ANWB reisdochters zusterbedrijven van SNP

Elk bedrijf haar eigen kracht en unieke reizen

SNP Natuurreizen is een van de reisdochters van de ANWB en heeft een ruim aanbod aan avontuurlijke vakanties, zoals wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen. Zit jouw favoriete reis er niet tussen? Kijk dan eens bij een van onze zusterbedrijven. Misschien heeft een andere reisdochter van de ANWB wel jouw unieke droomreis in haar aanbod!

ANWB Ledenreizen
ANWB Ledenreizen biedt een gevarieerd aanbod aan reizen exclusief voor ANWB-leden. Leden profiteren van voordelen en vele gratis extra's die nergens anders te boeken zijn. En op alle reizen geldt: hoe langer lid, hoe meer voordeel!  

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Loyaliteit wordt gewaardeerd en beloond in de vorm van unieke extra’s.

  • Meer extra's voor dezelfde prijs afhankelijk van je paskleur
  • Jouw hele reisgezelschap profiteert van dezelfde voordelen

ANWB Kampeerreizen
In het programma van ANWB Kampeerreizen vind je naast het vertrouwde aanbod ook nieuwe bestemmingen, onder meer Noord-Italië, Australië en Nieuw Zeeland én een bijzondere en actieve reis naar Parijs. Bovendien kun je kiezen uit themareizen: al wandelend of fietsend je omgeving op een actieve manier verkennen, de golfclubs mee in de caravan of streekwijnen proeven in Frankrijk, Spanje of Duitsland. Ook nieuw zijn stacaravanreizen.


FOX, verre reizen van ANWB
FOX biedt groepsrondreizen aan die cultuur en avontuur combineren met een verblijf in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De door deskundige Nederlandssprekende reisleiders begeleide groepsrondreizen worden uitgevoerd met airco-touringcars en eindigen veelal met enkele dagen aan het strand.

Pharos Reizen
Pharos Reizen, autovakanties van ANWB. Vernoemd naar Pharos, de oudste vuurtoren ter wereld. Bij Pharos vind je vakanties in Europa die net wat leuker, net wat spannender en net dat tikje anders zijn. Op de meest boeiende plekjes vind je hotels, appartementen, bungalowparken en campings met riante, ingerichte stacaravans.

Travelhome
Travelhome is dé specialist voor camperreizen naar de bestemmingen Amerika, Canada, Zuid Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Azië en Europa. Travelhome brengt je naar de mooiste plekken, biedt voor ieder wat wils, geeft ultieme vrijheid en creëert haar aanbod met ervaring en kennis van de bestemmingen.