top natuurbestemmingen europa

Top natuurbestemmingen Europa Op pad door de mooiste natuurgebieden

Ontdek de mooiste bestemmingen binnen Europa

Europa heeft meer te bieden dan je in eerste instantie denkt. Voor de mooiste natuurgebieden, hoef je niet ver te reizen. Wat dacht je van Schotland? Reis door het land van de schilderachtige meren en kastelen. Of Portugal? Dit land heeft veel meer dan alleen prachtige stranden: met SNP ontdek je het vergeten achterland van Portugal.

Benieuwd naar andere prachtbestemmingen in Europa? Kijk dan snel verder en laat je inspireren!

Laat je inspireren!

290

De mythische GR20 van Corsica

Op Corsica's beroemdste wandelroute de GR20 kun je genieten van het overweldigende natuurschoon rond de hoogste toppen van dit eiland. Ook paardrijden, snorkelen, fietsen en zeekajakken behoort tot de mogelijkheden. Genoeg opties voor avontuur dus.
Bekijk alle Corsica reizen!

290

Ontdek de ruige wildernis van Schotland

Een actieve vakantie in Schotland staat uiteraard vooral in het teken van de prachtige natuur. Denk alleen al aan de Schotse Hooglanden die bij veel reizigers tot de verbeelding spreken.
Bekijk alle Schotland reizen!

290

Vulkanisme op IJsland

Na de landing op het schiereiland Reykjanes, vijftig kilometer vanaf de hoofdstad Reykjavik, maken groenbemoste lavavelden het meteen duidelijk: een vakantie op IJsland is uniek! Of je nu meegaat met de Golden Circle of Iceland excursie naar Thingvellir: elke vakantie in IJsland maakt een onuitwisbare indruk.