Griekenland - Grieks Macedonië, 9 dagen Rondreis door Noord-Griekenland

« Terug naar overzicht
Privéreis - Natuur Rondreizen

Wandelrondreis met (huur)auto langs hotels

Reis door Noord Griekenland en verbaas je in een dikke week tijd over de veelzijdigheid: historisch Edessa met stadswaterval, een kuuroord, de Prespameren, de Vikoskloof, groene beerrijke bergen en opvangcentrum Arcturos. Geniet van Griekse gerechten die je nog niet kent en vergeet de wijnen niet! Je hebt optimale vrijheid door gebruik van een (huur)auto en geniet wandelend van de bijzondere sfeer. Je overnacht in archontika, authentieke herenhuizen. 

Er is van deze reis ook een tweeweekse variant: 'Macedonië en Ipiros totaal'.

Uniek aan deze reis

 • Arcturos - beren en wolvencentrum
 • Verblijf in historische landhuizen
 • Vikoskloof - Grand Canyon van Griekenland
 • Vogelrijke Prespameren
 • Zagoria-dorpen
 • GPS-tracks aanwezig
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Meteora video

De prachtige kloosters van Meteora zijn een van hoogtepunten in Noord-Griekenland. Bekijk de video op YouTube.

Vikos Kloof video

De imposante Vikos kloof en de prachtige natuurstenen dorpjes in beeld. Bekijk de video op YouTube.

Vijf redenen waarom je Noord-Griekenland wilt bezoeken

In haar blog geeft Antonette Spaan - van Outdoorbloggers - je vijf redenen waarom je graag een bezoek aan Noord-Griekenland wilt brengen. Hier lees je haar top vijf redenen! 

Dag tot dag

Griekenland - Grieks Macedonië

Een wandelrondreis per auto langs enkele van de mooiste plekken van het  Noord Griekse vasteland. Bijzonder is dat je overal tijdens de reis overnacht in archontika, authentieke Griekse herenhuizen. Je start bij de waterval in het prachtige stadje Edessa, gaat bij Vergina op zoek naar de oorsprong van de goudschatten van koning Philippos en zwemt in heetwaterbronnen temidden van de prachtige natuur. Via de beste wijngebieden, langs de stille. vogelrijke Prespameren en het met Byzantijnse kerkjes bezaaide stadje Kastoria, kom je in de streek Zagoria. De imposante Vikoskloof en prachtige natuurstenen dorpjes zijn het decor voor spectaculaire wandelingen. Terug in Macedonië is het tijd voor groene bergen, historisch Nymfeo en bruine beren.

Dag 1

Waarschijnlijk vlieg je naar Thessaloniki en stapt daar in de huurauto voor een rit van 120 km door de kustvlakte naar de waterstad Edessa, aan de rand van de bergen. Onderweg kun je een stop maken bij het vriendelijke dorpje Pella, met de bekende gelijknamige opgravingen van de oudste Macedonische hoofdstad. Rijden via Vergina en de ondergrondse koningsgraven annex museum is een andere optie. Na een verkenning van het levendige centrum van Edessa kan er vanaf 21 uur een eethuisje gezocht worden; in Griekenland eet men laat.

Overnachting in

Edessa

Dag 2

Op 35 km van Edessa ligt Loutra Loutrakiou, een kuuroord aan de voet van de Voras bergketen. Door het Noord-Griekse boerenland rijd je hier vlotjes heen en kun je, na de gebruikelijke drukte rond parkeerplaats en zwembad, een mooie natuurwandeling maken langs een kristalheldere beek (wandeling: min. 4 km, 200 m, stijgen en dalen, 2 uur). Na de wandeling (die je zo lang kunt maken als je wilt) lonkt het geneeskrachtige (warme) bronwater en/of een beschaduwd terras. Via een hooggelegen dorp, rijd je door bossen en kersenboomgaarden terug naar Edessa. Het middag-, of als het warm is avond-, programma bestaat uit een interessante wandeling door Edessa. Er zijn mooie parken met veel water, enorme, eeuwenoude platanen en fraaie uitzichten. De vele watervallen hebben in vorige eeuwen voor een hoop bedrijvigheid gezorgd, onder andere door watermolens aan te drijven voor het verwerken van hennep (wandeling: 3,5 km, 50 m stijgen en dalen, 2 uur).

Overnachting in

Edessa

Dag 3

Vanuit Edessa rijd je recht naar het oosten en het begint gelijk te klimmen. Het landschap verandert. Minder kersenbomen, meer graanvelden, minder bossen, meer met gras begroeide heuvels. Maar er is ook een route langs de wijnstreek rond Naoussa, waarbij een bezoekje aan de koningsgraven van Vergina mogelijk is. Door glooiend terrein met twee grote meren gaat het verder richting de bergen. Via het stadje Florina verder de bergen in naar de Pisoderi pas (1550m), met een van de grotere Griekse skigebieden. Door de ruige verlaten bergen is het dan niet ver meer naar de uitgestrekte Prespameren op het drielandenpunt van Albanië, Macedonië en Griekenland. Hier, op 1000 meter hoogte, is het verschil met het frivole Edessa groot. Afstand 130 km.

Overnachting in

Agios Germanos

Dag 4

Deze dag kan beginnen met een mooie rondwandeling (11,8 km, 410m stijgen en dalen, 3,5 uur) vanuit Agios Germanos. Over karrensporen loop je langs een watermolen door het dal langs een frisse beek, en verder omhoog door koel beukenbos, om bovenlangs naar het dorp terug te keren. Fraaie vergezichten op Agios Germanos onder je en de Prespa-meren in de verte, begrensd door de bergen van Albanië en Macedonië. Na de lunch kun je naar Agios Achilios, een eilandje met 6 kerkjes/ruïnes, dat alleen te voet bezocht kan worden via een loopbrug. Daarna rijd je naar het vissersdorpje Psarades. Van hier kun je eventueel met een bootje een paar geïsoleerd gelegen kerkjes met mooie fresco’s bezoeken, een stukje wandelen (5 km, 90m stijgen en dalen, 2 uur) naar Kaap Roti of op een beschaduwd terras, met een glaasje bij de hand, kijken hoe de pelikanen visjes vangen. ’s Avonds uiteraard zelf een visje eten en dan terug naar je onderkomen. Totaal 35 km rijden.

Overnachting in

Agios Germanos

Dag 5

Vandaag een autotocht door indrukwekkende berglandschappen. Eerst over een goede weg naar Kastoria (65 km), dat is gelegen op een schiereiland in een groot meer op 620 meter hoogte. Kastoria is bekend om zijn vele Byzantijnse kerkjes en herenhuizen in fraaie lokale stijl. Vanaf Kastoria volg je de bergweg naar Ioannina, via een verlaten vallei met mooie gelaagde rotsen. Bij het dorpje Drosopigi een kort uitstapje naar een historische boogbrug, het kenmerk van deze streek. Vanaf een bergpas op 1350 meter hoogte daal je af in de provincie Ipiros. Hier wordt het landschap nog ruiger: badlands en ruige rivierdalen, oneindige bossen en bergen. Bij het stadje Konitsa begint, bij een enorme klassieke boogbrug, een wandeling (maximaal 10 km, 270 m stijgen en dalen, 4 uur) door de diepe Aoös-kloof naar een hooggelegen klooster. Een bruisende blauwe rivier en rondom rotspilaren van ver boven de 2000 meter hoogte. Na afloop heerlijk zwemmen en dan nog een uur rijden de bergen in, via ontelbare haarspelden, naar het hooggelegen Mikro Papingo, een van de Zagoria dorpen in bijzondere lokale bouwstijl. Na totaal 190 km rijden heb je een geweldige plek bereikt.

Overnachting in

Mikro Papingo - Pension Dias

Dag 6

Wandelmogelijkheden te over! De wandeling naar de bodem van de Vikos-kloof is een klassieker (10 km, 800m stijgen en dalen, 4 uur). De uitzichten over de enorme kloof zijn indrukwekkend. Zie hoe de wilde Voidomatis rivier ontstaat uit een paar grote bronnen. Het is heerlijk toeven onder de platanen bij het kristalheldere en drinkbare water. Uitgerust begin je aan de klim terug. Het kan ook korter door eerst naar een uitzichtspunt bij Vikos te rijden en vanaf daar de kloof in te lopen.
Wat relaxter is lopen naar Megalo Papingo, met leuke terrasjes en mooie rozen, en badderen in natuurlijke badkuipen: de kolimbitria. Je kunt verder naar het in de oorlog verwoestte dorpje Ano Klidhonia enuitrusten onder een eeuwenoude plataan. Je volgt smalle paadjes door mediterrane vegetatie; dezelfde weg terug (14 km, 420m stijgen en dalen, 5 uur). Je hebt mooi zicht op de rotstorens boven Mikro Papingo. Erg mooi is ook het oeverpad langs de verblindend blauwe Voidomatis, onder de schaduw van Platanen.
Wie voor een serieuzere bergtocht gaat, klimt naar de op een kam gelegen Astrakas berghut (zelfde weg terug). Je kunt daar met schitterende uitzichten lunchen (ca.8 km met rond 1100m stijgen en dalen). 

Overnachting in

Mikro Papingo - Pension Dias

Dag 7

Het is mogelijk vanuit Monodendri nog een laatste blik in de Vikos kloof te werpen, maar dan verlaat je definitief de bergen van Zagoria. Ioannina, het centrum van Epiros, is een bezoek waard, alleen al vanwege de mooie ligging aan het Pamvotis meer en de overblijfselen uit de Turkse periode. Na Ioannina, zijn de opgravingen van Dodoni en eventueel de met kloosters getooide rotspilaren van Meteora (omrijden) eventueel een stop waard. De nieuwe 'Via Egnatia' brengt je snel terug uit Ipiros naar Macedonië, waar je einddoel het historische bergdorp Nymfaio is, met het nabij gelegen berencentrum 'Arcturos'. De oude E92 via de Katarapas kun je volgen als je van slingerende bergwegen houdt en rustig wilt genieten van een imposant berglandschap tijdens de autorit.
Reisduur rechtstreekse route: ca. 3,5-4 uur. Dodoni is ca. 30 min. extra, Meteora 1,5 uur extra.

Overnachting in

Nymfaio

Dag 8

Het op 1330m hoogte gelegen bergdorpje Nymfaio kent een aparte bouwstijl van natuursteen, met metalen daken, die blikkeren in de zon. Veel Grieken komen op deze koelere hoogte op warme dagen lunchen. Daarnaast is Nymfaio bekend vanwege Arcturos, een groot park waar verwaarloosde (circus) beren, maar ook wolven, die niet meer in de natuur kunnen overleven, een beer-waardig bestaan kunnen leiden. Ook worden verweesde beren en wolven opgevangen met als doel ze weer een natuurlijk leven te geven. Na een korte wandeling rond Nymfaio (5,5 km, 50 m stijgen en dalen, 2 uur) bezoek je dit berencentrum. Met deze reis steun je het werk van Arcturos. Meer wandelen in de omgeving kan, maar je kunt ook naar een bijzonder biologisch wijnlandgoed gaan, dat nóg bijzonderder wijn maakt.....

Overnachting in

Nymfaio

Dag 9

Einde arrangement. Indien je via Thessaloniki huiswaarts keert, rijd je via Kozani en de snelweg naar het vliegveld van Thessaloniki (215 km, ca. 2,5 uur) en vlieg je naar huis. Indien je een late vlucht hebt of nog in Thessaloniki overnacht, is er misschien nog tijd om de Macedonische koningsgraven van Vergina te bekijken of de opgravingen van Pella, afhankelijk van de gekozen rijroute.

Natuurlijk is het relaxed om af te sluiten met één of meer overnachtingen in Thessaloniki, een interessante stad met diverse Byzantijnse en Romeinse bezienswaardigheden, een fraai oud centrum, veel lekkere eettentjes en een uitgestrekte boulevard langs zee.

NB Programma

Wij bieden u de mogelijkheid een compleet verzekerde en goede huurauto te reserveren; kijk bij heen- en terugreis voor meer informatie.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

De accommodaties op deze reis durven we rustig bijzonder te noemen. Je overnacht namelijk in authentieke Griekse ‘Archontika’, statige oude Griekse herenhuizen met een traditionele inrichting. De bouwstijl is typisch voor het Noord-Griekse binnenland, met veel natuursteen, dikke muren en een kleurrijke inrichting met veel hout. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer (soms wel klein), telefoon, verwarming en soms airconditioning. Elke accommodatie heeft wel iets speciaals, maar verwacht geen grote luxe, het gaat met name om de knusheid van de inrichting, de sfeer en ligging.
Het hotel in Edessa is gelegen in de historische stadswijk Varosi, vlakbij het watervalpark, ideaal voor een heerlijke namiddagwandeling. Je hebt er fraai uitzicht over de omgeving.
In Agios Germanos, bij de Prespameren, slaap je in een klein, liefdevol ingericht hotelletje op een rustige plek in het dorp, met een leuke binnentuin.
In Mikro Papingo overnacht je in een eenvoudig, maar zeer sfeervol natuurstenen pension, eveneens een oude archontiko. De rust en het fraaie uitzicht op imposante rotspartijen maken je overnachting hier speciaal.
In Nymfaio is je herenhuis zeer rustig gelegen, onder de kerk van het dorp, aan een klein natuurstenen straatje. Vanaf het terras prachtig uitzicht over het dorp en elke kamer is gewijd aan een bijzondere Nimf. 

Over de maaltijden

Elke ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt met overal wel wat speciale plaatselijke gerechten. Voor de lunch en het diner zorg je zelf. Alleen de eerste avond bij aankomst in Nymfaio zorgt de gastvrije eigenaresse voor een heerlijk diner. In Griekenland wordt er veelvuldig buitenshuis gegeten en je vindt dan ook overal taverna's voor lunch of avondmaaltijd. Voor de Grieken is de lunch (rond 14.00 uur) vaak de belangrijkste maaltijd, zeker op het platteland. Het kan dus een goed idee zijn om juist voor die lunch wat meer, en voor de avondmaaltijd wat minder tijd in te ruimen. 's Avonds wordt er vaak (zeer) laat nog iets kleiners gegeten door de Grieken.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • diner op de dag van aankomst in Nymfaio
 • digitale reisinformatie
 • wandelroutes in de SNP route-app

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • autohuur (los bij te boeken)
 • overige maaltijden
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Ter plaatse te betalen

 • Toeristenbelasting/ klimaatadaptatietax (Climate resilience tax): afhankelijk van hotelcategorie tussen ca. € 0,75 en € 5,- pppn)

Over de activiteiten

Je kunt tijdens deze rondreis een aantal korte, rustige wandelingen over doorgaans goede (soms stenige) paden of landweggetjes maken. In de Vikos-kloof zijn de wandelingen wat zwaarder met soms steile bergpaden, maar je kunt hier ook eenvoudige wandelingen maken.

Extra dagen

Je kunt bij dit arrangement overal een extra (rust)dag boeken. Het bovenstaande programma is een soort ‘basisprogramma’. In elke plaats zijn namelijk een of meerdere extra wandelingen of activiteiten voorhanden, zodat je de rondreis naar believen zelfs tot twee weken kunt uitbreiden. Vanuit Edessa zijn bv. meerdere leuke dingen te bekijken, zoals de wijngebieden van Naoussa en de opgravingen van Vergina. Papingo is een ideaal dorp om de Zagoria verder te verkennen.

Extra's

Verlengingshotels

Hotel Astoria (Thessaloniki)

Degelijk 3* hotel op een gunstige locatie in Thessaloniki. Er is een ontbijtzaal met ontbijtbuffet en een bar. De kamers hebben allemaal airconditioning, TV, douche of bad met toilet, telefoon en een koelkastje. Wil je meer luxe en rust, boek dan een suite met ruim balkon op de bovenste verdieping! De meeste overige kamers hebben ook een balkon. Gelegen aan de rand, op 5 min. lopen, van het boeiende centrum van de hoofdstad van Noord Griekenland: Thessaloniki. Ook ligt het dichtbij het treinstations en de belangrijkste interregiobusstations.

Praktische informatie

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Thessaloniki.

Transavia vliegt dagelijks vanaf Amsterdam naar Thessaloniki.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Aangezien je vanaf de luchthaven per (huur)auto verder reist, ben je niet gebonden aan uiterste aankomst- en/of vertrektijden. Vanaf het vliegveld van Thessaloniki is het ca. 125 km (krap 2 uur) rijden naar het eerste hotel in Edessa. Vanaf het laatste hotel in Nymfaio is het ca. 210 km (2,5 uur rijden) naar het vliegveld van Thessaloniki.

Autohuur optioneel

Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.

Je kunt dit arrangement starten van eind maart t/m eind oktober. Reserveer je reis naar Griekenland tijdig i.v.m. de heen- en terug reis: de vliegtuigen zitten met name in de vakantieperiodes vaak snel vol en/of worden prijzig.
De zomermaanden kunnen heet zijn (auto met airco wordt aangeraden) en bij opgravingen is het dan vaak druk. In de bergen heersen echter doorgaans nog steeds aangename temperaturen en ook 's nachts koelt het aangenaam af. Het meest ideaal voor de wandelingen is het weer in het voor- en najaar, maar hooggelegen bergpaden kunnen wel tot in mei sneeuw hebben. Op zon- en feestdagen hebben veel opgravingen en musea aangepaste openingstijden, terwijl met name de kleinere meestal op maandag gesloten zijn.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Griekenland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Ter plekke verplaats je je in een (huur)auto. De wegen in Noord-Griekenland zijn (mede dankzij veel Europese subsidies) erg goed en bovendien vrijwel leeg (behalve bij de grotere steden). Autorijden is daarom heel relaxt. De bewegwijzering is goed, alhoewel niet altijd in het Latijnse alfabet.

Ga je binnenkort op reis naar Griekenland bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/griekenland. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/griekenland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen. N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
De gezondheidszorg in Griekenland is goed geregeld. Het is niet moeilijk om een Engels sprekende dokter te vinden. Zelfs in kleinere dorpen en op eilanden is altijd een Health Centre te vinden. Toeristen, die uit één van de EU landen komen hebben recht op gratis medische hulp. Echter, een goede reisverzekering is noodzakelijk, omdat daarmee ook bezoeken aan privé-klinieken en verblijven in (vaak betere) niet-staatsziekenhuizen vergoed worden. In vergelijking met Nederland gaat het er zeker in de staatsziekenhuizen allemaal wat chaotischer en minder servicegericht aan toe.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

Malaria
In de Evrosdelta in het noordoosten van Griekenland komt tijdens de maanden mei t/m oktober mogelijk Malaria voor. Bescherming tegen muggenbeten en goede anti-muggen maatregelen in verband met Malaria zijn extra belangrijk. Voor de bescherming tegen Malaria worden anti-Malariamiddelen aanbevolen op basis van een persoonlijk medisch advies. Neem bij koorts of griepachtige verschijnselen tijdens of na verblijf in een Malaria-gebied altijd direct contact op met een arts.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Grieken zullen over het algemeen altijd bereid zijn u belangeloos te helpen als u onverhoopt in de problemen komt. Wordt u toch bestolen of raakt u iets kwijt dan moet u daar voor uw verzekering een politieverklaring van kunnen overleggen. In Griekenland is dit vaak een omslachtige en tijdrovende activiteit. Lang niet altijd kan men u bij de politie (astinomía) in het Engels te woord staan en bureaucratie en achtergebleven automatisering zorgen voor een trage verwerking. Tip: doe geen aangifte van diefstal (=misdrijf) maar van vermissing (= geen misdrijf); dit verkort te procedure aanzienlijk en is voor uw verzekering in de regel voldoende.
Het landelijke alarmnummer voor politie, ambulance en brandweer is 112. Noteer via uw accommodatie het plaatselijke nummer van politie of dokterspost.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Griekenland - Grieks Macedonië

Rondreis door Noord-Griekenland

Wandelrondreis met (huur)auto langs hotels

Zwaarte
Comfort
Natuur Rondreizen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.