FAQ Betalen

Hier vind je alle veelgestelde vragen over het betalen van jouw SNP reis.

Hoe regel ik de aanbetaling van mijn reis?
Zodra je reis is bevestigd ontvang je van ons per e-mail de reisovereenkomst. Hierin vind je welk bedrag je moet aanbetalen; namelijk 20% van de reissom plus eventuele verzekeringspremies en de kosten voor je trein- of vliegticket. Deze aanbetaling dien je per direct aan ons te voldoen.

NB. Voor de expeditiecruises van Oceanwide Expeditions geldt een aanbetaling van 50% van de reissom plus eventuele verzekeringspremies en de kosten voor vliegtickets.

Wanneer betaal ik de rest van de reissom?
Uiterlijk 6 weken voor vertrek betaal je het restant van de reissom.

Kan ik betalen via Mijn SNP?
Jazeker, in de veilige omgeving van Mijn SNP betaal je snel en eenvoudig met IDEAL of Bancontact. Je ontvangt na je eerste boeking automatisch een bericht met je persoonlijke gegevens waarmee je toegang krijgt tot je persoonlijke Mijn SNP pagina. Je gegevens zijn 1 tot 2 dagen na boeking zichtbaar. Je vindt de betaalknop onder het tabblad 'Betaling'. Let op, de betaalknop is pas zichtbaar zodra je de reisovereenkomst per e-mail hebt ontvangen. De gegevens op Mijn SNP worden dagelijks bijgewerkt en zijn dus altijd up to date.

Hoe werkt betalen via iDEAL?
Klik op 'betalen'. Selecteer iDEAL en log in op de website van je eigen bank of je mobiel bankieren app. Zodra je ingelogd bent, hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen. De gegevens zoals het bedrag en het rekeningnummer van SNP) van je bestelling zijn al automatisch ingevuld.

Hoe werkt betalen via Bancontact?
Klik op 'betalen'. Selecteer Bancontact. Volg de online instructies met je digipass of kaartlezer. Op je scherm verschijnt de bevestiging van de betaling. Betaal je met je app op je smartphone of tablet? Scan dan de QR-code met je Payconiq by Bancontact-app en bevestig je betaling.

Kan ik ook met een bankoverschrijving betalen?
Wij stellen het bijzonder op prijs als je je geboekte reis (aan)betaalt via de iDEAL betaallink in Mijn SNP. Dit is een veilige en efficiënte manier van betalen.
1. Betalen via iDEAL in Mijn SNP heeft als grote voordeel dat je betaling direct wordt verwerkt in je boeking en dus ook in Mijn SNP.
2. Betaal je buiten Mijn SNP naar het bankrekeningnummer van SNP dan duurt het al snel tot 1 à 2 weken voordat je betaling ook daadwerkelijk in je boeking is verwerkt.
3. Betaling via Mijn SNP voorkomt onnodige betalingsherinneringen en extra correspondentie.
4. Lukt de betaling niet dan kan het zijn dat je de standaard limiet voor een overboeking moet verhogen.

Betaal nu in Mijn SNP

Mocht je desondanks toch liever rechtstreeks naar onze bankrekening het bedrag overmaken dan kan dat met de volgende betaalgegevens:

ABNAMRO: NL79ABNA0863042767
SNP Natuurreizen B.V.
Vermeld bij betalingskenmerk je boekingsnummer

Internationale Betalingen:
IBAN nummer: NL79ABNA0863042767
BIC/Swiftcode: ABNANL2A

Kan ik betalen met mijn creditcard?
Mocht je om persoonlijke redenen met je creditcard willen betalen, neem dan even contact met ons op om te overleggen..