Top 3 beste verre groepsreizen ontdek onze mooiste verre groepsreizen

De top 3 beste verre groepsreizen

Ga je graag met een groep mee op pad naar een verre bestemming? Laat je inspireren door deze top 3 beste verre groepsreizen!

1. Nepal - Rondom de ijsbedekte reus

Een onvergetelijke ervaring in de Nepalese Himalaya. Manaslu is één van de minder bezochte gebieden van Nepal en is daardoor zeer authentiek. Tijdens deze 18-daagse lodgetrektocht geniet je van geweldige landschappen.

Bekijk deze reis

2. Nieuw-Zeeland - De mooiste wandelingen Down Under

Op deze avontuurlijke wandelreis in Nieuw-Zeeland geniet je van de mooiste dagtochten. Onder begeleiding van een enthousiaste Nederlander, die al jaren Down Under woont, wandel je zowel over het Noorder- als Zuidereiland. Wandel door hooggebergte en over vulkanen, door regenwouden en moeraslanden, langs klifkusten en over goudgele stranden. Deze reis heeft het allemaal!
Bekijk deze reis

3. Japan - Maakbare metropolen tussen onvoorspelbare vulkanen

Japan, het land van hoogbouw, hightech en neonlicht. Waar identiek geklede "salarymen" in supersnelle "bullet-trains" naar hun werk reizen en de Nikkei-index tot nationale geluksgraadmeter is verklaard. Gedurende deze 21-daagse wandel- en cultuurreis maak je per trein, per bus, te voet en ongetwijfeld in verwondering kennis met de vele tegengestelde aspecten die Japan uniek maken.

Bekijk deze reis