Waarom is deze reis op aanvraag? We leggen het je graag uit

Waarom is deze reis op aanvraag?

Bij SNP vind je unieke reizen. Van comfortabele fietsvakanties langs hotelletjes tot wandeltrektochten langs berghutten in het hooggebergte.

Je bepaalt je eigen vertrekdatum, kiest eventueel een extra overnachting, reserveert een huurfiets, boekt een extra transfer, enzovoort. Door de grote flexibiliteit van ons reisaanbod en startdata kunnen wij geen kamers op voorhand reserveren. Zodra je bij ons een boekingsaanvraag plaatst, gaan wij direct voor je aan de slag.

Welke vertrekdatum kan ik boeken?
Ga bij de reis van je keuze naar de optie 'vertrekdata & prijzen'. Je komt bij de optie 'reisgezelschap & accommodaties'. Selecteer het aantal personen en het kamertype. De kleuren in de kalender geven aan of je de reis op een specifieke datum kunt aanvragen. Geel = op aanvraag; wit = niet beschikbaar.

Je hebt geboekt, en dan?
Zodra wij je boeking (let op: dit is dus op aanvraag) hebben ontvangen sturen wij direct je boeking door aan alle betrokkenen (accommodaties, bagagevervoerders, taxi's, verhuurbedrijven, etc.). Mocht een specifieke accommodatie geen kamers voor de betreffende dag of periode vrij hebben dan wijken we uit naar een vergelijkbare accommodatie. Voor de meeste overnachtingsplekken hebben we meerdere alternatieven. Hebben we van iedereen een akkoord dan ontvang je de reisovereenkomst per e-mail. De status van je boeking kan je ook volgen in persoonlijke Mijn SNP. Lukt het niet dan nemen we contact met je op en bekijken we samen de alternatieven.    

In dit filmpje vertellen we wat je kunt verwachten nadat je jouw reis hebt geboekt.