de Picos met de kids

Spanje - Picos de Europa met de kids, 5 dagen Het ruige en groene Asturië als speeltuin

« Terug naar overzicht
Gegarandeerd vertrek
Groepsreis - Family specials

Gezinstrektocht langs herbergen en berghut

Avontuurlijke wandeltocht de bergen van Asturië in Noord-Spanje. Doorkruis samen met andere avontuurlijk ingestelde gezinnen het Nationale Park Picos de Europa. Klim door sprookjesbossen naar ruige kalkmassieven en struin door de diepe Cares-kloof. Ontmoet herders met schaapskuddes en overnacht in een spectaculair gelegen berghut.

Uniek aan deze reis

 • Bergexpeditie voor gezinnen
 • Deskundige lokale berggids op dag 4-5
 • Individuele vrijheid en voordelen van een groep
Zwaarte
Comfort

Family special 10 jaar en ouder

Dag tot dag

Spanje - Picos de Europa met de Kids

Een echte ontdekkingstocht voor de kinderen door dit onverwacht groene en ruige stukje Spanje. Gedurende vier dagen trekken we te voet van bergdorp naar bergdorp, door rivierdalen, alpenweiden, beukenbossen en grijze kalksteen. Ontmoetingen met (andere) berggeiten en knappe koeien zijn gegarandeerd, evenals met herders, kaasboerinnen en stoere bergbeklimmers. De wandelingen (3,5 tot 4,5 uur) zijn prima te doen voor kinderen vanaf tien jaar. Je loopt in je eigen tempo, met per gezin een eigen routebeschrijving. ’s Middags is er nog genoeg tijd om te spelen. Op de ruigere bergtochten is een lokale berggids mee. De bagage wordt vervoerd door landrovers. Soms hobbelen we een stukje mee, dwars door het oudste Nationale Park van Spanje.

Na een eerste overnachting in een hotel in Poo de Cabrales doorkruisen we de beroemde Cares-kloof. Dan verblijven we twee nachten in familieherbergen in gezellige bergdorpjes om tot slot de lakenzak uit te rollen in de berghut Vega de Urriellu, gelegen in een maanlandschap op tweeduizend meter hoogte. Voor deze ene avond gaan de slaapzak, tandenborstel en pyjama mee in de rugzak, want de berghut is alleen te voet bereikbaar. Daar waar nodig zijn de maaltijden inbegrepen; daar waar het kan heb je zelf de vrijheid een leuk restaurantje te zoeken. 

Deze groepsreis biedt een optimale mix van individuele vrijheid, met waar nodig extra ondersteuning van onze Nederlandse lokale reisagent en een lokale berggids. Onze reisagent houdt op de dag van aankomst een welkomstmeeting waar het programma en de begeleiding worden uitgelegd. De reis is zo een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde gezinnen die graag een eigen plan trekken, maar toch de gezelligheid en de voordelen van een groep willen hebben. Op de minitrek naar de berghut gaat een deskundige lokale natuur- en berggids mee die veel over het gebied kan vertellen en de juiste en verantwoorde route vindt.

Dag 1

Aankomst in Poo de Cabrales, in een comfortabel hotel, waar we overnachten op twee- tot vierpersoonskamers voorzien van privé-badkamer. Aan het einde van de middag komt onze Nederlandse contactpersoon kennismaken en nemen we alle details van het programma met de deelnemers door. Daarna gaan we gezamenlijk uit eten in een restaurant niet ver van het hotel. Je kunt de vermoeienissen van de reis van je afspoelen met een verfrissende duik in het zwembad van het hotel.

Overnachting in

Poo de Cabrales

Dag 2

Na een korte transfer beginnen we aan een van de meest populaire en spectaculaire wandelingen in de Picos, door de Cares-kloof. Elf kilometer pad werd hier een eeuw geleden uitgehouwen in de rots voor de aanleg van een kleine waterkrachtcentrale. We volgen dit pad dwars door de kloof tot aan het dorpje Caín. Dan rijden we verder per landrover door het Nationale Park. Onderweg houden we halt bij een oude wolvenval voordat we onze intrek nemen in een gezellige, ruime herberg in het dorpje Espinama.
Wandelduur 3,5-4 uur, 400 m klimmen, 150 m dalen.

Overnachting in

Espinama - Albergue Briz

Dag 3

Vandaag gaan we de hoogte in! Na een wandeling van krap een uurtje door de bossen, nemen we in Fuente Dé de kabelbaan omhoog en staan dan opeens in een maanlandschap van steen en gras op 1835 meter hoogte. We lopen nog een stukje verder omhoog het berglandschap in en passeren een gierenrots, waar tegen die tijd de eerste exemplaren de ochtendthermiek uitproberen. Zo van dichtbij zijn ze wel héél groot. Dan dalen we af naar het berghotel van Aliva (koffie, ijs, mooi uitzicht). De vale gieren en alpenkauwen scheren over onze hoofden, terwijl we genieten van het uitzicht over de enorme zomerweides. We lopen verder naar beneden over een moreen uit de ijstijd. Aan het einde van de middag bereiken we de Vegas de Sotres, waar we nog tijd hebben om te spelen in de rivier, voordat landrovers ons oppikken en vervoeren naar Sotres. In dit hoogste bergdorp van de Picos overnachten we in een familieherberg.

Wandelduur 4,5 uur, wandelafstand 12 km, 275 m klimmen en 875 m dalen.

Overnachting in

Sotres de Cabrales - Albergue Peña Castil

Dag 4

Vandaag gaan we vergezeld van een deskundige berggids de hoogte in! Na een transfer van twintig minuten naar de bergpas Pandébano beginnen we aan een spannende klim naar de berghut Vega de Urriellu, gelegen op 1960 meter hoogte aan de voet van de kale bergtop Picu de Urriellu. Onderweg hebben we een grote kans om gemzen te zien. In de middag is er tijd om te glijden op de ijsvelden of te spelen bij de hut. Geen mooiere bekroning van de minitrek dan het uitzicht vanaf de berghut in de avond, wanneer de zon de toppen oranje kleurt en de rest van de wereld onder de wolken is verstopt. We overnachten op kamerbrede stapelbedden in slaapzalen in de berghut, waar om 5 uur 's ochtends de echte klimmers al opstaan! 

Wandelduur 3,5-4 uur, 7 km, 875 m klimmen.

Overnachting in

Berghut Vega de Urriellu - Refugio Vega de Urriellu

Dag 5

In de ochtend lopen we samen met onze gids op ons gemak terug naar Pandébano, waar de lunch al klaar staat. Dan stappen we nog één keer in de landrover en rijden in een half uur naar Poo de Cabrales, waar het wandelavontuur eindigt.  Wandelduur 3 uur, wandelafstand 7 km, 50 m klimmen en 900 m dalen.

NB Programma

Let op: de vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van het programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. Het kan voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Onvoorziene omstandigheden dwingen ons soms om een programma tijdens het seizoen aan te passen. Wij controleren onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen immers voortdurend. Als deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, word je daarvan tijdig op de hoogte gesteld.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

De Picos de Europa is een nog relatief ongerept natuurgebied met een beperkt aanbod aan kleinschalige accommodaties. Tijdens deze reis breng je 4 nachten door in eenvoudige accommodaties in de bergen. De eerste accommodatie is een hotel met privé badkamer op elke kamer, gelegen in het dorpje Poo de Arenas. De overige drie accommodaties zijn herbergen met familiekamers of ‘lagers’ en gedeeld sanitair.
Het hotel in Poo de Cabrales beschikt over twee- tot vierpersoonskamers met privébadkamer, een ruime parking om je auto te stallen, én het hotel heeft een zwembad. De herbergen in Espinama en Sotres beschikken over meerpersoonsslaapruimtes met gemeenschappelijk sanitair (incl. warme douches). De berghut Vega de Urriellu heeft ook meerdere slaapruimtes (met kamerbrede stapelbedden), een ruime eetzaal en simpel sanitair (wc en wastafels met alleen koud water). De maaltijden worden in de accommodaties of nabijgelegen restaurants (op loopafstand) geserveerd.

Lakenzak, kussensloop en handdoeken zijn in de hut niet aanwezig (wel dekens). In de herbergen zijn wel opgemaakte bedden en handdoeken. 

 

Over de maaltijden

Het ontbijt is steeds inbegrepen en omvat koffie, thee of melk, geroosterd brood, boter, jam, vleeswaren, kaas en soms ook zoete broodjes, vruchten(sap) en/of yoghurt. De  lunches zijn inbegrepen gedurende de trektocht van dag 2 t/m 5. De diners op dag 1 en 4 zijn ook inclusief. We eten dan gezamenlijk in een restaurant. Op de andere dagen kun je zelf een leuke plek uitzoeken om te gaan eten. De avondmaaltijden bestaan uit typisch Spaanse driegangenmenu’s en de lunches worden verzorgd (brood, beleg, fruit, yoghurt etc.). Water, drankjes, extra fruit of snacks voor bij de lunch of onderweg koopt u zelf 's ochtends vroeg of onderweg in de dorpjes.

Inbegrepen

 • Transfers en bagagevervoer volgens programma, vanaf vertrek van hotel in Poo de Cabrales op dag 2 t/m terugkeer in dezelfde plaats op dag 5, inclusief ritje per kabelbaan op dag 3.
 • 1 overnachting in hotel op 2- tot 4-persoonskamer met privébadkamer, 3 overnachtingen in herbergen en berghut op slaapzalen met gemeenschappelijk sanitair
 • 4x ontbijt
 • 4x lunch (dag 2, 3, 4, 5)
 • 2x diner (dag 1, 4)
 • Engelstalige berggids op dag 4 en 5
 • Nederlands en/ of Engelstalige logistieke ondersteuning gedurende de hele reis
 • SNP Family Specials informatiepakket met Nederlandstalige wandelroutebeschrijvingen

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugreis
 • Diners op dag 2, 3 en 5
 • Slaapzakken en lakens
 • Verzekeringen
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Transfers naar en van de plaats van uw eventuele reisuitbreiding

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Tijdens deze reis maken we wandeltochten van 3,5 tot 4,5 uur (7 tot 12 km) door bergachtig terrein, voornamelijk over stenige voet- en veepaden, waarbij tussen 200 en 900 m wordt geklommen en/of gedaald. Ofschoon de paden breed zijn, voeren ze soms langs diepe afgronden. Op dag 4 en 5 maken we een spannende tweedaagse trektocht naar een berghut, onder begeleiding van een lokale gids. Onze reisleider waarschuwt op deze dagen steeds bijtijds wanneer de kinderen (extra) goed in de gaten gehouden moeten worden, maar de verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de ouders of volwassen reisgenoten van de kinderen!! Enige ervaring met bergwandelen is daarom wenselijk. Goed schoeisel (stevige schoenen met profiel en steun in de enkels) is absoluut noodzakelijk. Het kan ook handig zijn om (uitschuifbare) wandelstokken mee te nemen. Ze bieden houvast tijdens afdalingen door stenig terrein en voorkomen knieblessures.

Over de groepssamenstelling

Op deze reis ontmoeten jullie andere gezinnen die net als jullie graag samen dit avontuur beleven en van bergen, natuur en plezier houden. De ervaring leert dat dit altijd een reisgezelschap oplevert dat heel goed met elkaar overweg kan en waarbij gezelligheid en ondernemingslust centraal staan.

Extra's

Transfers

Taxitransfer van Bilbao Airport naar Arenas de Cabrales (vanaf € 274,- per boeking)

Taxitransfer van Bilbao Airport naar Arenas de Cabrales

Voorwaarden: De transferkosten zijn per rit voor een gezelschap van max. 4 personen.

Taxitransfer van Oviedo Airport naar Arenas de Cabrales (vanaf € 211,- per boeking)

Taxitransfer van Oviedo Airport naar Arenas de Cabrales.

Voorwaarden: De transferkosten zijn per rit voor een gezelschap van max. 4 personen.

Taxitransfer van Santander Airport naar Arenas de Cabrales (vanaf € 150,- per boeking)

Taxitransfer van Santander Airport naar Arenas de Cabrales.

Voorwaarden: De transferkosten zijn per rit voor een gezelschap van max. 4 personen.

Transfer van Unquera naar Arenas de Cabrales (vanaf € 56,- per boeking)

Optionele taxitransfer van het busstation in Unquera naar  Arenas de Cabrales.

Voorwaarden: De transferkosten zijn per rit voor een gezelschap van max. 6 personen.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

U ontmoet de groep in het hotel Principado de Europa in Poo de Cabrales.Het hotel ligt aan de doorgaande weg in het dorp.

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht – Poo de Cabrales is ca. 1570 km. U kunt uw auto daar gratis parkeren voor de duur van de wandeltrek. Aan het eind van de wandeltocht wordt u weer terug naar Poo gebracht. Eventuele overtollige bagage, die u tijdens de trek niet mee wilt nemen,  kunt u achterlaten bij het eerste hotel.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Bilbao, Santander of Oviedo.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Vlucht op Bilbao (BIO) :
U neemt de bus (of taxi) naar het centrale busstation (Terminal de Autobusses Garellano) van Bilbao. Van daaruit vertrekken heel regelmatig bussen naar Unquera (de laatste vertrekt om 18.00 uur, reistijd ca. 3 uur, reserveren sterk aanbevolen). In Unquera neemt u de taxi naar Poo de Cabrales (35 km).
U kunt eventueel een taxitransfer reserveren voor deze laatste etappe of voor de hele reis van vliegveld naar het hotel in Poo.

Vlucht op Santander (SDR):
Idem als vanuit Bilbao. Santander ligt tussen Bilbao en de Picos. De busreis is ca. 2 uur.

Vlucht op Oviedo (OVD) :
Vliegt u op Oviedo, dan neemt u eerst een bus naar het centrale busstation van Oviedo (57 km, reistijd ca. 50 min, bij voorkeur reserveren). Van daaruit vertrekken bussen naar Poo de Cabrales (reistijd ca. 2 uur, hoeft niet gereserveerd te worden).
U kunt eventueel een taxitransfer vanaf het vliegveld naar de eerste accommodatie reserveren.

Aan het einde van uw arrangement reist u per taxi naar Llanes (enkele km) en van daar per bus naar het vliegveld van Oviedo, Bilbao of Santander.

Bustijden en -tickets
Kijk voor actuele bustijden op de website van ALSA. Je kan op deze website de buskaartjes zelf kopen. De website heeft een Engelse versie. Reserveren kan echter niet langer dan één maand van te voren. Het is zeer raadzaam om vooraf kaartjes te reserveren, aangezien de bussen vaak vol zitten, met name in de zomermaanden en op vrijdagen gedurende het hele jaar. Het advies om de buskaartjes te reserveren geldt voor alle bovenstaande ritten (inclusief de bus tussen vliegveld Oviedo en de stad), behalve de bussen tussen het vliegveld van Bilbao en het busstation in het centrum van Bilbao. 

Taxitransfers
Taxiritten kun je via SNP boeken: Kijk onder 'Extra's'. 

De maand juli is een prima wandelmaand in Noord-Spanje. De temperaturen zijn doorgaans aangenaam, maar het hoogseizoen is nog niet begonnen, zodat het lekker rustig is op de paden en in de dorpjes. Kans op een bui of mistig weer is er altijd in de Picos. De nabijheid van de Atlantische Oceaan zorgt voor een wisselvallig klimaat en relatief hoge vochtigheidsgraad van de lucht. Maar er zit ook voortdurend beweging in het weer, een dag die is begonnen in de mist, kan eindigen onder een stralend blauwe lucht (of omgekeerd ...). Omdat we verschillende dalen bezoeken, zowel aan de zuid- als noordkant van de waterscheiding, is de kans op zonneschijn groot.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Picos de Europa ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per vliegtuig of per auto reist.
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Gelegenheid om geld op te nemen is er op deze reis alleen op dag 1 en 5 (in Arenas de Cabrales) en op dag 3 bij de kabelbaan van Fuente Dé. Het is dus zeker handig om voor de duur van de trek voldoende contant geld mee te nemen.

Reist u met eigen auto, dan wordt u op dag 1 aan het einde van de middag verwacht in Poo de Cabrales, waar de auto voor de duur van de minitrek geparkeerd kan worden. Reist u per vliegtuig, dan kunt u vanuit Bilbao, Santander of Oviedo per bus naar resp. Unquera of Llanes reizen of via SNP een transfer boeken in taxi-busjes.

 • EHBO eenvoudige middelen
 • Dagrugzak (35 liter)
 • Bergschoenen
 • Luchtige kleding
 • Regenkleding
 • Warme kleding
 • Wind- en waterdicht jack
 • Zonnehoed of pet
 • Lakenzak en sloop voor in de berghut
 • GELDIG paspoort
 • Zonnebrandolie
 • Zonnebril
 • Anti-insektenmiddel
 • Verrekijker
 • Zaklamp
 • Zakmes
 • Handdoeken
 • Uitschuifbare wandelstok(-ken)

 

Tijdens de wandeltrek wordt uw bagage per taxi vervoerd, zodat u heel ontspannen van de ene accommodatie naar de andere wandelt. U neemt alleen wat proviand, water en extra kleding mee in uw dagrugzakje. De uitzondering is dag 4, als u ook lakenzak, tandenborstel, handdoek en pyjama mee moet nemen voor de overnachting in de berghut. Uw dagrugzak mag dan ook niet te klein zijn en moet minimaal 30 liter inhoud hebben.

Deze groepsreis is in feite een individuele reis met extra ondersteuning; een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde gezinnen die best zelf een SNP routebeschrijving kunnen volgen of een maaltijd kunnen bestellen in een restaurant, maar niet te veel willen nadenken over alle andere logistieke details. Daarvoor werkt SNP al 15 jaar samen met de Nederlandse  Marieke Knaapen (onze agent in Spanje) en haar man Rufino López (natuurgids bij het Nationale Park Picos de Europa). Zij zijn verantwoordelijk voor het bagagevervoer, de lokale transfers, de reserveringen in de accommodaties en de picknicks tijdens de wandeldagen. Beiden zullen er voor zorgen dat u elke dag steeds goed geïnformeerd bent over het programma, voor zover dat al niet in detail is uitgelegd in het reisprogramma dat ieder gezin van te voren krijgt thuis gestuurd. En zij zijn altijd aanspreekbaar voor de oplossing van kleine problemen. Op de dag van aankomst is er ook een welkomstbijeenkomst met uitleg gepland. De eerste twee wandelingen uit het programma doet u op eigen gelegenheid. Op dag 4 en 5 krijgt u gezelschap van een lokale (Engelstalige) berggids, als u naar de hut aan de voet van de Picu Urriellu wandelt.

Ga je binnenkort op reis naar Spanje bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/spanje. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/spanje/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, o.a. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. Check voor verdere informatie de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

European Health Insurance Card (EHIC)

Spaanse ziekenhuizen vragen naar het zogenaamde EHIC (European Health Insurance Card ). Deze kaart heeft de volgende voordelen:

 • Spaanse ziekenhuizen vragen naar deze kaart. Heb je deze niet dan loopt je het risico dat je de kosten moet voorschieten.
 • bij eerstelijnshulp (huisarts, fysiotherapie) hoeft geen geld te worden voorgeschoten, in tegenstelling tot de gewone zorgpas.
 • met een EHIC kan je het eigen risico cadeau krijgen. De Europese zorgpas vergoedt zorgkosten niet volgens de Nederlandse Zorgverzekeringswet (ZVW), maar op basis van het in het vakantieland geldende zorgstelsel. In landen zonder eigen risico pakt dat gunstig uit. Bij medicijnen op recept wordt wel een eigen bijdrage gevraagd.

 

Er zijn drie soorten politie in Spanje. De Guardia Civil (letterlijk: Burgerwacht) controleert voornamelijk het platteland en deelt bonnen uit bij verkeersovertredingen. De Policía Nacional (Rijkspolitie) opereert in grotere plaatsen, maar is in sommige streken vervangen door een regionaal korps: de Ertzaintza in het Baskenland en door de Mossos d’Esquadra in Catalonië. De Policía Local, ook Policía Municipal of Guardia Urbana (Gemeentepolitie) genoemd, is een onafhankelijk plaatselijk korps en heeft een afdeling voor verkeerscontroles. Deze drie diensten verwijzen u alle naar de juiste autoriteit als er iets gebeurt waarbij u politiehulp nodig hebt.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

spannende_bergexpeditie.jpg

Spanje - Picos de Europa met de kids

Het ruige en groene Asturië als speeltuin

Gezinstrektocht langs herbergen en berghut

Zwaarte
Comfort
Family specials
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.