Groot-Brittannië - Snowdonia, 8 dagen Mount Snowdon en het Lleyn Peninsula

« Terug naar overzicht
Privéreis - Wandelen

Wandelvakantie vanuit hotel en B&B

Het Snowdonia National Park in Noord-Wales is een van de oudste nationale parken in Groot-Brittannië en met zijn ruim 2130 km² is het eveneens een van de grootste. Het landschap kenmerkt zich door ruige bergen, bossen, meren, pittoreske dorpjes, prachtige stranden en herinneringen aan een rijk Keltisch en industrieel verleden. Het glooiende Lleyn Peninsula ligt in het uiterste westen van Noord-Wales. Je vindt er kliffen, duinen, heidelandschap en stranden.

Uniek aan deze reis

 • Beklimming Mt. Snowdon
 • Bergen en zee
 • Natuur en cultuur
 • GPS-tracks aanwezig
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Snowdonia

Het Snowdonia National Park, oftewel Parc Cenedlaethol Eryri, zoals het park in het Welsh heet, ligt in het noordwesten van Wales en is al eeuwenlang een favoriete bestemming voor de Engelse vakantieganger. Het stoomtreintje van Llanberis naar de top van Mt. Snowdon dateert van 1896; ook Betw-y-Coed had al hotels in de negentiende eeuw. Het landschap met zijn bergen, bossen en meren, heeft veel overeenkomsten met het populaire Lake District in Engeland. Echte rustzoekers kunnen hun hart ophalen in Noordwest-Wales. Maar ook liefhebbers van het industrieel verleden komen aan hun trekken, met kopermijnen, leisteengroeves en stoomtreinen, evenals kenners van de Keltische geschiedenis, met begraafplaatsen, middeleeuwse kerken en kastelen.
Je begint deze wandelreis in het binnenland aan de voet van Mount Snowdon, waar je verblijft in een sfeervolle B&B annex Tearoom. De wandeltochten brengen je onder andere naar Mt. Snowdon – met 1085 m de hoogste berg van Wales en Engeland – en de Nantlle Ridge. Het tweede deel van de week verblijf je in een hotel aan het strand op het glooiende Lleyn Schiereiland en maakt daar mooie kustwandelingen, bijvoorbeeld over een gedeelte van het 153 km lange Lleyn Peninsula Coastal Path.

Dag 1

Je reist vandaag naar Snowdonia. Aan het einde van de dag arriveer je bij je B&B voor de komende vier nachten. Je logeert meestal in het gehucht Rhyd Ddu (spreek uit Rhid Thie). Als hier geen plek is, overnacht je in het dorpje Beddgelert (spreek uit Bethgallart), 4,5 km verder.

Overnachting in

Rhyd Ddu/Beddgelert

Dag 2

De eerste wandeling tijdens je verblijf in Wales is zeker niet de zwaarste, wel een die zeer gevarieerd is en fantastische panorama’s oplevert. Je gaat met de bus naar Beddgelert (4,5 km) en wandelt langs een snelstromende rivier naar het Dinas-meer. Onderweg kom je langs de Sygun Kopermijn, die je kunt bezoeken. Je krijgt hier een goed beeld van het (koper)mijnwerken in de Victoriaanse tijd. Daarvandaan steek je een niet al te hoge bergrug over op weg naar de Nantmor-vallei. Het uitzicht op de zuidelijke kant van Mt. Snowdon is ongeëvenaard. Door een afwisselend landschap met bossen en weide vervolg je je weg richting het dorpje Nantmor. Het laatste deel van de wandeling is tevens het fraaiste. Via een smal pad volg je de Glaslyn-rivier door een canyon; de National Trust riep dit deel van Snowdonia in 2008 uit tot: ‘the most beautiful place in the UK’. De wandeling eindigt in Beddgelert. Wandeling: 13,5 km, 300 m stijgen en dalen, 5,5 uur. Met de bus of (in de zomer) de Welsh Highland Railway keer je terug naar Rhyd Ddu.

Overnachting in

Rhyd Ddu/Beddgelert

Dag 3

Je hebt vandaag de keuze uit een lastige ‘ridge’ (bergrug)-wandeling en een wat eenvoudiger route via een pas naar het zuidelijke Snowdon-gebied en via het National Trust-terrein Craflwyn naar Beddgelert.

De Nantlle Ridge & Beddgelert Forest: deze wandeling begint en eindigt in Rhyd Ddu. De eerste top van de bergrug die beklommen moet worden is de 633 meter hoge Y Garn. De beklimming is behoorlijk steil, maar niet al te moeilijk. De tweede piek is de 695 meter hoge Mynydd Drws-y-coed. Je hoeft weinig hoogteverschil te overbruggen omdat je op een hoogte van zo’n 600 meter blijft. Het laatste stuk van deze berg is echter niet makkelijk omdat het een flinke ‘scramble’ (klimpartij) is. De laatste top is de 709 meter hoge Trum y Ddysgl. De Nantlle Ridge gaat nog verder (over nog drie toppen), maar hier daal je af via het Beddgelert Forest naar Rhyd Ddu. Wandeling: 8,5 km, 890 m stijgen en dalen, 5,5 uur.

Het zuidelijke Snowdon- en Yr Aran-gebied en Craflwyn: je begint in Rhyd Ddu en eindigt in Beddgelert. De wandeling gaat niet al te steil naar een hoogte van 510 meter via het oude pad dat de arbeiders in de leisteengroeves in de negentiende eeuw gebruikten. De bergpas eindigt tussen de ‘South ridge’ van Mt. Snowdon en Yr Aran. Je daalt een flink stuk af en wandelt nu op een gedeelte van het Watkin Path (een van de paden naar de top van Mt. Snowdon). Het laatste gedeelte gaat via het open en glooiende landschap van Craflwyn. Langs een snelstromende rivier kom je uit in Beddgelert. Wandeling: 13,5 km, 420 m stijgen en 560 m dalen, 5,5 uur.

Overnachting in

Rhyd Ddu/Beddgelert

Dag 4

Vandaag ga je naar het hoogste punt ten zuiden van de Schotse grens, de 1085 meter hoge Mt. Snowdon. Het begin- en eindpunt is Rhyd Ddu. Eerst wandel je (over de weg) naar de Snowdon Ranger jeugdherberg die zo’n 1,5 mijl van Rhyd Ddu af ligt. Je loopt naar de top via het Snowdon Ranger Path. Dit is een van de eenvoudiger paden die Mt. Snowdon te bieden heeft. In Victoriaanse tijden werd er al gebruik van gemaakt. Na een vrij vlak begin gaat het na verloop van tijd een stuk steiler. Het laatste stuk is weer geleidelijker.
Op de top aangekomen kun je vanuit het café van het fantastische uitzicht genieten (als het tenminste niet mistig is...). Op de top is ook een treinstationnetje, dus je zult hier niet de enige zijn.
De afdaling gaat via het Rhyd Ddu Path: dit is van de zeven verschillende paden die naar het hoogste punt leiden, een van de minst bewandelde en de mooiste. Het eerste stukje is over een bergkam, dan daalt het wat steiler. Onderin de vallei kom je op een breder en vlakker pad. Wandeling: 14 km, 875 m stijgen en dalen, 6 uur.

Bij slecht weer is er een kortere, 'lage' wandeling beschreven, via een oud mijngebied met een aantal ruïnes en een prachtig uitzicht over Cwm Pennant en de Ierse Zee. Via het fraaie Beddgelert Forest keer je terug naar Rhyd Ddu. Wandeling: 10 km, 300 m hoogteverschil, 4 uur lopen.

Overnachting in

Rhyd Ddu/Beddgelert

Dag 5

Je laat het ‘hooggebergte’ achter je en gaat naar het afwisselende Lleyn- schiereiland. Als je met het openbaar vervoer bent gekomen, word je tegen 09.00 uur met een taxi opgehaald. De chauffeur brengt je naar het beginpunt van de wandeling, een dorpje genaamd Bryncroes. De rit duurt een klein uur. Nadat je met de wandeling bent begonnen brengt de taxi je bagage naar je hotel voor de komende drie nachten.
Vanuit het dorpje Bryncroes wandel je via weidevelden en boerenlanderijen naar het hoogste punt van de dag, Mynydd Rhiw (304 meter). De bergen van Snowdonia inclusief Mt. Snowdon, zijn in de verte zichtbaar. Via het dorpje Rhiw en een gedeelte van het Wales Coast Path – met fraaie uitzichten over kliffen en de Cardigan Bay - gaat het verder in westelijke richting naar Aberdaron. Wandeling: 18 km, 365 m stijgen en dalen, 7 uur.

NB. Als je met eigen vervoer bent gekomen rijd je ‘s ochtends naar Aberdaron en maakt een van de rondwandelingen die beschreven zijn op dag 6 en 7. Op dag 6 of 7 kun je dan de bus nemen naar Bryncroes om de wandeling van vandaag te maken.

Overnachting in

Aberdaron

Dag 6

Hoewel Aberdaron een klein dorp is, heeft het een imposante geschiedenis achter de rug. In de middeleeuwen werd het al bewoond: de St. Hywyn’s kerk dateert uit de twaalfde eeuw en in de veertiende eeuw bezochten pelgrims op weg naar Bardsey Island café Y Gegin Fawr. Je kunt er nu nog steeds terecht voor een maaltijd en een borrel...
Het zuidwestelijke gedeelte van het schiereiland staat vandaag centraal. Je volgt gedurende een langere periode het Lleyn Peninsula Coastal Path. Vanaf het hoog gelegen zuidpunt Pen y Cil heb je een prachtig uitzicht over Bardsey Island. Op het hoogste punt van de wandeling – de ruim 130 meter hoge Mynydd Mawr – vind je herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog, toen deze heuvel werd gebruikt als uitzichtpunt om eventuele Duitse schepen en vliegtuigen te spotten. Met een beetje geluk zie je in het verre westen het Wicklow-gebergte in Ierland. Wat makkelijker te zien, in het noorden, is Holyhead Mountain op Anglesey. Via het heuvelachtige binnenland wandel je terug naar Aberdaron. Wandeling: 14 km, 300 m stijgen en dalen, 5,5 uur.

Overnachting in

Aberdaron

Dag 7

Evenals bij dag 3, heb je vandaag de keuze uit twee mogelijkheden: je kunt naar Bardsey Island óf je kunt een wandeling maken vanuit Aberdaron naar het prachtige strand van Whistling Sands, 
Wandeling naar Bardsey Island: vanuit Aberdaron wandel je in circa 45 minuten naar Porth Meudwy. Daarvandaan vertrekt de boot naar het eiland. De overtocht duurt een half uur en je verblijft 3,5 uur op het eilandje. Bardsey is vooral bekend door zijn vogels en zeehonden en zijn historie. Al in het stenen tijdperk woonden er mensen en vanaf de zesde eeuw is het een pelgrimsoord voor monniken. Er is een aantal wandelpaden op het 2,5 km bij 1 km grote eiland. Bij slecht weer echter, wordt er niet gevaren. Wandeling: 12 km, 200 m stijgen en dalen, 3,5 uur.

Wandeling naar Whistling Sands: vanuit Aberdaron volg je een tijdje de 'afon' (rivier) de Daron. Na enige tijd trek je via een aantal weilanden en akkervelden in noordwestelijke richting naar Whistling Sands. Dit is een van de fraaiste stranden van dit deel van het Lleyn Peninsula. Bij mooi weer kun je hier geruime tijd blijven – er is ook een café – en misschien wel een verfrissende duik nemen in de Ierse Zee. Via het Lleyn Peninsula Coastal Path vervolg je je weg in zuidelijke richting naar de Mynydd Anelog. Het laatste stuk naar Aberdaron gaat weer door landerijen. Wandeling: 11 km, 200 m stijgen en dalen, 4,5 uur.

Overnachting in

Aberdaron

Dag 8

Na het ontbijt eindigt je arrangement.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

In het gehucht Rhyd Ddu verblijft je vier nachten in een kleinschalige B&B met Nederlandse eigenaren, er is hier ook een tea room. De bedden zijn van de Engelse standaardmaat, maar voor Nederlandse begrippen wat 'knus'. Als de B&B in Rhyd Ddu is volgeboekt overnacht je in een B&B in Beddgelert (4,5 km van Rhyd Ddu, er is een regelmatige busdienst en in de zomer rijdt de Welsh Highland Railway).
Het hotel in Aberdaron, waar je drie nachten verblijft, is een goed *** hotel aan de kust. De kamers zijn goed en het hotel beschikt over een gezellige pub. De kamers in dit hotel hebben een privé badkamer.
Bij alle overnachtingsplekken kun je op je kamer koffie en thee zetten.

Over de maaltijden

Elke ochtend krijg je een stevig Engels ontbijt. In Beddgelert en Aberdaron is een winkeltje voor lunchinkopen; tijdens de wandelingen kom je weinig of geen horeca tegen. In de overnachtingsadressen kun je echter prima lunchpakketten bestellen (kosten ca GBP 6,- per lunchpakket). In Rhyd Ddu, Beddgelert en Aberdaron zijn pubs en restaurants waar je ‘s avonds prima kunt eten.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • transfer op dag 5 (er is korting als je met eigen auto bent)
 • digitale reisinformatie 

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • overige maaltijden
 • overige transfers
 • eventuele entrees
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Over de activiteiten

In Snowdonia wandelt je door afwisselende landschappen van bos, weiland, rotsen en bergpaden, soms over Public Footpaths en soms zelf te bepalen. Als je wat hoger komt, ben je al snel boven de boomgrens en loop je over soms drassige paden door open weideland, waar de geharde Snowdonia schapen lopen. De paden zijn goed te belopen (behalve na zware regenval). In verband met de regelmatig aanwezige mist en bewolking adviseren wij je altijd een kompas mee te nemen.
Naast de eenvoudige kaarten met de ingetekende routes in het routeboek, krijg je ter plekke voor de wandelingen een geplastificeerde topografische kaart te leen.
De naamgeving van plaatsen, bergen en rivieren in het Welsh zal enige uitspraakproblemen op leveren (bv. bij het vragen naar de weg). Het kan geen kwaad wat uitspraakregels op te zoeken, zoals 'll' (dubbel L) wordt uitgesproken als 'g', een 'w' als 'oe' en 'dd' als 'th'.

Extra dagen

U kunt bij dit arrangement overal een extra (rust)dag boeken. Er zijn overal nog vele wandelmogelijkheden (eigen vervoer is hierbij wel handig). In Snowdonia kunt u bijvoorbeeld wandelingen maken in de ‘Glyders’ en ‘Carneddau’ (twee bergruggen aan de noord- en oostzijde van Mt. Snowdon).

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De route Utrecht – Rhyd Ddu is ca. 600 km via veerverbinding Rotterdam - Hull. Via de Kanaaltunnel en London is het ca. 950 km rijden.
Je kunt de auto parkeren bij de B&B en later bij het hotel in Aberdaron. Je krijgt korting op de reissom omdat je zelf op dag 5 naar Aberdaron rijdt.

Trein informatie

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan reis je in ca 11 uur van Amsterdam naar Bangor (Gwynedd), 3x overstappen incl. overstap in Londen. Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of  www.interrail.eu

Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je SNP-arrangement bevestigd is.

Na aankomst in Bangor (Gwynedd) neem je de bus naar Caernarfon (15 km), en vervolgens een bus of taxi naar Rhyd Ddu of Beddgelert (20 km). Aan het eind van het arrangement reis je vanuit Aberdaron met de taxi naar Pwllheli (25 km) en dan verder met de bus naar Bangor (Gwynedd), zo'n 1,5 uur.

Klik hier voor informatie over openbaar vervoer in Wales.

nota bene

 • Op zon- en Britse feestdagen rijdt het openbaar vervoer met een lagere frequentie en soms helemaal niet.
 • Zorg voor ruime overstaptijd in London (minimaal 1 uur) om met de metro van het ene naar het andere station te reizen.
 • Deze treinreis is erg lang is en krap i.v.m. voor- en natransport. We raden dan ook aan om een extra nacht in London in de reis op te nemen. Je kunt dan relaxter reizen en heeft geen taxi nodig.
 • Een andere reismogelijkheid is om de comfortabele nachtboot van Rotterdam naar Hull te nemen (P&O-ferries) en dan in 5 uur met de trein van Hull naar Bangor te reizen.

 

Veerboot informatie

U kunt prima met de comfortabele nachtboot van Rotterdam naar Hull varen (P&O ferries). In 5 uur reist u per trein van Hull naar Bangor. Hier neemt u de bus naar Caernarfon (15 km), en vervolgens een bus of taxi naar Rhyd Ddu of Beddgelert (20 km).

Aan het eind van het arrangement reist u vanuit Aberdaron met de bus naar Bangor (Gwynedd), zo'n 2,5 uur. En dan met de trein naar Hull.

Klik hier voor informatie over openbaar vervoer in Wales.
NB1. Op zon- en Britse feestdagen rijdt het openbaar vervoer met een lagere frequentie.

Voor alle veerbootverbindingen naar Ierland, Engeland en Wales kunt u uitstekend terecht bij Overtocht.nl.
Klik hier voor een overzicht van alle tarieven en verbindingen.

Wij raden u aan uw overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Liverpool of Manchester.

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Heenvlucht op Liverpool (LPL) of Manchester (MAN):
Liverpool: vanaf het vliegveld (John Lennon Airport) neem je de bus naar Lime Street Station in Liverpool (zie https://www.liverpoolairport.com/transport/). Daarvandaan met de trein naar Chester en daar overstappen naar Bangor (Gwynedd). De treinen rijden eenmaal per uur. Vanuit Bangor neem je de bus naar Caernarfon (15 km), en vervolgens een bus of taxi naar Rhyd Ddu of Beddgelert (20 km). Info over bussen vanaf Caernarfon: www.gwynedd.gov.uk, voor bussen van  en naar Caernarfon. Vervolgens naar de Engelse site, dan naar: ‘Parking, roads & travel’ en dan naar ‘Bus time tables’ en dan naar beneden scrollen naar S4/87
Reistijd – inclusief de busreizen - ca. 4,5-5 uur.
Kies je voor een taxi: er zijn meerdere taxibedrijven in Caernaforn, waaronder: waaronder http://www.caernarfontaxis.co.uk/site/ Tel: 01286 831867 Mob: 07785 521571

Manchester: vanaf de luchthaven met de trein naar Manchester (Piccadilly of Oxford Road) en dan met de trein naar Chester of Crew. Dan verder naar Bangor (en verder volgens de hierboven beschreven ‘Liverpool-route’). De treinen rijden eenmaal per uur. Reistijd – inclusief de busreizen - ca. 5,5-6 uur.

Terugreis:
Aan het eind van het arrangement reis je vanuit Aberdaron in ca. 2,5 uur met de bus naar Bangor (Gwynedd) en met de trein terug naar Liverpool of Manchester. Je dient een vlucht te boeken aan het eind van de middag of begin van de avond.

Klik hier voor informatie over openbaar vervoer in Wales.
Klik hier voor treintijden in Engeland.
NB. Op zon- en Britse feestdagen rijdt het openbaar vervoer met een lagere frequentie en soms helemaal niet.

U kunt dit arrangement starten van 1 apr t/m 31 okt.
De Bank Holidays zijn vrije maandagen, waardoor een lang weekend ontstaat en het overal druk wordt met bezoekers en veel gesloten is. U kunt deze weekenden beter mijden voor uw vakantie.
Klik hier voor de juiste data van Bank Holidays.
NB. Er zijn afwijkende Bank Holidays in Engeland, Schotland en Wales!

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Snowdonia ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis of vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Ga je binnenkort op reis naar Groot-Brittannië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/groot-brittannie-en-noord-ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

shutterstock_Jane_Rix.jpg

Groot-Brittannië - Snowdonia

Mount Snowdon en het Lleyn Peninsula

Wandelvakantie vanuit hotel en B&B

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)