Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Natuur Rondreizen×
  Alaska×
  Alles wissen ×
  2

  Natuur Rondreizen in Alaska

  Rondreizen Alaska

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Alaska reizen van SNP.

  • Verrassende keuze in reizen naar Alaska
  • Loop door de mooiste stukken natuur die de wereld te bieden heeft
  • Winnaar Sustainable Travel Award 2019
  • Perfecte rondreizen, precies zoals jij wilt
  • Kleinschalig en authentiek
  Canada, Alaska - The Spell of the Yukon, 16 dagen
  B19-06-229dp_resized.jpg 8,3
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Canada, Alaska - The Spell of the Yukon Avontuurlijke roadtrip door een arctische wildernis

  rondreis langs lodges en hotels, inclusief 4WD-huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  16 dagen
  vanaf € 3.133
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Alaska - Natuurrondreis, 17 dagen
  denali-autumn.jpg 8,1
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Alaska - Natuurrondreis Wilderness lodges & wildlife

  actieve natuurrondreis langs wildernislodges en hotels, inclusief huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  17 dagen
  vanaf € 5.568
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Rondreizen door Alaska: ontdek de wildernis van The Last Frontier

  Nergens is de natuur zo ongerept en puur als in Alaska. Niet voor niets wordt deze Amerikaanse staat gezien als 'The Last Frontier' tussen de beschaafde wereld in de rest van de VS en de echte wildernis. Rondreizen door Alaska van SNP staan garant voor prachtige plaatjes van majestueuze bergtoppen, uitgestrekte toendra's, diepe fjorden, verlaten bossen en spectaculaire gletsjers. Je reist in een groep of individueel en verblijft, afhankelijk van het soort rondreis, in comfortabele hotels, sfeervolle blokhutten, authentieke lodges of gewoon midden in in de wildernis in een tent.

  Rondreizen door Alaska: kamperen in de wildernis

  Houd je van vakanties met een fijne mix tussen actie en ontspanning? Boek dan bij SNP een rondreis door Alaska waarbij comfort en de zwaarte van de trip goed in balans zijn. Een deel van de reis verblijf je in comfortabele kampementen, inclusief kok en douchetent, en daarnaast slaap je ook een aantal nachten in een prachtige lodge. Je maakt onder begeleiding van deskundige wildernisgidsen prachtige excursies, zoals de klim omhoog langs de immense Exit Glacier richting de Harding Icefields en een wildexcursie door het Denali National Park, met als hoogtepunt de iconische Mount McKinley. De lokale experts geven je tijdens deze rondreizen door Alaska allerlei tips over hoe je veilig kampeert.

  Alaska in een comfortabel tempo

  Vind je comfort belangrijk wanneer je in Alaska een rondreis maakt? Kies dan een reis van SNP waarbij je in fraaie hotels en prachtig gelegen natuurlodges verblijft. Tijdens rustige wandelingen en bijzondere wildexcursies leer je alles over de veelzijdige natuur en traditionele gebruiken. Deze rondreizen van SNP zijn zeer geschikt voor minder ervaren reizigers. Op het programma staan onder meer een bootexcursie door de Kenai Fjords, die je langs krakende getijdengletsjers voert terwijl walvissen en orka's om de boot zwemmen. Een ander hoogtepunt is een bezoek aan het wildwestdorpje McCarthy, midden in het Wrangell-St. Elias National Park, en een wandeling langs de immense Root Glacier. Optioneel boek je bij SNP ook een excursie per watervliegtuig naar het leefgebied van de bruine beer in Brooks Camp in het Katmai National Park.

  Alaska op eigen houtje

  Wil je zelf op rondreis door Alaska? SNP biedt privéreizen aan waarbij je met een huurauto en uitgebreide wandelbeschrijvingen door deze indrukwekkende Amerikaanse staat trekt. Je logeert in comfortabele lodges en charmante bed and breakfasts. De reis begint in het pittoreske plaatsje Seward. Vanuit hier maak je wandelingen naar de Harding Icefields in de Chugach Mountains. In het Denali National Park ga je op zoek naar grizzlyberen, kariboes en ander groot wild. Bezoek ook de Tangle Lakes met uitzicht op de Alaska Range. Hier maak je een kanotocht over het meer of een wandeling langs de ruïnes van prehistorische indiaanse nederzettingen.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.