Spanje - Catalonië, 7 dagen Fietsen door de groene Baix Empordà

« Terug naar overzicht
Privéreis - Fietsen

Fietsvakantie langs casas de pagès

Ontspannen fietstocht over vlak tot licht heuvelig terrein, van de azuurblauwe Middellandse Zee tot in het groene, Catalaanse achterland. Fiets over rustige weggetjes en onverharde paden langs goudgele zonnebloemvelden en wuivend graan. Ontdek de maagdelijke stranden van Castell en de vogelrijke wetland nabij Siurana. Volg de Ter en Daró naar middeleeuwse vestingdorpen als Ullastret en La Bisbal. Je verblijft in sfeervolle, landelijk gelegen boerenhoeves.

Uniek aan deze reis

 • Dalí-museum in Figueras
 • E-bikehuur mogelijk
 • Lichte tocht
 • Stranden en wetlands
 • E-bikehuur mogelijk
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Spanje - Catalonië

Dolce Vita à la Catalana: het bestaat in de Baix Empordà, het boerenachterland van Girona dat uitloopt in de Middellandse Zee. In de middeleeuwse dorpjes, op een terrasje onder de Romaanse bogen aan het plein, proef je het goede landleven en de sfeer van vroeger. Vergeten zijn de woelige tijden waarin vestingmuren de bevolking tegen aanvallen van piraten moesten beschermen en afgelegen boerenhoeves een toren nodig hadden zodat de bewoners zich daar konden verschansen. Deze typische torens zijn nu de bakens op je fietsroute door deze mooie en stille streek.
Aan de kust tref je steile kliffen, afgelegen baaitjes, markante pijnbomen, zandstranden, rijstvelden en door riet omgeven rivieren en kanaaltjes. Landinwaarts vind je zacht golvende heuvels met dichte loofbossen en een uitgestrekt vlak akkerland met graan- en zonnebloemvelden waar je fluitend doorheen fietst. Behalve de vele historische dorpskernen bezoek je opgravingen van Romeinse en Iberische nederzettingen en tref je twee Dalí-musea op je weg: het kasteelmuseum in Púbol en het theatermuseum in Figueras. De routes voeren afwisselend over goed gemarkeerde onverharde fietspaden en geasfalteerde binnenweggetjes. Je overnacht in authentieke boerenhoeves.

Dag 1

Aankomst in La Pera. Je kunt dineren in een restaurant dat op loopafstand van de accommodatie ligt (diner niet inbegrepen).

Overnachting in

La Pera - Casa de Pagès Can Massa

Dag 2

Rondrit: 17-31 km (250 m stijgen en dalen).
De eerste dag proef je direct volop van de bijzondere sfeer van de Baix Empordà. Eerst fiets je door een golvende mix van akkertjes met houtwallen en steeneikbossen waartussen fraaie weggetjes van het ene naar het andere middeleeuwse dorpje slingeren. Verder gaat het langs de rand van de heuvels van Les Gavarres, een ruige streek met uitgestrekte kurkeik-, steeneik- en dennenbossen, waar de menselijke inmenging beperkt is gebleven tot aandoenlijke gehuchtjes. Je hebt uitzicht op typisch Empordaans cultuurlandschap: met houtwallen omzoomde kleine akkertjes, waarboven fraaie dorpjes pronken. Leuk om te bezoeken zijn de middeleeuwse stadskernen van Monells en Madremanya en het kasteelmuseum van Gala en Dalí in Pubol.

Overnachting in

La Pera - Casa de Pagès Can Massa

Dag 3

Naar Peratallada: 24 km, 150 m stijgen en 225 m dalen.
Vandaag doorkruis je het vlakke land van de Baix Empordà. De enige hindernissen op je weg zijn de monumentale dorpjes die steevast op een terp zijn gesitueerd, maar de belofte aan een pauze op een terrasje maakt veel goed. Op je weg kom je ook langs de opgravingen van de Iberische nederzettingen in Ullastret, genoemd naar het volk dat al een hoge beschaving genoot voordat de Romeinen voet aan wal zetten. Je dag eindigt bij het sprookjesdorp Peratallada. In Peratallada zijn diverse restaurantjes waar je kunt dineren.

Overnachting in

Peratallada - Casa de Pagès Ca l'Aliu

Dag 4

Rondrit: 31-39, 5-43 km, 100-280-320 m stijgen en dalen.
Vandaag heb je de keuze tussen een rondrit langs de piratenkust (43 km), of de rondrit 'riet & rijst' (30 km). Als je een extra dag hebt geboekt, kun je uiteraard ook beide tochten maken. De rit naar de piratenkust voert via mooie binnenweggetjes naar de mooie vissersbaai van Calella de Palafrugell, met heerlijke restaurants direct aan zee. Leuk is het hier ook om de fraaie botanische tuinen van Cap Roig te bezoeken. Hierna fiets je door het rivierlaagland van l’Aubi, ver weg van de grote doorgaande wegen.
De rondrit 'riet & rijst' is een ontspannen, vrijwel vlakke rit. Steenslagwegen en autoluwe wegen leiden je over de rivierdelta van de Daro. Dit is een gebied met uitgestrekte moeraslanden, vele kleine irrigatiekanaaltjes en rijstvelden en ook hier uiteraard fraaie middeleeuwse dorpjes op de verhogingen in het landschap. Onderweg doe je de fraaie stranden en wetlands van het natuurgebied Les Basses d’en Coll aan. Leuk om te bezoeken onderweg zijn daarnaast de middeleeuwse dorpjes Fontclara en Gualta, met een fraaie windmolen en vijfbogenbrug uit de zestiende eeuw. Ook vanavond kun je dineren in een van de restaurants van Peratallada.

Overnachting in

Peratallada - Casa de Pagès Ca l'Aliu

Dag 5

Van Peratallada naar Sant Pere Pescador: 37,5 km, 100 m stijgen en 150 m dalen.
Vandaag fiets je eerst door de fraaie gemengde bossen ten noorden van Peratallada. Onderweg passeer je een heuvel met een grote archeologische vindplaats van een oude Iberische nederzetting, waar je een magnifiek uitzicht hebt over het gebied. Langs de voet van het indrukwekkende massief van El Montgri koers je verder noordwaarts. Over rustige steenslagweggetjes doorkruis je vervolgens een uitgestrekt natuurgebied, voordat je aankomt in het leuke plaatsje Sant Pere Pescador.

Overnachting in

Sant Pere Pescador - Mas del Mar

Dag 6

Rondrit: 57 km, 125 m stijgen en dalen.
Al snel tekenen de contouren van Figueres zich af. De stad is synoniem met Salvador Dalí. Hier kun je het surrealistische Dalí-museum en het minder bekende streekmuseum bezoeken. Daarnaast is het goed toeven op de fraaie Rambla. Net buiten Figueres passeer je een bijzonder fraai, te bezoeken Augustijns kloostercomplex. Langs de zomen van de rivier La Muga fiets je over heerlijke fietspaden naar wederom een fraai middeleeuws stadje, Castello d’Empuries.
Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà is voor de natuurliefhebber een ware verademing. Over smalle maar harde paden fiets je langs de uitgestrekte wetlands, waar de rijk geschakeerde watervogelkolonie je geheid zal trakteren op een meerstemmig afscheidsconcert. Het Nationale Park zelf mag je niet betreden, maar je kunt wel een stukje langs de rand wandelen. 

Overnachting in

Sant Pere Pescador - Mas del Mar

Dag 7

Na het ontbijt eindigt het arrangement. Je wordt naar het treinstation van Figueras gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

De Baix Empordà is rijk aan mooie landelijke accommodaties. Je verblijf in 2 authentieke pensions, ondergebracht in eeuwenoude boerenhoeves, de zogenaamde Casas de Pagès. De laatste 2 nachten verblijf je in een mooi en rustig gelegen 'mas', een voormalige boerenhoeve uit de 17e eeuw, die op 450 m van het strand ligt en over een zwembad beschikt.

Ik onder het Dagprogramma voor meer informatie over de accommodaties. 

Over de maaltijden

Tijdens deze reis is het ontbijt inbegrepen. Voor lunches, picknicks onderweg en diners dien je zelf zorg te dragen. Onderweg kom je dagelijks dorpjes tegen waar je lunchinkopen kunt doen of kunt lunchen.  De eerste 2 dagen in La Pera, kun je dineren in een restaurantje dat op loopafstand van de accommodatie ligt. Als dit restaurant gesloten is, brengt de accommodatiehouder je per auto naar een iets verder gelegen restaurant. Op dag 3 en 4 kan je kiezen uit de verschillende restaurants in het dorp Peratallada.   Op dag  5 en 6  kun je dineren in een van de restaurantjes in San Père Pescador, op enkele minuten fietsen van het hotel. Onderweg stevig lunchen in een dorpje aan de route kan natuurlijk ook. Het ontbijt is steevast inbegrepen en omvat minimaal koffie of thee, vruchtensap, brood met tomaat, vleeswaren of kaas. De lunches koop je zelf 's ochtends vroeg of onderweg in de dorpjes.

Inbegrepen

 • Alle overnachtingen op kamers met douche en toilet
 • 6x Catalaans ontbijt
 • Transfer Flaca - La Pera / Corça op dag 1
 • Transfer San Pere Pescador - Figueras op dag 7
 • Bagagevervoer
 • Digitale reisinformatie
 • Routes in navigatie-app

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugreis
 • Overige maaltijden
 • Fietshuur (zie materiaalhuur)

Ter plaatse te betalen

 • Toeristenbelasting Catalonië

Reisinformatie

Je volgt de route met de SNP Route App op je smartphone. Je krijgt dus geen apart kaartmateriaal of routebeschrijving mee. Zorg voor een goed opgeladen smartphone en een powerbank. In de reisinformatie staat hoe de route app te downloaden en te gebruiken. Alle benodigde informatie voor je reis ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Tijdens deze reis maak je tochten door vlak tot zacht glooiend terrein, waarbij je vaak de keuze hebt om een route langer of korter te maken. De op terpen gesitueerde dorpen zijn de voornaamste hindernissen in het landschap. Je klimt dagelijks, maar nooit ineens achter elkaar. Op dag 2 en 4 klim je tijdens de mooiste routes gemiddeld meer, maar worden ook eenvoudigere doorsteekjes beschreven. Omdat je doorgaans met wegwijzers en stickers gemarkeerde fietsroutes volgt, kan je op een ontspannen manier van de omgeving genieten. De route voert afwisselend over geasfalteerde en onverharde weggetjes, dan wel over fietspaden van zand of gravel (zo ongeveer half om half). De gravelwegen kunnen in redelijk slechte staat zijn (sommige stukken met relatief grote stenen en gaten) en daarom zijn fietsen met goede anti-lek banden sterk aan te raden (de huurfietsen hebben dergelijke banden). De rondrit op dag 6 is wat langer (57 km).

Je fietst met de SNP navigatie-app op je smartphone. Je krijgt dus geen apart kaartmateriaal of routebeschrijving mee.

Extra dagen

Je kan overal een extra (rust)dag boeken. Indien je een extra overnachting boekt in Peratallada kan je beide door ons beschreven rondtochten maken.

Fietsverzekering

Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die deze kosten dekt. Je kunt via ons bij a.s.r. een reisverzekering inclusief dekking voor bijzondere sportuitrusting afsluiten.

Meer informatie over onze verzekeringen

Extra's

Verlengingshotels

Hotel Historic (Girona)

Hotel Historic in Girona beschikt over 6 kamers die allemaal vrij ruim zijn opgezet. De kamers zijn allemaal in smaakvol ingericht en zijn in harmonie met de stijl van het gebouw. Elke kamers heeft een eigen naam die correspondeert met verschillende legendes die deel uitmaken van de rijke geschiedenis van deze streek.

Hotel Sant Agusti (Barcelona)

Hotel San Agustí in Barcelona is een modern stadshotel dat kan bogen op een oude traditie. Het is het oudste hotel van Barcelona (1840), ondergebracht in het volledig gerenoveerde historische gebouw waar vroeger (1720) het Convent van Sint Augustinus resideerde. Het ligt op een rustige locatie aan een plein in het stadscentrum, 50 meter van de Ramblas en vlakbij het operahuis Liceu en de Boqueria markt. Sant Augusti heeft 75 kamers die van alle gemakken zijn voorzien met goed uitgeruste badkamers. Continentaal ontbijt, restaurant service, lounge en koffiebar. Vrije internet en e-mail service voor de gasten. Een vriendelijke en familiaire atmosfeer.

Transfers

Sant Pere Pescador - La Pera/Corça (vanaf € 22,- per boeking)

Optionele transfer van de laatste accommodatie in Sant Pere Pescador naar de eerste accommodatie in La Pera/Corça. Handig als u met eigen auto bent gekomen. Tegen betaling van een toeslag kunnen maximaal 2 fietsen mee genomen worden. Maar u kunt ook de fietsen laten staan bij de accommodatie in Sant Pere Pescador en deze met uw eigen auto weer ophalen.

Voorwaarden: U dient deze transfer bij boeking aan te geven. Als u deze transfer boekt, vervalt de transfer van Sant Pere Pescador naar het treinstation van Figueras. De prijs voor deze transfer is per boeking (max. 4 pax). 

Fietshuur

hybride fiets (vanaf € 156,- per persoon)

Uw huurfietsen zijn goed onderhouden hybrides van het merk Scott Atacama, Scott Sporster of Scott Sub, voorzien van 21 of 24 versnellingen, fietspomp, slot, reparatieset, fietstassen voor en achter  en helm.

Voorwaarden:

Het dragen van een fietshelm is verplicht in Spanje. Deze wordt standaard bijgeleverd bij uw huurfiets, maar uit hygienische overwegingen raden wij u aan er zelf een mee te nemen. Ook bent u verplicht reflecterende (banden op uw) kleding te dragen als u 's avonds over straat fietst. Een los aan te brengen reflecterende strip op uw bovenarm en/of enkels is handig voor die enkele keer dat u wellicht 's avonds fietst.

De fietshuur gaat in op de ochtend van dag 2 en eindigt in de namiddag van dag 6.

e-bike (vanaf € 277,- per persoon)

U kunt voor deze reis ook een e-bike, een fiets met elektrische trapondersteuning huren. Deze fiets, merk Giant Prime of Scott E-Sub is uitgerust met 9 versnellingen, middenmotor, voorvering, schijfremmen, fietstassen voor en achter, kilometerteller (verwerkt in display op het stuur), slot,  bidonhouder, verlichting en helm.

Voorwaarden:

Het dragen van een fietshelm is verplicht in Spanje. Deze wordt standaard bijgeleverd bij uw huurfiets, maar uit hygienische overwegingen raden wij u aan er zelf een mee te nemen. Ook bent u verplicht reflecterende (banden op uw) kleding te dragen als u 's avonds over straat fietst. Een los aan te brengen reflecterende strip op uw bovenarm en/of enkels is handig voor die enkele keer dat u wellicht 's avonds fietst.

De fietshuur gaat in op de ochtend van dag 2 en eindigt in de namiddag van dag 6.

 

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht - La Pera is ca. 1430km. Je kan je auto bij de eerste accommodatie parkeren. Je kan een transfer bijboeken van de laatste accommodatie in Sant Pere Pescador naar de eerste accommodatie in La Pera  (zie transfers).

Treinreis

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan reis je vanaf Amsterdam in ca 11,5 uur naar Girona (vanaf Amsterdam: 2x overstap; vertrek 7.15 uur (za en zo: 06.30), aankomst ca 19.00 uur). Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of  www.interrail.eu of https://reiseauskunft.bahn.de/

Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je SNP-arrangement bevestigd is.

In Gerona koop je een ticket voor het lokale treintje naar Flaça. Hier word je opgehaald en naar de accommodatie in La Pera gebracht. Aan het einde van de reis word je naar het station van Figueras-Vilafant gebracht, vanwaar de TGV naar Frankrijk vertrekt.

Eigen fietsen
Eigen fietsen kunnen niet mee in de hogesnelheidstrein naar Frankrijk. Als je per trein reist, dien je dus fietsen te huren.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Gerona of Barcelona.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
E-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Vlucht op Barcelona
Vanaf het vliegveld van Barcelona reis je per trein of bus naar treinstation Barcelona Sants. De trein naar Barcelona Sants gaat dagelijks 2x per uur en doet er ongeveer 20 minuten over. In Barcelona Sants stap je op de trein naar Flaça. De rit duurt ca. 2 uur met de Regional treinen, 1,5 uur met de Catalunya Express. De laatste trein vertrekt om 20.46 uur. In Flaça word je opgehaald en naar de accommodatie in La Pera gebracht.

Aan het einde van de reis word je naar het station van Figueras gebracht. In Figueras neem je de trein naar Barcelona-Sants. De rit duurt ca. 2.45 uur met Regional en 2 tot 2.45 uur met Catalunya Express. De eerste trein vertrekt om 05.52 uur (op zaterdag en zondag om 06.41 uur). Van Barcelona Sants reis je per trein of bus naar het vliegveld. De trein gaat dagelijks 2x per uur en doet er ongeveer 20 minuten over.

Vlucht op Girona
Vanaf vliegveld Girona reis je per bus naar Girona. De bussen vertrekken één keer per uur op elk half uur. De vertrektijden zijn tussen 5.30 en 00.30 uur. De treinrit van Girona naar Flaça duurt ca. 15 minuten. De treinen vertrekken zeer regelmatig tussen 7.17 uur en 22.17 uur. In Flaça word je opgehaald en naar de accommodatie in La Pera gebracht. Je kan ook een taxi nemen vanaf het vliegveld naar de eerste accommodatie in La Pera (ca. € 65,-).

Aan het einde van de reis word je naar het station van Figueras gebracht. In Figueras stap je op de trein naar Girona. Er rijden regelmatig treinen, de rit duurt ca. 25 minuten. Vanaf het Girona busstation reis je per bus naar de luchthaven. De bussen rijden tussen 5.52 uur en 20.46 uur, één keer op het hele uur. De rit duurt 25 minuten.

Kijk voor de meest actuele treintijden op de website: www.renfe.com.

Als je je eigen fiets(en) meeneemt, houd er dan rekening mee dat fietsen niet op sneltreinen kunnen worden meegenomen. Op lokale treinen is dat in de meeste gevallen wel toegestaan, maar is er een limiet aan het aantal fietsen dat op deze treinen wordt toegestaan. Meer informatie hierover vind je hier: www.renfe.com.

Je kan deze reis op elke dag starten van half maart tot eind oktober. Houd rekening met vochtige warmte in de zomermaanden en enige drukte op de binnenwegen, vooral in de maand augustus. De beste periodes zijn het voorjaar en de herfst, vanwege de aangename temperaturen.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Baix Emporda ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Gelegenheid om geld op te nemen is er op deze reis vrijwel elke dag bij bankautomaten in de grotere dorpen. Maar het is zeker handig om voor de eerste dagen voldoende euro's uit Nederland mee te nemen.

In Spanje is bij het fietsen buiten de bebouwde kom het dragen van een fietshelm wettelijk verplicht. 

Ga je binnenkort op reis naar Spanje bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/spanje. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/spanje/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, o.a. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. Check voor verdere informatie de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

European Health Insurance Card (EHIC)

Spaanse ziekenhuizen vragen naar het zogenaamde EHIC (European Health Insurance Card ). Deze kaart heeft de volgende voordelen:

 • Spaanse ziekenhuizen vragen naar deze kaart. Heb je deze niet dan loopt je het risico dat je de kosten moet voorschieten.
 • bij eerstelijnshulp (huisarts, fysiotherapie) hoeft geen geld te worden voorgeschoten, in tegenstelling tot de gewone zorgpas.
 • met een EHIC kan je het eigen risico cadeau krijgen. De Europese zorgpas vergoedt zorgkosten niet volgens de Nederlandse Zorgverzekeringswet (ZVW), maar op basis van het in het vakantieland geldende zorgstelsel. In landen zonder eigen risico pakt dat gunstig uit. Bij medicijnen op recept wordt wel een eigen bijdrage gevraagd.

 

Er zijn drie soorten politie in Spanje. De Guardia Civil (letterlijk: Burgerwacht) controleert voornamelijk het platteland en deelt bonnen uit bij verkeersovertredingen. De Policía Nacional (Rijkspolitie) opereert in grotere plaatsen, maar is in sommige streken vervangen door een regionaal korps: de Ertzaintza in het Baskenland en door de Mossos d’Esquadra in Catalonië. De Policía Local, ook Policía Municipal of Guardia Urbana (Gemeentepolitie) genoemd, is een onafhankelijk plaatselijk korps en heeft een afdeling voor verkeerscontroles. Deze drie diensten verwijzen u alle naar de juiste autoriteit als er iets gebeurt waarbij u politiehulp nodig hebt.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Spanje Catalonië fietsen Baix Empordà

Spanje - Catalonië

Fietsen door de groene Baix Empordà

Fietsvakantie langs casas de pagès

Zwaarte
Comfort
Fietsen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.