Top 3 gezinsreizen in de winter Genieten met de hele familie

Top 3 mooiste gezinsvakanties voor de winter

Wil je een echt bijzondere en avontuurlijke reis maken? Denk dan eens aan een wintervakantie met het hele gezin. SNP heeft 'family specials' voor de wintersport ontwikkeld: veilig en toch avontuurlijk! Er is volop ruimte voor vertier en vermaak, zowel binnen als buiten.

Een SNP familie winterreis betekent genieten op wonderschone bestemmingen waar rust, ongereptheid en ruimte centraal staan. Alle winteractiviteiten in het programma zijn ook prima te ondernemen door de kids. Wij hebben de top drie mooiste reizen alvast voor je op een rijtje gezet. Waar ga jij deze winter naartoe?

1. Gezinsvakantie winter Oostenrijk - Ötztal

Deze winterreis naar Oostenrijk betekent een winteravontuur voor de hele familie. Je gaat naar het prachtige Ötzal waar je kunt sneeuwwandelen, langlaufen en natuurlijk skiën. Een gids neemt je mee op de mooiste tochten. Jullie verblijven in een gezellig familiehotel. 

 

Bekijk deze 8-daagse reis

2. Wintervakantie met het gezin in Zweden - Dalarna

Wintersport in Zweden betekent een multi-actieve reis. Beleef een echte winterweek waarin je gaat schaatsen, sneeuwwandelen, langlaufen, ijsvissen en zelfs op huskytocht de omgeving op een wel heel bijzondere manier verkent. Je verblijft op een gezellig stugaparkje waar de Nederlandse eigenaren en gidsen voor jullie klaar staan.

 

Bekijk deze 8-daagse reis

3. Familievakantie in de sneeuw Duitsland - Bad Hindelang

Duitsland is een prachtige winterbestemming voor dichtbij. In Bad Hindelang beleef je de leukste familievakantie: van langlaufen tot sneeuwwandelen en van rodelen tot skiën. Kortom: alles aanwezig voor een super weekje wintersport! Leuke extraatje: alle bussen in de regio bieden gratis vervoer, dus er valt genoeg te ontdekken in deze lieflijke omgeving.

Bekijk deze 8-daagse reis