  En tijdens de reizen met 13-6-24 en 4-7-24 verblijven we in Egilsstadir in een accommodatie waar geen maaltijden worden geserveerd. We ontbijten en dineren dan in een hotel in het centrum van het dorp.

Inbegrepen

 • heen- en terugreis plus aansluitende transfer (optioneel)
 • alle transfers met 8-persoons minibus
 • 7 overnachtingen in hotels of guesthouses op één- of tweepersoonskamers met badkamer
 • 7x ontbijt en 7x diner
 • 3x lunchpakket 
 • walvisexcursie Húsavik
 • diensten SNP reisleider

Niet inbegrepen

 • verzekeringen
 • persoonlijke uitgaven
 • overige lunches
 • transfers naar en van de plaats van je eventuele reisuitbreiding

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Tijdens deze wandelreis maak je bijna iedere dag een of twee lichte en korte wandelingen. De wandelingen zijn 2 tot 12 km lang en duren 2 tot 4 uur. De paden gaan vaak over een stenige vulkanische ondergrond, maar soms wandel je ook over gemakkelijke wandelpaden. Het maximale hoogteverschil deze week is 600 m. Een goede wandelconditie en enige tredzekerheid zijn daarom wel gewenst.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reis je op eigen gelegenheid, dan ontmoet je je reisgezelschap op het vliegveld van Akureyri.

 

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je rechtstreeks met een chartervlucht van Rotterdam naar Akureyri v.v.

Vluchtschema

Heen 
Rotterdam – Akureyri: v. 8.25 a. 9.25

Terug
Akureyri - Rotterdam: v. 10.25 a. 15.15

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

Hoewel het noorden van IJsland nog net de poolcirkel raakt, is het klimaat op het grootste deel van het eiland relatief mild. In het noorden liggen de temperaturen in de zomer tussen 10º en 15º C. In de korte nacht kan het kwik flink dalen en op het einde van augustus moet je niet opkijken van nachtvorst. Het weer heeft een veranderlijk karakter en bijna dagelijks wisselen verschillende weertypen elkaar af. Tijdens de reizen in juni en juli wordt het ’s nachts niet donker.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar IJsland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoef je maar op weinig extra uitgaven te rekenen. Alleen privé-uitgaven en lunches in Egilsstadir zijn niet in de reissom inbegrepen. Het prijspeil ligt op IJsland erg hoog; reken er op dat alles tweemaal zo duur is als in Nederland. Je kunt vrijwel overal met creditcard of pinpas betalen.

Op het vliegveld van Akureyri staat een acht-persoons busje klaar, dat wordt bestuurd door de SNP-reisleider.  We maken de gehele reis gebruik van dit busje om ons te verplaatsen.

Wij raden je aan om uitgerust en met een goede conditie aan de reis te beginnen. Een goede training is, om in de weken voorafgaand aan de reis, een paar stevige wandelingen te maken.

Tijdens de wandelingen heb je alleen een dagrugzakje nodig waarin ruimte moet zijn voor je lunchpakket, een warm kledingstuk, regenkleding en eventueel een fototoestel.

Paklijst:

 • (Berg)wandelschoenen met stevige zool, hoog sluitend en ingelopen (in verband met eventueel overgewicht of verlies adviseren wij je om je wandelschoenen tijdens de vlucht aan te trekken of in je handbagage te vervoeren)
 • Regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack, regenbroek en fleecevest
 • Handschoenen, sjaal en muts
 • Dagrugzakje
 • Thermosfles (minimaal 0,5 liter) en drinkfles voor water
 • Eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • Zwemkleding
 • GELDIG paspoort of ID-kaart (mogen niet verlopen zijn)
 • Kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • Enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: rekverband, sporttape of middelen voor afplakken blaren bv. "second skin"

23-11-24:
Tijdens de reis met vertrek op 13-6-24 verblijven we de eerste twee dagen niet aan het meer van Myvatn, maar nabij de Godafoss.  Waardoor weg op dag 1 en dag 3 45 minuten extra in de auto zitten en op dag 2 twee keer 45 minuten extra. Het programma blijft verder ongewijzigd. 
Tijdens de reizen met vertrek op 13-6-24 en 25-7-24 verblijven we in de omgeving van Asbyrgi. Het programma is ongewijzigd. Wel rijden we op dag 6 dan een uurtje korter, maar op dag 8 een uurtje langer. Ook op dag 7 rijden we dan 2x één uur extra op en neer naar Húsavik.
Tijdens de reizen met vertrek op 13-6-24 en 4-7-24 verblijven we in Egilsstadir 3 nachten in een guesthouse net buiten het dorp. Hier worden geen maaltijden verzorgd; we ontbijten en dineren dan in een hotel in het centrum van het dorp. 

 

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.
Tijdens deze reis bestuurt de reisleider het minibusje. 

Ga je binnenkort op reis naar IJsland bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/ijsland. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Huur je ter plekke een auto kijk dan op: https://www.anwb.nl/vakantie/ijsland/reisvoorbereiding/verkeer. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, infrastructuur en pechhulp.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
De gezondheidszorg in IJsland is prima geregeld. De meeste ziekenhuizen en specialisten zijn te vinden in de hoofdstad Reykjavik.
N.B. Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, o.a. pijnstillers, pleisters, jodium, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed, zie verder de SNP Reiswijzer in Mijn SNP

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

ijsland

IJsland - Noord-IJsland

Het Noordelijk Gevoel

Wandelreis vanuit guesthouses en hotel

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)