Top 4 reizen met kinderen Waar gaan jullie naartoe?

Top 4 reizen met kinderen

Dit zijn de leukste Family Specials! Actieve trips voor avontuurlijk gezinnen samen met andere actieve gezinnen. Vakantievriendjes en vriendinnetjes gegarandeerd! Leuke, actieve en leerzame vakanties naar een bijzondere locatie binnen Europa.

Bekijk alle reizen met kinderen

1. Walvisexcursies op de Azoren

Beleef een onvergetelijke week tijdens een outdoor gezinsvakantie naar het paradijselijke eiland Pico. Pico is onderdeel van de Portugese Azoren, en staat bekend om de imposante Pico-vulkaan (2300m). De hele week staat in het teken van walvissen en dolfijnen, die je meerdere keren kunt spotten terwijl je in een supersnelle rubberboot over de golven vliegt. Hier komen meer dan 22 soorten walvissen en dolfijnen voor, met de potvis als dé must-see van de Azoren! In de rotsbaaien kun je je innerlijke dolfijn naar boven halen tijdens het zwemmen of snorkelen. De dagen op zee worden afgewisseld met mooie en avontuurlijke wandelingen over het eiland. 

Bekijk deze reis

2. Rondreis door de Centrale Oostenrijkse Alpen

Ervaar de vrijheid van deze actieve rondreis terwijl je met je eigen auto langs de verschillende hoogtepunten van het Tauerngebergte, het Virgental en het Mieminger Plateau rijdt. Met behulp van onze tips kun je het programma grotendeels zelf invullen. Je verblijft op drie of vier verschillende locaties. Kies je voor vier locaties, dan maak je bij de vierde locatie een minitrek naar een berghut. Deze trektocht door een prachtig dal omhoog is slechts één van de vele wandelopties deze week. Is er aan het einde van de dag nog energie? Dan zijn er nog veel meer activiteiten mogelijk, zoals klimmen in een klimpark, zwemmen, mountainbiken, en rodelen. 

Bekijk deze reis

3. Eilandhoppen op de Cycladen

Vaar over de azuurblauwe zee langs drie bijzondere eilanden van de Griekse Cycladen; Andros, Naxos en Amorgos. Elk eiland is anders dan de vorige, maar alle drie kunnen ze gerekend worden tot de mooiste, afwisselendste en spectaculairste eilanden van de Cycladen. Het rustige Andros is een geweldig wandeleiland waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Op Naxos is het heerlijk vertoeven. Je kunt er surfen, mountainbiken, zeilen of zwemmen bij de prachtige baaien. Het eilandgevoel ervaar je op zijn puurst op Amorgos, waar je avontuurlijk wandelt langs steile kliffen met uitzicht op zee. Op elk eiland verblijf je dichtbij het strand.  

Foto: Dorinda Maas

Bekijk deze reis

4. Fietsen door de Spaanse Costa Verde

Per fiets door de prachtige groene kuststreek Asturië aan de voet van de ruige Picos de Europa. Je fietst langs kleine grotten, stille zandstrandjes en charmante kustdorpjes. Onderweg kun je ook een dagje kanoën en natuurlijk regelmatig een duik nemen in zee. Stevige klimmetjes worden afgewisseld met vlakke tochtjes naar een heerlijk strandje, speelplaats of bezienswaardigheid.

Bekijk deze reis

Meer reizen met kinderen?

Wist je dat SNP Natuurreizen een speciaal aanbod heeft voor reizen met kinderen? Onze Family Specials zijn speciaal ingericht op gezinnen met kinderen, in verschillende categorieën. In totaal bijna 70 verschillende reizen over de hele wereld! Daar zit vast wel iets voor jullie tussen. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan snel verder.

 

Meer reizen met kinderen