Wallowa Mountains Oregon

De mooiste wandelingen kriskras door Amerika 'off the beaten track'

Met SNP wandel of fiets je niet alleen in de bekende Nationale Parken, maar ook 'off the beaten track' in talrijke onbekende 'State Parks'. In ieder reis is aandacht voor de highlights, maar ook voor het ontdekken van lokale juweeltjes waar het nog rustig is op de paden. Waar je echt het gevoel krijgt een ontdekking te doen. Regiomanager Frank Maas deelt deze zeven inspirerende trails met je waar je zelden iemand over hoort, maar die wel onderdeel zijn van onze reizen. Dat is SNP!

Wallowa Mountains, Oregon

Een van de meest spectaculaire landschappen van het noordwesten. Wandel naar de top van Mount Howard in de Eagle Gap Wilderness en daal daarna af in de Hells Canyon, Amerika's diepste rivierkloof.
Dit avontuur beleef je tijdens de reis 'Hiking in Oregon - off the beaten track'.

Bekijk deze reis

Death Valley, Californië

In de zomer is het druk en kun je er niet wandelen. Te heet! Ga daarom in het najaar of de winter, trek een paar stevige stappers aan en verken de kleurrijke badlands van Gower Gulch en Golden Canyon.
Een ervaring die je niet mag missen bij onze reis 'Winterwandelen in Utah & Death Valley'

Bekijk deze reis

Vernal, Utah

Ook al is het maar een uurtje wandelen door de Dry Fork Canyon, het zien van de honderden jaren oude Indiaanse petroglyphen en pictogrammen (rotstekeningen) is een blijvende herinnering. De Dry Fork Canyon bezoek je tijdens de reis 'Olympic, Mount Rainier, Glacier, Grand Teton en Yellowstone National Parks'.

Bekijk deze reis

Capitol Reef National Park

In een gebied waar giganten als Grand Canyon, Bryce en Zion de meeste bezoekers ontvangen, is Capitol Reef relatief rustig. Zeker als de wandeling maakt, of zeg maar waadtocht, door het kniediepe water van de Sulphur Creek, omgeven door de indrukwekkende Gooseneck Rocks.
Bezoek Capitol Reef NP met de reis 'De nationale parken van het Zuidwesten - Utah Coloradoplateau'.

Bekijk deze reis

Natural Bridges National Monument

Buiten dit onbekende park, in the middle of nowhere, wandel je door de Mule Canyon en maak je een ware ontdekkingstocht langs verlaten eeuwenoude Indiaanse ruïnes.
Deze tocht is onderdeel van de reis 'Wandelen door de Golden States'.

Bekijk deze reis

Custer State Park

Bezoek het park met de meeste bizons per km2 van de VS en voel de 'spirit of the west'. Huur een fiets in Hill City en maak een dagtocht door de bergen over de George Mickelson Trail, een voormalige spoorbedding.
Deze trail bewandel je tijdens 'The spirit of the West - Hiking in Colorado, Wyoming & South Dakota'.

Bekijk deze reis

Blue Hills, North Carolina

In een gebied waar het Great Smokey Mountain National Park tot de drukste van Amerika behoort, wandel je verderop in de Blue Hills in alle rust langs de Chattooga River met haar stroomversnellingen, watervallen en dichte wouden. The Blue Hills bezoek je tijdens 'The Southern States - Travel the blues'.

Bekijk deze reis