Oostenrijk - Te voet over de Alpen, etappe 2, 8 dagen Wandelen in de Zillertaler Alpen

« Terug naar overzicht
Gegarandeerd vertrek
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie langs berghutten en hotels

Etappe 2: Van het Inntal in Tirol dwars door de Zillertaler Alpen naar Süd-Tirol en Italië. 

Zu Fuss über die Alpen. Der Traumpfad von München nach Venedig. Ludwig Grasslers klassieker beschrijft een aaneengesloten wandelroute dwars over de Alpen. SNP zet het transalpiene kroonjuweel in de etalage. In vier etappes van München naar Venetië. Een adembenemende oversteek. En meer dan dat. “Das ist Ausdruck eines Lebensgefühls”. Ruim vierhonderd kilometer bergpad met in totaal ruim achttien kilometer stijging en daling in vier weken tijd, met uitschieters tot drieduizend meter hoogte.

Uniek aan deze reis

 • Deels met bagagevervoer
 • Eindigend in het groene Pustertal in Italiaans Süd-Tirol
 • In 4 etappes te voet de Alpen over
 • Langs hooggelegen hutten van de Oostenrijkse Zillertaler en Tuxer Alpen
Zwaarte
Comfort

Artikel | Top 10 kuitenbijters

Jammerende kuiten, zweet op de rug en het hart snel kloppend. Deze reis is één van de 10 pittige groepswandelreizen waarbij je soms best een beetje moet doorbijten. Maar het uitzicht is altijd weer de perfecte beloning. Lees verder...

Dag tot dag

Oostenrijk - Zillertaler Alpen, etappe 2

Te voet van Duitsland doorsteken naar Italië? Dat kan best. Over een grillig, transalpien wandelpad loop je in vier etappes de ruim vierhonderd kilometer van Lenggries naar Venetië. Van land naar zee, van orde naar zwierigheid, dwars over de vijf bergmassieven die Duitsland en Italië scheiden. Door de natuurlijke barrière die de Alpen vormen, hebben beide landen zich verschillend ontwikkeld. De voettocht over de Alpen is een stevige tocht, maar laat dat je niet ontmoedigen. Wij hebben het overzichtelijk opgedeeld in vier etappes van een week, naar believen te combineren. Waar mogelijk wordt bovendien je bagage vervoerd. Dat betekent: minder sjouwen, meer genieten.

Etappe 2: Zillertaler Alpen
Een eenzame bergwandeling voert van Hall in Tirol (574m) naar een op 2019 meter hoogte gelegen berghut. Geen zorgen, een kabelbaan overbrugt 1100 hoogtemeters. Dan een ontspannen wandeldag met de Hintertuxer Gletsjer als doorlopende blikvanger. Een kabelbaan, die naar 2600 meter voert, vergemakkelijkt de ruige overschrijding van de 2910 meter hoge Friesenbergscharte. De wandeling volgt deels de befaamde Berliner Höhenweg. Het Italiaanse deel van het Zillertal staat garant voor een ongecompliceerde wandelroute; de hoogalpiene ambiance blijft onverminderd indrukwekkend.

Dag 1

Heenreis naar Hall in Tirol, vlakbij Innsbruck gelegen in het brede dal van de Inn. We verblijven hier in een hotel niet ver van het station en op loopafstand van het middeleeuwse centrum, waar de Münzerturm van de Hassegg-burcht de grote blikvanger is. Heb je ook de eerste etappe van onze wandeltocht dwars over de Alpen gedaan, dan heb je in Hall een rustdag.

Overnachting in

Hall in Tirol

Dag 2

Na een rustig ontbijt en een kijkje in het oude centrum van Hall stoppen we wat extra bagage voor één nacht in onze rugzak en steken de rivier de Inn over. Per bus stijgen we naar het dorpje Tulfes, waar we de kabelbaan naar bergstation Tulfein op 2060m hoogte nemen. Het Inndal ligt nu meer dan 1500 meter onder ons. Aan de overzijde zien we de grillige pieken van de Karwendel. We klimmen naar het Tulfeinjöchl - ruim boven de boomgrens, waar alleen gras, kruiden en mossen zich tussen de rotsen staande weten te houden. En dan gaat het door naar de top van de Glungezer en de daar vlakbij gelegen hut. Dit is ons onderkomen voor de nacht. Bij helder weer kunnen we hier genieten van een fenomenale zonsondergang. We kijken uit over een groot deel van Tirol, een magnifiek panorama. Wandelduur 3 uur, lengte 12 km, 1000m stijgen, rest per kabelbaan.

Overnachting in

Glungezerhütte

Dag 3

Na het ontbijt wandelen we een stukje terug naar het Tulfeinjöchl, waar we de Höhenweg naar het Naviserjoch vervolgen. Langs het pad groeien veel alpenroosjes en bosbessen en leven grote families Alpenmarmotten. Bij de Gwannschafalm valt een mooie waterval tussen de rotsen naar beneden. Wanneer we de zomerboerderij Steinkaserlam passeren, is de lucht zwanger van het geklingel van koebellen. Het pad steekt geregeld smeltwaterbeekjes over en tot laat in de zomer blijven in de hoge bergkom Melkböden sneeuwveldjes liggen. In deze stille uithoek van de Tuxer Alpen komen maar weinig wandelaars en het laatste stuk pad naar het Naviserjoch (2479m) is dan ook in slechte staat. Vanaf de pas hebben we mooi zicht op de hoofdkam van de Tuxer Alpen en de verijsde toppen van de Olperer en de Gefrorene Wand. Via een goed pad hoog over de graskam van de Schober gaan we naar het Klammjoch en dalen tenslotte af naar de Lizumerhütte (2019m), aan het eind van het Wattental. Hier zien we onze bagage weer. Wandelduur 6,5 hr, 18 km, 600m stijgen en 1200m dalen.

Overnachting in

de Lizumer Hütte

Dag 4

We stoppen extra bagage voor twee nachten in onze rugzak, want bagagevervoer naar de volgende twee overnachtingsadressen is onmogelijk dan wel te omslachtig. Vandaag staat een korte wandeling op het programma, maar wel eentje met flink wat hoogtemeters. We klimmen geleidelijk over vriendelijke almen naar het Pluderlingsattel (2743m). Voor ons zien we de imposante Hintertuxer gletsjer tussen de toppen van de Olperer en de Gefrorene Wand. Onder ons ligt het turkooizen bergmeertje Junssee in een somber landschap van bruine steen. We blijven op hoogte en volgen het pad door een desolaat steenlandschap, waar niet veel meer groeit dan distels, naar het volgende pasje: het Gschützspitz Sattel (2657m). Dan dalen we steil af over een grashelling naar het Weitental en verder, steeds verder omlaag naar Hintertux. Hier overnachten we in een klein en vriendelijk pension. Wandelduur, lengte 6,5 hr, 14 km, 900 m stijgen en 1550 m dalen.

Overnachting in

Hintertux

Dag 5

Vandaag passeren we het hoogste punt van deze etappe: de 2910 meter hoge Friesenbergscharte. We wandelen over alpien terrein door het ruige hooggebergte van de Tuxer Alpen. Een kabelbaan brengt ons naar ons startpunt op 2600 meter hoogte: het Tuxer Ferner Haus. Vanuit de lift hebben we een prachtige blik op morenen, gletsjertong en door het ijs glad gepolijste rotsen. We steken smeltwaterbeekjes over die van de kleine ijstong boven ons komen en klimmen over een morenerug naar het verharde sneeuwveld onder de pas. Daar verandert het beeld: voor ons liggen nu de donkere toppen van de Zillertaler Alpen, die de grens met Italië vormen. Vanaf de Friesenbergscharte dalen we eerst steil af, op verschillende plaatsen geholpen door stalen kettingen, en vervolgen dan onze weg naar de Olperer Hütte (2388m) over de Berliner Höhenweg, hoog boven het Zillertal. Wandelduur 5 uur, lengte 14 km, 500m stijgen (rest hoogteverschil per kabelbaan) en 650m dalen.

Overnachting in

de Olpererhütte

Dag 6

Over een Panoramaweg lopen we hoog boven een 600 meter lager gelegen stuwmeer naar het Pfitscherjoch (2275m). Het pad is prachtig aangelegd tussen de blokkenvelden, met westelijk van ons de ruim 3400 meter hoge Schrammacher. Op de pas staan we op de grens tussen Oostenrijk en Italië, in de nabij gelegen berghut (vanaf de Italiaanse kant helaas bereikbaar per auto...) kunnen we pauzeren. De landsgrens heeft hier in Zuid-Tirol weinig betekenis: aan beide zijden van de grens wordt Duits gesproken. Vanaf het Pfitscherjoch is het nog ongeveer 700m dalen. Al gauw bereiken we de bossen en de eerste huizen van het gehuchtje Stein. Iets verderop ligt ons onderkomen voor de nacht. Wandelduur 5,5 uur, 14 km, 500m stijgen en 1300m dalen.

Overnachting in

Stein

Dag 7

We klimmen uit het groene Pfitschertal, met zijn uitbundig met bloemen versierde huizen, omhoog. Onderlangs het verijsde massief van de Weisspitze passeren we vervallen schuurtjes, opgetrokken uit grote stenen. Door het kniehoge gras van de Wiesen van het Unterbergbachdal klimmen we naar het winderige Gliederschartl (2644m). Even verderop ligt het vriendelijke bergmeertje Grindlersee, een ideale pauzeplek. Op de drassige oever groeit het wollegras uitbundig. Dan slingert het pad steil naar beneden en via de zomerboerderij Obere Engbergalm, waar we verse melk kunnen drinken, bereiken we de nauwe Duner-kloof en even verderop het gehucht Dun. We vervolgen onze dalende weg en kijken nu in een diep en nauw dal, met steile, beboste hellingen. Onder ons ligt het witte kerkje van Pfunders, met zijn ui-vormige toren. Daar wacht de taxibus die ons naar Brixen brengt voor het slotdiner en een laatste nacht in de Alpen. Wandelduur 7,5 uur, lengte 17 km, 1150m stijgen en 1550m dalen.

Overnachting in

Brixen

Dag 8

Einde van etappe 2 van de Transalpenroute. Via de Brennerpas reis je terug naar Nederland. De wandelaars die ook de derde etappe geboekt hebben, blijven een dag in Brixen. Een bezoek aan Bolzano (met gletschermummie Ötzi) behoort ook tot de mogelijkheden: met de trein reis je eenvoudig op en neer.

NB Programma

Let op: De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met u, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider.Daar wij onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, wordt u daarvan op de hoogte gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

U overnacht in berghutten of hotels. In de berghutten slaapt u op meerpersoonsslaapkamers of slaapzalen (Lager), waar dekens en kussens aanwezig zijn. Op sommige dagen overnacht u in een hotel, vaak ook op een twee- tot vierpersoonskamer, meestal voorzien van eigen badkamer. Het comfort van deze hotels loopt uiteen van eenvoudig tot comfortabel.

Over de maaltijden

Tijdens de reis zijn alle maaltijden inbegrepen, uitgezonderd de maaltijden tijdens heen- en terugreis. Ontbijt en diner worden meestal in de hut of het hotel verzorgd. Een enkele keer gaan we in een nabijgelegen restaurant eten. In de hutten is het eten vaak vrij eenvoudig, maar altijd ruim voldoende en voedzaam! In de meeste berghutten worden de lunchpakketten verzorgd en op sommige dagen doen we de inkopen voor de lunch in een dorpje. In sommige hooggelegen berghutten kunnen we echter geen lunchpakketten bestellen, zodat we, naast de extra bagage voor de overnachting, ook een extra lunchpakket in onze rugzak moeten stoppen. Omdat de lunchpakketten in de hutten soms eenvoudig zijn, adviseren wij zelf aanvullende snacks mee te nemen.

Inbegrepen

 • verblijf in berghutten op meerpersoonskamers en in hotels op twee- tot vierpersoonskamers, 1 nacht in hostel op tweepersoonskamers
 • ontbijt, lunchpakket en diner, vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8
 • bagagevervoer zoals aangegeven
 • alle verplaatsingen in het gebied conform programma per bus en kabelbaan
 • diensten 1 SNP-reisleider

Niet inbegrepen

 • heen en terugreis
 • verzekeringen
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • overige maaltijden
 • transfers naar en van de plaats van uw eventuele reisuitbreiding

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Alle etappes van onze transalpiene wandeltocht zijn pittig. Tijdens deze tweede etappe zijn de wandelingen niet altijd lang, maar de hoogteverschillen zijn aanzienlijk: we stijgen dagelijks tussen de 400 en 1200 meter en dalen tussen de 400 en 1500 meter.  We lopen veelal op goede, maar vaak stenige paden, soms is asfalt even onvermijdelijk. Het terrein wordt moeilijker naarmate je hoger het gebergte in gaat. Boven de 2.500 meter zijn nog maar weinig paden, dan gaan we over losse stenen, langs steile hellingen en steken we hier en daar een sneeuwveld over. Mensen met hoogtevrees zullen dit moeilijk vinden. Er zijn dagen dat je hoog boven de bewoonde wereld blijft, waar je zelf je noodzakelijke bagage en extra lunch moet meedragen. Dit betekent: zo’n 8 à 10 kilo bagage in je rugzak. In deze etappe bezoeken we drie accommodaties (Glungezerhütte, Olpererhütte en Hintertux) zonder bagagevervoer; we lopen dus eenmaal met extra bagage voor één nacht en eenmaal met extra bagage voor twee nachten.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Als je op eigen gelegenheid reist ontmoet je je je reisgezelschap in de accommodatie in Hall.

Over de route en parkeergelegenheden

Vanaf Utrecht is het ca. 950 km rijden naar Hall in Tirol. Je kunt je auto gratis parkeren bij of nabij de accommodatie. Navigatie: Haller Innbrücke 4, A-6070 Ampass (6060 Hall).
De reis eindigt in Brixen, Italië. Van daar reis je per trein via Innsbruck eenvoudig terug naar Hall in Tirol om je auto op te halen.

Carpooling
Ruim voor aanvang van deze groepsreis wordt door SNP een Whatsapp-groep aangemaakt, zodat je desgewenst groepsgenoten kunt vragen om te carpoolen.

Treininformatie

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan raden we je onderstaand schema aan. Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of  www.interrail.eu

Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je groepsreis is bevestigd en garant vertrek heeft.

Treinschema

Bestemming Tijd Overstap
Arnhem CS – Hall in Tirol  07:37 - 17:30 3
Bressanone/Brixen– Arnhem CS 08:16 - 19:28 3

 

In de Alpen heerst een hooggebergteklimaat. Tussen de dag en de nacht bestaan grote temperatuurverschillen. ‘s Morgens is het er koel en in de middag loopt de temperatuur op tot boven de 20 ºC. Een ander kenmerk van het weer in het hooggebergte is het wisselvallige karakter. Dagen met stralende zonneschijn kunnen worden afgewisseld met regen en onweersbuien. Ook gedurende de dag kan het weer snel veranderen. Het ene moment loopt u in de zon en even later barst een hagelbui los. In de dalen kan de temperatuur in de zomer gemakkelijk boven de 25 ºC uit stijgen. Voor iedere honderd meter dat u hoger komt, gaat er ongeveer een graad van af. De nachten zijn over het algemeen koel (5º tot 15 ºC). De nachten dat u boven 2500 meter slaapt kan het nog wat kouder zijn. Globaal gezien wordt het weer bestendiger, droger en warmer, naarmate men verder naar het zuiden komt. Tijdens de eerste etappes is de kans op onbestendig weer en neerslag dus groter dan tijdens de laatste etappe. Tijdens de laatste etappe zijn de temperaturen ook wat hoger.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar de Zilvertaller alpen ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoeft u maar op weinig extra uitgaven te rekenen. Onze ervaring is dat men over het algemeen aan € 20,- per dag voldoende heeft. Het opnemen van geld is tijdens deze reis niet mogelijk. Het is dan ook verstandig om, wanneer u zich beperkt tot één etappe, voor de gehele reis geld mee te nemen vanuit Nederland.

Tijdens de transalpiene doorsteek is het aantal transfers zo minimaal mogelijk gehouden. In deze tweede etappe maken we een enkele keer gebruik van een kabelbaan en na de laatste wandeling reizen we per gecharterde bus naar ons hotel in Brixen.

Wij raden u aan om uitgerust en met een goede conditie aan de trektocht door de Alpen te beginnen. Het wandelplezier is dan veel groter dan wanneer u vermoeid aan de start verschijnt. Een goede training is om, in de weken voorafgaand aan de reis, een paar stevige wandelingen te maken. Zo kunt u uw conditie bijspijkeren en uw voeten en schoenen weer aan elkaar laten wennen.

Tijdens de reis wordt onze bagage tussen de meeste overnachtingplaatsen vervoerd. Gedurende de wandelingen loopt u met een (dag)rugzak met daarin de lunch, een warm kledingstuk, een grote veldfles van minimaal 1,5 liter, goede regenkleding (geen poncho, maar regenjas en regenbroek) en eventueel een fototoestel of lichtgewicht verrekijker. De nachten dat u in berghutten slaapt waar geen vervoermiddel kan komen, draagt u zelf in uw rugzak wat spullen mee voor de overnachting en wat extra kleding. Daarom dient u een rugzak mee te nemen van ca. 40 liter. In de hutten zijn dekens aanwezig en er wordt gekookt, dus blijft het gewicht van uw rugzak beperkt tot 8 à 10 kg.

 • bergwandelschoenen met stevige zool, hoog sluitend en ingelopen
 • schoenvet
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bij voorkeur regenbroek, gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • handschoenen, sjaal en muts
 • (dag)rugzak van 40 liter
 • regenhoes voor uw (dag)rugzak
 • grote veldfles (minimaal 1,5 à 2 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • lunchtrommel, zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • eventueel zwemkleding
 • licht schoeisel (bijv. slippers) voor in de berghutten
 • kussensloop, lakenzak (dekens aanwezig)
 • zaklamp
 • handdoeken
 • euro's en pinpas
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts eventueel: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband, sporttape (onmisbaar voor het afplakken van blaren)

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Daarnaast heeft de reisleider voor deze reis onze aanvullende scholing in de Zwitserse Alpen gevolgd. Hij of zij is speciaal getraind op het gebied van oriëntatie, terrein- en materialenkennis en EHBO/BLS in het midden- en hooggebergte.

Ga je binnenkort op reis naar Oostenrijk bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/oostenrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/oostenrijk/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
Bij spoedeisende medische problemen kun je op vertoon van je paspoort gratis worden behandeld, maar bij de afhandeling komt dan dikwijls wel veel papierwerk kijken. Bel bij een spoedgeval een ambulance (Rettungsdienst) of de plaatselijke doktersdienst.
NB.
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Voor een algemeen advieskijk je op de website van het LCR of ITG.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

glungezerhtte.jpg

Oostenrijk - Te voet over de Alpen, etappe 2

Wandelen in de Zillertaler Alpen

Wandelvakantie langs berghutten en hotels

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.