Tips voor een actieve vakantie met het gezin

Wil je graag met het gezin op vakantie maar heb je geen zin om de hele dag op je badhanddoek te liggen? De actieve gezinsvakanties van SNP gaan weg van de gebaande paden en laten je kennis maken met de mooiste regio’s op aarde. Kies je ideale vakantie in de natuur en beleef spannende avonturen!

Vakantie in een safaritent

Verblijven midden in de natuur maar wel met het nodige comfort en volop mogelijkheden om activiteiten te ondernemen: dat biedt een vakantie in een safaritent van SNP Natuurreizen. Wij hebben een aantal mooie pareltjes uitgezocht waarbij je verblijft bij Nederlandstalige eigenaren en waar gastvrijheid centraal staat.

SNP kiest natuurlijk voor plaatsen waar je niet ingebouwd staat tussen andere tenten en caravans; je moet tenslotte wel een beetje het ‘safarigevoel’ krijgen. Wij hebben de mooiste programma’s alvast voor je samengesteld om vanuit je safaritent tal van avonturen te beleven.

Meer informatie over ingerichte tenten

Fietsen langs ingerichte tenten

Houden jullie van lekker fietsen met het gezin? Maar dan met aangepaste afstanden en aandacht voor comfort? Denk dan eens aan een fietsvakantie langs ingerichte tenten: zo zie je nóg meer van de omgeving. Elke dag verblijf je in een goed uitgeruste tent op een groene en kindvriendelijke camping. Je slaapt in echte bedden en je bagage wordt van de ene naar de andere camping gebracht.

Meer informatie over fiets-tent vakanties

Meer SNP Family Specials

Avonturen zijn veel leuker als je ze met het hele gezin beleeft. Speciaal voor gezinnen heeft SNP Natuurreizen Family Specials ontwikkeld: gezinsvakanties buiten de gebaande paden. Kajakken in een fjord, raften naar een waterval, mountainbiken door de jungle of speuren tussen de ruïnes van een oude cultuur: jullie vinden altijd wel een reis die perfect past bij wat jullie allemaal willen doen. Leuke, actieve en leerzame vakanties naar een bijzondere locatie binnen of buiten Europa.

 

Meer informatie over Family Specials