Licht en comfortabel Wandelen en fietsen met extra comfort

Lichte wandel- en fietsvakanties met extra comfort

Wist je dat SNP een ruime selectie van lichte wandel- en fietsvakanties met extra comfort aanbiedt? Voor iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie maar waarbij de sportieve prestatie ondergeschikt is aan rust, beleving en vakantiegevoel.

De wandelingen voeren over goede paden en zijn hooguit 12 kilometer lang, met maximaal 300 meter hoogteverschil. Je verblijft in een of maximaal twee accommodaties, zodat er rust is in het programma en er voldoende tijd is om te genieten van de mooie omgeving.

De accommodaties zijn met zorg uitgekozen: comfortabel en op prachtige plekken gelegen.

De reizen omvatten veel extra's, zoals aanbod van transfers van en naar het vliegveld of station en uitgebreide informatie over de omgeving. Je kunt kiezen uit diverse groeps- of individuele reizen in Europa.

Bekijk alle licht en comfortabel reizen van SNP

Comfortabel wandelen en fietsen door Frankrijk

Ontspannen op pad in de Perigord
5-daagse lichte wandelvakantie vanuit een kasteel, inclusief uitgebreid ontbijt en diner. Wissel de ambiance van het kasteelhotel af met een korte wandel- of fietstocht door de prachtige Dordogne. Een reis voor liefhebbers van natuur én culinair erfgoed. Deze reis kun je individueel ondernemen.

Châteaux à vélo in de Loire
5-daagse lichte fietsvakantie vanuit een sfeervolle herberg in Chitenay. Bewonder de prachtige kastelen in de Loire vanaf de comfortabele fietspaden en bepaal zelf hoe uitdagend je fietsvakantie wordt. E-bike huur is mogelijk! Deze reis kun je individueel ondernemen.


Alle licht en comfortabel reizen in Frankrijk

Comfortabel wandelen en fietsen door Spanje

Verwenweek in onontdekt Andalusië
8-daagse lichte wandelvakantie vanuit een landhuis en voormalig klooster. Ontdek de ongerepte natuur van Andalusië en geniet in de schilderachtige dorpjes. Voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een rustgevende omgeving. Deze reis kun je individueel maken.

Eiland van de Eeuwige Lente
8-daagse lichte wandelvakantie vanuit twee comfortabele hotels. Bewonder de schoonheid van dit bloemrijke vulkaaneiland. Tenerife is bij uitstek geschikt om te wandelen vanwege het goed onderhouden wandelnetwerk. Deze reis maak je in een groep.


Alle licht en comfortabel reizen in Spanje

Comfortabel wandelen en fietsen door Groot-Brittannië

100% wandelen vanuit Freshwater Bay
8-daagse lichte wandelvakantie vanuit HF Freshwater Bay House, een landhuis op de kliffen van het Isle of Wight. Je wandelt over de mooiste gedeeltes van het Isle of Wight Coastal Footpath, waarvan de grootste delen direct uitzicht bieden over zee. Deze reis maak je in een groep.

Self guided walking Sedbergh
5-daagse wandelvakantie vanuit een klein Manor House, oftewel een typisch Engels landhuis. Je wandelt door zogenaamde 'dales', glooiende valleien, en ontdekt het landschap van Yorkshire te voet. Deze reis kun je individueel maken.

Alle licht en comfortabel reizen in Groot-Brittannië