schotland

Groot-Brittannië - Schotland , 8 dagen Castles and Lochs, Bens and Glens

« Terug naar overzicht
Privéreis - Fietsen

Fietsvakantie langs hotels en B&B's

De uitlopers van de Schotse Hooglanden vormen een prachtig gebied voor fietsers die graag de bergtoppen (bens), glinsterende meren (lochs) en mooie valleien (glens) willen ervaren en die geïnteresseerd zijn in de bewogen Schotse geschiedenis. Tijdens deze fietsvakantie maak je een heerlijke reis vanuit de stad Perth, aan de voet van de Highlands gelegen, over de rustige landweggetjes en autovrije fietspaden. Onderweg bezoek je charmante historische stadjes zoals Dunkeld en Aberfeldy in Glen Tay, en de vredige dorpjes aan de oevers van Loch Tay en Loch Earn, zoals Kenmore, Lochearnhead en Killin. Een rustdag in Killin is inbegrepen, zodat je tijd hebt om de watervallen van Dochart te bezoeken, het Loch te bevaren of een wat pittiger fietstocht te maken door Glen Lochay, diep de Highlands in. Onderweg zijn er mogelijkheden om een bezoek te brengen aan een van de vele kastelen langs de route en oude monumenten die je onderweg tegenkomt, of om even halt te houden in een pub of tearoom. Je verblijft in goede hotels en B&B’s.

Uniek aan deze reis

 • Één extra dagje in Killin om wat dieper de Highlands in te fietsen
 • Fietsen door de Schotse Hooglanden
 • Onderweg volop gelegenheid om de kastelen langs de route te bezoeken
 • Sfeervolle en gastvrije accommodaties
 • Verken de schilderachtige dorpjes en stadjes vol historie
 • E-bikehuur mogelijk
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Dit is een app only reis

Tijdens deze tocht volg je de route via de app SNP Routes op je smartphone of tablet. Bij deze reis ontvang je geen papieren routebeschrijving en kaartmateriaal. Alle reisinformatie vind je voor vertrek in de routeapp en in Mijn SNP. Kijk voor meer informatie op moeiteloos navigeren met de app SNP Routes.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Schotland - Castles en Lochs, Bens en Glens

In het kort ziet je programma van deze reis er als volgt uit:

 • Dag 1: aankomst Perth, overnachting Perth
 • Dag 2: fietstocht naar Dunkeld, overnachting Dunkeld
 • Dag 3: fietstocht naar Aberfeldy, overnachting Aberfeldy
 • Dag 4: fietstocht naar Killin, overnachting Killin
 • Dag 5: optionele fietstocht Glen Lochay en Glen Lyon of dag ter eigen besteding, overnachting Killin
 • Dag 6: fietstocht naar Crieff, overnachting Crieff
 • Dag 7: fietstocht naar Perth, overnachting Perth
 • Dag 8: einde arrangement

Voor meer details klik je op de betreffende dag.

 

Dag 1

Aankomst in Perth. Afhankelijk van je aankomsttijd heb je misschien nog gelegenheid om het centrum van deze gezellige stad te bezoeken, of langs langs de rivier de Tay te wandelen of Kinnoull Hill te beklimmen voor een prachtig uitzicht over Perth en de Tay-vallei. Als je een huurfiets hebt geboekt wordt deze vanavond bij je accommodatie afgeleverd en afgesteld. 

Overnachting in

Perth

Dag 2

Na het ontbijt begint je fietsavontuur door Schotse Highlands.  Al na een paar kilometer fietsen passeer je aan de rand van Perth het mooie Scone Palace, dat zeker een bezoek waard is.  Het paleis herbergt een unieke schat aan meubels, ivoor, fijn porselein, handwerk en de unieke Vernis Martin. Vanaf het kasteel fiets je noordwaarts door de glooiende Perthshire, langs akkers en weilanden, naar de historische kathedraalstad Dunkeld, gelegen aan de oevers van de rivier de Tay. Het heeft een vredig karakter en charmant gerestaureerde achttiende-eeuwse huizen die een pleintje vormen. Vanaf daar leidt Cathedral Street naar de gedeeltelijk gerestaureerde kathedraal, waarvan de bouw in 1318 begon. Lengte 50 km (in te korten tot 29 km als je Scone Palace niet bezoekt), 550 m stijgen en 500 m dalen.

Overnachting in

Dunkeld

Dag 3

Vandaag vervolg je de snelstromende River Tay verder stroomopwaarts. Je volgt het fietspad dicht langs de oever en passeert verschillende stroomversnellingen, waar sportvissers op forel vissen, Waar de River Tummel in de River Tay uitmondt steek je via een oude spoorbrug bij Logierait River Tay over. Van daar fiets je westwaarts naar Strathtay, een populaire plek voor kanovaarders en rafters. Dan vervolg je de rivier naar het dorpje Weem, van waar het nog maar een klein stukje is naar de brug van generaal Wade waarover je Aberfeldy binnen fietst. Hier kun je de beroemde whisky distilleerderij en de watermolen bezoeken of kun je een korte wandeling maken naar de  "Birks of Aberfeldy". Lengte 31 km, 320m stijgen en 280m dalen. 
Onderweg heb je de mogelijkheid om een extra lus te maken langs het leuke plaatsje Pitlochry om daar de 'visladder' te bezoeken, een uitstapje te maken naar een waterval of op een terrasje te genieten van een welverdiende pauze. Totale lengte 54 km, 670m stijgen, 630m dalen.

Overnachting in

Aberfeldy

Dag 4

Na het ontbijt verlaat je Aberfeldy zoals je gekomen was: via General Wade’s Bridge. Net voorbij het stadje ligt Castle Menzies, de zetel van de Chiefs of Clan Menzies, dat je kunt bezoeken. Dan fiets je door de brede vallei en weilanden van de Appin of Dull langzaam richting de oudste boom van Europa, een 5000 jaar oude taxus. Over stille landweggetjes met continu uitzicht op Ben Lawers en langs Drummond Forest bereik je de beschermde dorpskern van Kenmore, aan de oostkant van het langgerekte Loch Tay. Hier kun je de Crannog-expositie bezoeken, die het leven aan de boorden van het Loch in de bronstijd illustreert. Door de rustige South Shore Road te nemen, kun je optimaal genieten van de ongeëvenaarde schoonheid van de Lochs en Bens op weg naar Killin, dat helemaal aan de westpunt van het meer ligt.  De komende twee nachten ben je te gast in dit levendige plaatsje met spectaculair uitzicht over het meer en de bergen, waaronder Ben Lawers, de hoogste berg in Perthshire.
Lengte 50km (evt in te korten tot 35km), 510m stijgen en 500m dalen.

Overnachting in

Killin

Dag 5

Vandaag heb je de keus uit een dagje rust en ontspanning aan de oever van Loch Tay of een inspannende fietstocht diep de Highlands in. Vanuit Killin kun je een bezoek brengen aan de watervallen van Dochart, wandelen op het rustige platteland, een kano huren of fietsen naar het begin van de wandeling naar Ben Lawers (9,5 km), de hoogste berg van Perthshire. Deze wandeling brengt je in 5,5 km naar 1214 m hoogte. Een andere, inspannende maar prachtige optie is een afwisselende fietstocht diep de Highlands in, eerst door het stille Glen Lochay en vervolgens via een inspannend maar geasfalteerd bergweggetje over de heuvels naar Loch Lyon en dan via Glen Lyon door een prachtig berglandschap naar Bridge of Balgie. Tenslotte fiets je dan via een pittige route naar het Lochan na Lairige en onderlangs Ben Lawers terug naar Killin (56 km, totaal 910m stijgen en dalen).

Overnachting in

Killin

Dag 6

Vanochtend geniet je van een autovrije en vlakke fietstocht door het beboste en verderop nauwe Glen Ogle. Je bereikt het dorp Lochearnhead aan de westelijke punt van Loch Earn. De route gaat verder langs de zuidoever van Loch Earn en onderweg kun je genieten van de schoonheid van het meer en het uitzicht op de bergwereld van Ben Vorlich. Na het dorpje St Fillans aan het oostelijke uiteinde wordt het landschap bosrijker en volg je de vallei van de rivier Earn naar Comrie. Daarna wordt het landschap weidser en bereik je uiteindelijk het stadje Crieff. Hier kun je een bezoek brengen aan de Glenturret-distilleerderij en de 'Famous Grouse Experience' of het 'Crieff Visitor Centre'. Lengte 49 km, 610m stijgen en 650m dalen. 

Overnachting in

Crieff

Dag 7

Na het ontbijt is een klein fietstochtje naar beroemde Italiaanse tuinen van Drummond Castle zeker aan te raden. Op deze laatste fietsdag wacht je vervolgens een wat vlakker landschap van vruchtbare akkers en groene weilanden waar de River Earn kalm doorheen kronkelt en fiets je terug naar de stad Perth aan de River Tay. Lengte 45 km, 300m stijgen en 350m dalen. 

Overnachting in

Perth

Dag 8

Na het ontbijt in je accommodatie in Perth eindigt deze fietsvakantie. 

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Tijdens deze reis verblijf je in een verscheidenheid aan accommodaties,  variërend van bed & breakfasts, lodges, pubs en kleine hotels. Ze worden gerund door fietsvriendelijke gastheren die kamers met een eigen badkamer of privéfaciliteiten bieden en een smakelijk Schots ontbijt om u klaar te stomen voor de komende dag. Verdere faciliteiten zoals was- en droogfaciliteiten, zitkamer, bar en restaurant zijn in sommige accommodaties beschikbaar en in sommige accommodaties kun je ook een lunchpakket bestellen.
Omdat de accommodaties klein zijn en daardoor in het hoogseizoen vaak al lang van tevoren zijn volgeboekt, adviseren wij om tijdig te boeken. In de meeste plaatsen maken we gebruik van twee of meerdere hotels, B&B's en guesthouses met hetzelfde comfortniveau.

Over de maaltijden

De overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt. Je hebt elke ochtend een selectie van koude en warme opties om uit te kiezen, waaronder een volledig Schots ontbijt. Lunchpakketten kunnen bij aankomst in de meeste accommodaties worden besteld (niet inbegrepen). Ze bieden een goede selectie aan broodjes, snacks en drinken om mee te nemen. Op veel trajecten kom je ook langs een café en/of winkel. Voor het avondeten heb je de keuze uit een verscheidenheid aan leuke pubs en restaurants of je accommodatie kan voor een smakelijke maaltijd zorgen (niet inbegrepen). In het reispakket vind je suggesties voor restaurants voor diners of lunches, en waar je winkels vindt om lunchinkopen te doen.

Inbegrepen

 • 7 nachten verblijf in hotels, B&B's en guesthouses op kamers met eigen badkamer
 • 7 x ontbijt
 • bagagevervoer
 • fietsroutes in SNP-route app
 • digitale reisinformatie

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis (vlucht of ferry optioneel bij te boeken)
 • eventuele fietshuur inclusief afleveren en ophalen bij hotel (optioneel bij te boeken)
 • eventuele entrees 
 • lunches en diners
 • reis- en annuleringsverzekering
 • uitgaven van persoonlijke aard

Reisinformatie

Je volgt de route met de SNP Route App op je smartphone. Je krijgt dus geen apart kaartmateriaal of routebeschrijving mee. Zorg voor een goed opgeladen smartphone en een powerbank. In de reisinformatie staat hoe de route app te downloaden en te gebruiken. Alle benodigde informatie voor je reis ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

De lengte van de fietstochten loopt uiteen van 30 tot 50 km per dag over licht glooiend tot heuvelachtig terrein. Dagelijks stijg en daal je tussen de 280 en 700 m per dag, verdeeld over meerdere klimmetjes en afdalingen. Alleen de optionele rondtocht op dag 5 is wat langer en kent meer hoogteverschillen (tot 945m stijgen en dalen). Je fietst over verkeersarme asfaltweggetjes en fietspaden, waarvan een deel over het traject van oude spoorlijnen voert. Een stevige fiets met veel versnellingen is aan te bevelen.
De reis is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden en met een redelijke fietsconditie, maar niet voor kinderen onder de 13 jaar. Het accent ligt op het aanhouden van een ontspannen tempo zodat je voldoende tijd hebt om de bezienswaardigheden onderweg te bekijken.  Slecht weer en wind kunnen een verzwarende factor zijn.

Je fietst met de SNP navigatie-app op je smartphone. Je krijgt dus geen apart kaartmateriaal of routebeschrijving mee. Zorg zelf dus voor een goed opgeladen smartphone en eventueel een powerbank. In je reispakket staat hoe de route app te downloaden en te gebruiken.

Extra dagen

Je kunt overal extra nachten bijboeken.  In Killin verblijf je standaard al 2 nachten.  Dunkeld, Aberfeldy en Crieff zijn alle drie levendige plaatsjes, waar je prima een extra dagje kunt spenderen.  

Fietsverzekering

Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die deze kosten dekt. Je kunt via ons bij a.s.r. een reisverzekering inclusief dekking voor bijzondere sportuitrusting afsluiten.

Meer informatie over onze verzekeringen

Extra's

Verlengingshotels

Argyll Hotel (Glasgow)

Het traditionele Argyll Hotel in Glasgow wordt door een familie gerund en ligt 800 meter van het Kelvingrove Art Gallery andMuseum. Het hotel biedt gratis WiFi en parkeergelegenheid, serveert gerechten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en heeft kamers met een eigen badkamer.

Fietshuur

E-bike

Als je een E-bikes wilt, kunnen we een E-mountainbike voor je regelen, type Ridgeback H2. Op de fiets worden slick-banden gelegd die geschikter zijn om op asfaltwegen te rijden. 

Uw huurfiets is een hybride fiets met 20 versnellingen. Bij de huurprijs is het volgende inbegrepen: helm, reserve binnenband, bandenreparatieset, multitool, kettingschakel & kettingsplitter en slot - genoeg om algemene wegreparaties te dekken. De verhuurder kan,  indien gewenst, een rijrugzak leveren (extra kosten, ter plekke te betalen).

Inbegrepen in de huurprijs is het afleveren en ophalen van de fiets bij uw eerste (en tevens laatste) accommodatie. Bij aflevering wordt de fiets voor u afgesteld. 

 

Voorwaarden:

Bij boeking dien je geslacht en lengte door te geven.  Bij de huurkosten zijn kosten voor aflevering, afstellen en weer ophalen bij het hotel inbegrepen.

Hybride fiets

Uw huurfiets is een hybride fiets met 20 versnellingen. De fiets heeft een bagagedrager. Bij de huurprijs is verder één fietstas inbegrepen. Verder is het volgende inbegrepen: helm, reserve binnenband, bandenreparatieset, multitool, kettingschakel & kettingsplitter en slot - genoeg om algemene wegreparaties te dekken. De verhuurder kan,  indien gewenst, een rijrugzak leveren (extra kosten, ter plekke te betalen).

Inbegrepen in de huurprijs is het afleveren en ophalen van de fiets bij uw eerste (en tevens laatste) accommodatie. Bij aflevering wordt de fiets voor u afgesteld. 

Voorwaarden:

Bij boeking dien je sexe en lengte door te geven. Bij de huurkosten zijn kosten voor aflevering, afstellen en weer ophalen bij het hotel inbegrepen.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

Als je met de eigen auto wilt reizen is de veerbootverbinding IJmuiden - Newcastle, een goede optie. Deze nachtboot vaart dagelijks. De ferry’s arriveren 's ochtends in Newcastle en vertrekken 's avonds vanuit Newcastle terug naar IJmuiden. De rit van de haven van Newcastle naar Perth is 275 km. In het centrum van Perth zijn parkeergarages voor lang-parkeren (betaald). De fietsreis eindigt ook weer in Perth.   

Veerboot informatie

Voor alle veerbootverbindingen naar Engeland kun je uitstekend terecht bij Overtocht.nl.
Klik hier voor een overzicht van alle tarieven en verbindingen.

Wij raden je aan de overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is. Kies voor de ferry van IJmuiden naar Newcastle. Aan boord zijn er de volgende faciliteiten: bars, restaurant, entertainment, seashop.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Edinburgh of Glasgow.  

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Vanaf Glasgow
Vanaf Glasgow Airport zijn er goede busverbindingen naar Glasgow Buchanan Busstation, dat op amper 5 minuten lopen van treinstation Glasgow Queen Street ligt. Van daar gaan rechtstreekse treinen naar Perth. Deze treinen rijden frequent op alle dagen van de week (dagelijks om het half uur), duur ca 1 uur. 
Voor de terugreis neem je de trein van Perth naar Glasgow Queen Street Station en vanaf het daar vlakbij gelegen Buchanan Bus station een van de frequent rijdende bussen naar de luchthaven.

Vanaf Edinburgh
Vanaf het vliegveld van Edinburgh neem je de frequent rijdende  Tram  naar Edinburgh Park Station, of naar Edinburgh Waverley. Daar neem je vervolgens de trein naar Perth. Er gaat elk uur een trein (op zondagen elke 1,5 uur), duur ca 1,20 uur, met overstap in Stirling.  Je kunt ook de trein nemen vanaf station Edinburgh Waverley, dat in het centrum van de stad ligt. Dit station ligt wat verder van het vliegveld en de treinen rijden van hier ongeveer even frequent, maar het voordeel is dat een deel van de treinen vanaf Waverley rechtstreeks naar Perth gaat.
Voor de terugreis neem je vanaf Perth de trein naar Edinburgh Waverley of Edinburgh Park Station en van daar de bus of tram naar het vliegveld.

Meer info over treinen in Schotland vind je hier

Je wordt geadviseerd om vooraf tickets te reserveren en een zitplaats (en eventueel je fiets) te reserveren. Tickets zijn meestal duurder als ze op de dag van de reis worden gekocht.

 

Je kunt dit arrangement dagelijks starten in de periode van begin mei tot half oktober. In de zomermaanden zijn de dagen lang en ligt de temperatuur overdag gemiddeld rond de 18 tot 20 graden.  In het voor- en najaar is het meestal een paar graden koeler.  Regen kan er het hele jaar door vallen, maar aangezien je je hier in de luwte van de Highlands bevindt, regent het hier meestal minder vaak en hard dan aan de westkust.  Ook waait het hier gemiddeld minder hard dan aan de westkust, maar dat heeft dan wel als nadeel dat de kans op midges vanaf eind mei tot eind september wel weer groter is dan aan de kust.

Groot-Brittannië kent zgn. Bank Holidays. Dit zijn vrije maandagen, waardoor een lang weekend ontstaat en het overal druk wordt met bezoekers en veel gesloten is. U kunt deze weekenden beter mijden voor uw vakantie. 
Klik hier voor de juiste data van Bank Holidays.
NB. Er zijn afwijkende Bank Holidays in Engeland, Schotland en Wales!

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Schotland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Carmacal 717005 Schotland

We raden je aan om een fietshelm te dragen. Bij fietshuur: indien een helm niet tot de standaarduitrusting van de huurfiets behoort (zie materiaalhuur), neem je deze zelf mee.

Tijdens de fietsdagen word je bagage vervoerd. In je fietstassen neem je regenkleding, warme kleding, eten en drinken voor de dag mee.  We raden je aan om je bagage in een softpack of weekendtas te vervoeren. Een bagagestuk mag niet zwaarder zijn dan 20 kg; meerdere stuks bagage per persoon is toegestaan. We adviseren je om geen losse spullen aan je bagage te binden, omdat deze kwijt kunnen raken. 

Ga je binnenkort op reis naar Groot-Brittannië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/groot-brittannie-en-noord-ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

schotland

Groot-Brittannië - Schotland

Castles and Lochs, Bens and Glens

Fietsvakantie langs hotels en B&B's

Zwaarte
Comfort
Fietsen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.