Turkije - East Lycian Way, 8 dagen Van de bergen naar de zee

« Terug naar overzicht
Privéreis - Wandelen

Wandelvakantie langs hotelletjes en pensions

Ten zuiden van Antalya volg je het lange afstands wandelpad Lycian Way, eerst door de bergen, daarna dichter bij zee. Met zijn kleurrijke flora, bijzondere Lycische cultuur, schaduwrijke bossen, kleine bergdorpjes en schitterende kust is het een heerlijk vakantiegebied. Je vindt gastvrij onthaal in prima hotelletjes en pensions tijdens deze wandelvakantie in Lycië. Uitstekend te verlengen met een verblijf in het sfeervolle centrum van Antalya.

Uniek aan deze reis

  • Bijzondere overnachtingsplakken
  • Goed gemarkeerde route
  • Heerlijk verblijf bij zee
  • Ruig berggebied
  • GPS-tracks aanwezig
  • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Turkije - East Lycian Way

De Lycian Way is de eerste gemarkeerde lange afstand wandelroute van Turkije, uitgezet door de Culture Routes Society. SNP is donateur van deze in Antalya gevestigde stichting. In de reissom is een donatie inbegrepen, waarmee je de Culture Routes Society helpt om de Lycian Way te onderhouden.
Net ten zuiden van Antalya, de fraaie Turkse stad aan de zuidkust, ligt het natuurrijke gebergte Beydaglari, ook wel Olympos-gebergte genoemd. Hier trokken ooit de legers van Alexander de Grote langs, op weg naar het ’land van de morgenzon’. Je treedt in hun voetsporen en volgt een gedeelte van de Lycian Way, een schitterende lange afstands wandelroute door het zuiden van Turkije. Je begint op 1200m hoogte met geweldig uitzicht en volgt de uitlopers van de hoogste top van dit gebied, de Tahtali Dag (2366m), een waardig decor van je wandelvakantie. Onderweg overnacht je in kleine bergdorpjes, waar de bevolking schapen hoedt op de bergflanken en kleine, met fruitbomen begroeide terrassen bijhoudt. Bijzonder zijn de oerbossen met de karakteristieke Libanon Ceders.

Via de eeuwige gasvlammetjes van Chimaera bereik je Cirali, gelegen aan een baai waar zeeschildpadden hun eieren leggen op de prachtige zandstranden. In het binnenland staan kleine huisjes verstopt tussen bomen en akkertjes van de lokale bevolking. Cirali heeft besloten niet mee te doen met het massatoerisme. De landbouwers stoppen met het gebruik van chemische middelen, grootschalige bebouwing is niet toegestaan en de zeeschildpadden worden beschermd. Zoals in heel Turkije vind je ook hier de sporen van een rijke geschiedenis. In dit geval de ruïnes van Olympos, een belangrijke havenstad in de Lycische cultuur. De laatste wandeling breng je bij de bekende vuurtoren op Kaap Gelidonia.
Als je wilt kun je de wandelvakantie verlengen met een nacht in het historisch centrum van Antalya. Het is een leuke stad, met gerestaureerde oude panden en overblijfselen uit de oudheid, nieuwe winkels en fijne terrasjes. Slenter rond in de rustige parken en voetgangerszones. 

Dag 1

Aankomst in Antalya. Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar het eerste hotel in de buurt van Ovacik gebracht. De rit duurt 1,5 uur en gaat eerst door de drukke omgeving van Antalya en dan over een steeds stillere weg de bergen in. Het hotel ligt op 1230m hoogte en het uitzicht is onovertroffen.

Overnachting in

Ovacik

Dag 2

Vanaf de ontbijttafel kun je de berg Tahtali (ook Olympos genoemd), met 2366m de hoogste en opvallendste top in de omgeving, al zien liggen. Je loopt vandaag naar een dorpje op de flanken van deze reus. Eerst daal je vanuit je hotel naar de Lycian Way af; de grote gele borden zijn niet te missen. De route, deels over brede bospaden, deels over stenige bergpaadjes, is goed gemarkeerd. Ongeveer halverwege is er een pauze in te lassen in het restaurant in Gedelme. Daarna ga weer de stille natuur in, waar je weinig mensen zult zien. Je loopt door mooie pijnboombossen, hebt soms zicht op zee in de verte, soms op de Tahtali of andere grijswitte rotswanden. Wel nog een stukje klimmen naar het op 900m hoogte gelegen bergdorpje Yayla Kuzdere waar je gastvrij wordt ontvangen. Wandeling: 18,5 km, 465 m stijgen, 730 m dalen, 6,5 uur lopen. Eventueel kun je een stuk meerijden tot Gedelme, ongeveer halverwege.

Overnachting in

Yayla Kuzdere

Dag 3

Schitterende bergwandeling over een pas aan de voet van de 2365 m hoge Tahtali, begroeid met fotogenieke Libanon Ceders. Vanuit het bergdorpje begin je over een niet al te steil pad te klimmen. Vervolgens gaat het over een wandelpad verder door een ongerept oerbos met dode stammen, vol korstmossen en kleurrijke ondergroei. Nog hoger bereik je de yayla’s, de bergweiden, die in het voorjaar een bloemenzee zijn. De statige, solitaire pijnbomen steken fraai af tegen de hemel en de grillige grijswitte kalksteen. De afdaling is soms wat steil, maar verder prima te lopen, nu weer door schaduwrijk bos. Op enkele uitzichtpunten is de zee, die je morgen zult bereiken, al te zien. Je overnacht in Yukari Beycik, op 900 m hoogte. 
Wandeling: 12,5 km, 950 m stijgen en 970 m dalen, 6,5 uur lopen.

Overnachting in

Yukari Beycik

Dag 4

Vandaag verlaat je de bergen en eindigt in een mooie baai aan zee. Via het dorpscentrum loop je het bos in, daalt meestal geleidelijk, soms wat steiler. In de buurt van Ulupinar kom je langs boomgaarden en akkertjes en is er wat meer bedrijvigheid dan in de bergen. De bronnen bij Ulupinar zorgen voor afkoeling en forellenkwekerijen met restaurantjes, kortom de ideale lunchplek. Na een pittig klimmetje sta je ineens boven de baai van Cirali. De afdaling wordt bijgelicht door de eeuwige gasvlammetjes van Chimeara, een bijzonder natuurverschijnsel, verbonden met legendes uit de Griekse mythologie. Een laatste vlakke etappe brengt je bij je relaxte onderkomen aan het strand. Cirali heeft een ongerept karakter door het ontbreken van hoogbouw. Het strand wordt schoon en donker gehouden om zeeschildpadden in het voorjaar de kans te geven hun eieren te leggen.
Wandeling: 17 km, 210 m stijgen, 1075 m dalen, 6,5 uur lopen. Eventueel kun je meerijden tot Ulupinar, ongeveer halverwege.

Overnachting in

Cirali

Dag 5

De baai van Cirali is de ideale plek om na de inspannende wandelingen in de bergen, even bij te komen. Liefhebbers van de oude geschiedenis kunnen hun hart ophalen in de ruïnestad Olympos -100 jaar voor de jaartelling een voorname Lycische havenstad - op een half uur lopen van het pension. Om de spieren soepel te houden kun je een stuk van de Lycian Way richting Tekirova lopen. Een mooi paadje dat recht boven de turkooizen zee op en neer slingert, over roodachtige rotsen die mooi contrasteren met de lichtgroene pijnbomen, naar een stille baai die alleen lopend of per boot te bereiken is. Heen en terug is dit in totaal 7 km, 225 m stijgen en dalen en 3,5 uur lopen. Je kunt je ook door een bootje laten ophalen. Een dagje strand kan uiteraard ook.

Overnachting in

Cirali

Dag 6

Over het strand wandel je zuidwaarts naar ruïnestad Olympos. De restanten van de fortificaties zie je al van verre liggen. Omdat de wandeling nog lang is heb geen tijd om uitgebreid bij alle tombes, badhuizen, necropolissen, stadsmuren en verdwenen bruggen stil te staan, maar een indruk van deze bijzondere plek krijg je wel. Voordat het druk wordt met bezoekers, klim je een stil zijdal in. Onder de laurier- en aardbeibomen is het koel en de stilte overweldigend. Je hoort alleen je eigen adem tijdens de pittige klim. De afdaling door een stille kloof is relaxt en eindigt in een vallei vol citrusboomgaarden en kassen. Nog een korte, vlakke wandeling langs de rivier naar je vriendelijke hotelletje, op 5 min lopen van zee.
Wandeling: 16,5 km, 710 m stijgen en dalen, 6 uur lopen.

Overnachting in

Adrasan

Dag 7

Volgens kenners is de etappe van Adrasan naar Karaöz een van de mooiste stukken van de Lycian Way. Het grootste deel van de wandeling gaat over smalle, stenige paadjes, hoog boven de blauwe zee. Je hoort alleen vogeltjes en een vaag ruisen van de branding onder je. De lichtgroene pijnbomen en de stekelige steeneiken geven veel schaduw, maar laten genoeg ruimte voor uitzicht op zee en een aantal fotogenieke eilandjes. Tegen het eind daal je af naar de bekende vuurtoren van Gelidonia, een schitterend uitzicht. Het laatste stuk naar het ophaalpunt boven een klein strandje, loopt eenvoudig. Na een taxirit van 40 minuten ben je terug in Adrasan.
Wandeling: 18,5 km, 770 m stijgen en 740 m dalen, 6,5 uur lopen.

Overnachting in

Adrasan

Dag 8

Na het ontbijt eindigt het arrangement en word je naar het vliegveld van Antalya gebracht (2 uur rijden).

Indien je een extra nacht in Antalya hebt geboekt, word je naar je hotel gebracht en kun je een wandeling door de levendige en historische binnenstad maken.

Ga je verder met de West Lycian Way (323030), dan kun je afgezet worden op het busstation van Antalya voor de bus naar Fethiye (200 km).

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je verblijft in eenvoudige tot goede pensions en hotelletjes, op kamers of in een huisje, altijd met privé sanitair
Je zult merken dat er zoiets bestaat als de 'Turkse slag': de accommodaties zijn prima, sfeervol en schoon, maar als je goed kijkt hangt er wel eens wat los of scheef, is er links en rechts geïmproviseerd en is de kamer wat minder handig ingericht. Dit wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de gastvrijheid van de gastheren en -vrouwen.

Je kunt tegen een toeslag een eenpersoonskamer boeken. In de accommodatie in Yayla Kuzdere is een eenpersoonskamer echter meestal niet mogelijk.
Het hotel in Beycik heeft geen driepersoonskamers. Boek je een driepersoonskamer, dan verblijf je in Beycik op een twee- en een eenpersoonskamer.

Over de maaltijden

Je krijgt elke dag een voedzaam Turks ontbijt met brood, honing, jam, feta, olijven, komkommer en tomaat. ’s Avonds zet de eigenaar een heerlijke maaltijd van lokale gerechten voor je neus, in het restaurant of buiten op het terras.
Je kunt voor de wandeling een lunchpakket bestellen, maar soms kun je onderweg ook in een restaurantje terecht voor lunch, of in een dorpswinkeltje.

Inbegrepen

  • alle overnachtingen
  • alle ontbijten
  • alle diners
  • bagagevervoer op dag 2,3,4 en 6
  • transfer van Antalya (vliegveld of centrum) naar Ovacik op dag 1
  • transfer van Adrasan naar Antalya (vliegveld of centrum) op dag 8
  • transfer op dag 7
  • donatie aan de Culture Routes Society voor onderhoud route
  • digitale reisinformatie 

Niet inbegrepen

  • heen- en terugreis
  • overige maaltijden
  • eventuele overige transfers, bv. tussen Antalya centrum en vliegveld
  • persoonlijke uitgaven en entrees
  • verzekeringen

Over de activiteiten

De 500 km lange Lycian Way slingert langs de Turkse zuidwestkust. Dit lange afstandswandelpad is het levenswerk van Kate Clow, die de route begin deze eeuw opende. Het is een perfectie combinatie van natuur en cultuur, met heerlijk wandelweer in voor- en najaar en gelegenheid voor ontspannen strandbezoek.

Deze wandelvakantie speelt zich af ten zuiden van Antalya, waar meer dan 2000 m hoge bergen vlakbij zee liggen. De eerste dagen spelen zich dan ook af in de bergen. Maar ook later aan de kust zullen de hoogteverschillen flink zijn. Je wandelt deels over onverharde wegen en karrensporen, deels over smalle, stenige wandelpaadjes. Enige bergwandelervaring kan van pas komen. Rond de dorpjes zul je ook enkele kilometers over smalle asfaltweggetjes lopen. In het voorjaar of na een regenbui kan het zijn dat je een enkele keer door een ondiepe beek moet waden. Het grootste deel van het jaar staan de beekbeddingen echter droog.

In Turkije zijn geen gedetailleerde kaarten te krijgen (voorbehouden aan het leger). SNP maakt voor haar kaarten gebruik van de gegevens van Openstreetmap. Deze zijn verreweg het beste wat er momenteel te krijgen is en goed genoeg om je weg te vinden, in combinatie met de routebeschrijving en de goede markering. We raden aan na boeking de routes te downloaden voor je GPS of onze Route App te gebruiken.

Het is niet mogelijk om dit arrangement solo uit te voeren. De wandeltochten voeren door ruig, bergachtig terrein, waardoor het voor de veiligheid beter is om deze reis niet alleen te maken. 

Extra dagen

Je kunt bij dit arrangement overal een extra (rust)dag boeken. Wij raden Yayla Kuzdere (bergen) en Cirali (kust) aan. Yayla Kuzdere is een stil, groen bergdorp. Als je hier een nacht bijboekt, kun je een mooie wandeling op en neer naar een bergpas van 1700m maken, met fraaie uitzichten (15 km, 800m stijgen en dalen, 6 uur lopen). 
In Cirali is een extra relaxdag aan zee zeker aan te bevelen. Een heerlijke plek,waar je niet meer weg wilt.

Extra's

Verlengingshotels

acc12859att91.jpg

Atelya Art Hotel (Antalya)

Stijlvol hotel in Antalya, met smaak gerestaureerd in Ottomaanse stijl, met ruime kamers. Het hotel bestaat uit enkele oude huizen rondom een aangename tuin. In enkele kamers heeft men de oude muurschilderingen weten te bewaren. Geniet van een drankje bij de oude waterput op de fraai begroeide binnenplaats, onder de jasmijn- en sinaasappelbomen of bij het zwembad. Het hotel bevindt zich in het historische centrum van Antalya.

hotel_spina.jpg

Hotel Armagrandi Spina (Istanbul)

Hotel Spina is een uitstekend gelegen hotel dat behoort tot de 'Historische Hotels van Istanbul'. Bezienswaardigheden als de Blauwe Moskee, Aya Sofia en Topkapi Paleis bevinden zich op steenworp afstand. Het authentieke en sfeervolle hotel is gesitueerd in een oud Turks huis uit de 19e eeuw en bevindt zich in de gezellige wijk Sultanahmet in een leuk, rustig straatje. Het hotel beschikt over een fraai dakterras met schitterend uitzicht op de Bosporus, Blauwe Moskee en Aya Sofia. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van badkamer, verwarming, airconditioning en dubbele beglazing.
Het ontbijt vindt (bij mooi weer) plaats in een kleine tuin.

Transfers

Vliegveld Antalya - hotel in Antalya (vanaf € 30,- per boeking)

Voor het vliegveld staan altijd genoeg gele taxi's om je naar het hotel te brengen.
Wil je dit echter van te voren geregeld hebben dan boek je via SNP een taxitransfer van vliegveld Antalya naar je hotel. Je wordt opgewacht in de aankomsthal.

Voorwaarden: De kosten zijn per rit voor een gezelschap van max. 4 personen.

Hotel in Antalya - vliegveld Antalya (vanaf € 30,- per boeking)

Je kunt ter plekke het hotel vragen een taxi te roepen.
Wil je dit echter van te voren geregeld hebben dan boek je via SNP een taxitransfer van je hotel naar vliegveld Antalya.

Voorwaarden: De kosten zijn per rit voor een gezelschap van max. 4 personen.

Praktische informatie

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Antalya

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven per charter of  lijndienstvlucht.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Je wordt opgehaald van het vliegveld van Antalya (AYT) en naar het eerste hotel gebracht (1,5 uur).
Vanaf de laatste accommodatie in Adrasan word je terug gebracht naar het vliegveld van Antalya (ca. 2 uur).

Je kunt dit arrangement starten van half maart t/m eind november, m.u.v. juli en augustus. In het voorjaar is het landschap groen en de bloemenpracht overweldigend; het eerst op zeeniveau (vanaf maart) en later ook in de bergen. Omdat je de eerste 3 dagen rond de 1000m hoogte verblijft, kun je voor de bloemen beter vanaf half april komen. In de zomer is het te heet in Lycië om lekker te wandelen en bieden we de reis dan ook niet aan. De herfst is heerlijk, met stil wandelweer en mooie herfstkleuren van de vele platanen.
Rond de zomer (juni en september) is het lekker warm en een bui kan voorkomen. In het vroege voorjaar en late najaar is het overdag heerlijk wandelweer en aan het eind van de middag koelt het snel af. Een regendag kan dan voorkomen.

Mocht je reizen tijdens de Ramadanperiode, houd er dan rekening mee dat het openbare leven overdag dan is aangepast; je wordt geacht dit te respecteren. Bijvoorbeeld zijn overdag bijna alle restaurantjes en eetstalletjes e.d. die anders onderweg voor fouragering zorgen dicht. Je kunt overdag wel gewoon in de buurtwinkeltjes eten en drinken krijgen en ook voor het ontbijt wordt overal netjes gezorgd. Als niet-moslims mag je gewoon eten en drinken.

In 2024 is de Ramadanperiode van 10 maart t/m 9 april.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar de East Lycian Way ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 
 

 

Over onze lokale agent

Travelife is een toonaangevende organisatie die agenten, touroperators (als SNP) en accommodatiehouders traint, managet en certificeert op het gebied van verduurzaming. Travelife, in 2007 opgericht door de ANVR, ABTA (tegenhanger van de ANVR in Engeland) en enkele universiteiten, ondersteunt bedrijven om de negatieve impact van toerisme te verkleinen en de positieve gevolgen te bevorderen. Denk hierbij aan verantwoord management, sociaaleconomische factoren, culturele factoren en de gevolgen voor de natuur (aanspreken van natuurlijke bronnen, verminderen vervuiling en behoud biodiversiteit en landschappen). Travelife certificeert op basis van internationaal erkende criteria opgesteld door GSTC (Global Sustainable Tourism Council) en beloont behaalde resultaten met de status Travelife Partner of, het hoogst haalbare, de status Travelife Certified. Om de twee jaar wordt een bedrijf weer getoetst voor de handhaving van de status.

De lokale partner van SNP heeft de status van Travelife Partner behaald.

Over het algemeen is het prijspeil in Turkije wat lager dan in Nederland en België. Bij aankomst kun je in de grotere steden of op het vliegveld geld pinnen.

Ga je binnenkort op reis naar Turkije bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/turkije. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen en vaccinaties te halen indien nodig.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Vanaf 2 maart 2020 hebben reizigers met een Nederlandse of Belgische nationaliteit geen visum meer nodig voor een verblijf van maximaal 90 dagen (binnen een periode van 180 dagen).

Als je op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken, als 'reizigersdiarree' veroorzaakt door een ander klimaat, de hoogte en vreemd voedsel tot een minimum worden beperkt.
Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
NB. Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

Hygiëne
In Turkije bestaat een kleine kans een darminfectie op te lopen. Het in acht nemen van hygiënische regels verminderd het gevaar hierop. Loop je toch iets op, dan blijven de verschijnselen meestal beperkt tot 2 of 3 dagen diarree. In Turkije komen ook enkele gevreesde infectieziekten nog voor (buiktyfus, hepatitis etc.). Ook hierop is de kans niet groot, maar toch wat groter dan in ons land.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Malaria
In Turkije komt in beperkte mate in het zuidoosten tussen mei en oktober Malaria voor. Er komt GEEN Malaria voor in het westen en zuidwesten. Om risico's zoveel mogelijk uit te sluiten zijn bescherming tegen muggenbeten en goede anti-muggen maatregelen tegen Malaria en andere door muggen overdraagbare ziekten, extra belangrijk. Voor de bescherming tegen Malaria worden anti-Malariamiddelen aanbevolen op basis van een persoonlijk medisch advies. Neem bij koorts of griepachtige verschijnselen tijdens of na verblijf in een Malaria-gebied altijd direct contact op met een arts.


Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met je huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

De meeste Turken zien stelen als zo’n beetje het laagste wat je kan doen. Het gebeurt daarom maar zelden dat er wordt gestolen. Je hoeft daarom niet zeer krampachtig alles in de gaten te houden. Wel zullen mensen uit nieuwsgierigheid soms in je spullen grasduinen. Als er veel kinderen in de buurt zijn moet je oppassen. Veel van onze artikelen zijn voor hen machtig interessant.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

kaap_gelidonia.jpg

Turkije - East Lycian Way

Van de bergen naar de zee

Wandelvakantie langs hotelletjes en pensions

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Startdatum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (gesloten op zaterdag van 01-10-2024 t/m 07-12-2024).