Aragon Sierra de Guara

Spanje - Aragón - Sierra de Guara, 8 dagen Kloven en gieren aan de voet van de Pyreneeën

« Terug naar overzicht
Privéreis - Wandelen

Wandelvakantie langs hotels, herberg en casa rural

Wandelvakantie in de Sierra de Guara in Aragón, tussen de besneeuwde bergtoppen van de Pyreneeën en de uitgestrekte, droge Ebro-vlakte. Loop door spectaculaire kloven en geniet van adembenemende vergezichten in het grillige, desolate landschap van de Somontano (‘aan de voet van de berg’). Start in het eeuwenoude stadje Alquézar en trek het verlaten binnenland in. Overnacht in mooie en rustig gelegen, authentieke onderkomens.

Uniek aan deze reis

 • Adembenemende vergezichten
 • Cirkelende gieren
 • Diepe kloven
 • Fantastisch landschap
 • Naar keuze met of zonder bagagevervoer
 • Stille dorpjes
 • GPS-tracks aanwezig
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Sierra de Guara - ongerept natuurpark

Wil of ga je binnenkort naar de Sierra de Guara? Ontdek dit ongerepte natuurpark en lees wat je er allemaal kunt verwachten.

Dag tot dag

Spanje - Aragón - Sierra de Guara

Aragón, met zijn indrukwekkende natuurschoon en rijke culturele erfgoed, vormt een ideaal decor voor deze wandelreis. Onderweg geniet je van de leegte, de rust en de grote rijkdom aan flora en fauna. Maar, je merkt ook dat de streek al duizenden jaren wordt bewoond. Tijdens de wandelingen kom je langs oude water- en graanmolens, sneeuwputten, Romaanse kapelletjes, (bijna) ontvolkte dorpen en prehistorische rotstekeningen, verscholen in rivierkloven en grotten.
De Sierra de Guara is een zeer zonnig gebied doordat het wordt omsloten door verschillende bergruggen, die de regenwolken uit het noorden, oosten en westen tegenhouden. Dit schept goede voorwaarden voor een mediterraan cultuurlandschap van wijn-, amandel- en olijfboomgaarden. Tussen de plukjes steeneiken bespeur je op de rotsige hellingen de aangename geuren van tijm, lavendel, rozemarijn, bonenkruid en rotsthee.
Grote roofvogels zoals steenarend, vale gier, lammer- en aasgier bewonen de grillige rotswanden. Het observeren van een wervelend wiel van tientallen opstijgende gieren blijft een fascinerende bezigheid. In 1988 werd de streek tot beschermd vogelgebied verklaard en in 1991 tot natuurpark. Vanwege de archeologische vindplaatsen, de meer dan zestig grotten met rotsschilderingen tot 24.000 jaar oud en het rijke cultuurbezit, is het gebied rond de Rio Vero in 1998 ook nog door UNESCO erkend als werelderfgoed.

Dag 1

Aankomst in Alquézar, in het Arabisch: Al Qasr (het kasteel). Alquézar is een pittoresk, middeleeuws dorp, spectaculair gelegen onder een berg met loodrechte rotswanden, gedomineerd door de vesting die erboven uittorent. Sporen van het Arabische verleden en het koninkrijk Aragón zijn te herkennen in de fraaie architectuur, het terrassenlandschap en de irrigatiewerken. Als je vandaag op tijd arriveert, kun je nog een rondwandeling maken door het dorp en de imposante kloof van de Rio Vero. Deze wandeling voert over een spectaculair aangelegde pasarela (trapcondtructie die in de wand van de kloof is aangebracht). Hiervoor moet je in het centrum van het dorp eerst een entreekaartje halen. Je krijgt dan ook een beschermende helm mee.
Wandelduur: 3,5 km, 200 m stijgen en dalen, 2 uur lopen.

Overnachting in

Alquézar

Dag 2

Vandaag kun je kiezen uit twee rondwandelingen vanuit Alquézar.
Of je maakt een wandeling via de kloof Rio Vero, over een prachtig gelegen Romaanse brug en door een gevarieerd landschap naar het gehucht Asque. Terug kom je over een kam met olijf- en amandelgaarden en een tweede mooie Romaanse brug. 
Wandelduur: 10 km, 300 m stijgen en dalen, 4 uur lopen.

Of je kiest voor een rondwandeling waarbij je twee grotten met prehistorische rotstekeningen aan doet en prachtige uitzichten op de Pyreneeën hebt.
Wandelduur: 12 km, 550 m stijgen en dalen, 6 uur lopen.

Overnachting in

Alquézar

Dag 3

Tijdens deze mooie wandeling krijg je een goede indruk van de schoonheid van het ruige karstlandschap. Het begint al met spectaculaire uitzichten vanaf de rand van een diepe kloof. Na een afdaling bereik je kristalhelder water en rotspartijen. Prehistorische rotstekeningen tref je aan op prachtig gelegen plekken met exotische namen als Arpan, Mallata en Barfaluy. De wandeling eindigt in het verstilde middeleeuwse Lecina met zijn natuurstenen huizen. Na de wandeling wordt je opgehaald en naar het iets verderop gelegen dorpje Bárcabo gebracht, waar je overnacht. Je kunt kiezen uit een kortere en langere variant, waarbij de korte ook tevens de enige optie is bij een hoge waterstand in de rivier de Vero.
Wandelduur: 12 of 14,5 km, max. 525 m stijgen, 400 m dalen, 5 of 6 uur lopen.

Overnachting in

Barcabo

Dag 4

De wandeling van vandaag begint bij de eeuwenoude eik van het dorpje Lecina. Eerst wacht er dus een korte transfer terug naar dit dorpje. Een attractieve route via het op een heuveltop gelegen Almazorre leidt je langs een oude olie- en graanmolen. De route gaat door een open heuvellandschap met stukken eikenbos en uitzicht op met dorpjes bespikkelde heuvels. Voor en na Almazorre steek je de Rio Vero over. Na Almazorre daal je weer af in de kloof en maak je aan de overkant van de rivier een lange klim. Je wordt beloond met een mooi uitzicht op de lieflijke vallei met het einddoel van vandaag: Paules de Sarsa. Voor je daar aankomt, passeer je het heiligdome (Santuario) Santa Maria de la Nuez.
Wandelduur: 12,5 km, 350 m stijgen, 250 m dalen, circa 4,5 uur lopen.

Overnachting in

Paules de Sarsa

Dag 5

Een korte transfer brengt je bij het startpunt, daar waar de nulmeridiaan de weg kruist. Je wandelt door ruige natuur naar de van verre zichtbare kerkspits van het spookdorp Bagüeste; dan via het compleet vervallen Letosa naar Otín waar nog een enkel huis stand houdt, maar ook niemand meer permanent woont. De route verschaft adembenemende uitzichten op ruige wanden van de kloof van de Isuala en gebeeldhouwde rotsformaties van de Mascúnkloof. Eventueel kun je nog afdalen naar een prachtige waterval (een uur extra).
Wandelduur: 16,5 km, 490 m stijgen, 780 m dalen, circa 6,5 - 7 uur lopen.

In geval van hoge waterstanden in de Isuala en Mascún kloven is er een mooie alternatieve wandeling vanaf het gehucht Las Bellostas via San Póliz, Otín en de brug Puente Coda vlakbij eindpunt Rodellar (wandelduur: 19 km, 380 m stijgen en 740 m dalen, 7,5 uur lopen). Tussen Letosa en Otín overlappen beide routes elkaar.

Overnachting in

Rodellar

Dag 6

De wandeling van vandaag gaat over een oud houtskoolbranderspad en laat je het minst toegankelijke deel van de Sierra de Guara zien. Het verpletterende uitzicht vanaf de rand van de kloof Balced vraagt om een lunchpauze, waarbij je uitkijkt over het domein van de vale gier, steenarend en lammergier. In de verte zie je de Sierra de Sevil en de pieken van de Pyreneeën.
Wandelduur: 11 km, 600 m stijgen, 700 m dalen, circa 5 uur lopen.

Overnachting in

Las Almunias

Dag 7

De route van Las Almunias naar Alquézar is een stevige wandeling, ooit afgelegd door een familie op weg van Otín naar het ziekenhuis van Barbastro, met hun doodzieke opa op een ezel. Nu een goed pad, destijds over nauwelijks begaanbare sporen, langs ontzagwekkende plekken als Tranco de Olas (stap van de reus) en Puente de Brujas (heksenbrug). De route gaat door een grillige kloof die je beetje bij beetje achter je laat, terwijl je langs steil rotswanden omhoog klimt. Gelukkig is het pad recentelijk van houten relingen en metalen kabels voorzien op de plekken waar hoogtevrees je parten zou kunnen spelen. Eenmaal op de bergkam heb je de keus uit een lange maar eenvoudige route rechtstreeks naar Alquézar (waarbij je brede landwegen volgt, eerst nog een stukje omhoog, dan geleidelijk aan dalend) of een kortere en meer avontuurlijke route naar Radiquero (waarna je een taxi transfer nodig heeft die NIET is inbegrepen in de reissom). Volg je de route naar Alquézar dan passeer je het schilderachtige gehucht San Pelegrin, en vlak voor Alquézar een botanische tuin en gierenvoederplaats.
Wandelduur: 18,5 of 15 km, 550 of 500 m stijgen en 600 of 550 m m dalen, ca. 7,5 of 6,5 uur lopen.

Overnachting in

Alquézar

Dag 8

Na het ontbijt eindigt het arrangement.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je overnacht in prima, smaakvol ingerichte hotels (Alquézar en Las Almunias), een tot sfeervolle herberg verbouwde oude hoeve (Paules) en twee casas rurales (Barcabo en Rodellar), overal op kamers voorzien van douche en toilet.
Het hotel in Alquézar ligt midden in het middeleeuwse dorp en heeft een spa en een zwembad (het zwembad is een groot deel van het jaar open). De herberg in het gehucht Paules ligt iets buiten het dorp en beschikt over een zwembad, evenals het hotel in Las Almunias (beide zwembaden waarschijnlijk alleen in juli en augustus in gebruik).

Let op: de accommodatie in Rodellar heeft maar enkele kamers met tweepersoonsbedden, dus hier kunnen we deze niet garanderen. 

Over de maaltijden

Het ontbijt gebruik je dagelijks in de accommodaties. In Alquézar en Rodellar zijn de avondmaaltijden en lunchpakketten niet inbegrepen (4 nachten), in Barcabo, Paules da Sarsa en las Almunias zijn diner en lunchpakket wél inbegrepen (3 nachten). Voor de avondmaaltijd kun je in verschillende restaurants in diverse prijsklassen terecht.

 • Het hotel in Alquézar beschikt over een café waar je ‘raciones’ kunt nuttigen (een ración is het grotere broertje van de tapa). Het lunchpakket kun je in het hotel bestellen, maar je kunt ook in de kleine supermarkt en de bakkerswinkels van Alquézar zelf inkopen doen voor de lunch.
 • In Rodellar kun je dineren in het tegenover het hotel gelegen restaurant Florentino of in het restaurant van het appartementencomplex zelf. Er is een winkeltje in het dorp waar je inkopen voor de lunch kunt doen.
 • In de accommodaties te Barcabo en Las Almunias gebruik je de avondmaaltijd in het hotel en wordt het lunchpakket voor de volgende dag door de accommodatiehouder verzorgd.

Behalve in Barcabo is de wijn bij de avondmaaltijd inbegrepen.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • diners op dag 3, 4 en 6
 • 3 lunchpakketten
 • transfer op dag 3, 4 en 5
 • digitale reisinformatie

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • overige maaltijden
 • bagagevervoer (tenzij bijgeboekt: op dag 3, 4, 5, 6 en 7 (max 15 kg p.p.)
 • eventuele entrees
 • entree pasarela wandeling dag 1 (ter plekke te regelen)
 • eventuele overige transfers
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Over de activiteiten

Op deze reis maak je stevige wandelingen, met soms lastig terrein (dit is de reden waarom je de reis niet als alleenreizende kunt doen). In de zomermaanden is de warmte een extra verzwarende factor. Je kunt onder 'Extra's' kiezen voor bagagevervoer, wat de wandeltochten wel aanzienlijk lichter maakt.

De paden zijn zelden steil, maar wel vaak stenig en soms dienen riviertjes doorwaad te worden. De routes zijn voldoende gemarkeerd. In totaal wandel je 100 km. Dag 6 begint met een stevige klim, op andere dagen is het stijgen meer over de dag verspreid of is de stijging geleidelijker. Op enkele trajecten (bijvoorbeeld de rondwandeling naar Chimiachas te Alquézar) kunnen enkele stukken na regenval glibberig zijn, vooral in de kloven. Je loopt stukken over onverharde landweggetjes, maar vaker over stenige paden. Soms over kleine geitenpaadjes door het struikgewas, soms door kloven; meestal droog, maar soms kan er na regenval water stromen. Wij raden je aan tijdens de wandelingen door kloven (dag 3, 4 en 5) watervaste sandalen (zoals Teva’s of Crocs) of sneldrogende sportschoenen mee te nemen. Verder is het meenemen van wandelstokken een aanrader: ze zijn een goede hulp bij het doorwaden van de rivieren, voor steun en het peilen van de diepte.
NB. In het geval van hevige of langdurige regen zijn de rivieren niet doorwaadbaar (dit komt niet vaak voor, maar het kan wel gebeuren, met name in het voorjaar). Op de programmadagen 2, 3 en 5 kunt je in dat geval voor het hoogwater alternatief kiezen. Je kunt altijd om advies vragen.

Van SNP krijg je routebeschrijvingen en eenvoudig kaartmateriaal mee. Indien gewenst kun je in het supermarktje van Alquezar een topografische kaart van het wandelgebied kopen.

Geschikt voor kinderen

Deze actieve reis is ook zeker geschikt voor gezinnen met tieners (12+). De wandelingen zijn avontuurlijk en voeren langs diepe kloven en soms door beken, wat de wandelingen ook voor kinderen aantrekkelijk maakt. Het landschap is afwisselend met schitterende vergezichten. Er is genoeg te zien, te beleven en te ondernemen voor jong en oud!

Extra dagen

U kunt bij dit arrangement overal een extra (rust)dag boeken. Wij adviseren Alquézar en Rodellar, vanwege de mogelijkheid om meerdere prachtige, gemarkeerde wandelingen te maken, onder andere in de Mascúnkloof en Lecina, vanwege de stilte en de rust.

Extra's

Verlengingshotels

Hotel Sant Agusti (Barcelona)

Hotel San Agustí in Barcelona is een modern stadshotel dat kan bogen op een oude traditie. Het is het oudste hotel van Barcelona (1840), ondergebracht in het volledig gerenoveerde historische gebouw waar vroeger (1720) het Convent van Sint Augustinus resideerde. Het ligt op een rustige locatie aan een plein in het stadscentrum, 50 meter van de Ramblas en vlakbij het operahuis Liceu en de Boqueria markt. Sant Augusti heeft 75 kamers die van alle gemakken zijn voorzien met goed uitgeruste badkamers. Continentaal ontbijt, restaurant service, lounge en koffiebar. Vrije internet en e-mail service voor de gasten. Een vriendelijke en familiaire atmosfeer.

Transfers

Bagagevervoer (vanaf € 358,- per boeking)

Bagagevervoer tijdens je wandelreis door de Sierra de Guara:  Als je deze service bij boekt is er op dag  3, 4, 5, 6 en 7 bagagevervoer voor je geregeld. Dit maakt de wandelingen aanzienlijk lichter. Omdat de af te leggen afstanden groot zijn is deze service duur.

Voorwaarden: De kosten zijn per boeking (1 tot 4 personen. Bij grotere groepen betaal je meer). Er is een limiet van  max 15 kg p.p.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Amsterdam - Alquézar is ca. 1450 km. Tot voorbij Toulouse volg je de snelweg. De rit dwars door de Pyreneeën is bijzonder mooi. Hier kun je kiezen tussen de tunnel bij Vielha en de tunnel bij Bielsa (aan deze laatste tunnel wordt jarenlang gewerkt; vaak 's avonds gesloten en soms ook overdag, buiten de zomer - kijk op www.bielsa-aragnouet.org).
Je kunt je auto gedurende de wandelreis parkeren op het gratis dorpsparkeerterrein van het dorp, vlakbij het hotel.

Treinreis

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan reis je van Amsterdam in ca 12,5 uur naar Barcelona-Sants (1x overstap, vertrek 9.15 uur, aankomst ca 21.45 uur). Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of  www.interrail.eu

Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je SNP-arrangement bevestigd is.

Toelichting
U kiest een reis per dagtrein naar Barcelona. Vanuit Barcelona reist u per bus naar Barbastro (ca 3,5 uur). In de meeste gevallen zult u aansluitend op uw treinrit een extra nacht in Barcelona moeten boeken, omdat er anders geen aansluitende busverbindingen mogelijk zijn. Verdere informatie vindt u onder de heen- en terugreis per vliegtuig.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Barcelona, Gerona of Reus.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Na aankomst op het vliegveld van Barcelona, Girona of Reus reis je per openbaar vervoer verder door naar Barbastro (ca. 3,5 uur). Vanuit Barbastro neem je een taxi naar Alquézar (ca. 20 km). Afstand Barcelona – Alquézar is ca. 250 km, Girona – Alquézar 320 km en Reus - Alquézar 210 km.

Heenvlucht op Barcelona (BCN)
Barcelona is het makkelijkst, je hoeft het minst over te stappen en heeft bovendien de meeste vluchtmogelijkheden. Kies voor een vlucht die uiterlijk halverwege de middag aankomt. Vanaf het vliegveld (El Prat) neemt je de trein of een taxi naar het trein/busstation Barcelona Palau Reial (Avinguda Diagonal 686). Hier neem je de bus naar Barbastro (richting Huesca). Er zijn snellere express-bussen. De reistijd van Barcelona naar Barbastro bedraagt 2,5 tot 3,5 uur. Controleer de reistijden en kijk voor verdere informatie en verkoop kaartjes (reserveren wordt aanbevolen) op deze website. Vanuit Barbastro neem je de taxi, een ritje van 20 km.

Heenvlucht op Girona (GRO)
Wanneer je in één dag naar de aankomstplek wilt reizen, dan dien je een vlucht te kiezen die vóór de middag landt in Girona. Vanaf het vliegveld neem je een shuttlebus naar Barcelona, die aankomt op station Nord. Reistijd ca. 1,5 uur (afhankelijk van drukte op de weg). Vanaf station Nord neem je de bus, metro of taxi naar station Barcelona Palau Reial (Avinguda Diagonal 686), vanwaar de bus naar Barbastro vertrekt. Overige informatie bij heen- en terugvlucht Barcelona.

Heenvlucht op Reus
Vanaf het vliegveld neem je de bus naar het trein/busstation Barcelona Sants. Er is een rechtstreekse busverbinding, afgestemd op Ryanair reizigers. Zie voor de reistijden en verdere informatie op de website: klik hier. Overige informatie bij heen- en terugvlucht Barcelona.

Terugreis:
Vanaf Alquézar kun je de bus vroeg in de ochtend naar Barbastro nemen. Van hieruit kun je de bus naar Barcelona of Lleida nemen, of je kunt via het hotel een taxi naar Barbastro bestellen. Iedere dag van de week kun je halverwege de middag op het vliegveld van Barcelona, Girona of Reus zijn.

U kunt dit arrangement starten van begin april t/m eind oktober (m.u.v. de maanden juli en augustus, wanneer het meestal te warm is om te wandelen).

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Aragón  ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.


 

Ga je binnenkort op reis naar Spanje bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/spanje. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/spanje/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, o.a. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. Check voor verdere informatie de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

European Health Insurance Card (EHIC)

Spaanse ziekenhuizen vragen naar het zogenaamde EHIC (European Health Insurance Card ). Deze kaart heeft de volgende voordelen:

 • Spaanse ziekenhuizen vragen naar deze kaart. Heb je deze niet dan loopt je het risico dat je de kosten moet voorschieten.
 • bij eerstelijnshulp (huisarts, fysiotherapie) hoeft geen geld te worden voorgeschoten, in tegenstelling tot de gewone zorgpas.
 • met een EHIC kan je het eigen risico cadeau krijgen. De Europese zorgpas vergoedt zorgkosten niet volgens de Nederlandse Zorgverzekeringswet (ZVW), maar op basis van het in het vakantieland geldende zorgstelsel. In landen zonder eigen risico pakt dat gunstig uit. Bij medicijnen op recept wordt wel een eigen bijdrage gevraagd.

 

Er zijn drie soorten politie in Spanje. De Guardia Civil (letterlijk: Burgerwacht) controleert voornamelijk het platteland en deelt bonnen uit bij verkeersovertredingen. De Policía Nacional (Rijkspolitie) opereert in grotere plaatsen, maar is in sommige streken vervangen door een regionaal korps: de Ertzaintza in het Baskenland en door de Mossos d’Esquadra in Catalonië. De Policía Local, ook Policía Municipal of Guardia Urbana (Gemeentepolitie) genoemd, is een onafhankelijk plaatselijk korps en heeft een afdeling voor verkeerscontroles. Deze drie diensten verwijzen u alle naar de juiste autoriteit als er iets gebeurt waarbij u politiehulp nodig hebt.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

SierradeGuara1.jpg

Spanje - Aragón - Sierra de Guara

Kloven en gieren aan de voet van de Pyreneeën

Wandelvakantie langs hotels, herberg en casa rural

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.