Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Eilandhoppen×
  Rondreizen×
  Griekenland×
  Alles wissen ×
  2

  Eilandhop reizen in Griekenland

  Rondreizen in Griekenland

  Een rondreis door Griekenland van SNP is dé manier om het vasteland of de eilanden te leren kennen.

  Onze rondreizen in Griekenland staan niet alleen in het teken van zon, zee en strand maar bevatten ook een flinke dosis geschiedenis, cultuur en natuur.

  Het recept voor een veelzijdige vakantie waarbij actie en ontspanning helemaal in balans zijn. SNP organiseert in Griekenland een aantal fraaie rondreizen.

  Weg van de toeristische oorden trek je met een huurauto door Griekenland. Kijk snel verder!

  Meer over onze rondreizen in Griekenland

  Griekenland - Saronische Golf, 9 dagen
  hydra-1.jpg 8,6
  Rondreizen
  Privéreis
  Griekenland - Saronische Golf Oude vulkanen, oude paden en mondaine havenplaatsjes

  Eilandhoppen langs hotels en pension

  Zwaarte
  Comfort
  9 dagen
  vanaf € 760
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Eilandhoppen Griekenland

  Eilandhoppen in Griekenland is een heerlijke manier om een vakantie vol zon, zee en strand te combineren met natuurschoon en culturele uitstapjes. Je maakt kennis met de paradijselijke Cycladen en de minder toeristische eilanden in de Saronische golf. Deze individuele rondreizen laten veel ruimte voor eigen invulling en zijn zeer geschikt voor avontuurlijke gezinnen die actie en ontspanning willen mixen.

  Eilandrondreis langs de Cycladen met het gezin

  De Cycladen in de Egeïsche Zee vormen het decor voor een bijzondere eilandhopreis met het hele gezin en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je bezoekt drie van de mooiste eilanden van deze archipel, waaronder het grootste Cycladeneiland Naxos. Naast ontspanning op fijne stranden waar je kunt watersporten en een bezoek aan de gezellige hoofdplaats Chora trek je ook het binnenland in en beklim je de godenberg Zas. Het groene Andros is een minder bekend eiland van de Cycladen, vol oude wandelpaden die langs ruige hellingen, door groene valleien en pittoreske Griekse dorpjes lopen. Daarnaast heeft het eiland prachtige zandstranden. Amorgos is wellicht het meest authentieke van de Cycladen en mag tijdens deze eilandhopreis daarom niet ontbreken. Een van de hoogtepunten is het imposante rotsklooster Chozoviotissa. Daarnaast zijn een aantal losse reizen naar de Cycladen eilanden met elkaar te combineren. Dat geeft veel flexibiliteit en vrijheid om je eigen vakantie in te richten. 

  Eilandhoppen vlakbij Athene in de Saronische Golf

  Vlakbij Athene 'eilandhop' je langs een aantal Griekse eilanden in de Saronische golf. Tijdens deze rondreis ontdek je drie eilanden die qua landschap, sfeer en cultuur compleet verschillend zijn. Op het onbekende schiereiland Methana ontdek je een groen en ruig vulkanisch landschap en zul je weinig toeristen tegenkomen. Poros is een bosrijk eiland met een gezellig hoofdplaatsje en op het bijbehorende eilandje Kalavria bezoek je de ruïnes van de oude tempel van Poseidon. Hydra is een autovrij eiland dus zeer geschikt om te wandelen tijdens deze eilandhopreis in Griekenland. Je volgt eeuwenoude muilezelpaden vanuit het hoofdplaatsje van Hydra, dat als een amfitheater rond een mooie baai ligt.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 880 klanten